Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά η έκδοση του DiPLODOCUS group οι οποίοι είναι scene group, βγήκε nuke γιατί είναι κλεμμένη απο τους Seed4Me.

Άλλοι λένε ότι είναι retail και άλλοι λένε ότι είναι review copy... Ότι και να είναι πάντως, θέλει λίγο προσοχή :)

-----Προστέθηκε 9/10/2008 στις 11 : 23 : 39-----

The Rumor That Won't Die: Xbox 360 Blu-ray Disc Drive

It has been rumored countless times, so it has been denied by Microsoft afterwards. Today, a new report has surfaced claiming the Xbox 360 is finally getting an external Blu-ray Disc drive after the next-gen optical disc war ended with Sony's format winning over Toshiba's HD DVD. Ironically, if the rumor happens to be true, Microsoft would be asking Toshiba to build the Blu-ray Disc drive. X-bit Labs reports:

Toshiba-Samsung Storage Technology Corp., a joint venture between Samsung Electronics and Toshiba Corp., has been contracted to manufacture external Blu-ray disc drives for Microsoft Xbox 360 game console. While the exact specifications of the product are unknown, it is rumoured that Microsoft aims at $100 - $150 price-point for the device in order to compete against Sony PlayStation 3 with Xbox 360 + external Blu-ray drive combination.

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Late last night, or this morning, or whatever time it is/was where you are, Microsoft delivered a Keynote speech to kick off TGS 2008, and as well as a few other announcements/reveals, they announced Five new XBLA titles:

Space Invaders Extreme

* beautiful graphics

* classic gameplay

* and online features

Due out this Winter

Arkanoid Live

* high-definition graphics

* beautifully choreographed background music and movies

* loaded with 120 stages

* includes online co-op and versus modes

Due out this Winter

Metal Slug 7

* new missions

* new weapons

* colossal new bosses

* new game modes

* new Slugs to pilot

No word on a release window.

King of Fighters 98 Ultimate Match

* new characters and game modes

Due out Spring 2009

R-Type: Dimensions

* two-person local and online co-op play

* switch seamlessly between classic 2D graphics and the brand-new 3D experience

Δημοσ.

πόση κατρακυλα ακόμα θα αντέξουν τα franchises της SNK στα χερια τις ελεεινής playmore?

παιδιά το tekken ήταν σχεδόν σίγουρα ότι θα είναι multi άσχετα αν δεν το είχαν πει .το έχω πει και άλλες φορες παλιότερα. η namco έχει αλλάξει πολιτική μετά την ένωση με την τραγική bandai και φυσικά σε καμια περίπτωση δεν είναι η namco που ξέραμε.

Δημοσ.

Παιδια τι γνωμη εχετε για αυτη την προσφορα? http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=144&productid=3559&language=el-GR και 12μηνη συνδρομη στο live και ασυρματα ακουστηκα που εχουν ενα 50αρικο και την καμερα που εχει αλλο ενα 50ρικο +3 arcade full games + 200 microsoft points για αγορες!!88 ευρω ολα μαζι.....

Δημοσ.
Παιδια τι γνωμη εχετε για αυτη την προσφορα? http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=144&productid=3559&language=el-GR και 12μηνη συνδρομη στο live και ασυρματα ακουστηκα που εχουν ενα 50αρικο και την καμερα που εχει αλλο ενα 50ρικο +3 arcade full games + 200 microsoft points για αγορες!!88 ευρω ολα μαζι.....

δεν λέει πουθενά ότι τα ακουστικά είναι τα ασύρματα οποτε η προσφορα αυτόματα γίνεται από μέτρια ως κακή.

Δημοσ.
δεν λέει πουθενά ότι τα ακουστικά είναι τα ασύρματα οποτε η προσφορα αυτόματα γίνεται από μέτρια ως κακή.

Εγω πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ειναι τα ασυρματα.....

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι την αγορά του X-BOX 360 αλλά μου είπαν να περιμένω για το νέο chipset που θα έχει gpu με την ονομασία Jasper... ισχύει? Αν ναι, πότε αναμένεται? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ναι ισχιει αυτο και εγω ειμαι στην κατηγοριασου φιλε μου και θα ηθελα να μας απαντησουν εαν το x-box με το καινουριο chipset θα μπορει να παιζει αντιγραμενα....

Δημοσ.

Μα ακομα δεν εχει βγει? :S :S Πως να σου απαντησουν??Και να βγει θα εχει lite-on DVD το οποιο δεν παιζει αντεγραμενα...

Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα με το Lite-on.

Μπορεί να μην έχει σπάσει να παίζει καθαυτό αντιγραφές (και ίσος μη σπάσει ποτέ), αλλά έχει βρεθεί τρόπος να πάρεις το Key του και να το αντικαταστήσεις με άλλο Drive που Flashaρεται. Το όλο θέμα στοιχίζει κάπου στο 100άρικο σε μαγαζί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...