Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν νομιζω να βγει,αλλα και να βγει υποθετω θετεις τρελη υποψηφιοτητα για προεδρος του επομενου ban wave. :D

Ikaruga και REZ ειναι οτι καλυτερο υπαρχει ως downloadable ανεξαρτητου πλατφορμας.

Εχω σκουριασει λιγακι αλλα ξαναβρισκω τα αλυσιδια σιγα σιγα

Δημοσ.

πότε θα μπορέσει κάποιος να γράψει τα παιχνίδια του arcade να τα παίζουμε από dvdakia ρε γμτ. Αυτό θα ήταν τέλειο. Αν κάτσει κάποιος και ψάξει το format που είναι φτιαγμένα μερικά dvd με συλλογές (όπως αυτή που έχει μαζί το arcade xbox) ίσως είναι πιθανό να δούμε και κανένα arcade game σε dvd;;(ευχή, lol)

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητα να βρεις το φόρμα που είναι γραμμένο το δισκάκι που είχε τις συλλογές του arcade collection vol. 1

Απλά το μόνο που χρειάζεται είναι να βρουν σε ποιο φάκελο στο σκληρό δίσκο σώζετε το παιχνίδι που κατεβάζουν(Σε φουλ έκδοση) και μετά απλά αντιγράφουν όλη τη διαδρομή(Φακέλους) σε ένα dvd και όταν το βάζεις στο 360 στο έχει στα playable games κάτι σαν αυτό που κάνουμε δηλαδή και με τα demos που βγαίνουν κατά καιρούς.

Έτσι πιστεύω ότι γίνετε τουλάχιστον.

Δημοσ.

η να αγορασετε τα παιχνιδια που σας αρεσουν, μιας και εχετε την επιλογη να τα δοκιμασετε και να πιειτε εναν καφε λιγοτερο. ελεος

Δημοσ.

Μόλις έπαιξα το demo του ikaruga το παιχνίδι δεν τα σπάει απλά αλλά γα.. και δέρνει...

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο άλλο(αφού το ikaruga δεν πρόκειται να βγει σαν αυτόνομο παιχνίδι πέρα του xbox live) αξιόλογο shoot em' up στο 360 γιατί δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει κανένα....

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Μεγάλη μλκια(κατά την ταπεινή μου γνώμη) που δεν βγάζουν κανένα soot em' up αυτόνομο που να πωλείτε σαν ξεχωριστό παιχνίδι και όχι ΜΟΝΟ μέσω xbox live.

Δημοσ.
η να αγορασετε τα παιχνιδια που σας αρεσουν, μιας και εχετε την επιλογη να τα δοκιμασετε και να πιειτε εναν καφε λιγοτερο. ελεος

δεν θα πιούμε έναν καφέ λιγότερο, θα περιμένουμε να τα παίξουμε σπασμένα Toufa...

εσύ αν βιάζεσαι αγόρασέ τα και μην πίνεις καφέδες αλλά ΕΛΕΟΣ, μην μας λες και τι να κάνουμε.. οκ;:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...