Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το Shift ειναι με διαφορα το ποιο simulation απο ολη την σειρα nfs , και ειναι και αρκετα πιο simulation απο το Grid.(και δεν εχω βγαλει και ολες τις βοηθειες).Αν λοιπον ψαχνεις κατι πιο sim και φυσικα με καλυτερα γραφικα αλλα χωρις rewind και μ#@$#@ ..δοκιμασε το

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το Shift ειναι με διαφορα το ποιο simulation απο ολη την σειρα nfs , και ειναι και αρκετα πιο simulation απο το Grid.(και δεν εχω βγαλει και ολες τις βοηθειες).Αν λοιπον ψαχνεις κατι πιο sim και φυσικα με καλυτερα γραφικα αλλα χωρις rewind και μ#@$#@ ..δοκιμασε το
θα το verbatwsw λοιπον με επεισες :P...την GLoBal κατεβασες...ειναι οκ?
Δημοσ.

Έκανα κι εγώ μερικούς -λίγους- γύρους στο NFS Shift (το PAL των Global) και είναι πραγματικά καλό. Κατ' αρχάς είναι από τα ελάχιστα ραλάκια που όντως σου δίνει την αίσθηση της ταχύτητας λόγω της in-car κάμερας (πολύ ρεαλιστικοί κραδασμοί). Τις βοήθειες δεν τις είχα βγάλει εντελώς, παρ' ολ' αυτά το αμάξι είχε καλύτερη συμπεριφορά από του Grid. Εντάξει, δεν είναι και πραγματικός simulator αλλά είναι ό,τι πιο κοντά σε αυτό έχει παρουσιάσει ποτέ η EA (μην πείτε για το Porsche!)

Όπως κάνω πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, υπενθυμίζω την έλλειψη υποστήριξης τιμονιέρας της προκοπής στο 360. Όσο καλό και πορωτικό να είναι το παιχνίδι, μετά από λίγες μέρες θα το παρατήσω ακριβώς γι' αυτόν το λόγο. Δεν μπορώ να παίξω με joypad.

Ανεξάρτητα της κλασικής ζέππειας γκρίνιας, το παιχνιδάκι τα σπάει και αξίζει. Και μόνο που έχει τέτοια κάμερα, το προτιμώ ακόμα κι από το Forza2.

Δημοσ.

To επαιξα κ εγω το Shift...εαν εξαιρεσουμε την εσωτερικη καμερα τσαμπα το verb...τα γραφικα ειναι μετρια κ το gameplay θυμιζει κακη εκδοση του Forza 2.Πολυ τεχνιτη αισθηση για τα γουστα μου...δεν το λες ουτε arcade ουτε sim.

Δημοσ.
Έκανα κι εγώ μερικούς -λίγους- γύρους στο NFS Shift (το PAL των Global) και είναι πραγματικά καλό. Κατ' αρχάς είναι από τα ελάχιστα ραλάκια που όντως σου δίνει την αίσθηση της ταχύτητας λόγω της in-car κάμερας (πολύ ρεαλιστικοί κραδασμοί). Τις βοήθειες δεν τις είχα βγάλει εντελώς, παρ' ολ' αυτά το αμάξι είχε καλύτερη συμπεριφορά από του Grid. Εντάξει, δεν είναι και πραγματικός simulator αλλά είναι ό,τι πιο κοντά σε αυτό έχει παρουσιάσει ποτέ η EA (μην πείτε για το Porsche!)

Όπως κάνω πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, υπενθυμίζω την έλλειψη υποστήριξης τιμονιέρας της προκοπής στο 360. Όσο καλό και πορωτικό να είναι το παιχνίδι, μετά από λίγες μέρες θα το παρατήσω ακριβώς γι' αυτόν το λόγο. Δεν μπορώ να παίξω με joypad.

Ανεξάρτητα της κλασικής ζέππειας γκρίνιας, το παιχνιδάκι τα σπάει και αξίζει. Και μόνο που έχει τέτοια κάμερα, το προτιμώ ακόμα κι από το Forza2.

Μάλλον δεν έχεις δεί την τιμονιέρα της fanatec που βγάζει για το 360 με την κυκλοφορία του forza 3. Ανώτερη ακόμα και απο G25. Μάλιστα είναι συμβατή και με pc και με ps3, απ' όσο γνωρίζω είναι η μόνη τιμονιέρα που υποστηρίζει ταυτόχρονα και τις 3 πλατφόρμες, απλά τα σπάει...

Δημοσ.

Προφανώς μιλάς για την Fanatec 911 Turbo S. Τις τιμονιέρες της εν λόγω εταιρείας τις ξέρω (κάποτε έλεγα να δώσω τη G25 και να πάρω μια τέτοια), αλλά ομολογώ ότι δεν γνώριζα ότι η συγκεκριμένη είναι συμβατή και με 360. Ωστόσο βλέπω ότι η τα μόνα άμεσα διαθέσιμα μοντέλα αυτή τη στιγμή κοστολογούνται στα 330 και 480 ευρώ (με την φτηνή των 170 ευρώ να λένε ότι θα είναι διαθέσιμη από Νοέμβρη). Και φυσικά συν 20 ευρώ για μεταφορικά.

Γενικά φαίνεται ενδιαφέρουσα πρόταση, δε λέω. Ίσως στο μέλλον να κοιτάξω προς τα εκεί, δεδομένου ότι και η G27 είναι ψιλοαπάτη, πρακτικά είναι μια ελάχιστα βελτιωμένη G25 και δεν αξίζει για όσους κατέχουν ήδη μια τέτοια. Απ' την άλλη διάβαζα στα forum του LFS ότι η 911 Turbo S ενώ σαν τιμόνι γενικά είναι καλύτερο από την G25, έχει χειρότερα πετάλια, προβλήματα με τους drivers κλπ.

Τελοσπάντων. Ας βγει πρώτα και κανα πραγματικό simulation ραλάκι για το 360 (που να έχει και μονοθέσια) και ξαναβλέπουμε.

Δημοσ.
Προφανώς μιλάς για την Fanatec 911 Turbo S. Τις τιμονιέρες της εν λόγω εταιρείας τις ξέρω (κάποτε έλεγα να δώσω τη G25 και να πάρω μια τέτοια), αλλά ομολογώ ότι δεν γνώριζα ότι η συγκεκριμένη είναι συμβατή και με 360. Ωστόσο βλέπω ότι η τα μόνα άμεσα διαθέσιμα μοντέλα αυτή τη στιγμή κοστολογούνται στα 330 και 480 ευρώ (με την φτηνή των 170 ευρώ να λένε ότι θα είναι διαθέσιμη από Νοέμβρη). Και φυσικά συν 20 ευρώ για μεταφορικά.

Γενικά φαίνεται ενδιαφέρουσα πρόταση, δε λέω. Ίσως στο μέλλον να κοιτάξω προς τα εκεί, δεδομένου ότι και η G27 είναι ψιλοαπάτη, πρακτικά είναι μια ελάχιστα βελτιωμένη G25 και δεν αξίζει για όσους κατέχουν ήδη μια τέτοια. Απ' την άλλη διάβαζα στα forum του LFS ότι η 911 Turbo S ενώ σαν τιμόνι γενικά είναι καλύτερο από την G25, έχει χειρότερα πετάλια, προβλήματα με τους drivers κλπ.

Τελοσπάντων. Ας βγει πρώτα και κανα πραγματικό simulation ραλάκι για το 360 (που να έχει και μονοθέσια) και ξαναβλέπουμε.

Πάντως οι τύποι απο το insidesimracing tv που οδήγησαν το forza 3 έπαθαν ζημιά...βέβαια δεν έχει μονοθέσια.

Για τα πετάλια που λές μάλλον θα λένε για την απλή πεταλιέρα δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να μιλάνε για την clubsport πεταλιέρα που περιλαμβάνεται στην clubsport εκδοση του τιμονιού (των 480€). Δες την συγκεκριμένη πεταλιέρα και θα καταλάβεις...

Με τους drivers έχω ακούσει και εγώ ότι υπάρχει θέμα, το κοιτάνε όμως και θα τους διορθώσουν. Πάντως για μένα που ενδιαφέρομαι για racing και στις 3 πλατφόρμες είναι τεράστιο συν η συμβατότητα.

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις από Dirt 2 ....εξαιρετικές....πολύ καλοφτιαγμένο σεναριάκι...εξαιρετικά γραφικά,αρκετά μεγάλη ποικιλία διαδρομών (όσο έχω προλάβει να δω) μ αρέσει που σου μιλάνε οι άλλοι οδηγοί κατά την διάρκεια των αγώνων αν συγκρουστείς μαζί τους,όπως και οτι συχνά κάνουν λάθη (βγαίνουν εκτός πορείας,συγκρούονται κτλ) για να δούμε...

Δημοσ.

Καιρός ήταν. Με το προηγούμενο update τα χε όλα γ@μήσει.

Αλλά μου φαίνεται κάπως περίεργο που βγήκε την ίδια μέρα με το release ενός δημοφιλή τίτλου όπως του Halo. Λέτε να παίζει τίποτα;

Δημοσ.
Πρώτες εντυπώσεις από Dirt 2 ....εξαιρετικές....πολύ καλοφτιαγμένο σεναριάκι...εξαιρετικά γραφικά,αρκετά μεγάλη ποικιλία διαδρομών (όσο έχω προλάβει να δω) μ αρέσει που σου μιλάνε οι άλλοι οδηγοί κατά την διάρκεια των αγώνων αν συγκρουστείς μαζί τους,όπως και οτι συχνά κάνουν λάθη (βγαίνουν εκτός πορείας,συγκρούονται κτλ) για να δούμε...

Τι πρωτες εντυπωσεις ρε Κρατιστε απο το Dirt 2... εδω ανακοινωθηκε το Dirt 3 και εσυ ακομα για το 2 μιλας εχει τερματηστει και περιμενει το πορτακι του 360 το Forza 3!

Πρεπει παντως να εισαι πολυ αμερικανακι για να σου αρεσε το Dirt2 ..

ποιος ειναι ο Ken Block και αυτος ο Pastrana ...!

Ρε που ειναι ο Gronholm και ο Solberg και οι υπολοιποι αστερες του WRC

Εχουν αποδημησει οι ελπιδες μου για ενα καθαροαιμο WRC racing game ..

ααχχχχχ που ειναι τα παλια Colin Mc Rae και το rallisport Challenge .!

Δημοσ.

που ειναι τα παλια Colin Mc Rae και το rallisport Challenge .!

+100000....γιατι τα κανανε τοσο arcade τα next gen racing games...?....εδω θα μου πεις δεν εχουν βγαλει ακομα ενα αξιολογο F1 :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...