Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
προηγουμενη απαντηση μου σε παρομοιο ερωτημα.

Oxi ακρη δεν προκειτε να βγαλουμε με εναν ανθρωπο που προσπαθει να με πεισει οτι ειναι καλυτερα να παιζεις στο PS2 απο το να παιζεις στο 360,μηπως θεωρεις και τον ευατο σου τυχερο που η Sony καθυστερει να δειξει κατι αξιολογο στο PS3 γιατι δεν εχεις προλαβει να χαρεις το PS2:mrgreen:

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπα στην Sony χιονιζει 2 χρονια τωρα και εσυ δεν περνεις χαμπαρι τιποτα.Σε λιγο θα μου πεις οτι Katugari εφυγε απο την Sony γιατι ηρθε ο καιρος να βγει σε συνταξη:mrgreen:

ε πλησιαζει η ανοιξη με τα παιχνιδια που θα βγαλει απο τα στουντιο της.αυτο ειπα και την πρωτη φορα.τωρα πως εσυ το εφερες στον κουταραγκι και την συνταξη του μονο εσυ ξερεις..

Δημοσ.
Μια κονσολα βγαινει για να κρατησει.Αν ειναι να κραταει 3 και 4 χρονια,παμε στο Pc gaming και τελειωνει η υποθεση.

Η κονσολα κραταει και 27 χρονια!! Ακομα εχω το 2600 μου :P

Αλλα η τεχνολογια αλλαζει αλματωδως.

Console gaming δεν σημαινει απαιραιτητα και μπαγιατικο gaming...

Πλεον πρεπει να σημαινει (IMHO) original experience + τεχνολογια του σημερα

Επισκέπτης
Δημοσ.
Oxi ακρη δεν προκειτε να βγαλουμε με εναν ανθρωπο που προσπαθει να με πεισει οτι ειναι καλυτερα να παιζεις στο PS2 απο το να παιζεις στο 360,μηπως θεωρεις και τον ευατο σου τυχερο που η Sony καθυστερει να δειξει κατι αξιολογο στο PS3 γιατι δεν εχεις προλαβει να χαρεις το PS2:mrgreen:

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω με το παρακατω..

Oxi ακρη δεν προκειτε να βγαλουμε

Γι αυτο και δεν βγαζουμε ακρη τοση ωρα και δεν προκειται,γιατι τα βλεπουμε ολα εντελως διαφορετικα.

Πλεον πρεπει να σημαινει (IMHO) original experience + τεχνολογια του σημερα

Και αυτα,αλλα οχι και τα 3 χρονιακια που παει να προωθησει η ms...

Δημοσ.
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω με αυτο.

Μετα απο αυτο η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα ..:-) :-)

Oσον αφορα το PC gaming (αν και δεν εχω καταλαβει τι πανει να πει "pc gaming" "console gaming" ) εκει πλεον και ΜΟΝΟ λογω της ανοιχτης αρχιτεκτονικης πρεπει να αλλαζεις καρτες γραφικων πλεον καθε 6 μηνες ...

Οποτε τα 4-5 χρονια του Xbox φανταζουν λογικοτατο χρονικο διαστημα ....

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μετα απο αυτο η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα ..:-) :-)

Δεν συμφωνησα με το φιλο:-D

αλλα με το quote το δικο μου που εκανα.

Δημοσ.

Theme: GTA IV Theme 1

Name: GTA IV Theme 1

Price: Free

Availability: Not available in Asia or Mexico

Dash Details: The hugely anticipated, new installment in the ground-breaking Grand Theft Auto series is set to arrive in October 2007.

650204030_d2138ae7fe.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...