Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό είναι αλήθεια. Και ποιός δεν έχει παίξει NFS, ειδικά το καλύτερο όλων, το Porsche Unleashed. Ωστόσο πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Ή ίσως ο κόσμος άρχισε να είναι λίιιιιγο πιο υποψιασμένος και να απαιτεί περισσότερα (λέω "λίγο" γιατί εδώ θεωρούν ακόμα το GranTurismo εξομοιωτή...)

Πραγματι

Απλα ακομα και αν σταματησει η ΕΑ ισως μετα απο μερικα χρονακια να παρει το franchise και να το αναστησει. Χαρακτηριστικο παραδειγμα το Tomb Raider

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν παίζει guyz.

Φήμες είναι.

Μπορεί να κάνουν τπτ αλλαγές.

Κάθε νέο Need For Speed πουλάει καλύτερα απ' το προηγούμενο.

http://vgchartz.com/swlaunch.php?reg1=All&game1=Need+for+Speed%3A+Carbon+-+X360&reg2=All&game2=Need+for+Speed%3A+ProStreet+-+X360&reg3=All&game3=Need+for+Speed%3A+Undercover+-+X360&weeks=100

Δημοσ.

πλεον υπαρχουν 3 νεες εκδοσεις...

1)arcade 180ε σκετο

2)60gb σκληρο 240ε

3)elite 300e=120gb+hdmi καλωδιο+ακουστικα

το hdmi εχει 45ε

ο σκληρος 20gb 80e

60gb ~100ε

hd 120gb 150e

2ο χειριστηριο 45ε

--------------

το 1ο ειναι ασυμφορο γιατι τα βασικα εξτρα(2ο χειριστηριο+hdmi) θα φτασουν 260ε ...

h 2h επιλογη μονο με hdmi φτανεις την τιμη του elite...

το μονο που βγαινει απο το παραπανω ειναι οτι δεινουν την βαση σε καλη τιμη κ σε γαμ)(* στις τιμες των εξτρα για να βγαλουν χασουρα...

1)to hdmi ειναι version 1.3?

2)διαβασα για νεα gpu,cpu...πως θα το δω απο s/n-εξωτερικη ετικετα?καπου διαβασα να λεει πανω στην ετικετα 175w

Δημοσ.

Οι τσιμπημένες τιμές των περιφερειακών όμως είναι εγχώριες. Δεν είναι μόνο αυτά που ανέφερες αλλά και οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για τα χειριστήρια, τα καλώδια φόρτισης, η βάση φόρτισης για 2 μπαταρίες, το wi-fi adapter, το component cable, το VGA cable και πόσα άλλα. Πολλά από αυτά μπορείτε να τα βρείτε "μαϊμού" από ebay και να τα πληρώσετε σε ένα πολύ μικρό κλάσμα της τιμής τους (πχ επαναφορτιζόμενη μπαταρία με 4-5 ευρώ) ενώ μόνο το chatpad έχω δει να κοστίζει περίπου τα ίδια λεφτά κι εδώ και έξω.

Τον original 120άρη δίσκο πχ εγώ τον πήρα 120 ευρώ (μαζί με migration kit) ενώ φίλος μου τον αγόρασε μόλις 100 ευρώ από overstock, χωρίς κουτί και το kit. Δεν χρειάζεται να πάτε να σκάσετε 150-180 στους εγχώριους αγιογδύτες. Παρόμοιες διαφορές στην τιμή ισχύουν και για το VGA καλώδιο που αγόρασα πρόσφατα από ebay/HongKong. 30 ευρώ το είχα πάρει εδώ, 10-15 ευρώ από εκεί (πάντα μιλάμε για αυθεντικά προϊόντα, στο κουτί τους).

Το arcade είναι ό,τι πρέπει για αυτούς που δεν έχουν (ή δεν θέλουν) να ξοδευτούν παραπάνω και δεν χρειάζονται όλα τα καλούδια. Ή για αυτούς που θέλουν να τα αγοράσουν σταδιακά, πχ. ένα το μήνα. Αυτό προτείνω και στους γνωστούς μου, που δεν έχουν σκοπό να δώσουν άμεσα ένα σωρό λεφτά (ένας από τους λόγους που προτιμούν το 360 έναντι του PS3). Μπορούν να "χτίσουν" την κονσόλα με το πάσο τους και σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Αρκεί βέβαια να μην τα αγοράσουν από εδώ!

Το HDMI του 360 νομίζω παραμένει έκδοση 1.2. Για το άλλο που ρωτάς (περί Jasper) στις αμέσως προηγούμενες σελίδες υπάρχουν φωτογραφίες και λεπτομερείς εξηγήσεις για το πώς θα διακρίνεις τα Jasper από τα... άλλα.

Μην πέφτετε στην παγίδα της προπαγάνδας της $ony και των ομοίων της, περί HDMI 1.3. Αν διαβάσετε τι προσφέρει παραπάνω έναντι του 1.2, θα δείτε ότι αφορά δυνατότητες που δεν έχουν καμία μα καμία εφαρμογή στις κονσόλες μας (μεγαλύτερο bitrate για μελλοντικές HD αναλύσεις, xvYCC με περίπου διπλάσια χρώματα από το RGB (με ποιό υλικό και σε ποιά συσκευή αναπαραγωγής, δεν υπάρχουν καν 16bit-depth ταινίες), αυτόματο lip sync, TrueHD/DTS-HD ασυμπίεστοι ήχοι (οι οποιοι χρησιμοποιούνται στα HD-DVD/BluRay δισκάκια και φυσικά απαιτούν και τον αντίστοιχο AV receiver για την αναπαραγωγή τους, όμως ούτως ή άλλως όλα τα προηγούμενα πρότυπα HDMI παίζουν ασυμπίεστο ήχο) και τέλος κάποια συμβατότητα με camcorders). Ακριβώς ό,τι ήθελα για το 360 μου!

Δημοσ.

DLC: Mercenaries 2 - Blow It Up Again Pack

Content: Mercenaries 2 - Blow It Up Again Pack

Price: Free

Availability: All Xbox LIVE regions

Dash Text: [ESRB: T (Teen) LANGUAGE,USE OF ALCOHOL,USE OF TOBACCO,VIOLENCE] Blow it up again with four new explosive missions!

Δημοσ.

This week on Arcade: Dash of Destruction

The long journey for the Doritos promotion is finally over! The winning concept, Dash Of Destruction, will be available as a full arcade title this Wednesday. The best part is that is will be available for free.

This weeks Deal: Bomberman LIVE

Bomberman LIVE, normally priced at 800 points is the next Holiday Deal of the Week.

Starting tomorrow, the price drops to 600 points.

If you are an Xbox LIVE member in India, you have a special Holiday deal: Uno. Normally 400 points, Uno will be available for 300 points.

The lower prices for both deals kick in tomorrow.

Δημοσ.

το λέω και στο γειτονικό thread (προς ενημέρωσήν μας) :

ΒΡΕΘΗΚΕ jasper. (και δεν είχα φράγκα μαζί μου) anywayzzz αργότερα λεπτομέρειες ! (στο σχετικό thread)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...