Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειναι καλη προσφορα ορμα ΑΛΛΑ αν φιλε θες να πεζεις 2-3 παιχνδιδακια το χρονο το πολυ τοτε ειναι κριμα να "πειραξεις" την κονσολα σου!

Παρτα original! Δεν θα χασεις και το live που για μενα προσωπικα ειναι τα 2/3 της δυναμης του 360!

Εσυ αγοραζεις οτι θελεις περνεις!

Y.Γ.Παρακαλω να μην γινει η απαντηση μου xbox hacking topic!

Δημοσ.
ευτυχως που δεν εχει βγει τιποτα καινουργιο στο gears, οποτε οι φανατικοι προλαβανε και κατεβασανε.

ΑΝ τυχον εβγαινε καννα καινουργιο map pack, βλεπω καπακι διαδηλωση στην αμερικανικη πρεσβεια με privateer αυθημερον απο επαρχια στις επαλξεις κλπ :D :D :D :D

παντως

ΜΕΓΑΛΗ μαλακια της microsoft που αντι να ξεκινησει xbox live greece, απλα μας πεταξε στις πιο αυστηρες ρυθμισεις της ευρωπης (germania main liebe)

ευτυχως μεχρι τωρα μας εχει επηρεασει μονο μια φορα (gears)

Ισχυει αυτο που εχει ακουστει οτι απο αρχες οκτωβρη θα εχουμε servers στην ελλαδα,απο MS?

Δημοσ.
Ισχυει αυτο που εχει ακουστει οτι απο αρχες οκτωβρη θα εχουμε servers στην ελλαδα,απο MS?

Μια φημη που ερχετε μεσα απο την Microsoft λεει οτι μεσα στον φθινοπωρο θα εχουμε live!

Απλα ειναι μια φημη... μακαρι να πραγματοποιηθει!

Δημοσ.

παντως

ΜΕΓΑΛΗ μαλακια της microsoft που αντι να ξεκινησει xbox live greece, απλα μας πεταξε στις πιο αυστηρες ρυθμισεις της ευρωπης (germania main liebe)

ευτυχως μεχρι τωρα μας εχει επηρεασει μονο μια φορα (gears)

Πετρο ευτυχως που εχουμε και live οχι οτι για αυτο θα επρεπε να λεμε και ευχαριστω δηλαδη για κατι που θα επρεπε να ειχαμε ηδη αλλα τεσπα εστω απο το παραθυρο με την ευλογια της microsoft καλα ειναι!

Χωρις να σημαινει οτι δεν πρεπει καποια στιγμη να εχουμε και επισημα live στην Ελλαδα!

Δημοσ.
Ξεχασατε οτι μετα το τελευταιο update κλειδωσανε για εμας οτιδηποτε δεν επιτρεπετε στην Γερμανια!?

Οποιος το κατεβασε το κατεβασε !

Οταν καποια στιγμη ερθει το live με το καλο στην Ελλαδα τοτε ισως να μπορεσουμε να το κατεβασουμε!

Αυτό τελικά ισχύει :confused:

Έτσι είχαν πει αλλά μετά δεν κατέβασαν αρκετοί τα προηγούμενα maps του gears?

Eπίσης είχε κανείς πρόβλημα να κατεβάσει το demo του bioshock που λέει ο Freakster?

Δημοσ.
Μια φημη που ερχετε μεσα απο την Microsoft λεει οτι μεσα στον φθινοπωρο θα εχουμε live!

Απλα ειναι μια φημη... μακαρι να πραγματοποιηθει!

Όταν λες φήμη μέσα απο την ms?δηλαδή απο πού άρχισε βρε παιδια,απο κάποιον υπάλληλο(?)ή ένας φίλος του φίλου μου είπε...κτλπ

Πάντως αν αληθέυει για μέσα στο έτος νομίζω πως θα το είχαν ανακοινώσει...

Γενικά για το θέμα live στην Ελλάδα είμαι πολύ απαισιόδοξος...Απ'την στιγμή που δεν το έχουν κάνει ακόμα δεν πιστεύω να γίνει ποτέ...Ίσως με το new Xbox...

p.s.Ξέρει κανείς (αν μας κάνει καμια χάρη η ms και γίνει το καλύτερο πράγμα που θα έχει γίνει στην xbox community στην Ελλάδα)μπορεί να γίνει μεταφορά account στον ελληνικό server???

Δημοσ.
Όταν λες φήμη μέσα απο την ms?δηλαδή απο πού άρχισε βρε παιδια,απο κάποιον υπάλληλο(?)ή ένας φίλος του φίλου μου είπε...κτλπ

Πάντως αν αληθέυει για μέσα στο έτος νομίζω πως θα το είχαν ανακοινώσει...

Γενικά για το θέμα live στην Ελλάδα είμαι πολύ απαισιόδοξος...Απ'την στιγμή που δεν το έχουν κάνει ακόμα δεν πιστεύω να γίνει ποτέ...Ίσως με το new Xbox...

p.s.Ξέρει κανείς (αν μας κάνει καμια χάρη η ms και γίνει το καλύτερο πράγμα που θα έχει γίνει στην xbox community στην Ελλάδα)μπορεί να γίνει μεταφορά account στον ελληνικό server???

Η φημη ειναι απο υπαλληλο!

Και εγω απαισιοδοξος ειμαι!

Μεταφορα δεν ξερω αν θα γινει!

Αυτό τελικά ισχύει :confused:

Έτσι είχαν πει αλλά μετά δεν κατέβασαν αρκετοί τα προηγούμενα maps του gears?

Eπίσης είχε κανείς πρόβλημα να κατεβάσει το demo του bioshock που λέει ο Freakster?

Νομιζω οτι η απαντηση μου πρεπει να σε καλυψε οτι κατεβασαμε πριν το update που να εχει να κανει με υλικο το οποιο απαγορευετε με την Γερμανια το κατεβασαμε !

Με το bioshock εγινε το εξης ηταν για το πολυ μια μερα χωρις απογορευση μετα το κλειδωσαν!

Δημοσ.

Νομιζω οτι η απαντηση μου πρεπει να σε καλυψε οτι κατεβασαμε πριν το update που να εχει να κανει με υλικο το οποιο απαγορευετε με την Γερμανια το κατεβασαμε !

Με το bioshock εγινε το εξης ηταν για το πολυ μια μερα χωρις απογορευση μετα το κλειδωσαν!

Ok

Απλά είχα την εντύπωση ότι κάποιοι κατέβασαν τα maps του gears μετά από το update. Τον πoύλον then.

Δημοσ.

*Former* NT Dev Slams Bizarre Creationsʼs on PGR4

In the latest news from the world of developers, Heavenly Sword, hotly anticipated title for PS3, developers has made some remarks about the latest Project Gotham Racing 4 trailer which was recently released. According to him the Ninja Theory developer “Those videos are simply not realtime, motion blur is done compositing several intra-frames together.”

Bizzare Creations developer who goes by the name Ben has responded to the comments made by Ninja Theory Developer by writing:

Itʼs all in-game.

http://gamers-creed.com/?p=471

1287947753_e5b47ddfed_o.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...