Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εμενα δεν μου αρεσε καθολου..

ωραια γραφικα, κριμα το gameplay και τα υπολοιπα

πετρο ενταξει δεν ειναι τοσο sim οσο το forza αλλα το βρισκω αρκετα διασκεδαστικο...

Δημοσ.
popopopo paixnidara to dirt paidiaaaaaaa:):):)

ean den exete timoniera agoraste amesa....

Theoreis oti h timoniera paizei kalytera ??

Akoyo kapoioys sto live poy tis vrizoyn tis timonieres ...

Δημοσ.
Theoreis oti h timoniera paizei kalytera ??

Akoyo kapoioys sto live poy tis vrizoyn tis timonieres ...

απλως με την τιμονιερα διασκεδαζω το game ποιο πολυ...

τωρα εαν κανω καλυτερους η χειροτερους χρονους αυτο δεν με ενδιαφερει και πολυ :)

Δημοσ.

Εχμ...βρίζουν τις τιμονιέρες? Δηλαδή προτιμούν να παίζουν με gamepad? Και ακούτε τις απόψεις όσων δεν θέλουν να παίζουν ραλάκια με τιμονιέρα? Και αποφαίνονται αν το παιχνίδι είναι sim ή όχι?

Δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα. Τα McRae μπορεί να μην είναι Richard Burns αλλά πάντα ήταν σταθερή αξία στο χώρο τους. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα (δεν έχω και τιμονιέρα για το 360 άλλωστε) αλλά δεν νομίζω να είναι πολύ κακό.

Δημοσ.

Πίστεψε με nzeppos. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ. Άκου που σου λέω :P . Γενικά ο χειρισμός του Colin είναι τραγικός,είτε gamepad χρησιμοποιείς,είτε τιμόνι,είτε πληκτρολόγιο,είτε οτιδήποτε.

Δημοσ.
re gmt aman me ayto to dirt oloi panw tou epesan? apo x8es to katebazw kai paei san xelwna

Kai skepsou posoi akomoi 8a to katebazan an den eixame tis gnwstes e3eli3eis! Pragmati se xbox filou pou mou ferane spiti x8es mexri 9% to afisa na katebazei, meta to ekana cancel.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...