Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Demo: Guitar Hero Aerosmith

Content: Guitar Hero Aerosmith Demo

Price: Free

Availability: All Xbox LIVE regions

Dash Text: [ESRB: T (Teen) MILD LYRICS,MILD SUGGESTIVE THEMES] Start to unleash your inner rock star, the Aerosmith way. This demo includes “Sweet Emotion” and “Dream On” by Aerosmith, as well as “Walk this Way” by Run DMC featuring Aerosmith, “I Hate Myself For Loving You” by Joan Jett and the Blackhearts and more. Get a taste of Guitar Hero®: Aerosmith - Thereʼs never been a band like them; there has never been a game like this.

Δημοσ.

The story goes that Microsoft will have a five-hour televised countdown beginning September 25 at 7PM Eastern leading to the New Xbox Experience and the software-based relaunch of the console at midnight.

http://www.joystiq.com/2008/09/08/rumor-the-five-hour-xbox-360-relaunch-sept-25/

Sending this whole thing into overdrive, the source claims Microsoft will announce 12 new titles "exclusive or first" on the 360, including Assassin's Creed 2, Mass Effect 2, a new Conker game and two new Halo titles. Also, six free original Xbox games will be available to download, with Halo being one of them.

Δημοσ.

Arcade: Rocket Bowl

Content: Rocket Bowl

Price: 800 Microsoft Points

Availability: Not available in Korea

Dash Text: [ESRB: E (EVERYONE)] Local Multiplayer 2, Xbox LIVE Multiplayer 2-4, System Link 2-4, HD (High Definition). Purchase the full version of ROCKET BOWL and get rolling on all 10 out-of-this-world courses. Compete in tournaments, challenge your friends in multiplayer, test your skill in mini-games and more. Youʼre not just bowling… youʼre ROCKET BOWLING! This game requires the Xbox 360 hard drive or the 512MB Memory Unit for storage. There are no refunds for this item. For more information, see http://www.xbox.com/Live/accounts.'>http://www.xbox.com/live/accounts.'>http://www.xbox.com/live/accounts.

Arcade: Shotest Shogi

Content: Shotest Shogi

Availability: Not available in Japan

Dash Text: [ESRB: E (EVERYONE)] Single Player, Xbox LIVE Multiplayer 2, Local Multiplayer 2, HD (High Definition). Now that you understand why Japan is so fascinated with Shogi, upgrade to the full version of Shotest Shogi and try your hand at the intermediate and advanced tutorials, 16 different AI opponents with a wide range of skill levels, and multiplayer challenge via Xbox LIVE. Make your way up the leaderboards, earn achievements, and develop your tactical skills in this magnificent strategy board game! This game requires the Xbox 360 hard drive or the 512MB Memory Unit for storage. There are no refunds for this item. For more information, see http://www.xbox.com/live/accounts.

Arcade: SAMURAI SHODOWN 2

Content: SAMURAI SHODOWN 2

Price: 800 Microsoft Points

Availability: All Xbox LIVE regions

Dash Text: [ESRB: T (TEEN) BLOOD, LANGUAGE, VIOLENCE, TOBACCO REFERENCE] Single Player, Xbox LIVE Multiplayer 1-2, Local Multiplayer 1-2, HD (High Definition). The 2nd title of [samurai Shodown] series which is the pioneer of sword-fighting game well known in all over the world. There are no refunds for this item. For more information, see http://www.xbox.com/Live/accounts.

Δημοσ.

LIVE Activity for week of September 1st

Xbox 360 Top Live Titles (based on UUʼs)

1 Call of Duty 4

2 Halo 3

3 GTA IV

4 Gears of War

5 Madden NFL 09

6 Castle Crashers

7 Star Wars: TFU Demo

8 Guitar Hero III

9 Rock Band

10 Mercenaries 2: World In Flames

Top Arcade Titles (Full Versions purchased)

1 Castle Crashers

2 Braid

3 Geometry Wars Evolved²

4 Fable® II Pub Games

5 BC:Rearmed

6 Gin Rummy

7 PvN_Dodgeball

8 UNO

9 Galaga Legions

10 Alien Hominid HD

The above arcade list is based on full versions purchased.

Original Xbox Top Live Titles (based on UUʼs)

1 Halo 2

2 Star Wars: Battlfrnt 2

3 Fable

4 Counter-Strike

5 Fable: Lost Chapters

6 Battlefield 2: MC

7 Splinter Cell Chaos

8 Conker: Live Reloaded

9 Doom 3

10 SW: Republic Commando

These lists are based on global unique users connected to Xbox Live or in the case of Arcade, full versions purchased that week.

Δημοσ.

Έτσι, το guitar hero 3 πάντα πάνω από το rockband...

Έτσι, για να βλέπει ο κόσμος πιο σε κρατάει πιο πολύ και πιο είναι πιο πορωτικό...

Δημοσ.
Έτσι, το guitar hero 3 πάντα πάνω από το rockband...

Έτσι, για να βλέπει ο κόσμος πιο σε κρατάει πιο πολύ και πιο είναι πιο πορωτικό...

καλά πλάκα κάνεις ε;;;;η μέρα με την νύχτα τα 2 παιχνίδια, μην ξεράσω τώρα

Δημοσ.

Τί πλάκα κάνω ρε ultra? εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο το gh3! Το rockband είναι για παιδάκια με το παιδικό και πανεύκολο gameplay του...

Το τερμάτισα στο expert για πλάκα μέσα σε 1 εβδομάδα, ενώ το expert του gh3 ακόμα προσπαθώ να το βγάλω! Μου έμεινε 1 τραγούδι μόνο...Αυτές είναι προκλήσεις...

Απλά το rockband έχει 4 όργανα. Και δεν γουστάρω να πληρώνω τόσα λεφτά για όλα τα έξτρα τραγούδια του rockband. Δεν μου λένε και πολλά τα έξτρα τραγούδια. Εδώ, ξαναλέω, δεν έχω ολοκληρώσει στο expert 100% το gh3, θα πάρω και έξτρα τραγούδια?

Άσε που τώρα θα βγει και το guitar hero world tour με 4 όργανα επίσης. Και δεν θα βγει του αγίου...ανήμερα στην ευρώπη όπως το Rockband 2 (που ακόμα στην Ελλάδα δεν βγήκε επίσημα ούτε το 1!), αλλά Νοέμβρη θα το έχουμε επίσημα και θα λιώνουμε...

Προσωπική άποψη, πάντα έτσι?

Δημοσ.

συμφωνώ ότι το RB είναι πολύ πιο εύκολο αλλά αυτό δεν το κάνει χειρότερο παιχνίδι...μόνο ο χαβαλές που γίνεται με 4 άτομα να παίζουν ταυτόχρονα φτάνει, χώρια και το υλικό που μπαίνει ΚΑΘΕ βδομάδα αντιθέτως με το GH που μας έχει γράψει κανονικά

το GH όπως έχω ξαναπεί είναι για κάποιον που θέλει να παίζει μόνος του χωρίς παρέα αφού προσφέρει μεγαλύτερη πρόκληση επειδή είναι πιο δύσκολο...είδαν πλέον τι γίνεται με τον ανταγωνισμό και αποφάσισαν να βγάλουν και αυτοί επιπλέον όργανα

αλλά γούστα είναι αυτά...ο καθένας την βρίσκει όπως θέλει

Δημοσ.

Αυτό σου λέω. Τώρα που θα βγει το ghwt θα είναι και αυτό όπως το RB και με ωραία όργανα. Οπότε, και τετραπλό θα παίζεις, και πιο δύσκολο και προκλητικό θα είναι σε σχέση με το rb. Όσο για τα τραγούδια, το ghwt θα έχει περίπου 85 τραγούδια από την μάνα του! Μια χαρά πολλά μου φαίνονται. Και θα έχει σίγουρα και περισσότερα dlc από το προηγούμενο gh. αν και εμένα δεν με απασχολούν τα dlc. Μόνο κανά free τραγουδάκι κατέβαζα, γιατί δεν μπορώ να χαλάω λεφτά και γιαυτά...

Έτσι, για μένα υπάρχει μόνο το guitar hero world tour που βγαίνει 7 Νοέμβρη, το οποίο και θα λιώσω, και όχι το rb1 ή το rb2 που θα βγεί σε κανά 6μηνο ευρώπη...

Δημοσ.

Το καλό με τα GH είναι ότι κυκλοφορούν ταυτόχρονα σε Ευρώπη και Αμερική και δεν υπάρχει το χάλι που επικρατεί με τα RB. Ωστόσο αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε 2 παιχνίδια, τότε μακράν το RB.

Πρώτον γιατί το RB είχε τύμπανα. Δεν νομίζω ότι κάποιος που έπαιξε τύμπανα, μετά ξανάπιασε κιθάρα στα χέρια του, είτε για RB είτε για GH.

Δεύτερον για το 4πλο.

Τρίτον για τα καινούρια τραγούδια που βγαίνουν κάθε Τρίτη. Εντάξει, τις περισσότερες φορές κινούνται στην μετριότητα, αλλά έχουν βγει και εξαιρετικά downloadable τραγούδια. Μακάρι να ήταν ακόμα περισσότερα. Μπορεί αρκετό κόσμο να μην τον ενδιαφέρει το dlc, δεκτόν. Άλλοι όμως το περιμένουν πώς και πώς και υπ' όψιν ότι δεν μιλάμε για το πανάθλιο dlc που είχαν τα προηγούμενα GH με την πενιχρή ποσότητα κατεβάσιμων (!) τραγουδιών, αλλά για λίστες σαν κι αυτήν...

Τέταρτον για τα τύμπανα (ναι, ξανά, νομίζω ότι όποιος δεν έχει παίξει τύμπανα στο RB χάνει μεγάλο βάρος της γνώμης του όταν σχολιάζει το παιχνίδι). Ειδικά για κάποιον που παίζει και πραγματική κιθάρα (και είμαστε πολλοί), η πλαστική είναι παιχνίδι να περνάει η ώρα. Ενώ πραγματικά τύμπανα νομίζω ότι παίζει σαφώς λιγότερος κόσμος, πράγμα που κάνει τα πλαστικά πολύ πιο... πορωτικά.

Τα μόνα μείον του RB κατ' εμέ είναι η ευκολία στα τραγούδια, η αργοπορημένη κυκλοφορία στην Ευρώπη αλλά και τα legatto στην ταστιέρα! Ναι, αυτά τα hammer-ons και pull-offs με το ζόρι διακρίνονται όταν παίζεις κιθάρα. Ενώ στο GH κάνουν μπαμ. Άλλο ένα μείον το ότι η κιθάρα του RB δεν παίζει στο GH (αλλά νομίζω ότι για αυτό ευθύνεται το τελευταίο).

Για τα RB2 και GHWT έχω να πω το εξής απλό... Ion Drum Rocker. Τέλος. Μπορεί να έχουν $300 (φαντάζομαι και τα ίδια ευρώ), μπορεί για το τρίτο πιατίνι και τη δεύτερη μπότα (εννοείται ότι θα πάρω και δεύτερη μπότα!) να πάνε γύρω στα 350-400 αλλά θα είναι εντελώς άλλη φάση.

Με τη λογική όμως ότι τα όργανα των GH και RB θα είναι πλέον συμβατά μεταξύ τους (έτσι ακούγεται τουλάχιστον και μακάρι να είναι έτσι, γιατί έχω αρχίσει να γεμίζω κιθάρες) ευελπιστώ ότι πλέον δεν θα επιλέγουμε παιχνίδι βάσει του hardware αλλά των τραγουδιών και των διαφορετικών game modes που θα έχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...