stkamos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 προηγουμενη απαντηση μου σε παρομοιο ερωτημα. Oxi ακρη δεν προκειτε να βγαλουμε με εναν ανθρωπο που προσπαθει να με πεισει οτι ειναι καλυτερα να παιζεις στο PS2 απο το να παιζεις στο 360,μηπως θεωρεις και τον ευατο σου τυχερο που η Sony καθυστερει να δειξει κατι αξιολογο στο PS3 γιατι δεν εχεις προλαβει να χαρεις το PS2:mrgreen:
KilliK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μπα στην Sony χιονιζει 2 χρονια τωρα και εσυ δεν περνεις χαμπαρι τιποτα.Σε λιγο θα μου πεις οτι Katugari εφυγε απο την Sony γιατι ηρθε ο καιρος να βγει σε συνταξη ε πλησιαζει η ανοιξη με τα παιχνιδια που θα βγαλει απο τα στουντιο της.αυτο ειπα και την πρωτη φορα.τωρα πως εσυ το εφερες στον κουταραγκι και την συνταξη του μονο εσυ ξερεις..
Pytzamarama Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μια κονσολα βγαινει για να κρατησει.Αν ειναι να κραταει 3 και 4 χρονια,παμε στο Pc gaming και τελειωνει η υποθεση. Η κονσολα κραταει και 27 χρονια!! Ακομα εχω το 2600 μου Αλλα η τεχνολογια αλλαζει αλματωδως. Console gaming δεν σημαινει απαιραιτητα και μπαγιατικο gaming... Πλεον πρεπει να σημαινει (IMHO) original experience + τεχνολογια του σημερα
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Oxi ακρη δεν προκειτε να βγαλουμε με εναν ανθρωπο που προσπαθει να με πεισει οτι ειναι καλυτερα να παιζεις στο PS2 απο το να παιζεις στο 360,μηπως θεωρεις και τον ευατο σου τυχερο που η Sony καθυστερει να δειξει κατι αξιολογο στο PS3 γιατι δεν εχεις προλαβει να χαρεις το PS2:mrgreen: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω με το παρακατω.. Oxi ακρη δεν προκειτε να βγαλουμε Γι αυτο και δεν βγαζουμε ακρη τοση ωρα και δεν προκειται,γιατι τα βλεπουμε ολα εντελως διαφορετικα. Πλεον πρεπει να σημαινει (IMHO) original experience + τεχνολογια του σημερα Και αυτα,αλλα οχι και τα 3 χρονιακια που παει να προωθησει η ms...
telegamesvg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δεν μπορω παρα να συμφωνησω με αυτο. Μετα απο αυτο η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα .. :-) Oσον αφορα το PC gaming (αν και δεν εχω καταλαβει τι πανει να πει "pc gaming" "console gaming" ) εκει πλεον και ΜΟΝΟ λογω της ανοιχτης αρχιτεκτονικης πρεπει να αλλαζεις καρτες γραφικων πλεον καθε 6 μηνες ... Οποτε τα 4-5 χρονια του Xbox φανταζουν λογικοτατο χρονικο διαστημα ....
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μετα απο αυτο η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα .. :-) Δεν συμφωνησα με το φιλο αλλα με το quote το δικο μου που εκανα.
privateer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Blue Dragon English Preview [gt]20993[/gt]
privateer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Theme: GTA IV Theme 1 Name: GTA IV Theme 1 Price: Free Availability: Not available in Asia or Mexico Dash Details: The hugely anticipated, new installment in the ground-breaking Grand Theft Auto series is set to arrive in October 2007.
The_Sheep Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Πω πω το Too Human σπερνει.. ontos meta apo kairo i protes , pragmatikes entiposiakes eikones..
privateer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 ontos meta apo kairo i protes , pragmatikes entiposiakes eikones..
privateer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Grand Theft Auto IV 'Trailer 2 Analysis'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.