Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι φίλε αυτό που δείχνεις είναι πολύ λογικό για winning eleven!

Πάντα Αύγουστο βγαίνει στην Ιαπωνία! Μόνο που αυτό θα είναι για PS3...

Δημοσ.
Όχι φίλε αυτό που δείχνεις είναι πολύ λογικό για winning eleven!

Πάντα Αύγουστο βγαίνει στην Ιαπωνία! Μόνο που αυτό θα είναι για PS3...

kala entaksei. Arxisame pali me to PS3... :twisted:

Edw tha eimaste ;)

Pane des monos sou poso logiko einai na vgei ton Avgousto. :mrgreen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Winning_Eleven

To logiko einai October to neo PES kai to WE. Kai meta ta ypoloipa. To WEi kai kati tzapanies dikes tous. Kathe xrono ta idia akrivws kanoun , poso pio provlepsimoi na ginoun!?!? :P :p :P :p

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα WE τα ειχα παντα στα χερια μου Αυγουστο ή κατα το πασχα

Τα pes παντα εβγαιναν Οκτωμβριο-Νοεμβριο αν δεν κανω λαθος(τις περισσοτερες φορες τα αποκτουσα για συλλογη)

δεν ειναι απολυτα λαθος αυτο που λεει ο polakis αν καιδεν ξερω αν αυτο που λεει θα γινει σε αυτη την εκδοση που περιμενουμε.

Blackjim evo-webακιας ε?:-P :-P

Δημοσ.
Τα WE τα ειχα παντα στα χερια μου Αυγουστο ή κατα το πασχα

Τα pes παντα εβγαιναν Οκτωμβριο-Νοεμβριο αν δεν κανω λαθος(τις περισσοτερες φορες τα αποκτουσα για συλλογη)

δεν ειναι απολυτα λαθος αυτο που λεει ο polakis αν καιδεν ξερω αν αυτο που λεει θα γινει σε αυτη την εκδοση που περιμενουμε.

Blackjim evo-webακιας ε?:-P :-P

Ti na sou pw , den asxolithika pote na parw giapwnezikes ekdoseis , alla apo ta releases sinithws teli septemvriou me arxes oktomvriou ta thymamai.

Re makari na vgei kai ioulio , eipa egw oxi?

Apla me tous mlkes pou mpleksame , kseroume ti na perimenoume pleon :P

Metraei to evoweb se kati tetoia ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Metraei to evoweb se kati tetoia ;)

Εγω πριν απο λιγες μερες το ανακαλυψα.

αυτοι ειναι καμενοι ρε:-P

ζουν και αναπνεουν για pes-we.

Δημοσ.

Όποιος δεν γνωρίζει την ιστορία των pes/we καλύτερα να μην σχολιάζει. Εγώ ασχολούμαι 15 χρόνια με την Κονάμι και ξέρω κάτι παραπάνω Blackjim, μην αναφέρουμε το ps3 και πάθετε τίποτα...

Και για όποιον δεν γνωρίζει τα we είναι πάντα κλάσεις ανώτερα από τα pes!

Και το we θα βγει Αύγουστο για PS3 γιαυτό το είπα. Και εν συνεχεία θα βγει τον Οκτωβρη το pes 7 για 360, PS3...

Και η Κονάμι είπε ότι η βάση του νέου παιχνιδιού για την κατασκευή θα είναι το ps3...Αρκετα λιώσαμε το pro6 στο 360 μου φαίνεται. Επιστροφή στην βάση όσον αφορά το ποδοσφαιράκι...

Δημοσ.
Όποιος δεν γνωρίζει την ιστορία των pes/we καλύτερα να μην σχολιάζει. Εγώ ασχολούμαι 15 χρόνια με την Κονάμι και ξέρω κάτι παραπάνω Blackjim, μην αναφέρουμε το ps3 και πάθετε τίποτα...

Και το we θα βγει Αύγουστο για PS3 γιαυτό το είπα. Και εν συνεχεία θα βγει τον Οκτωβρη το pes 7 για 360, PS3...

Και η Κονάμι είπε ότι η βάση του νέου παιχνιδιού για την κατασκευή θα είναι το ps3...Αρκετα λιώσαμε το pro6 στο 360 μου φαίνεται. Επιστροφή στην βάση όσον αφορά το ποδοσφαιράκι...

Ok re gnwsti, sry kiolas pou sou efera antirisi. Emeis xtes to mathame to pes, kala pou exoume ki esena na mas enimerwneis.

( to '95 vgike to prwto WE , to opoio amfivalw oti eixe kaneis tote stin Ellada , pws esy twra asxolisai 15 xronia... :twisted: )

Den yparxei oute miso screenshot gia to paixnidi kai ksereis kiolas oti tha vgei ton avgousto sto PS3 kai oti tha einai kai neo paixnidi se sxesi me to 360...

Exeis filo ton Seabass? :P :p

Επισκέπτης
Δημοσ.

Eνταξει οχι και κλασεις ανωτερα...

για το ιδιο game προκειται,απλα επειδη ειναι λιγο πιο arcade συνηθως το pes,καποιοι προτιμουν το we.

to '95 vgike to prwto WE , to opoio amfivalw oti eixe kaneis tote stin Ellada , pws esy twra asxolisai 15 xronia... :twisted:

Αν μιλας για την ps εκδοση του we,την ειχαν αρκετοι στην ελλαδα,την ειχε και ενας φιλος μου και παιζαμε,μαλιστα εγω ημουν fifaκιας τοτε και δεν το συμπαθησα αρχικα.:)

Δημοσ.
Ok re gnwsti, sry kiolas pou sou efera antirisi. Emeis xtes to mathame to pes, kala pou exoume ki esena na mas enimerwneis.

( to '95 vgike to prwto WE , to opoio amfivalw oti eixe kaneis tote stin Ellada , pws esy twra asxolisai 15 xronia... :twisted: )

Den yparxei oute miso screenshot gia to paixnidi kai ksereis kiolas oti tha vgei ton avgousto sto PS3 kai oti tha einai kai neo paixnidi se sxesi me to 360...

Exeis filo ton Seabass? :P :p

Me thn konami sou eipe asxoleitai 15 xronia, oxi TA WE/PES.

Ti kathesai kai tsakwneste gia to pote tha vgei??

To thema einai na kanoun k kamia ananewsh, oxi olo ta idia k ta idia me kalytera grafika.

http://forums.pesfan.com/ edw einai oloi oi fanatikoi pes-akides.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...