telegamesvg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Εδω η amd εχασε την πρωτοκαθεδρια απο την intel μεσα σε ενα μηνα περισυ το καλοκαιρι με τους Core2Duo και εμεις μιλαμε το αποτελεσμα που θα κρινει την μαχη μεταξυ Ps3-Xbox360 , μετα απο καααποια χρονια....(μεχρι το 2016 ???? LOLOLLALALLILILILOLOL) Δυστυχως πιστευω οτι αυτον τον πολεμο η Sony τον εχει ηδη χασει και η MS ήδη την περιμενει στην γωνια με το επομενο xbox ....που οπως ειπε και ο Pytzamarama καπου στο 2009 το βλεπω να βγαινει ... Ωσπου να μαθουν δηλαδη ολες τις δυνατοτητες του φοβερου κ τρομερου cell και να φτιαξουν ενα οnline περιβαλλον της προκοπης η τεχνολογια θα τους εχει ηδη ξεπερασει ....
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μπορει καπιος να βαλει αυτη τη λιστα των "καλυτερων-στο-PS3-απο-το-360" τιτλων...Λιγο γελιο δεν θα μας εβλαπτε... Ειμαι μεσα για λιγο προωρο γελιο. Και ειδικα αν αυτη η συγκριση προκαλει γελιο σε κανα χρονο απο τωρα.
stkamos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 η αληθεια ειναι οτι τα 3rd parties φτασανε την σονυ εκει που την φτασανε.ομως την αρχη την εκανε η σονυ με τις δικες της παραγωγες.κατι που αναμενεται να γινει και τωρα. Αυτο ειναι δικο σου ευσεβης ποθος ο οποιος ομως δεν επιβεβαιωνετε απο πουθενα,Το γελιο θα πεσει οταν κυκλοφορησει Το Halo 3 και το Ninja gaiden 2 να δεις που θα φτασει η αγαπημενη σου κονσολα.
telegamesvg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Ειμαι μεσα για λιγο προωρο γελιο.Και ειδικα αν αυτη η συγκριση προκαλει γελιο σε κανα χρονο απο τωρα. Aυτη η χωρις αποδειξεις σιγουρια για το μελλον δεν ειναι σωστο να υπαρχει .... Αν το παμε ετσι σκεφτειται τι γελιο εχει να πεσει το 2009 με το νεο XBOX....
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Aυτη η χωρις αποδειξεις σιγουρια για το μελλον δεν ειναι σωστο να υπαρχει ....Αν το παμε ετσι σκεφτειται τι γελιο εχει να πεσει το 2009 με το νεο XBOX.... Αυτο λεω και εγω. Η σιγουρια σας για το τι θα γινει χωρις αποδειξεις δεν ειναι σωστο να υπαρχει. Εγω τουλαχιστον εβαλα και ενα αν ΕΔυστυχως πιστευω οτι αυτον τον πολεμο η Sony τον εχει ηδη χασει και η MS ήδη την περιμενει στην γωνια με το επομενο xbox ....που οπως ειπε και ο Pytzamarama καπου στο 2009 το βλεπω να βγαινει ... 1.αυτο το Post θέλω να τo κρατησεις. 2.Το λες για καλο το οτι θα βγαλει xbox παλι τεσσερα χρονια μετα απο το 360??
Pytzamarama Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 οποτε δεν υπαρχει λιστα.... Σε ενα χρονο και βλεπουμε...χμμμμ Να το κανουμε 1 χρονο και κατι μηπως εχουμε κανα νεο τερατακι απο Redmond μερια?
KilliK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Αυτο ειναι δικο σου ευσεβης ποθος ο οποιος ομως δεν επιβεβαιωνετε απο πουθενα,Το γελιο θα πεσει οταν κυκλοφορησει Το Halo 3 και το Ninja gaiden 2 να δεις που θα φτασει η αγαπημενη σου κονσολα. και αυριο θα χιονισει...
stkamos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Ειμαι μεσα για λιγο προωρο γελιο.Και ειδικα αν αυτη η συγκριση προκαλει γελιο σε κανα χρονο απο τωρα. Παιζω με το 360 ηδη σχεδον 2 χρονια ,μου λες οτι σε κανα χρονο τα παιχνιδια στο PS3 ισως να ειναι καλυτερα ,δηλαδη μιλαμε για 3 χρονια κοντα,ειδικα οπως το θετεις το 360 τελικα οποιος το πηρε εκανε την καλυτερη κινηση αλλιως θα συμβιβαζοταν 3 χρονια με PS2.
Pytzamarama Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 μα ρε PDS τι θες? Να θυμηθουμε τα χρονια του σαπιο-NES που βαλτωσε την τεχνολογια του gaming για ~6++ χρονακια?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 οποτε δεν υπαρχει λιστα....Σε ενα χρονο και βλεπουμε...χμμμμ Να το κανουμε 1 χρονο και κατι μηπως εχουμε κατα νεο τερατακι απο Redmond μερια? Τι να πω ρε συ Pytzamarama?μιλας για παιχνιδια που ειναι σχεδον ολα port απο το 360 και συγκρινονται με μια κονσολα που δεν 7 μηνες στην αγορα. Αν ειχα ps3 δεν θα με ενδιεφερε αν ηταν λιγο καλυτερα στο 360. Για τα ιδια παιχνιδια μιλαμε.Δεν υπαρχει διαφορα. μα ρε PDS τι θες?Να θυμηθουμε τα χρονια του σαπιο-NES που βαλτωσε την τεχνολογια του gaming για ~6++ χρονακια? Αλλο κονσολες και αλλο pc,εχω ξαναπει οτι η pc gamer φιλοσοφια δεν εχει καμια σχεση με την console gaming φιλοσοφια.
telegamesvg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 1.αυτο το Post θέλω να τo κρατησεις. 2.Το λες για καλο το οτι θα βγαλει xbox παλι τεσσερα χρονια μετα απο το 360?? 1. Mα για να το κρατησω το εγραψα ....απλα τη γνωμη μου λεω και δεν διεκδεικω το αλαθητο .. 2. Και γιατι δεν ειναι καλο ?? Μιλαμε για τεχνολογια.Αλλωστε, αν το βγαλει στην ιδια τιμη με το xbox360,καποιος θα εχει πληρωσει κ για τις δυο κονσολες , οσο εχει ενα PS3 ..
stkamos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 και αυριο θα χιονισει... Μπα στην Sony χιονιζει 2 χρονια τωρα και εσυ δεν περνεις χαμπαρι τιποτα.Σε λιγο θα μου πεις οτι Katugari εφυγε απο την Sony γιατι ηρθε ο καιρος να βγει σε συνταξη
telegamesvg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Τι να πω ρε συ Pytzamarama?μιλας για παιχνιδια που ειναι σχεδον ολα port απο το 360 και συγκρινονται με μια κονσολα που δεν 7 μηνες στην αγορα. Στο αντιστοιχο διαστημα της κυκλοφοριας του Xbox360 οσοι περιμεναν καρτερικα το PS3 το ειχαν ηδη θαψει και μας εδειχναν τα φοβερα real time γραφικα toy MGS4 του Κilling Zone κ.λ.π ..Tα οποια βεβαια τα περμενουμε απο το 2005 και κοντευουμε στο 2008 και ακομη δεν τα εχουμε δει... Τωρα μας λενε παλι για το 4D !!!!
Pytzamarama Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Παράθεση:Αρχικό μήνυμα απο Pytzamarama μα ρε PDS τι θες? Να θυμηθουμε τα χρονια του σαπιο-NES που βαλτωσε την τεχνολογια του gaming για ~6++ χρονακια? Παράθεση:Αρχικό μήνυμα απο PDS13 Αλλο κονσολες και αλλο pc,εχω ξαναπει οτι η pc gamer φιλοσοφια δεν εχει καμια σχεση με την console gaming φιλοσοφια. Δεν καταλαβα που κολαγε η απαντηση σου
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Παιζω με το 360 ηδη σχεδον 2 χρονια ,μου λες οτι σε κανα χρονο τα παιχνιδια στο PS3 ισως να ειναι καλυτερα ,δηλαδη μιλαμε για 3 χρονια κοντα,ειδικα οπως το θετεις το 360 τελικα οποιος το πηρε εκανε την καλυτερη κινηση αλλιως θα συμβιβαζοταν 3 χρονια με PS2. προηγουμενη απαντηση μου σε παρομοιο ερωτημα. Οτι καλυτερο υπαρχει δεν ειναι οτι εχει καλυτερα γραφικα.Μπορείς να με πεισεις οτι 3 απο τα παιχνιδια του 360 ειναι καλυτερα απο τα τελευταια του ps2 SOTC,FF12,God of War2? Eμενα οχι,καποιον αλλον ναι. Γι αυτο και δεν βγαζουμε ακρη τοση ωρα και δεν προκειται,γιατι τα βλεπουμε ολα εντελως διαφορετικα. Δεν καταλαβα που κολαγε η απαντηση σου Μια κονσολα βγαινει για να κρατησει.Αν ειναι να κραταει 3 και 4 χρονια,παμε στο Pc gaming και τελειωνει η υποθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.