p3tran Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 ειδα το video οπως σηκωθηκα απο το forza και ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ!
xrest Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 New Splinter Cell to be Revealed Next Friday Latest Sam Fisher sequel having a coming out party soon. Gamers have already been chatting up the latest Splinter Cell because of leaked foreign magazine scans, but Ubisoft will pull back the curtain on Sam Fisher's latest stealth adventure this Friday with a trailer for Splinter Cell: Conviction on Spike TV's Game Head next Friday, May 18. Conviction is an Xbox 360 exclusive and built from the ground up for the platform, unlike the previous games, which retained ties to previous platforms. Start the countdown!
privateer Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 ειδα το video οπως σηκωθηκα απο το forza και ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ! Forza who?
littlelouievegos Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Λοιπον το κατεβασα και εγω..(Forza 2 demo) Απο γραφικα δεν εντυπωσιαστηκα τπτ ιδιαιτερο imho.. Απο θεμα gameplay φαινεται αρκετα ενδιαφερον αν και θα ηθελα να το δοκιμασω με τιμονιερα για να εχω σωστη αποψη επι του θεματος.. Παντως δεν ειναι απο τα παιχνιδια που προσωπικα θα με "καθηλωσουν" στην καρεκλα μαλλον..Ειδωμεν παντως δεν μπορεις να κρινεις ενα παιχνιδι απο ενα demo μονο.. GTR2 here I come again..
privateer Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 New Equipment in Crackdown Street Racing modes in Crackdown Crackdown New Gametypes Keys to the City mode in Crackdown
xvagos Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 God mode στο Crackdown; Oh My God!!!! Φέρτε το τώρα.
mixalisss Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Re paidia meta to update den mporw na milisw sto call of duty me toys alloy! Oyte toys akoyv! An kanw chat milaw kai akoyw kanonika ti fteei ? Exei kaneis to idio problhma?
xrest Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Teaser of Haze http://www.xboxyde.com/news_4313_en.html
polakis21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Καλά αυτό το βίντεο είναι του halo3? Μας κάνετε πλάκα έτσι? Γιατί μου φαίνεται σαν το halo2 εμένα? Αν είναι έτσι θα μιλάμε για μεγάλη ήττα έτσι?
SOP1HOLI Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Καλά αυτό το βίντεο είναι του halo3?Μας κάνετε πλάκα έτσι? Γιατί μου φαίνεται σαν το halo2 εμένα? Αν είναι έτσι θα μιλάμε για μεγάλη ήττα έτσι? simfono file mazi soy to gears einai poio kalo toylaxiston
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.