KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Και αυτο εδω διαθεσιμο και ενω η ημερομηνια κυκλοφοριας ειναι για 9/2!!! IL 2 Sturmovik Birds of Prey PAL XBOX360-SWAG
The_Sheep Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Και αυτο εδω διαθεσιμο και ενω η ημερομηνια κυκλοφοριας ειναι για 9/2!!! IL 2 Sturmovik Birds of Prey PAL XBOX360-SWAG αμερικανη 9/2..δηλαδη 2-9!!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι εχεις δικιο...μετα το πηρα πρεφα.
The_Sheep Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Dirt 2 Review ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:00 ----------
The_Sheep Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.destructoid.com/videos/assassin-s-creed-2-walkthrough-video-is-all-gameplay-baby-147989.phtml&t=video Assassin's Creed 2 walkthrough video για τα πρωτα 2 λεπτα νομιζα οτι καποιος εκανε πλακα και εδειχνε το νουμερο 1.Ευτυχως υπαρχουν αυτες οι "κρυφες" πιστες, οπου και αλλαζει λιγο το παιχνιδι.Κατα τα αλλα προβλεπω μια εντυπωσιακη τεχνολογικα, αλλα εξισου βαρετη με την αρχη συνεχεια
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Βγήκε και το νέο: Gears of war 2-goty-rf xbox360-moonwalker αλλα τι να το κάνεις αφού οι νέες πίστες και το deleted chapter είναι σε xbox live game card code όποτε πρέπει να συνδεθείτε στο xbox live για να τα κατεβάσετε.
bugsbunnie Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Και κατι αλλο κυκλοφορησε επισης πριν λιγα λεπτα, Need.For.Speed.Shift.NTSC.XBOX360-RAMS αυστηρα ΝΤSC ομως.....
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Κυκλοφόρησε στα γνωστά μέρει Need.for.Speed.Shift.PAL.XBOX360-GLoBAL
nzeppos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Ελέγχεται πάραυτα! Αν είναι καλύτερο ή έστω ισάξιο του Grid θα είναι το πρώτο NFS που παίζω από την εποχή των Underground. Σε όσα video έχω δει μου φαίνεται πολύ καλό, αλλά μένει να τσεκάρω και την οδηγική συμπεριφορά (καλά δεν περιμένω να είναι LFS, αλλά τουλάχιστον να μην είναι και εντελώς arcade).
vk13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Ελέγχεται πάραυτα! Αν είναι καλύτερο ή έστω ισάξιο του Grid θα είναι το πρώτο NFS που παίζω από την εποχή των Underground. Σε όσα video έχω δει μου φαίνεται πολύ καλό, αλλά μένει να τσεκάρω και την οδηγική συμπεριφορά (καλά δεν περιμένω να είναι LFS, αλλά τουλάχιστον να μην είναι και εντελώς arcade). παιδιά είναι όντως arcade;; Ας κάνει κάποιος ένα γενικό review!
The_Sheep Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 το παιχνιδι στο normal επιπεδο (που στο παιχνιδι λεγεται experienced) ειναι σαφεστατα λιγοτερο arcade απο το Grid. O ηχος ειναι απιστευτος, τα γραφικα πολυ καλα, και η αισθηση ταχυτητας εξαιρετικη. ειναι επισης το μοναδικο παιχνιδι που μπορω και οδηγαω απο το "καθισμα του οδηγου". πραγματικα πολυ καλο
DJTaurus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 το παιχνιδι στο normal επιπεδο (που στο παιχνιδι λεγεται experienced) ειναι σαφεστατα λιγοτερο arcade απο το Grid. 1)Δλδ να το παρατησω το Grid μιας και το ξεκινησα προσφατα και να ασχοληθω με το Shift?...ειναι πολυ καλυτερο?2)Σε σχεση με το Dirt 2 αν και προκειται για διαφορετικο ειδος ποιο προτιμας?
The_Sheep Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 1)Δλδ να το παρατησω το Grid μιας και το ξεκινησα προσφατα και να ασχοληθω με το Shift?...ειναι πολυ καλυτερο?2)Σε σχεση με το Dirt 2 αν και προκειται για διαφορετικο ειδος ποιο προτιμας? 1)Αυτο που λειπει απο το shift ειναι το damage.Καμια σχεση με αυτο του Grid.Για μενα το Grid ηταν το καλυτερο ραλλακι του ετους...οποτε δυσκολο να σου πω παρατα το 2)Εγω παντως μοιραζω το χρονο αναμεσα και στα 2.To Dirt 2 οποτε γουσταρω ενα γρηγορο Rally , ή και κανα online μια που μαζευεται κοσμος , και Shift για ποιο δυνατες κοντρες μεσα σε πιστα.Αλλωστε τα μοναδικα events που παιζω στο Dirt ειναι τα Rally
DJTaurus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 1)Αυτο που λειπει απο το shift ειναι το damage.Καμια σχεση με αυτο του Grid.Για μενα το Grid ηταν το καλυτερο ραλλακι του ετους...οποτε δυσκολο να σου πω παρατα το2)Εγω παντως μοιραζω το χρονο αναμεσα και στα 2.To Dirt 2 οποτε γουσταρω ενα γρηγορο Rally , ή και κανα online μια που μαζευεται κοσμος , και Shift για ποιο δυνατες κοντρες μεσα σε πιστα.Αλλωστε τα μοναδικα events που παιζω στο Dirt ειναι τα Rally Δλδ σε θεμα gameplay το Grid παραμενει κορυφη απλως το shift εγινε πιο simulation σε σχεση με τα παλαιοτερα nfs?...απο θεμα γραφικων το shift ειναι καλυτερο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.