Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To φιασκο της Sony σε 3 μονο σελιδες:

http://editorials.teamxbox.com/xbox/...pe-Machine/p1/

lol ma ti les twra apokleiete afou to lene oloi(ki o mpamphs o slayopoulos) to mhxanhma 8a skeftete kiolas ena prama. kai epanalambanw to 8ema den einai to hype allwste afou pianei kala kanoun na poulhsoun 8eloun to 8ema einai oti yparxoun atoma pou ta pisteyoun toso oso kai otan bgei kai tous peis pou einai ola ayta pou elegan 8a se bgaloun kai trelo sto telos(edw se bgazoun apo prerendered videakia... kai ena tech sheet ante kai 2-3 screenshots)
  • Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
To φιασκο της Sony σε 3 μονο σελιδες:

http://editorials.teamxbox.com/xbox/1136/Sony-and-The-Hype-Machine/p1/

Με διαφορά το πιο γελοίο άρθρο που έχω διαβάσει ποτέ... πραγματικά είναι ανάξιο σχολιασμού.. και πως να μην είναι άλλωστε' date=' όταν αναφέρει ως φιάσκο το GT4 (!!!), την έλλειψη online κοινότητας στο PS2 και ένα άρθρο του CNN όπου ο συντάκτης δεν λέει ότι το PS2 θα αντικαταστήσει τα PC αλλά ότι θα χτυπήσει τα low-end PCs. Επίσης, μιας και το XBox live ήταν τόσο τεράστια επιτυχία (το λέει διαρκώς στο άρθρο) μπορείτε να μας πείτε το ποσοστό των χρηστών του XBox1 που συμμετείχαν στο live? [Μη μου πείτε για το XBox360 γιατί με τον 1 μήνα δώρο πολλοί θα το δοκιμάσουν.. το θέμα είναι πόσοι θα μείνουν σε βάθος χρόνου.']

Ακόμη κι αυτά που έγραψα μου φαίνονται περιττά... το άρθρο χαρακτηρίζει ως Φιάσκο μια κονσόλα που πούλησε δεκάδες εκατομμύρια κομμάτια πάνω από το "επιτυχημένο" XBox.

Να'στε καλά που μας κάνετε και γελάμε :D

Δημοσ.
Μη μου πείτε για το XBox360 γιατί με τον 1 μήνα δώρο πολλοί θα το δοκιμάσουν.. το θέμα είναι πόσοι θα μείνουν σε βάθος χρόνου.]
e pleon afou to phres meta apo 1 mhna exeis toulaxiston thn silver syndromh (oh that box is alive) ena pragma

φιάσκο το GT4 (!!!),
den to anaferei san fiasko ws pros thn poiothta leei san fiasko tis yposxesesi ths sony ws pros ths online dynatothtes "Sony’s response was to create a “Halo-killer” in the form of Killzone, and to add online gamіng features to the next installment of their beloved Gran Turіsmo racing simulator series.....Lots of buzz, lots of hype but… oh damn!....Sony eventually nixes Gran Turismо 4’s online features, probably due to the fact that the PS2 cannot support the series’ signature graphics at an acceptable rate for online play. Not only does Gran Turismо 4 ship without online gamіng features...."

το άρθρο χαρακτηρίζει ως Φιάσκο μια κονσόλα που πούλησε δεκάδες εκατομμύρια κομμάτια πάνω από το "επιτυχημένο" XBox.
lol dld ec ayto katalabes? aytos htan o skopos tou ar8rou? to ar8ro anaferotan sto fiasco twn hypes ths sony kai oxi to fiasco ths emporikothtas ths konsolas ;)

8a se bgaloun kai trelo sto telos.......
Δημοσ.

2.000.000 χρηστες ηταν στο Xbox1 τα μελη του Live...

Φαε στη μουρη το hype της Sony,και συνεχισε να πιστευεις οτι το PS2 ηταν καλυτερο απο το Xbox1.

Αν εχεις ιδεα,πες μου 1(ΕΝΑ) καλο λογο που το PS2 ειναι καλυτερο απο το Xbox1.

Δημοσ.
2.000.000 χρηστες ηταν στο Xbox1 τα μελη του Live...

Φαε στη μουρη το hype της Sony' date='και συνεχισε να πιστευεις οτι το PS2 ηταν καλυτερο απο το Xbox1.

Αν εχεις ιδεα,πες μου 1(ΕΝΑ) καλο λογο που το PS2 ειναι καλυτερο απο το Xbox1.[/quote']

πω πω 2.000.000 .... jez.. Με βάση τα στοιχεία που βρήκα σε ένα site, μέχρι το τέλος του 2005 το XBox πούλησε 24.000.000 κονσόλες. Μετάφραση: το 8.3% των χρηστών του XBox χρησιμοποίησαν το Live. Αυτό το ποσοστό μεταφράζεται ως "huge success" στο άρθρο που παρέθεσες. Τεράστια επιτυχία.. μάλιστα.. ότι πείτε!!!!

Επίσης, το PS2 πούλησε 101.000.000 κονσόλες σύμφωνα με το ίδιο site (http://forum.pcvsconsole.com/viewthread.php?tid=8498&page=2). 4 φορές περισσότερο δηλαδή. Εγώ δεν θα μπω στο τρυπάκι να πω ότι η μία κονσόλα είναι σαφώς καλύτερη από την άλλη. Γελάω όμως με σχόλια που αφορούν "το hype της Sony". Στο κάτω κάτω, αν είναι τα πράγματα τόσο ακραία όπως τα λέτε, και η Microsoft είναι μια τίμια εταιρία που παλεύει έναντι της κυριαρχίας της κακιάς/ψεύτρας Sony, υπάρχουν 77.000.000 ηλίθιοι σε αυτόν τον πλανήτη που παραπλανήθηκαν από τη Sony και δεν αναγνώρισαν την ανωτερότητα του XBox.

Από την άλλη, θα μου πείτε, ότι πουλάει περισσότερο δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είναι και καλύτερο. Σύμφωνω απολύτως. Όμως, επαναλαμβάνω, εγώ δεν συγκρίνω τις 2 κονσόλες. Απλώς θεωρώ τραγικό να μιλάτε για "φιάσκο" της Sony.. γιατί αν είναι φιάσκο το να πουλάς 4 φορές περισσότερες κονσόλες από τον ανταγωνιστή σου, χωρίς υπηρεσία τύπου Live και χωρίς τα γραφικά που υποσχέθηκες (με βάση το άρθρο πάντα), φανταστείτε τι "φιάσκο" έχει να γίνει τώρα που το PS3 θα έχει τουλάχιστον εφάμιλλα γραφικά με το XBox360 και, πιθανότατα, πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη online gaming από το PS2 :D

Δημοσ.
Με διαφορά το πιο γελοίο άρθρο που έχω διαβάσει ποτέ... πραγματικά είναι ανάξιο σχολιασμού.. και πως να μην είναι άλλωστε' date=' όταν αναφέρει ως φιάσκο το GT4 (!!!), την έλλειψη online κοινότητας στο PS2 και ένα άρθρο του CNN όπου ο συντάκτης δεν λέει ότι το PS2 θα αντικαταστήσει τα PC αλλά ότι θα χτυπήσει τα low-end PCs. Επίσης, μιας και το XBox live ήταν τόσο τεράστια επιτυχία (το λέει διαρκώς στο άρθρο) μπορείτε να μας πείτε το ποσοστό των χρηστών του XBox1 που συμμετείχαν στο live? [Μη μου πείτε για το XBox360 γιατί με τον 1 μήνα δώρο πολλοί θα το δοκιμάσουν.. το θέμα είναι πόσοι θα μείνουν σε βάθος χρόνου.']

Ακόμη κι αυτά που έγραψα μου φαίνονται περιττά... το άρθρο χαρακτηρίζει ως Φιάσκο μια κονσόλα που πούλησε δεκάδες εκατομμύρια κομμάτια πάνω από το "επιτυχημένο" XBox.

Να'στε καλά που μας κάνετε και γελάμε :D

ο φανατισμος δεν κανει ποτε καλο ουτε καν στην ποδοσφαιρικη ομαδα που

συμπαθει ο καθενας το LIVE του xbox σαφως και ειναι πολυ σπουδαιο ατου

του xbox .....αλλα και το ps2 ηταν πολυ καλο μηχανημα τωρα και τα δυο

xbox 1 και ps2 ειναι πλεον ξεπερασμενα και εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση για αυτα με την εμαφανιση του 360 και του επερχομενου ps3 ....

το xbox 1 eixe πολυ καλλιτερη κατασκευη

καλλιτερα γραφικα σε πολλα παιχνιδια

ειχε το live το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του

το ps2 ειχε ποιο ελαφρια κατασκευη

πολυ περισσοτερους τιτλους και περισσοτερους ποιοτικους τιτλους

ποιο ευκολες αντιγραφες μετα το τσιπαρισμα απο τον απλο χρηστη

(με το nero εκανες ανετα το copy)

Δημοσ.

ποιο ευκολες αντιγραφες μετα το τσιπαρισμα απο τον απλο χρηστη

(με το nero εκανες ανετα το copy)

Σιγά το δύσκολο οι αντιγραφές στο xbox. Εδώ το ίδιο το τσιπάρισμα μπορεί να κάνει ο απλός χρήστης χωρίς μάλιστα τσιπάκι και να χαθεί η εγγύηση.

Δημοσ.

αμα σας ενδιαφερουνε τα αντιγραφα τοτε που πατε με το blue ray στην τσεπη? ε? :mrgreen:

και 2.000.000 ατομα να συγκρινεσαι στο ιδιο παιχνιδι ειναι κατι που ουτε το εχουνε φανταστει οι stationακηδες.

το ps2 μπορουσε να κατευθυνει πυραυλο. το ps3 θα μπορει να κατστρεψει πλανητες.

ε ρε fantavision που χρειαζεται!!

:mrgreen:

Δημοσ.
αμα σας ενδιαφερουνε τα αντιγραφα τοτε που πατε με το blue ray στην τσεπη? ε? :mrgreen:

και 2.000.000 ατομα να συγκρινεσαι στο ιδιο παιχνιδι ειναι κατι που ουτε το εχουνε φανταστει οι stationακηδες.

το ps2 μπορουσε να κατευθυνει πυραυλο. το ps3 θα μπορει να κατστρεψει πλανητες.

ε ρε fantavision που χρειαζεται!!

:mrgreen:

καλα τελικα ο σανταμ πηρε ps2 τοτε ...........ηθελε λεει να παραγγειλει

χιλιαδες ..................?

Δημοσ.
καλα τελικα ο σανταμ πηρε ps2 τοτε ...........ηθελε λεει να παραγγειλει

χιλιαδες ..................?

:mrgreen: :mrgreen: kala ti thimithikes...apo ta katapliktika sxolia pouxame akousei tote.ksereis ithele na to xreisimopoiisei logw tis foberis texnologias tou...to gamesmaster eixe grapsei k kapoia stigmi oti paizei nanai k o 5os supercomputer tou kosmou...asta...

Δημοσ.
Απλώς θεωρώ τραγικό να μιλάτε για "φιάσκο" της Sony.. γιατί αν είναι φιάσκο το να πουλάς 4 φορές περισσότερες κονσόλες από τον ανταγωνιστή σου

pame pali....

Παράθεση:

το άρθρο χαρακτηρίζει ως Φιάσκο μια κονσόλα που πούλησε δεκάδες εκατομμύρια κομμάτια πάνω από το "επιτυχημένο" XBox.

lol dld ec ayto katalabes? aytos htan o skopos tou ar8rou? to ar8ro anaferotan sto fiasco twn hypes ths sony kai oxi to fiasco ths emporikothtas ths konsolas

υπάρχουν 77.000.000 ηλίθιοι σε αυτόν τον πλανήτη που παραπλανήθηκαν από τη Sony και δεν αναγνώρισαν την ανωτερότητα του XBox.
katarxhn to swsto einai 101 ek kai oxi 77ek mias kai to agorasan 101ek kai oxi 101-24=77 (asxeto alla gia na maste swstoi) katadeyteron h sony den ekane pwlhseis apo to hype kai mono,3 xronia epaize sthn ousia mono tou sthn agora afou eixe balei to li8araki ths sthn emporikh katastrofh(?) tou dreamcast

me to hype, kai eixe kai to a3iologo leadin apo to ps1 pou pleon eixe syndesei to onoma tou me tis oikiakes konsoles.

Fysika kai enoeitai oti opois exei parei ps2 den symainei oti aytomatos pistepse to hype h to phre gi ayta pou to parousiazan ikano na kanei.

Δημοσ.

η sony ειναι ο τριτος μεγαλυτερος κατασκευαστης οικιακων συσκευων/αγαθων.

η m$ ειναι η νο.1 εταιρεια software στον κοσμο.

δεν υπαρχει περιπτωση να χασει η m$ αμα το βαλει (το εχει βαλει) στοχο να επικρατησει.

βαλτε το καλα στο μυαλο σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...