littlelouievegos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Αυτη η ανειπωτη χαρα σας για τις αποκλειστικοτητες ρε στοκχολντερς/σεαρχολντερς των εκαστοτε εταιρειων ιζ μπιγιοντ μαι κομπρεχενσιον.
man_of_the_moon Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δεν νομιζω οτι το MGS 4 θα φερει πωλησεις στο Ps3 γιατι οσοι το εχουν αγορασει για την ωρα το εχουν αγορασει για να αγορασουν το MGS4 ! Και το εχω διαπιστωσει απο 5 φιλους που το εχουν παρει για αυτο το λογο! Προσωπικα με αφηνει αδιαφορο ο τιτλος . Πιο πολυ κοιταω να παιζω καινουργια projects και οχι 350 συνεχεις του ταδε τιτλου και δεν μιλαω μονο για το MGS ! Και αυτο το νεο project που μιλαει το προηγουμενο αρθρο μου γιαλιζει το ματι....
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Αυτη η ανειπωτη χαρα σας για τις αποκλειστικοτητες ρε στοκχολντερς/σεαρχολντερς των εκαστοτε εταιρειων ιζ μπιγιοντ μαι κομπρεχενσιον. Δεν εισαι ο μονος....)
nzeppos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δεν μας ενδιαφέρουν οι μετοχές και τα μερίδιά μας, έχουμε πιο ιδιοτελείς σκοπούς. Χρόνια τώρα προσπαθούμε να θάψουμε τα εκάστοτε Playstation και αυτή τη φορά είμεθα κοντύτερα από ποτέ! Θα τα φάει το μαύρο χώμα, δε γλυτώνουν.
Pytzamarama Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 ??? Τα exclusives εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να παρουσιασουν ποιοτικοτερα αποτελεσματα. Εσας μπορει να μην σας ενοχλουν τα ports αλλα εμενα μου γυριζουν τα αντερα.Και να μην παμε μακρια...ποση σαβουρα PS2ports φαγαμε στο XBOX? Δεν θελω τα ιδια και σε αυτη τη γενια! Φυσικα η σιχαμαρα μου για Sony,Nintendo ειναι δεδομενη!
littlelouievegos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δεν μας ενδιαφέρουν οι μετοχές και τα μερίδιά μας, έχουμε πιο ιδιοτελείς σκοπούς. Χρόνια τώρα προσπαθούμε να θάψουμε τα εκάστοτε Playstation και αυτή τη φορά είμεθα κοντύτερα από ποτέ! Θα τα φάει το μαύρο χώμα, δε γλυτώνουν. Βρε ενταξει καλος ο χαβαλες δεν λεω αλλα επι της ουσιας δεν καταλαβαινω για πιο λογο καποιος να χαιρεται με τις αποκλειστικοτητες μιας εταιρειας.Ιδιαιτερα αν εχει περασει την τρυφερη ηλικια της πορωσης και του φανατισμου.. Δλδ το κερδος πιο ειναι αμα θα κλεισουμε την Sony π.χ? Να χουμε τον Bill να κανει οτι θελει και να οριζει τις τιμες κονσολων,παιχνιδιων,περιφερειακων οπως θελει αυτος περα απο τα αποδεκτα ορια που του δινει η αγορα της κονσολας του; Αρκετα "μονοπωλιο" εχουμε στην PC αγορα δεν θελουμ και σε αυτη την κονσολων.. ???Τα exclusives εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να παρουσιασουν ποιοτικοτερα αποτελεσματα. Εσας μπορει να μην σας ενοχλουν τα ports αλλα εμενα μου γυριζουν τα αντερα.Και να μην παμε μακρια...ποση σαβουρα PS2ports φαγαμε στο XBOX? Δεν θελω τα ιδια και σε αυτη τη γενια! Φυσικα η σιχαμαρα μου για Sony,Nintendo ειναι δεδομενη! Φυσικα και ειναι δικαιωμα σου να μην πηγαινεις την Sony για τους λογους σου. Δεν νομιζω οτι ενας σοφρων ανθρωπος μπορει να εχει προβλημα με τις προτιμησεις σου, αλλα και να εχει τον γραφεις εκει που δεν πιανει μελανι και τελειωσε η υποθεση. Στο θεμα των exclusives δεν θα συμφωνησω. Το εκαστοτε development εξαρταται απο την ποιοτητα και τον χρονο που θελει να αφιερωσει η εκαστοτε εταιρεια σε ενα παιχνιδι. Και μην τρελλαθουμε τωρα ενταξει το xbox εχει καλυτερα dev tools και γενικα ειναι οριακα καλυτερη κονσολα, αλλα οχι οτι περιοριζεται τωρα απο το ps3.. Μην λεμε και οτι θελουμε.. Επισης αν εσενα σε ενοχλουν τα κακιστα ports του ps2 εμενα να δεις πως με ενοχλουν τα ολοενα και αυξανομενα ports απο τις κονσολες σε PC.. Που εχω και διπλασιες και βαλε δυνατοτητες αναπτυξης και περιοριζομαι στο μεγιστο εχωντας ενα καλο PC και ας μην ειναι μια εννιαια πλατφορμα οπως οι κονσολες..Τα ports απο το ps2 στο xbox τα φαγες στην μαπα γιατι μιλαγαμε για μια νεοφερμενη κονσολα οταν ειχες να κανεις με το world established ps2 που σαρωνε την αγορα με την υποστηριξη του. Πως ακριβως περιμενες μεσα σε 2-3 χρονια να μην εχεις ports απο το ps2 λοιπον οταν η συντριπτικη πλειοψηφια των devs γραφανε για αυτη την κονσολα; Το xbox360 εχει πλεον στις πλατες του την εμπερια του xbox, εχει μαθει απο τα λαθη του, εχει πλεον αποκτησει ενα ονομα στην αγορα και το κυριοτερο ηρθε στην αγορα πολυ πιο γρηγορα εχωντας ετσι ενα τεραστιο πλεονεκτημα εναντι του ps3.. Απο εκει και περα εξυπνα και ριχνωντας πολυ χρημα ο Μπιλης προσπαθει να κερδισει οσο μεγαλυτερο αποκλειστικο μεριδιο αγορας μπορει. Και αυτος καλα κανει για την εταιρεια του. Εγω επαναλαμβανω γιατι πρεπει να χαιρομαι αμα ενα παιχνιδι θα ειναι αποκλειστικο για το xbox360 ή το PS3? Για να "κλεισω" την μια απο τις 2 εταιρειες και να κανω φιφες στον αλλο πληρωνοντας τον αδρα για το μονοπωλιο του στο μελλον; Εκει εγκειται η απορια μου.. Προς τι η τοση χαρα δλδ; Αλλο υποστηριζω την κονσολα μου για τα πλεονεκτηματα της και αλλο θελω την εξαφανιση της αλλης και χαιρομαι με τις αποκλειστικοτητες. Ειναι 2 πραγματα που απεχουν παρασαγγας και καλο θα ειναι να το θυμομαστε που και που. Γιατι σιγουρα οι περισσοτεροι τα ξερουν αλλα τα ξεχνουν..
gust Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δεν μας ενδιαφέρουν οι μετοχές και τα μερίδιά μας, έχουμε πιο ιδιοτελείς σκοπούς. Χρόνια τώρα προσπαθούμε να θάψουμε τα εκάστοτε Playstation και αυτή τη φορά είμεθα κοντύτερα από ποτέ! Θα τα φάει το μαύρο χώμα, δε γλυτώνουν. lol σταζει δηλητηριο! Μου αρεσε η διατυπωση!
modecris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Θέλω να πιστεύω πως κάποια από τα post των τελευταίων 2 σελίδων είναι αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης κατανάλωσης οινοπνευματωδών ποτών,λόγω και των ημερών. Για να είμαστε σίγουροι όμως προτείνω να γίνουν άμεσα τα απαραίτητα αλκοτέστ.
privateer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 A small but interesting scoop: Jade Empire 2 is coming Hereʼs an opportunity for BioWare to get it right and for all of you fans out there to rejoice. Rumors have been swirling about the possibility of a sequel to BioWareʼs Xbox hit, “Jade Empire.” For years, people have predicted it would come and Ray Muzyka, co-CEO of BioWare, even spilled the beans of something coming back in 2005. But I talked with someone who saw code for Jade Empire 2. Itʼs coming for the Xbox 360, and itʼs real. Itʼs not much as far as scoops go, but Iʼm on vacation. What do you expect? Happy New Year.Jade Empire was BioWareʼs second big game for the Xbox, following the exclusive Star Wars Knights of the Old Republic title in 2003. It will be interesting to see if Jade Empire 2 will remain an exclusive for the Xbox 360, now that Electronic Arts has agreed to acquire BioWare/Pandemic. http://blogs.mercurynews.com/aei/2007/12/a_small_but_interesting_scoop_jade_empire_2_is_coming.html
liakjim Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Αν δεν εχει ξαναδημοσιευτει δειτε κ παθετε πλακα : http://www.gametrailers.com/player/22800.html Καλη χρονια
anamenos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 αν αυτά είναι gameplay γραφικά πράγματι θα έχουμε καλή χρονιά ΚΑΛΗ (GAMING) ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
kirdou Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 σιγα το παιχνιδι και να μην βγει σε 360 μικρο το κακο.το crysis θα το βγαλει τελικα η microsoft στο xbox;αυτο το παιχνιδι λειπει πραγματικα
Stormwatch Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 KOTAKU - Calling It: The Xbox 360 Won 2007 http://kotaku.com/339165/calling-it-the-xbox-360-won-2007 ...λες και μας ειπε κανα νέο τωρα
vsabbath Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Metal Gear Solid 4 Coming to Xbox 360 http://xboxfamily.com/xf/index.php?option=com_content&task=view&id=1123&Itemid=2
p3tran Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Metal Gear Solid 4 Coming to Xbox 360 http://xboxfamily.com/xf/index.php?option=com_content&task=view&id=1123&Itemid=2 12 μηνες μετα δεν λεει και πολλα... ενδιαφερον θα ηταν να ειναι σχεδον ταυτοχρονη η κυκλοφορια. ;]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.