thief7710 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 .....Ναι αλλα πως...?απο το λινκ που εδωσε το παλικαρι κατεβηκε ενα αρχειο τυπου....file...τι το κανω αυτο? Δοκιμασα να κανω και καινουργιο προφιλ απο ιαπωνια αλλα δεν δουλεψε...βρηκα το ντεμο πατησα download αλλα μου ελεγε οτι δεν ειναι διαθεσιμο στην περιοχη σας...
neXTgen Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 λοιπόν, με Gears of War 2 και Pro Evolution 2009 που τσέκαρα στο Plaisio οι κονσόλες είχαν LOT 842. με το Call of Duty: World at War είχαν 845 , ρώτησα έναν υπάλληλο που φαίνεται να ξέρει και μου είπε πως είναι όλα falcon, και πως jasper έχουν βγει άλλα δεν έχουν έρθει ακόμα.. τι λέτε ?
Vole Maulder Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Thief, γράψ' το σε ένα cd όπως είναι. Κανονικά θα πρέπει να σ' το βγάλει στο Games Library.
Storm1672 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 http://360drives.com/list?v_board=5&v_perpage=50 Εδώ έχει δηλωθεί ένα 839 ως Jasper. Λέω ότι κατά πάσα πιθανότητα ο υπάλληλος δεν ήξερε. Αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι....
BucketheadGR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως για την εγγύηση έχω την εντύπωση ότι από 1 χρόνο, η MS στα 360, την έκανε 3ετή.... Η εγγύηση δεν είναι 1 έτος. Λόγω ευρωπαϊκής νομοθεσίας είναι 2 και ας χτυπιέται η M$ όσο θέλει. Το ίδιο ισχύει και για το ps3. 3ετή εγγύηση έχω την εντύπωση πως έχουν δώσει μόνο στις αρχικές παρτίδες που παρασκευάστηκαν και μόνο σε περίπτωση 3 rrod.
tempo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 λοιπόν παιδιά, καλημέρα και μια βοήθεια στον νέο! είχα παλαιότερα το απλό XBOX άλλα βλέπω ότι τα πράγματα άλλαξαν πολύ, και επειδή ο πιτσιρικάς μου έχει φάει τα αυτιά για παιχνιδομηχανή (άλλο που δεν θέλω και εγώ!) είπα να ψάξω λίγο για το XBOX360. Αν μπορείτε να βοηθήσετε στα παρακάτω: 1. το 360 μπορεί να "σπάσει" ώστε να παίζει κανονικά παιχνίδια απο τον γνωστό "θείο" απο την Αμερική; 2. αν "σπάει" σε τι τιμούλα θα γίνει αυτό (χοντρικά) 3. αν "σπάσει" γνωρίζω ότι η microsoft σε banarei και έτσι δεν μπορείς να είσαι μέλος της online κοινότητας. Κυκλοφορεί κάποιο "σπάσιμο" ώστε να μπορείς να το θέτεις on/off? Δηλαδή εγώ θέλω το τάδε παιχνίδια να το παίζω σπασμένο και όχι online άλλα το άλλο που έχω αγοράσει original να το παίζω κανονικά online έχοντας θέσει off το σπαστήρι. 4. ο σκληρός σε τι χρησιμεύει πέρα απο την αποθήκευση των saves των παιχνιδιών; 5. κάτι προβλήματα με υπερθέρμανση και 3 λαμπάκια που είχα ακούσει εξακολουθούν να υπάρχουν; 6. το 360 υποστηρίζει wifi σύνδεση; 7. ότι μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ γράψτε το..... ευχαριστώ πολύ
thief7710 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 λοιπόν παιδιά, καλημέρα και μια βοήθεια στον νέο! είχα παλαιότερα το απλό XBOX άλλα βλέπω ότι τα πράγματα άλλαξαν πολύ, και επειδή ο πιτσιρικάς μου έχει φάει τα αυτιά για παιχνιδομηχανή (άλλο που δεν θέλω και εγώ!) είπα να ψάξω λίγο για το XBOX360. Αν μπορείτε να βοηθήσετε στα παρακάτω: 1. το 360 μπορεί να "σπάσει" ώστε να παίζει κανονικά παιχνίδια απο τον γνωστό "θείο" απο την Αμερική; 2. αν "σπάει" σε τι τιμούλα θα γίνει αυτό (χοντρικά) 3. αν "σπάσει" γνωρίζω ότι η microsoft σε banarei και έτσι δεν μπορείς να είσαι μέλος της online κοινότητας. Κυκλοφορεί κάποιο "σπάσιμο" ώστε να μπορείς να το θέτεις on/off? Δηλαδή εγώ θέλω το τάδε παιχνίδια να το παίζω σπασμένο και όχι online άλλα το άλλο που έχω αγοράσει original να το παίζω κανονικά online έχοντας θέσει off το σπαστήρι. 4. ο σκληρός σε τι χρησιμεύει πέρα απο την αποθήκευση των saves των παιχνιδιών; 5. κάτι προβλήματα με υπερθέρμανση και 3 λαμπάκια που είχα ακούσει εξακολουθούν να υπάρχουν; 6. το 360 υποστηρίζει wifi σύνδεση; 7. ότι μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ γράψτε το..... ευχαριστώ πολύ 1)Ναι.Παιζει ρολο τι dvd drive εχει το χβοχ σου αλλα νομιζω σε λιγες μερες δεν θα παιζει πλεον ρολο (θα σπασει και το τελευταιο "ασπαστο") 2)Μπορεις να το κανεις μονο σου σπιτι με λιγο διαβασμα.Εξω πρεπει να παιρνουν γυρω στα 80 αν δεν κανω λαθος 3)χμμ...Νομιζω (αν κανω λαθος ας με διορθωσουν) οτι αν παιζεις με αυθεντικο παιχνιδι on line δεν εχεις προβλημα.Οταν θα παιζεις παιχνιδι απο τον θειο απλα κανε sign out απο το χβοχ live (εχε υποψην σου οτι για να παιξεις on line χρειαζεται συνδρομη) 4)Στον σκληρο μπορεις να αποθηκευσεις demo παιχνιδιων.Επισης μετα το τελευταιο update του χβοχ μπορεις πλεον να κανεις εγκατασταση τα παιχνιδια στον σκληρο για καλυτερες επιδοσεις. 5)Κυκλοφορει αυτες τις μερες καινουργια παρτιδα με καινουργια gpu και cpu(?) που θεωρητικα δεν θα εχει αυτα τα προβληματα.Αυτη θα παρεις 6)Ναι αλλα.Θελει wifi ανταπτορα που κοστιζει 80 ευρω.Αλλιως σεμνα και ταπεινα με ethernet καλωδιο 7)Πραγματικα δεν μου ερχετε κατι περα απο οτι αν αποφασισεις να παρεις κοιτα να παρεις απο την καινουργια παρτιδα.Συζητανε τα παιδια πιο πανω αν δεις για το πως να καταλαβεις απο το κουτι αν ειναι απο την καινουργια παρτιδα.
MindMaker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 .....Ναι αλλα πως...?απο το λινκ που εδωσε το παλικαρι κατεβηκε ενα αρχειο τυπου....file...τι το κανω αυτο?. 1.) Create a folder called " Content" , then another folder inside that called " 0000000000000000 " then drag the the folder from the extracted rar folder into the " 0000000000000000 " folder... 2.) so it should be have this parent list : Content/0000000000000000/434387F2/00080000/F1DDFE89B7AB645A93E17B12DA7D91588B3255A343 totalling 4 folders in total 3.) Burn the disk...
torrentleech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 υπάρχει κανένα site nα κατεβάσουμε και άλλα Demos για το 360 και να τα γράψουμε στο dvd παρέα με το Resident Evil; αμαρτία να είναι μόνο του στο δισκάκι...
Storm1672 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Σε απλό dvd το γράφεις, έτσι; Δε χρειάζεται DL για τα demo.
Vole Maulder Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ σε cd το έγραψα το Resi. Παραήταν μικρό για να γράψω dvd.
MindMaker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Λίγο δύσκολο μοιυ φάνηκε το demo... Λίγες σφαίρες, πολλοί αντίπαλοι και ένας πανικός όση ώρα έπαιζα! Παρά την δυσκολία του το παιχνίδι είναι απίστευτο, σε γραφικά, ατμόσφαιρά, ήχο! Περιμένω με αγωνία το full
privateer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Q Entertainment: Meteos Wars showers XBLA this Wednesday http://www.joystiq.com/2008/12/08/q-entertainment-meteos-wars-showers-xbla-this-wednesday/
Socratis_g Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 εχουμε ανοίξει καποιο τοπικ με τα gameratags μας?
privateer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 LIVE Activity for week of December 1st Xbox 360 Top Live Titles (based on UU’s) 1 Halo 3 2 CoD: World at War 3 Gears of War 2 4 Call of Duty 4 5 GTA IV 6 Left 4 Dead 7 Madden NFL 09 8 Fable II 9 Fallout 3 10 FIFA 09 Top Arcade Titles (Full Versions purchased) 1 Super Street Fighter II Turbo HD Remix 2 Banjo-Kazooie 3 A Kingdom for Keflings 4 UNO 5 Castle Crashers 6 Worms 7 Ultimate Mortal Kombat 3 8 Aegis Wing 9 Bomberman Live 10 Portal: Still Alive The above arcade list is based on full versions purchased. Original Xbox Top Live Titles (based on UU’s) 1 Halo 2 2 Star Wars: Battlfrnt 2 3 Fable 4 Counter-Strike 5 Conker: Live Reloaded 6 Battlefield 2: MC 7 Call of Duty 3 8 Doom 3 9 Splinter Cell Chaos 10 Street Fighter Anniv. Top Community Games NEW! (Full Versions purchased) 1 Word Soup 2 Golend Royal Balckjack 3 Weapon of Choice 4 Colosseum 5 ZSX4 Guitarpocalypse 6 Sin(Surfing) 7 In the Pit 8 Head Banger 9 Snake360 10 Swords and Monsters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.