Wolfidis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 COD4 Beta participants banned due to glitching. http://www.cod4forums.com/index.php?showtopic=364 Για ποιόν λόγο φάγανε το ban? Τι ακριβώς έγινε δλδ?
kratistos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν καταλαβαίνω την απαισιοδοξία μερικών για το επίσημο live στην Ελλάδα.Ήμασταν ποτε σοβαρή αγορά ώστε να μας προσέξει όπως θα έπρεπε η MS ;;Ο Έλληνας το μόνο που γνώριζε όταν άκουγε κονσόλα ήταν (χωρίς παρεξήγηση) Playstation..Τώρα όμως θεωρώ πως τα πράγματα αρχίζουν επιτέλους και ωριμάζουν και στην Ελλάδα,έστω και αργά άρα νομίζω πως είναι η καλύτερη εποχή να υποστηριχθούμε και εμείς επίσημα...
man_of_the_moon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν καταλαβαίνω την απαισιοδοξία μερικών για το επίσημο live στην Ελλάδα.Ήμασταν ποτε σοβαρή αγορά ώστε να μας προσέξει όπως θα έπρεπε η MS ;;Ο Έλληνας το μόνο που γνώριζε όταν άκουγε κονσόλα ήταν (χωρίς παρεξήγηση) Playstation..Τώρα όμως θεωρώ πως τα πράγματα αρχίζουν επιτέλους και ωριμάζουν και στην Ελλάδα,έστω και αργά άρα νομίζω πως είναι η καλύτερη εποχή να υποστηριχθούμε και εμείς επίσημα... Το θεμα ειναι οχι τι κανουμε εμεις για την MIcrosoft ΑΛΛΑ η Microsoft για μας φιλε κρατιστε....
Wolfidis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν καταλαβαίνω την απαισιοδοξία μερικών για το επίσημο live στην Ελλάδα.Ήμασταν ποτε σοβαρή αγορά ώστε να μας προσέξει όπως θα έπρεπε η MS ;;Ο Έλληνας το μόνο που γνώριζε όταν άκουγε κονσόλα ήταν (χωρίς παρεξήγηση) Playstation..Τώρα όμως θεωρώ πως τα πράγματα αρχίζουν επιτέλους και ωριμάζουν και στην Ελλάδα,έστω και αργά άρα νομίζω πως είναι η καλύτερη εποχή να υποστηριχθούμε και εμείς επίσημα... ΧΕΧΕ εδω έρχεται που κ που το συγγενολόι σπίτι μου, βλέπουν τα 360, και μου λένε πήρες PS!!! Βάλε λοιπόν τρεις μεζούρες ασχετοσύνης σε μεγάλο μπολ, βάλε κ μισό κιλό πειρατεία (η οποία που υπάρχει σε τεράστιο βαθμό στην Ελλάδα σε διάφορες ποικιλίες) στύψε κ μερικά χαμηλά ποσοστά ευρυζωνικότητας, και θα έχεις ένα νόστιμο φαγητό για να φας του παραχρόνου κ βλέπουμε....
modecris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Το γ@μώτο είναι πως η Ελλάδα με 10 εκατ. αγορά και χωρίς live έχει 1183 νοματαίους ενώ η Ινδία με 1.12 δισ. έχει 434...
modecris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 LOL: SCEE caught red handed editing Wikipedia Halo 3 entry, insult graphics Uh oh, SCEE has been caught editing a Wikipedia entry on Halo 3. Sony added "Halo 3 won't look any better than Halo 2" to the entry, although the page has been corrected and locked from further alterations. The IP address which was uncovered by Wikipedia as editing the respective page is 217.18.23.2 and that goes straight back to SCEE's Liverpool studios.
mihranalthaqafi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 lol... To apolyto xebrostiasma.. Poso pio xamila tha pesoun oi typoi... MA toso poly to fovountai kai to snobaroun to Halo3? Afou exei i Sony to Killzone:mrgreen:
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδη βαριεμαι να γραφω κανω quote απο αλλο φορουμ την απαντηση μου σε εναν φιλο. Sorry retro αλλα εδω εισαι λαθος. Δηλαδη θες να πιστεψω οτι αυτη η ειδηση επιπεδου εκπομπων Λαμπιρης ειναι κατι αρνητικο για την sony.:roll: Αληθεια πιστευεις(πραγματικα θελω να το μαθω αυτο) οτι καποιο σοβαρο στελεχος της sony θα εκανε κατι τετοιο,γνωριζοντας οτι το IP μπορει να το βρουν ευκολα. Αυτα γινονται για να βγαινουν τα fanboys της ΜS και να χαιρονται γιατι ανακαλυψαν κατι για την ξενδιαντροπη sony εις βαρος της καταπληκτικης και αθωας-Αγιας Μicrosoft. Αυτος που το εκανε μπορει να εγινε απο ton φωτοτυπά της sony μεχρι και την καθαριστρια. Μεχρι εδω τα πηγαιναμε καλα retro,αλλα καπου μου τα χαλας ομως με αυτες τις ειδησεις επιπεδου μεσημεριανης ζωνης της ελληνικης τηλεορασης Το παιδι φυσικα εδωσε μια πολυ ωριμη απαντηση. Δεν ξερω ..να περιμενω κατι παρομοιο? Λιγο δυσκολο το βλεπω.
damis72 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ γιατί το βρίσκω απίστευτα αστείο ??? Πιθανότατα κάποιος Dev εκεί μέσα χλευάζει το γεγονός ότι το Halo 3 (σύμφωνα με τους SonyFans) θα έχει παρόμοια γραφικά με το Halo 2 ... Φανταστείτε κάτι αντίστοιχο σε 1 χρόνο που θα έχει βγεί το Killzone ... να πάει να αλλάξει κάποιος το Wiki και να λέει κάτι αντίστοιχο ... "Althought it didn't kill Halo 3 like Killzone 1 did" LOL ... Δεν μπορεί να πάρει κανείς στα σόβαρα κάτι τέτοιο ...
mihranalthaqafi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδη βαριεμαι να γραφω κανω quote απο αλλο φορουμ την απαντηση μου σε εναν φιλο. Το παιδι φυσικα εδωσε μια πολυ ωριμη απαντηση. Δεν ξερω ..να περιμενω κατι παρομοιο? Λιγο δυσκολο το βλεπω. Nai k. PDS exeis apolyto dikio ntrepomai pragmatika gia logariasmo mou pou to sxoliasa den tha to xanakanw.. Kai oson afora tin Agia athwa Microsoft tetoia katheste kai pisteuete - oti oloi edw sto forum kanoun pip3s stin MS.. An kanane kati tetoio to idio kraximo tha trwgane.. Kathenas krinetai symfwna me tis praxeis tou
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Nai k. PDS exeis apolyto dikio ntrepomai pragmatika gia logariasmo mou pou to sxoliasa den tha to xanakanw.. Ειπα οτι το παιδι μου εδωσε μια ωριμη απαντηση στο παραπανω quote,γιατι προφανως και αυτος ειχε την ιδια αποψη με εσενα στο πρωτο του Post.Οταν ομως εγραψα την αποψη μου ειχα μια ωριμη απαντηση μετα Τωρα καταλαβες? Kai oson afora tin Agia athwa Microsoft tetoia katheste kai pisteuete - oti oloi edw sto forum kanoun pip3s stin MS.. Περιπου
SpiderGr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδη ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το έκανε αυτο άνθρωπος της Sony? Εδω έχει γίνει ολόκληρος σάλος με το wikipedia με ανάλογες περιπτώσεις και εσύ στην Sony κόλησες? Εγώ προσωπικά το πιστεύω όπως ανάλογες περιπτώσεις θα υπάρχουν σίγουρα απο την πλευρά της MS. Εταιρείες είναι και οι δυο που θέλουν τα φράγκα μας. Και ας μην ξεχναμε οτι η wikipedia εχει γινει πάρα πολυ της μόδας και πολύς κόσμος την συμβουλεύεται για πολλά θέματα. και για να μην λέω αερολογίες να και το άρθρο σχετικα με το "σκανδαλο" wikipedia. http://www.maltastar.com/pages/msFullArt.asp?an=14323 Among many revelations, Wikipedia Scanner reported that: -Microsoft tried to cover up the XBOX 360 failure rate -Apple edit Microsoft entries, adding more negative comments about its rival -Bill Gates revenge? Microsoft edits Apple entries, adding more negative comments about its rival -The Vatican edits Irish Catholic politician Gerry Adams page -In the 9/11 Wikipedia article, the NRA added that “Iraq was involved in 9/11” -Exxon Mobil edits spillages and eco-system destruction from oil spillages article -FBI edits Guantanamo Bay, removing numerous pictures -Oil company ChevronTexaco removes informative biodiesel article and deletes a paragraph regarding fines against the company -Scientology removes criticism and negatives article from Scientology page -Al Jazeera TV station adds that the foundation of Iraq was just as bad as the Holocaust -Amnesty International removes negative comments και πολλές άλλες περιπτώσεις που αμα μπείτε θα δείτε. Αν αληθεύουν όλα αυτά η Sony είναι τόοοοοοσο υπεράνω που δεν θα ασχολήθεί?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Φιλε μου η αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση μεγαλο στελεχος της sony να το εχει κανει. Δεν λεω οτι δεν μπορει να το εκανε καποιος που δουλευει ή ηταν μεσα σε αυτο το κτηριο(αυτο ειναι σιγουρο απ'οτι φαινεται). Δηλαδη μπορει να το εκανε,οπως εγραψα πριν απο τον φωτοτυπα μεχρι την καθαριστρια ή καποιο ζωο που πηγε να το παιξει μαγκας. Δηλαδη οταν πειραζουν Τουρκοι hackers ελληνικα sites,φταιει η Τουρκια?:roll:
SpiderGr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ε λογικο είναι να το έκανε κάποιος 3ος. Δεν μπορει οι CEO της Sony, MS, Apple ή οτι άλλο θες να ασχολουνται με τέτοιες μικρότητες κατα την γνώμη μου αλλά όποιος και να το έκανε η σκοπιμότητα σίγουρα υπάρχει. Και δεν μιλάω μόνο για την Sony για να μην παρεξηγηθώ, μιλάω για όλους. Όπως είπα και πριν η Wikipedia είναι μια πλατφόρμα που επηρεάζει πολλούς. Οπότε "αθόρυβα" και πανω απο όλα ανέξοδα οι εταιρείες κανουν την δουλεία τους. Οσο για τους Τουρκους hackers είναι τελειως διαφορετικη περίπτωση. 5-10 καλόπαιδα που δεν εχουν με τι άλλο να παίξουν στο σπίτι τους κανουν τις μ@μ@κιες που βλέπουμε ανα καιρούς. Εδώ όμως μιλάμε για IPs εταιρειών και όχι απλών χρηστών. Άρα κατα την ταπεινή μου γνώμη πιστεύω οτι σκοπιμότητα υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.