Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ελεγα οτι θα αγοραζα το commando ,αλλα μαλλον το gameplay ειναι λιγο pasee για τα γουστα μου.

Αντιθετα καθοτι τζογαδορος το fable pub games ειναι μια ευχαριστη εκπληξη..μαλλον θα το τιμησω

Δημοσ.
Ναι έχει αλλά λέει αυτό:

Using Other Payment Methods - Slow Option

To use PayPal you must first get verified by us, which can take up to 7 days in the UK, 14 days for the rest of the word. If you do not want to wait, use Google Checkout (above).

Οπότε....

Σε μια εβδομάδα μου ήρθε ο κωδικός πάντως όταν το δοκίμασα και μετά κανονικά αγόρασα μέσω paypal τους πόντους

Δημοσ.

ναι αλλα εμενα το προβλημα μου ειναι, οτι εχω κονσολα που μου εχει φερει φιλος απο αγγλια, τους ποντους τους αγορασε ο ιδιος απο αγγλια και δεν μου τους δεχοταν (τους ποντους).

Δεν καταλαβαινω γιατι.Επισης εχω δηλωσει αγγλια στο xbox..

Δημοσ.
Αυτο http://www.microsoftpointsxbox.com/mspoints-pp.php?cur=eur το εχει δοκιμασει κανεις;;

Που ειδατε οτι το play.com δεν στελνει πια καρτες με live points?

Μια ετήσια συνδρομή που πήρα δούλεψε κανονικά χωρίς πρόβλημα. Τιμή 30 ευρώ !!! Ο κωδικός στέλνεται άμεσα αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή από paypal.

Οι πόντοι που έχει δε παίζουν στην Ευρώπη και είναι μόνο για Αμερική όπως γράφουν και οι ίδιοι.

Δημοσ.
Μια ετήσια συνδρομή που πήρα δούλεψε κανονικά χωρίς πρόβλημα. Τιμή 30 ευρώ !!! Ο κωδικός στέλνεται άμεσα αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή από paypal.

Οι πόντοι που έχει δε παίζουν στην Ευρώπη και είναι μόνο για Αμερική όπως γράφουν και οι ίδιοι.

Ευχαριστω!!! Απλα ηθελα μια γνωμη πιο πριν, μην την πατησω.

Για τις καρτες με live points το ειχα διαβασει.

Δημοσ.

Demo: Tiger Woods PGA TOUR 09 Demo

Content: Tiger Woods PGA TOUR 09 Demo

Price: Free

Availability: All Xbox LIVE regions

Dash Text: [ESRB: E (Everyone)] Everyone Plays in Tiger Woods PGA TOUR® 09 – Play the demo featuring 3 holes on the new course, Gary Player Country Club in South Africa. After playing youʼll receive custom feedback from Tigerʼs very own personal performance coach, Hank Haney. Hank will provide you with custom drills to improve your Power, Accuracy, Short Game or Putting. Youʼll also be able to go into the all new Club Tuner and maximize your swing by customizing youʼre clubs.

Content: SBK08 Demo

Content: SBK08 Demo

Price: Free

Availability: Not available in Asia or North America

Dash Text: [PEGI: 3+] SBK08 is the official videogame of the Superbike World Championship. The game features all the real teams, riders, bikes and tracks simulating every aspect of the Superbike Championship. This demo allows you to race on two different tracks with all of the teams. riders and bikes. Test your bike riding skills with different weather conditions and alter the bike handling to match the conditions. Experience the excitement and realism of Superbike racing including the glamour of the starting grid.

Δημοσ.

LIVE Activity for week of August 4th

Xbox 360 Top Live Titles (based on UUʼs)

1 Halo 3

2 Call of Duty 4

3 GTA IV

4 Gears of War

5 Rock Band

6 Guitar Hero III

7 SOULCALIBUR IV

8 Battlefield: Bad Company

9 Braid

10 Madden NFL 09 Demo

Top Arcade Titles (Full Versions)

1 Braid

2 Geometry Wars Evolved²

3 1942: Joint Strike

4 UNO

5 SOULCALIBUR

6 N+

7 DOOM

8 Worms

9 Marble Blast Ultra

10 Golf: Tee It Up!

The above arcade list is based on full versions purchased.

Original Xbox Top Live Titles (based on UUʼs)

1 Halo 2

2 Star Wars: Battlfrnt 2

3 Fable

4 Counter-Strike

5 Fable: Lost Chapters

6 Splinter Cell Chaos

7 Doom 3

8 Battlefield 2: MC

9 Conker: Live Reloaded

10 Call of Duty 3

Δημοσ.

Αγόρασα εγώ εχθές 2100 (4000,τουλάχιστον εχθές, δεν είχε διαθέσιμους).

Επειδή δεν μπορούσα να περιμένω μία εβδομάδα για paypal, έβαλα μία πιστωτική στο google checkout ( στο συγκεκριμένο site πάντως δεν δεχόταν American Express, με Visa μια χαρά) και αμέσως είχα τους κωδικούς στο mail. Όλα ΟΚ σε ιρλανδικό λογαριασμό ( λογικά και σε UK OK θα είναι).

Δημοσ.
Αγόρασα εγώ εχθές 2100 (4000,τουλάχιστον εχθές, δεν είχε διαθέσιμους).

Επειδή δεν μπορούσα να περιμένω μία εβδομάδα για paypal, έβαλα μία πιστωτική στο google checkout ( στο συγκεκριμένο site πάντως δεν δεχόταν American Express, με Visa μια χαρά) και αμέσως είχα τους κωδικούς στο mail. Όλα ΟΚ σε ιρλανδικό λογαριασμό ( λογικά και σε UK OK θα είναι).

Κι εγώ το ίδιο έκανα χθες. Πήρα μία 2100 αρχικά και αφού δούλεψε πήρα άλλη μία καπάκια. Με Geometry Wars 2, braid, bionic commando και castle crashers που θα βγει, οι πόντοι ήταν απολύτως απαραίτητοι. Μέσα σε ένα μήνα βγαίνουν μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια που υπάρχουν στο xbla. Πάντως δεν μου ήρθαν αμέσως οι πόντοι αλλά μετά από 1-2 ώρες.

p.s. To Fable Games ωραίο είναι αλλά δεν χρειάζεται να το αγοράσεις, αφού παίζεις κανονικά όλα τα games απλά δεν ποντάρεις όσο θες για να βγάλεις αρκετά λεφτά για να το κάνεις merge με τον χαραχτήρα σου στο fable2 όταν βγει. Ούτως ή άλλως αποκλείεται να το έκανα αυτό στο παιχνίδι γιατί θα ήταν σαν cheat κατά την γνώμη μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...