Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

fact ειναι το καλυτερο antialiasing αλλα και το καλυτερο artificial intelligence.

rumor ειναι το Online, για προφανεις λογους.

επειδη ομως τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, put your money where your mouth is.

βαλε ενα στοιχηματακι λοιπον οτι ΔΕΝ θα εχει online, ή σταματα να τρολαρεις.

παρε κι ενα λινκ να διαβασεις οτι το oblivion στο ps3 τρωει σκαλλωματα και παει με 5 καρε για 5-10 δευτερολεπτα οποτε του γουσταρει, http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=oblivion&thread.id=19022&view=by_date_ascending&page=1

και αμα δεν το εμπεδωσεις, σφυρα να σου δωσω και αλλα πολλα.

η διαφορα απο φημη σε φημη ειναι ποιος μιλαει και ποιος καταλαβαινει. ;)

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
fact ειναι το καλυτερο antialiasing αλλα και το καλυτερο artificial intelligence.

rumor ειναι το Online, για προφανεις λογους.

επειδη ομως τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, put your money where your mouth is.

βαλε ενα στοιχηματακι λοιπον οτι ΔΕΝ θα εχει online, ή σταματα να τρολαρεις.

Nαι θα βάλω το σπίτι μου στοίχημα για να ικανοποιήσω

την παράνοια σου.Και όχι fact δεν είναι τίποτα ακόμα

αν δεν κυκλοφορήσει κανονικά το παιχνίδι.Έχουμε δει

previews που άλλα υπόσχονται και άλλα πραγματοποιούν.

Για το λινκ σου αδιαφορώ,αν αρχίσω να πιστεύω

τι γράφεται σε διάφορα φόρουμ την πάτησα.

Γιατί με την ίδια λογική μου ζητάς να πιστέψω

τα χιλιάδες ποστ στο δίκτυο για τα άπειρα ελλατωματικά

360.Κάτι που φυσικά δεν υιοθετώ γιατί είμαι λογικός

άνθρωπος ακόμα και αν το έχω στείλει μια φορά για αλλαγή.Όσο για το trolling στο επιστρέφω.Εσύ και

αν εκεί έχεις πάρει το βραβείο.

Δημοσ.

Απ' όλη αυτή τη κουβέντα η ουσία βρίσκεται εδώ

Και ο γενικος κανονας συνεχιζει να ισχυει ακομα

Οτι πορταρεται απο 360 σε PS3 ειναι καλυτερο στο 360

και

Οτι πορταρεται απο PS3 σε 360 ειναι καλυτερο στο 360

To εμπεδωσαμε.

Το 360 ειναι πολυ δυνατοτερο απο το ps3.

Η ελπίδα βέβαια πεθαίνει τελευταία, αλλά θα έπρεπε τουλάχιστον να έχεις πεισθεί μετά από τόσα παραδείγματα ότι ο Cell δεν είναι και τίποτα το τρομερό τεχνολογικά (όπως ακούμε εδώ και 2 χρόνια), κάθε άλλο, σε κάποια πράγματα υστερεί σε σχέση με την "απλή" αρχιτεχτονική του 360. Το αποτέλεσμα είναι στην καλύτερη περίπτωση για το ps3 το ίδιο.

Δημοσ.
Nαι θα βάλω το σπίτι μου στοίχημα για να ικανοποιήσω

την παράνοια σου.Και όχι fact δεν είναι τίποτα ακόμα

αν δεν κυκλοφορήσει κανονικά το παιχνίδι.Έχουμε δει

previews που άλλα υπόσχονται και άλλα πραγματοποιούν.

Για το λινκ σου αδιαφορώ,αν αρχίσω να πιστεύω

τι γράφεται σε διάφορα φόρουμ την πάτησα.

Γιατί με την ίδια λογική μου ζητάς να πιστέψω

τα χιλιάδες ποστ στο δίκτυο για τα άπειρα ελλατωματικά

360.Κάτι που φυσικά δεν υιοθετώ γιατί είμαι λογικός

άνθρωπος ακόμα και αν το έχω στείλει μια φορά για αλλαγή.Όσο για το trolling στο επιστρέφω.Εσύ και

αν εκεί έχεις πάρει το βραβείο.

μα αγαπητε μου ΟΝΤΩΣ τα 360 ειχανε προβλημα υπερθερμανσης.

δεν ειναι ψεμμα αυτο που γραφεται στο διαδυκτυο. ψεμα και υπερβολη ειναι απλα το μεγεθος το οποιο δοθηκε, ή η καραμελα που πιπιλανε τα ps3fanboys "δεν θελω να παιζω τα multiplatform στο 360 επειδη φοβαμαι μην μου καει!"

αυτες ειναι οι βλακειες και ειναι πολυ ευκολο να τις ξεχωρισεις απο την πραγματικοτητα. κι αν οχι εσυ, σιγουρα καποιος αλλος.

ζησε λοιπον στην εικονικη σου πραγματικοτητα, στην οποια τα 360 δεν χαλανε, αλλα και τα games ειναι καλυτερα στο PS3 LOL

μονο, εφ'οσον αρνεισαι να βαλεις τα λεφτα σου εκει που ειναι ο στομας σου, (ή εστω ενα permanent ban) μην μας ζαλιζεις και πολυ με τα wishfull thinking σου διοτι κανει και ζεστη και απο ενα σημειο και μετα ειναι κουραστικο ακομα και το keyboard.

Δημοσ.

ας δουμε πρωτα και τα γκειμς που θα βγαλει η σονυ απο τα στουντιο της.μεχρι τοτε ο καθενας μπορει να λεει οτι γουσταρει.

Δημοσ.
ας δουμε πρωτα και τα γκειμς που θα βγαλει η σονυ απο τα στουντιο της.μεχρι τοτε ο καθενας μπορει να λεει οτι γουσταρει.

μπα? και απο ποτε εγινε η sony nintendo να βασιζεται στα first party και δεν μας το'πανε?

μηπως το GTA θα το βγαλει first party και δεν το ηξερα?

καλως ή κακως, η πλειονοτητα των ενδιαφεροντων games θα ειναι απο third parties.

αλλωστε αν κοιταξει κανεις τις προηγουμενες γενιες playstation ποσο σημαντικα ητανε τα first party για την συνολικη επιτυχια της κονσολας, απλα θα βαλει τα γελια..

εσυ απλως πας με τη λογικη "δεν καταλαβαινω τιποτα!! it will be worth the wait!"

be my guest! :D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η ελπίδα βέβαια πεθαίνει τελευταία, αλλά θα έπρεπε τουλάχιστον να έχεις πεισθεί μετά από τόσα παραδείγματα ότι ο Cell δεν είναι και τίποτα το τρομερό τεχνολογικά (όπως ακούμε εδώ και 2 χρόνια), κάθε άλλο, σε κάποια πράγματα υστερεί σε σχέση με την "απλή" αρχιτεχτονική του 360. Το αποτέλεσμα είναι στην καλύτερη περίπτωση για το ps3 το ίδιο.

Εχω πει οτι υπαρχει διαφορετικος τροπος στο πως σκεφτεται ο καθενας,πως βγαζει συμπερασματα και πως κρινει.

Εγω αρνουμαι να βγαλω συμπερασμα απο ports μεταξυ των 2 κονσολων.

Τα συμπερασματα προτιμω να τα βγαλω απο exclusives που εχουν δουλευτει ακριβως πανω στις δυνατοτητες της καθε κονσολας.

Και το σημαντικοτερο.Αρνουμαι να βγαλω συμπερασματα απο τους πρωτους 6-8 μηνες κυκλοφοριας μιας κονσολας.

Προτιμω να κανω ταμειο στο τελος ή εστω οχι τοσο συντομα.

;-)

μπα? και απο ποτε εγινε η sony nintendo να βασιζεται στα first party και δεν μας το'πανε?

αλλωστε αν κοιταξει κανεις τις προηγουμενες γενιες playstation ποσο σημαντικα ητανε τα first party για την συνολικη επιτυχια της κονσολας, απλα θα βαλει τα γελια..

Εχεις χασει επεισοδια.

Αλλο η sony του ps1(συμφωνω μαζι σου για τοτε) και αλλο η sony του σημερα.

Δημοσ.
Εχω πει οτι υπαρχει διαφορετικος τροπος στο πως σκεφτεται ο καθενας,πως βγαζει συμπερασματα και πως κρινει.

Εγω αρνουμαι να βγαλω συμπερασμα απο ports μεταξυ των 2 κονσολων.

Τα συμπερασματα προτιμω να τα βγαλω απο exclusives που εχουν δουλευτει ακριβως πανω στις δυνατοτητες της καθε κονσολας.

Και το σημαντικοτερο.Αρνουμαι να βγαλω συμπερασματα απο τους πρωτους 6-8 μηνες κυκλοφοριας μιας κονσολας.

Προτιμω να κανω ταμειο στο τελος ή εστω οχι τοσο συντομα.

;-)

Άντε να δούμε... να δούμε τι άλλο πρέπει να γίνει για να το εμπεδώσετε...

Δημοσ.

pds το darkness πχ, δουλευτηκε ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στο 360 και στο ps3.

ξεχωριστες ομαδες αναλαβανε τα τεχνικα κομματια σε καθε κονσολα.

το αποτελεσμα λοιπον, μονο αποτελεσμα porting δεν ειναι...

εσυ λοιπον κανε ταμειο το 2016, αφου η sony τοτε λεει οτι θα αλλαξει κονσολα, αλλα ασε τους υπολoιπους να κανουν ταμειο καθε φορα που αγοραζουν ενα game, και οχι 8 χρονια αργοτερα... ;)

Δημοσ.

πετραν αστο.το ιδιο βιολι γινοτανε και με το πσ2.οποτε αστο που σου λεω,μην το ζοριζεις.κατσε να βγουν τα παιχνιδακια της,και μεχρι να ερθει η ωρα αυτη ο καθενας μπορει να λεει οτι τραγουδακι θελει.

Δημοσ.
μα αγαπητε μου ΟΝΤΩΣ τα 360 ειχανε προβλημα υπερθερμανσης.

δεν ειναι ψεμμα αυτο που γραφεται στο διαδυκτυο. ψεμα και υπερβολη ειναι απλα το μεγεθος το οποιο δοθηκε, ή η καραμελα που πιπιλανε τα ps3fanboys "δεν θελω να παιζω τα multiplatform στο 360 επειδη φοβαμαι μην μου καει!"

αυτες ειναι οι βλακειες και ειναι πολυ ευκολο να τις ξεχωρισεις απο την πραγματικοτητα. κι αν οχι εσυ, σιγουρα καποιος αλλος.

ζησε λοιπον στην εικονικη σου πραγματικοτητα, στην οποια τα 360 δεν χαλανε, αλλα και τα games ειναι καλυτερα στο PS3 LOL

μονο, εφ'οσον αρνεισαι να βαλεις τα λεφτα σου εκει που ειναι ο στομας σου, (ή εστω ενα permanent ban) μην μας ζαλιζεις και πολυ με τα wishfull thinking σου διοτι κανει και ζεστη και απο ενα σημειο και μετα ειναι κουραστικο ακομα και το keyboard.

Παραλήρημα αντάξιο σου δε λέω.Και όσο για το permaban

έχεις και τέτοια δύναμη εδώ μέσα?Να ξέρουμε δηλαδή

αν είναι να προσέχουμε μη σε στεναχωρήσουμε.

Και όσο για τα ελλατωματικά 360 ακριβώς την υπερβολή

που περιγράφεται στα forum δεν πιστεύω.

Και το συμπέρασμα ότι ισχυρίζομαι εγώ ότι τα multiplatform

είναι καλύτερα στο ps3 που το έβγαλες?Mόνο το oblivion αναφέρω σαν παράδειγμα αφου επιβεβαιώνεται.Σταμάτα να

βλέπεις φαντάσματα σε παρακαλώ..Παντού βλέπεις

τα άρρωστα ps fanboys που απειλούν την πρωτοκαθεδρία

του αγαπητού σου 360.Ε όχι δεν είναι έτσι.

Ε να μην το κουράσουμε άλλο και φάμε και κανένα ban

επειδή διαφωνούμε με την αυθεντία σου.

Δημοσ.
ε λογικο ειναι οταν ενα παιχνιδι ξαναβγαινει παλι σε αλλη κονσολα ναναι πιο πληρης και καλυτερο.οπως ακριβως με το RB6 που ειναι καλυτερο στο ps3.

Αν εσυ εχεις 1-2 παραδειγματα που αυτο συμβαινει στο PS3, με απλη χρηση του google μπορεις να βρεις καμια 30αρια τιτλους που ενω βγηκαν αργοτερα στο PS3 εχουν χειροτερες εκδοσεις απο τις αντιστοιχες στο 360...

Αρα ή το συμπερασμα σου ειναι λανθασμενο, ή κατι τρεχει με το μηχανημα της Sony ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...