nzeppos Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Όχι gameplay 9 αυτά τα πράγματα βρε παιδιά. Δηλαδή κάτι rFactor, LFS και σία πόσο πρέπει να πάρουν, τριάντα? Από την άλλη βέβαια είναι πολύ ωραίο παιχνιδάκι για το είδος του και το έχω ευχαριστηθεί δεόντως. Είχα να παίξω παρόμοιο παιχνίδι από το Toca3.
The_Sheep Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 kοιταχτε τι βγαινει μεχρι τις 20 ιουνιου αναμενεται τρελλο λιωσιμο June 2008 Race Driver: Grid [uK] Codemasters Racing June 6, 2008 Dragon Ball Z: Burst Limit [uK] Atari Fighting June 6, 2008 LEGO Indiana Jones: The Original Adventures [uK] LucasArts Adventure June 6, 2008 Ninja Gaiden II [uK] Tecmo Action June 6, 2008 Sid Meier's Civilization Revolution [uK] 2K Games Strategy June 13, 2008 Battlefield: Bad Company [uK] Electronic Arts Shooter June 20, 2008 Alone in the Dark [uK] Atari Adventure
Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 καλα civ και battlefield ειναι απλα αδιαφορα. τα αλλα οχι
klainmaingr Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 καλα civ και battlefield ειναι απλα αδιαφορα.τα αλλα οχι Καλά ρε toufas... lego indiana jones? omg?
Wolfidis Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 και εγώ το ίδιο, απλά απαράδεκτο racing... έ όχι και απαράδεκτο! Είναι ότι καλύτερο εχουν παρουσιάσει μέχρι σήμερα απο την σειρά των Pro Race Driver. το πιο simulation arcade που υπάρχει! Ποιο πολύ arcade όμως. Καλύτερο από το Gotham πάντως.... Εν το μεταξύ σε μια φάση ο μπροστινός μου είχε κάποιο πρόβλημα στον πίσω αριστερό τροχό και ξαφνικά του σκάει το λάστιχο, το αμάξι του πάει για τετακιέ και λόγο της ταχύτητας του είχε αναπτύξει, εκσφενδονίζεται στον αέρα χωρίς να τον ακουμπήσει κανείς. Πολύ θεαματικό και ρεαλιστικό θα έλεγα. Τρομερή φάση που δεν την έχω ξαναδεί σε άλλο racing, arcade και μη. Δεν ξέρω αν συμβάινει συχνά αλλά βλακεία μου που δεν σκέφθηκα να το γράψω σε βίντεο.... Δοκίμασε κανείς να κάνει χρόνους για να κερδίσει την Mustang ή την BMW? (lol) Δύσκολο? Ασχετο : Φαντάσου να μπείς στους 10, να νικήσεις, και να σου πουν μετά ότι δεν μπορείς να παραλάβεις το δώρο επειδή δεν υποστηρίζετε επίσημα το Live στην Ελλάδα.. μπρρρρ... όσο για το BTF BC ας διαβάσουμε μερικά reviews πρώτα και βλέπουμε γιατί ή beta ήταν....
The_Sheep Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Το GRID παντως ειναι ηδη διαθεσιμο απο το play.com http://www.play.com/Games/Xbox360/4-/3476643/Race-Driver-Grid/Product.html
papatrexas! Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Το GRID παντως ειναι ηδη διαθεσιμο απο το play.comhttp://www.play.com/Games/Xbox360/4-/3476643/Race-Driver-Grid/Product.html Τελικα φερνουν Ελλαδα;Διοτι στους ορους αποστολης λεει οτι πανω απο 30 λιρες δεν φερνουν.
nzeppos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Φέρνουν, παρήγγειλε άφοβα. Μόνο τον τελευταίο μήνα έχω κάνει 3-4 παραγγελίες από αυτούς, όλες πάνω από 30 λίρες (~37 ευρώ). Αυτό που δεν ισχύει σίγουρα στην Ελλάδα (μετά τα περσινά) είναι το insurance για προϊόντα που χάνονται στο δρόμο. Αφού οι κλασικοί καφροέλληνες έκαναν πάλι τα δικά τους...
p3tran Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Καλύτερο από το Gotham πάντως.... αντε παιξε καμια κιθαρα ρε που ειναι καλυτερο απο το gotham
Nero85 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Τελικα φερνουν Ελλαδα;Διοτι στους ορους αποστολης λεει οτι πανω απο 30 λιρες δεν φερνουν.Να σιγουρευτεις οτι πριν κανεις add to cart το βαζεις να σου εμφανιζει τις τιμες σε ευρω, απο το μενου στα αριστερα, αλλιως θα σου πει οτι δεν μπορει να στειλει πανω απο 30 λιρες.
MiltoZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 kοιταχτε τι βγαινει μεχρι τις 20 ιουνιου αναμενεται τρελλο λιωσιμο June 2008 Race Driver: Grid [uK] Codemasters Racing June 6, 2008 Dragon Ball Z: Burst Limit [uK] Atari Fighting June 6, 2008 LEGO Indiana Jones: The Original Adventures [uK] LucasArts Adventure June 6, 2008 Ninja Gaiden II [uK] Tecmo Action June 6, 2008 Sid Meier's Civilization Revolution [uK] 2K Games Strategy June 13, 2008 Battlefield: Bad Company [uK] Electronic Arts Shooter June 20, 2008 Alone in the Dark [uK] Atari Adventure To Civilization θα το κάνω μία προσπάθεια γιατί είμαι fan της σειράς. Από τα υπόλοιπα της λίστας το ninja gaiden ξεχωρίζει.
Wolfidis Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 αντε παιξε καμια κιθαρα ρε που ειναι καλυτερο απο το gotham Μην σου πω ότι είναι καλύτερο και από το Forza.... :p :p :p
p3tran Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μην σου πω ότι είναι καλύτερο και από το Forza.... :p :p :p καλα, εσυ στανταρ εχεις φαει γλαστρα στο κεφαλι. δεν εξηγειται αλλιως.... εν παση περιπτωση, το grid το εχει και ο θειτσος πλεον, οποτε οι ενδιαφερομενοι σπευσατε...
mixalisss Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 πολυ καλο το far cry!!λετε να δουμε και κανα crysis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.