Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Fable 2 achievements

The Paragon -15g

Reach 100% Good or Evil.

The New Hero -50g

Defeat your first great opponent.

The Whippersnapper -25g

Collect 5 gold pieces during the Hero's childhood

the Pooch Pamperer -5g

Play fetch with your dog.

The Archaeologist -5g

Dig up something your dog has discovered

The Dog trainer -5g

teach your dog a trick.

The persuader -5g

Convince a villager to give you a present

The Show-off -5g

Impress a villager with a perfect expression

The Romantic -10g

take a villager on a perfect date.You will need the right location and expression.

The spouse -10g

Marry a villager.

The Parent -10g

have a child.

The hunter -5g

Kill a sweet,innocent,fluffy bunny rabbit(remember,safety's off!)

The Gargoyle -25g

Find the gargoyles Legendary Treasure.

The Chicken kicker -5g

kick a chicken a respectable distance. As if kicking chickens was remotely respectable.

The Cliff Diver -5g

Cliff dive 500 feet.

The Workhorse -10g

Get a high enough chain while performing a job.

The Hero of Many names -5g

Change your heros title

The Teaser -5g

Get bandits to respond to expressions with fear,anger,mirth,and confusion. During combat!

The property magnate -10g

Sell a property for twice the price you paid for it.

The Rogue -5g

something undetected from a building while there are people nearby.

The Illustrated hero -5g

Tattoo every part of your hero's body.

The Executioner -10g

Sacrifice 10 people in the Temple of Shadows.

The Gambler -10g

Win 500 gold at a pub game in one sitting, having tried each game type at least once.

The Bigamist -10g

get married a second time, whilst still married to your first spouse.

The Swinger -5g

Take part in a orgy, responsibly

The Pied Piper -10g

Start a party where at least 5 villagers are dancing.

The Party Animal -10g

Get 15 villagers drunk in under three minutes

The menace to Society -5g

Commit an act of public indecency

The Black Knight -10g

Shoot the weapons from a hollow man's hands, blow off his head and then kill him for good!

The Duelist -10g

String together a full-speed chain attack

The highwayman -10g

hit 3 enemies with one shot.

The Archmage -10g

Kill 5 human enemies with one spell.

The Ruler of Albion -100g

Increase the value of your real estate holdings to over 2.5 million gold!

The Hoarder -25g

Collect every silver key.

The Goth -5g

Dye your hair black, wear an outfit made entirely out of black clothes, and wear some black makeup.

The Completionist -50g

Get all expressions, pet tricks, titles and abilities.

The Extremist -15g

Reach 100% purity or corruption.

The celebrity -50g

Reach 50,000 Renown.

The Artisan -10g

Succeed at one job to Level 5

The Dollcatcher -10g

Collect all the hero dolls.

The Muse -5g

Inspire the Bard to compose songs celebrating your great deeds.

The Companions -10g

Perform a perfect co-op expression.

The blood brother -10g

get a co-op combat bonus.

The Philanthropist -10g

Send a gift to an xbox live friend.

The Hero of strength -100g

Complete the Hero of Strength

The hero of Will -100g

Complete the Hero Of will.

The hero of Skill -100g

Complete the hero of Skill

The Sacrifice -25g

Choose "The needs of the many"

The Family -25g

Choose "The needs of the few"

The Egomaniac -25g

Choose "The needs of the one"

Δημοσ.

Το Xbox 360 προσφέρει τώρα τριπλάσιο αποθηκευτικό χώρο, στην ίδια τιμή

60GB αποθηκευτικού χώρου τώρα διαθέσιμα στο Xbox 360

Η Microsoft προσφέρει τώρα, σε ολόκληρη την Ευρώπη, τριπλάσιο αποθηκευτικό χώρο στο Xbox 360, διατηρώντας την τιμή των ?269,99 Εκτιμώμενη Λιανική Τιμή* (ΕΛΤ) δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στην κονσόλα Xbox 360.

Μετά την επιτυχία των συναρπαστικών ανακοινώσεων που έγιναν στην E3 σχετικά με τους φανταστικούς τίτλους που αναμένονται - όπως το μουσικό παιχνίδι LIPS, το βελτιωμένο Xbox 360 θα είναι τώρα διαθέσιμο στα καταστήματα της Ευρώπης από τις 15 Αυγούστου χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. O πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος θα επιτρέπει στους fans της μουσικής να αποθηκεύουν γύρω στα 15.000 τραγούδια, αλλά και στους φίλους του κινηματογράφου να αποθηκεύσουν πάνω από 20 ταινίες1, προσφέροντας ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλους. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η επιπλέον διαθέσιμη χωρητικότητα δίνει στους gamers επαρκή χώρο για νέα παιχνίδια και extra επίπεδα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο David Gosen, EMEA Vice President Strategic Marketing for Interactive Entertainment Business στη Microsoft, «Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οι Ευρωπαίοι θα έχουν πληθώρα επιλογών προκειμένου να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για διασκέδαση – και αυτό χωρίς επιπλέον κόστος». Συνεχίζοντας αναφέρει, ότι «καμία άλλη συσκευή δεν προσφέρει την ευρύτητα και την ποικιλία της διασκέδασης που δίνει το Xbox 360, ενώ τονίζει πως τώρα με τρεις φορές μεγαλύτερο χώρο όλοι μπορούν να αποθηκεύσουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες, τις ταινίες και τα παιχνίδια».

Το Xbox 360 είναι το ένα από τα τρία συστήματα gaming και διασκέδασης Xbox 360 που προσφέρει η Microsoft. Το Xbox 360 Arcade της Microsoft, το οποίο είναι διαθέσιμο με κάρτα μνήμης 256MB και πέντε παιχνίδια Xbox LIVE Arcade, είναι πραγματικά μια πρόταση με μεγάλη αξία για όλη την οικογένεια στην τιμή των ?199.99* (ΕΛΤ), ενώ το εξαίρετο ποιοτικά Xbox 360 Elite είναι διαθέσιμο με σκληρό δίσκο 120GB στην τιμή των ?369.99* (ΕΛΤ).

Χωρίς αμφιβολία, το Xbox 360 είναι η μόνη κονσόλα που μπορεί να προσφέρει απίστευτες στιγμές διασκέδασης, ψυχαγωγίας καθώς και την απόλυτη εμπειρία gaming :

• Η κονσόλα Xbox 360. Η κονσόλα διαθέτει ένα στυλάτο λευκό τελείωμα στις πλευρές της και είναι εφοδιασμένη με τρεις επεξεργαστές ικανούς να παράγουν την καλύτερη ποιοτικά ψυχαγωγία σε high definition (HD) (μέχρι τα 1080p για τα παιχνίδια), με λόγο διαστάσεων (aspect ratio) 16:9 wide-screen cinema, full surround ήχο, anti-aliasing για ομαλή απεικόνιση των on-screen χαρακτήρων και έξοδο “High Definition Multimedia Interface” (HDMI).

• 60 GB Σκληρό Δίσκο. Ο αποσπώμενος σκληρός δίσκος των 60GB επιτρέπει στους gamers να σώσουν τα παιχνίδια τους αλλά και να αποθηκεύσουν ταινίες, μουσική και φωτογραφίες χωρίς να ανησυχούν για το χώρο που αυτά καταλαμβάνουν.

• Αναβαθμίζοντας το DVD Player. Με τη χρήση ενός καλωδίου HDMI (πωλείται ξεχωριστά), μπορείτε να δείτε τα αγαπημένα σας DVD σε σχεδόν high-definition ανάλυση χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες αναβάθμισης που προσφέρει το Xbox 360.

• Το ασύρματο χειριστήριο του Xbox 360. Το βραβευμένο και υψηλών επιδόσεων ασύρματο χειριστήριο διαθέτει το Xbox Guide Button για άμεση και γρήγορη in-game πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες όπως στη μουσική σας. Έχει ακτίνα δράσης 10 μέτρα από την κονσόλα και η μπαταρία του διαρκεί μέχρι 30 ώρες.

#########

* Η παραπάνω τιμή είναι εκτιμώμενη τιμή λιανικής. Οι τιμές των προϊόντων Microsoft μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι διανομείς και οι μεταπωλητές των προϊόντων Microsoft, είναι ελεύθεροι να προσδιορίζουν την τιμή των προϊόντων που εμπορεύονται. Στην παραπάνω εκτιμώμενη λιανική τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 19%.

1 – Η υποθετική εκτίμηση που έγινε για τη δυνατότητα αποθήκευσης 20 ταινιών βασίζεται σε 2ωρη ταινία μεγέθους περίπου στα 2.6GB. Τα μεγέθη και ο όγκος των αρχείων διαφέρει ανάμεσα σε standard και σε high definition ταινίες.

Δημοσ.
παιδια εμεις απο ελλαδα πως θα παιξουμε braid? το παιχνιδακι ειναι...ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!

Τι εννοείς; Πως θα πάρεις πόντους ρωτάς;

Fable 2 achievements

The Chicken kicker -5g

kick a chicken a respectable distance. As if kicking chickens was remotely respectable.

The Bigamist -10g

get married a second time, whilst still married to your first spouse.

The Swinger -5g

Take part in a orgy, responsibly

The Philanthropist -10g

Send a gift to an xbox live friend.

Τι κορυφαία achievements είναι αυτά; Ανυπομονώ να το παίξω!

Δημοσ.
Τι εννοείς; Πως θα πάρεις πόντους ρωτάς;

ναι, μου ειχε στειλει φιλος μου απο αγγλια live points αλλα δε τους δεχοταν!δε καταλαβαμε ποτε γιατι..

Δημοσ.

Arcade: Bionic Commando: Rearmed

Content: Bionic Commando: Rearmed

Price: 800 Microsoft Points

Availability: All Xbox LIVE regions

Dash Text: [ESRB: M (MATURE) BLOOD AND GORE, LANGUAGE, VIOLENCE] Single Player, Local Multiplayer 1-4, HD (High Definition). The classic 8-bit side-scroller reports back for duty in a stunning remake, complete with all-new HD graphics and features that puts 2D gaming back on the map! There are no refunds for this item. For more information, see

Arcade: Fable II Pub Games

Content: Fable® II Pub Games

Price: 800 Microsoft Points

Availability: All Xbox LIVE regions except Portugal

Dash Text: [ESRB: RP (RATING PENDING)] HD (High Definition). Unlock the full version of the Fable® II Pub Games and youʼll get all three great pub games that will also be in Fable® II! Each game has multiple variants, plus the ability to earn and transfer gold and unique items to your character in Fable® II (assuming, of course, that you also have Fable® II). Either way, youʼll also get access to minigames, leaderboards, achievements, and all the fun of these backroom games of chance! This game requires the Xbox 360 hard drive or the 512MB Memory Unit for storage

Δημοσ.
ναι, μου ειχε στειλει φιλος μου απο αγγλια live points αλλα δε τους δεχοταν!δε καταλαβαμε ποτε γιατι..

Καλά πονεμένη ιστορία οι πόντοι. Και εμένα κάτι πόντοι δώρο από το game.uk δεν μου τους δεχόταν αλλά μπορείς να δοκιμάσεις από εδώ

> https://www.gamepointsnow.com/ 

Το έχω δοκιμάσει και είναι ΟΚ απλώς θέλει google account και δεν έχει paypal. Ή αν δεν βιάζεσαι play.com

ΥΓ: Το Braid είναι πανδύσκολο ή είναι ιδέα μου;;

Δημοσ.
Καλά πονεμένη ιστορία οι πόντοι. Και εμένα κάτι πόντοι δώρο από το game.uk δεν μου τους δεχόταν αλλά μπορείς να δοκιμάσεις από εδώ
> https://www.gamepointsnow.com/ 

Το έχω δοκιμάσει και είναι ΟΚ απλώς θέλει google account και δεν έχει paypal. Ή αν δεν βιάζεσαι play.com

ΑΑΑΑΑΑΑ %^*^%@*@$%#%&

Τι ήθελα και έλεγα ότι είμαι κωλόφαρδος και δεν μου είχε ακυρωθεί η κάρτα τόσο καιρό? Πήγα να τσιμπήσω το braid και έφαγα τρελό χιόνι. You have been traced down and eliminated που λέει κι ένας φίλος.

stavrossak πάνω στην ώρα το λινκ σου αλλά αν έχει κανείς και κάτι που να έχει και paypal θα με βόλευε καλύτερα.

Δημοσ.
ΑΑΑΑΑΑΑ %^*^%@*@$%#%&

Τι ήθελα και έλεγα ότι είμαι κωλόφαρδος και δεν μου είχε ακυρωθεί η κάρτα τόσο καιρό? Πήγα να τσιμπήσω το braid και έφαγα τρελό χιόνι. You have been traced down and eliminated που λέει κι ένας φίλος.

stavrossak πάνω στην ώρα το λινκ σου αλλά αν έχει κανείς και κάτι που να έχει και paypal θα με βόλευε καλύτερα.

https://www.gamepointsnow.com/

έχει Paypal

Δημοσ.

Πανδύσκολο δεν είναι συνολικά. Δυσκολούτσικο θα το έλεγα και με ωραία κλιμάκωση.

Ο πρώτος κόσμος π.χ. έχει πολύ χαμηλό βαθμό δυσκολίας κι όσο προχωράς δυσκολεύει σταδιακά. Ο σχεδιασμός των γρίφων πάντως είναι ΦΟΒΕΡΟΣ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...