privateer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Demo Sid Meier's Civilization Revolution Content: Sid Meier's Civilization Revolution Demo Price: Free Availability: All Xbox LIVE regions except Asia. Size: 1.25 GB Dash Text: [ESRB: E10+ (Everyone 10+) ALCOHOL REFERENCE,MILD SUGGESTIVE THEMES,VIOLENCE] Legendary game designer Sid Meier brings one of the greatest strategy games of all time to the Xbox 360 console! Built from the ground up for consoles, Sid Meierʼs Civilization Revolution challenges you to lead your chosen nation from the dawn of man to the space age on your quest to rule the world. Go head to head with historyʼs greatest leaders as you wage war, conduct diplomacy, discover new technologies and build the most powerful empire the world has ever known. The famously addictive gameplay, endless ways to play and Xbox LIVE multiplayer competitions, matchmaking, leaderboards, achievements and downloadable content will keep you coming back for more. This demo includes both single-player and multiplayer gameplay. To demo του battlefield ανέβηκε επίσης. 1,5 GB
privateer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Too Human A Way In Cinematic [gt]34847[/gt]
The_Sheep Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 βρε λες να καταληξουμε να παιζουμε multi civilization στο χβοχ ??1!! εντυπωσεις σε λιγο
gust Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Και το Sacred 2 σε xbox360 ? Επιβεβαιωνομαι συνεχεια για την επιλογη μου να εχω κονσολα για games και pc για ολα τα αλλα!
telegamesvg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Aκόμη καλύτερος συνδυασμος -κατα την γνωμη μου - ειναι το Mac για όλα τ'αλλα ... Ετσι τα κανεις όλα ΧΩΡΙΣ προβληματα ...και περιποιημένα ...
deus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Aκόμη καλύτερος συνδυασμος -κατα την γνωμη μου - ειναι το Mac για όλα τ'αλλα ...Ετσι τα κανεις όλα ΧΩΡΙΣ προβληματα ...και περιποιημένα ... +1 από εμένα για τον mac, έχω τον ιδανικό συνδυασμό λείπει ένα μικρό κομμάτι μόνο. macbook pro + mac mini + apple TV + DS + Wii + xbox360 + σκέφτομαι να πάρω το gp2x f200 μόνο και μόνο για τα arcade που έχει full mame συνδέοντας το και με ένα εξάρτημα που έχει με TV. και το νέο cover boy για το nba2k9 είναι ο Kevin Garnett!!! υπάρχει και ένα videaki που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη για το όποίο τα αμερικανάκια έπαθαν πλάκα. όλα αυτά τα έδειξε πρίν από λίγο πριν την έναρξη των τελικών.
Wolfidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 IL2 Sturmovik: Birds Of Prey για xbox???? Τι λές τώρα.... Ας ελπίσουμε....
privateer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Soul Calibur IV [gt]34831[/gt] [gt]34833[/gt] [gt]34837[/gt] [gt]34839[/gt] [gt]34899[/gt]
p3tran Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 ωραιο παιχνιδακι αυτο το ROOGOO στο live arcade. ριχτε του μια ματια, ειναι καλο puzzle
kratistos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 το θεικό civilization μήπως το έχει κανένας θείος ;;; έπαιξα το demo και ξετρελάθηκα...
nzeppos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Κι εγώ έπαιξα λίγο το demo και μου φάνηκε αρκετά καλό. Δεν γνωρίζω αν οι διαφορές είναι μόνο eye-candy ή αλλάζει κάτι και στο gameplay. Πάντως θα ενδιαφερόμουν να του ρίξω μια ματιά (γιατί να μην υπάρχει ένα ποντίκι στο 360, αμαν).
Storm1672 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 το θεικό civilization μήπως το έχει κανένας θείος ;;; έπαιξα το demo και ξετρελάθηκα... Aμερική βγαίνει μες στη βδομάδα... Αν είναι Region Free, έχει καλώς. Το ευρωπαϊκό βγαίνει 8 Ιουλίου.
kratistos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Aμερική βγαίνει μες στη βδομάδα... Αν είναι Region Free, έχει καλώς.Το ευρωπαϊκό βγαίνει 8 Ιουλίου. το έψαξα λίγο..ανάποδα τα λες Ευρώπη βγαίνει 13 Ιούνη και αρχές Ιούλη Αμερική.. nzeppo κ γω έτσι έλεγα αλλά τελικά δεν είναι και πολύυυ άσχημο,βέβαια με ποντικάκι θα ήταν θεικό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.