Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός αυτού, πως θα το κάνουν να δείχνει 1080p και να έχει ψηφιακό σήμα ?

Ασε που δεν θα έχει την υποστήριξη κάποιων μεγάλων εταιριών , συν το ότι πάμε κοντά στα 500 ευρώ μετά .

Επιπλέον όλο το θέμα με τα HDVD ήταν να βγουν νωρίς και να διαδοθούν παντού λόγω μικρότερου κόστους ώστε να μην τα προλάβει το ανώτερο blueray, αλλά πλέον είναι σαφές ότι με τις ταινίες που ανακοινώθηκαν από το καλοκαίρι δεν έχει το χρόνο.

Πότε θα το βγάλει τελικά ? Πόσο θα έχει ? Αν είναι φτηνό και έτοιμο γιατί δεν το έβαλε κατευθείαν στο xbox360 με 20-30 ευρώ παραπάνω κόστος ? γιατί να μην το εκμεταλλεύονται και τα games ?

Πολύ περίεργα πράγματα αν είναι να πάρουμε σοβαρά τα λεγόμενα της Microsft πως ενδιαφέρετε τόσο για το HD Dvd και την HD εποχή … μάλλον μια προσπάθεια χαμηλού κόστους είναι, και καταδικασμένη.

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
… μάλλον μια προσπάθεια χαμηλού κόστους είναι, και καταδικασμένη.
Πωπω η εμπάθειά σου δεν παίζεται αδερφέ! :mrgreen:

Good news, αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι κάτοχοι του XBox360 θα κληθούν να βάλουν (ξανά) το χέρι στην τσέπη, για κάτι που το PS3 θα προσφέρει εξαρχής (HD-Movies support). Βέβαια, θα μου πείτε, ακόμη δεν γνωρίζουμε τιμή για το PS3, αλλά πόσο πια να κοστίζει; XBox360 (400Euro) + HD-DVDplayer (να μην το τιμολογήσουν στα 50Euro τουλάχιστον = 450.
ΟΤΑΝ βγει το PS3, το 360 θα διανύει την περίοδο των προσφορών του [360+2 games δώρο], [360+δώρο το HD], [360+ένα χειρηστήριο] κτλ. Άσε που πιθανότατα θα έχει πέσει και η τιμή του.

Όσο για την τιμή τώρα, πως να το κάνουμε... Η αποκλειστικότητα πληρώνεται :D

Δημοσ.

to thema einai oti den thelo xbox 1 exo ps2 kai gamecube kai de skopevo na paro kai to xbox. Vasika oute kai to 360 skopeva alla an de to paro tora meta tin agora tou ps3 de to kovo. kai thelo na do tis dinatotites pou exei se diktio. outos i alos de skopevo na to tsiparo kai na vgei kapoio modchip

Δημοσ.
Πωπω η εμπάθειά σου δεν παίζεται αδερφέ!

Από που και ως που εμπάθεια ? έχεις καμιά αντίρρηση σε αυτό που συμπέρανα ή απλά έτσι σου βγήκε ?

Ξέρουμε ότι θα γίνει μάχη ανάμεσα στα 2 στάνταρ αφού είναι δύσκολο να επιβιώσουν και τα δύο.

Ξέρουμε πως το BlueRay θα είναι καλύτερο , θα έχει μεγαλύτερη υποστήριξη, και τελικά βγαίνει σχεδόν μαζί με το HDvd .

Η Sony θα το στηρίξει με τις ταινίες τις αλλά και με το Ps3 1000% , και ξέρουμε ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό από το αρχικό κόστος παραγωγής ή τις δυνατότητες, όταν 2 στάνταρ ανταγωνίζονται.

Από την άλλη η Microsoft λέει ότι δίνει μεγάλη σημασία μεν , αλλά αντί να το βάλει τουλάχιστον μέσα στο xbox360 με κάποιο μικρό κόστος και να το εκμεταλλευτεί στα παιχνίδια, το έχει εξωτερικό !!!

Άσε για ψηφιακή έξοδο +1080p που δεν ξέρω αν μπορούν να κάνουν κάτι εκεί.

Εσένα σου φαίνεται ότι δεν είναι λύση μικρού κόστους το εξωτερικό drive ??? το βλέπεις ως σοβαρή επένδυση της η microsoft για να σπρώξει το στάνταρ ?

Παίρνει το προβάδισμα που χρειάζεται για να πιάσει στην αγορά ή απλά θα πάνε όλοι στο καλύτερο format ?

Aν είχε σοβαρές πιθανότητες να πετύχει, δεν είναι εντελώς χαζό να τσιγκουνευτεί να το βάλει στανταρ στο 360 ?

Δημοσ.

Εσύ τα ξέρεις τόσο καλά που αδικείσαι εδώ πέρα. Γιατί δε πας να τους κάνεις σεμινάρια;

Εγώ ούτε μαρκετίστας είμαι, ούτε έχω την διάθεση να κάνω προβλέψεις πωλήσεων με τις ανύπαρκτες γνώσεις μάρκετινγκ που έχω και με την απίστευτη ελαφρότητα που αναλύετε τις κινήσεις της αγοράς εδώ μέσα μερικοί με ύφος κατόχων οχτώ μάστερ στα οικονομικά.

Μιλάω μόνο για αυτά που ΒΛΕΠΩ, τις προβλέψεις τις αφήνω για τα μέντιουμ.

Εσένα σου φαίνεται ότι δεν είναι λύση μικρού κόστους το εξωτερικό drive ???
Όχι. Μου φένεται μια χαρά προαιρετική λύση για όσους πορωμένους 8έλουν High Definition, έχουν την διάθεση να αγοράζουν ταινίες HD με το καλημέρα μόλις βγουν (γιατί δε νομίζω να τα δούμε σύντομα στα video club) και φυσικά έχουν HD-Ready τηλεόραση. Φυσικά και δε θα με χάλαγε να ήταν by default μέσα στο πακέτο αλλά από τη στιγμή που πιθανότατα ΔΕΝ ενδιαφέρει όλο τον κόσμο την παρούσα στιγμή ενώ ταυτόχρονα θα αύξανε το κόστος, καλώς έχει και θα προσφέρεται προαιρετικά.

Άσε για ψηφιακή έξοδο +1080p που δεν ξέρω αν μπορούν να κάνουν κάτι εκεί.
Πωπω ζημιά, ειδικά τώρα που οι τηλεοράσεις 1080p είναι ψωμοτύρι και τις δίνουν δώρο με τα κορν φλέικς.. Εδώ με το ζόρι αγοράζει ο κοσμάκης 720p βρε Blizzard. Αυτός που έχει να τα στάξει για 1080p δε θα πάει να πάρει το... Playstation 3, τον Qualia θα πάει να πάρει.
Δημοσ.

NeTed κάτσε να κυκλοφορήσει το HD-DVD player πρώτα. "Μέσα στο 2006" ανακοίνωσε η Microsoft, κάτι που είναι εξίσου ασαφές με την ημερομηνία κυκλοφορίας του PS3...

Τώρα, ακόμη κι αν δούμε προσφορές του τύπου X360+HD δώρο (αμφιβάλλω πάρα πολύ αν θα υπάρξουν με την κυκλοφορία του HD-DVD player), τι θα γίνει με τα.. υπόλοιπα εκατομμύρια κατόχων X360 (κατά τη Microsoft) που θα έχουν αγοράσει την κονσόλα μέχρι τότε;

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, δεν μπορεί να συγκριθεί η built-in υποστήριξη του PS3 για Bluray με την τακτική που ακολουθεί η Microsoft. Εκτός κι αν η τελευταία αποφασίσει να δώσει σε όλους τους κατόχους του X360 δώρο το HD-Dvd (ίσως σε μια άλλη ζωή!), ή η Sony χρεώνει για το PS3 500Euro οπότε θα βγάλει μόνη της τα ίδια της τα μάτια.

Δημοσ.

ΝΕΤED, δεν είπα ότι δεν είναι για πορωμένους η hdtv, ούτε αν θα υπάρχουν ταινίες όπως λές.

Η Microsoft μας είπε ότι είναι σημαντικό , και σχολίασα πάνω σε αυτό.

Αν έχεις αντίρρηση σε κάτι από αυτά που ΕΙΠΑ οκ... αν δεν έχεις όμως μην προσπαθείς να μου βάλεις περιορισμούς .

ΥΓ

Και εδώ ένα καλό monitor 37 ιντσων κάτω από 2000 ευρώ, στα 1920χ1080 (1080p)

Να περιμένεις πολύ καλύτερες τιμές σε 6-12 μήνες που θα αρχίσει να γίνεται χαμός ... είναι μια πολύ καλή λύση ακόμα και για σύνδεση με pc , οπότε μην σου φανεί παράξενο να πουλήσουν πολύ και σύντομα.

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=8935

Δημοσ.

Kapote eixa pei oti eixa provlima me to 360 mou. Sigekrimena anavoun kokkina ta tria meri ektos tou pano dexia. Auto einai hardware failure simfona me to site tis MS. Simera paredose pneuma to 360 mias kai den anoigei. Auta gia ton

telegamesvg pou mou eipe oti itan to kalodio tis tileorasis.

Δημοσ.

SeXBOX,

Από τη στιγμή που δεν υποστηρίζει HD-Ready, αναπόφευκτα τα γραφικά θα περιορίζονται στην χαμηλή ανάλυση της CRT. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα είναι εξαιρετικά. Απλά δε θα παρατηρήσεις ανατρεπτικές διαφορές σε σχέση με το κλασικό Xbox.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...