Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
According to Dutch retailers(E-Plaza, Bart Smit etc.) the Arcade will drop 80 euro in price and the premium will hit the 299 pricepoint on 14 March!

Arcade ?199,-

Premium ?299,-

Elite ?399,-

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=10098038&postcount=144

αυτά είναι :P ,

επιτέλους κίνηση από την Microsoft για να επανέλθει δυναμικά στην Ευρώπη..

Δημοσ.
(Βασικα η φημη ειναι για ευρωπη)

ε οκ, sorry. εγω τα εμαθα μεσω αμερικης :D

199 το 360 ε? αντε και bundle με το gta4 κατω απο την τιμη του wii

(το οποιο gta4 νομιζω οτι θα ειναι εμφανως καλυτερο στο 360 ;p)

Δημοσ.

Ballmer: 'We'll support Blu-ray'

>> Yesterday we got Sony saying they were talking with Microsoft to bring Blu-ray to the Xbox360 followed Microsoft's quickly denying there are plans to introduce a Blu-ray player for the 360. Today Microsoft chief executive Steve Ballmer admitted that the company is working on ways to support Blu-ray, altho he didn't specify the 360 just yet:

"We've already been working on, for example, in Windows, device driver support for Blu-ray drives and the like, and I think the world moves on," said Ballmer at the Mix08 conference.

"Toshiba has moved on. We've moved on, and we'll support Blu-ray in ways that make sense," he said.

http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=33905

Δημοσ.

Συγχωρήστε μου το offtopic αλλά καλά, αυτός ο περιβόητος ο Nathaniel (πως τονε λένε) πόσων ακριβώς χρονών είναι?

Δημοσ.

Ως ουδέτερος στην όλη ιστορία (δεν είμαι fan toy Halo, πόσο μάλλον της Bungie) να μου επιτρέψετε να παρατηρήσω ότι οι τύποι έκαναν εξαιρετική κίνηση, η οποια βέβαια είναι και -σχεδόν- τζάμπα διαφήμιση. Δεν νομίζω να το έκαναν για την ψυχή της μάνας τους ή για τον μικρούλη το Nathaniel, που -τι κρίμα- του ξέπλυναν την κονσόλα του. Η υπόθεση για κάποιο λόγο έλαβε ανεξήγητες διαστάσεις και η Bungie έκανε κίνηση-ματ. Οι άλλοι στο Redmond δεν είναι για τέτοια...

Δημοσ.

Ξεκινησε...

qzljd1.jpg

360 Arcade απο ?279,95 στα ?199,95

360 Premium + 2 games απο ?399 στα ?299,95

360 Elite απο 449? στα ?399,95

Με λιγα λογια,το Elite συνεχιζει να ειναι περιεργα ακριβο ενω αντιθετα το Arcade εχει πλεον τιμη-ξεφτιλα

Προφανως η MS παει να πατησει γερο ποδι στην "παραμελημενη" Ευρωπη και να σιγουρεψει την εξισωση:

GTA + GTA DLC + (360 pricedrop) = Win

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...