xrest Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Χαχαχα ωραίος! Πες μία και τι μόνιτορ έχεις!Μη το γελάς κι εγώ λιγουρεύομαι το 19άρι Acer... simera imoun plaisio k eida to aceer k den mou arese idiaitera re netdet.to 360 sigoura tha deixnei pio wraia kei?toxw se 19ari crt k mouxei figei i magia me to grafiko.kala eidika me to doa4,akoma mazeuw to sagoni mou apo to patwma:mrgreen:
dreaming123 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Θέλω να γραφτώ στο xbox-live.gr να αλλά δεν έχω xbox360 δεν μπορώ?Πάω να εγραφώ αλλά δεν μπορώ να συμπληρώσω το GamerTag.Γίνετε η όχι?
p3tran Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 exei sxesh kyrios me to posoi giaponezoi developers tha asxolithoyn me ayto kata proton' date=' kai kata deyteron poso sobara, giati an tyxon exeis dei screenshots apo Frame City killer, We love football, FFXI tha eblepes oti para tis diabaibeoseis merikon edo mesa, mono sobara den to exoyn parei oi iapones.An loipon soy aresoyn ta iaponezika paixnidia to kalytero poy exeis na kaneis einai na perimeneis na deis thn exelixh ton pragmaton, giati an kai to 360 dei thn yposthrixh poy eixe to xbox apo iaponiko software, apla tha exeis kanei mia poly kakh ependysh ton xrhmaton soy. ρε slay....αδιορθωτε!!! :mrgreen: για να μη σου λεω πολλα, σχολιασε μου αυτο ρε συ.. ιδου η εξελιξη των πραγματων λοιπον: Here some beautiful images of the RPG future on Xbox 360 developed by ' Dream Team' de Mistwalker and Artoon made up in particular of: *Hironobu Sakaguchi, Final creator of the series Fantasy, *Akira Toriyama, at the origin of the series Dragon Ball, *Nobuo Uematsu, the type-setter of Final Fantasy, and *Naoto Oshima which took part in the creation of the character Sonic the Hedgehog. Blue Dragon, which is certainly the play more awaited on Xbox 360 in Japan, will put in scene a band of five young adventurers (Shu, Kuruku, Jiro, Maru-Maro and Zora) able to materialize a creature starting from their shades. Xbox Live should be used in Blue Dragon for the remote loading of contents on line. ...και πες μου κι'ολας...ειλικρινα, αν αντεχεις.. πες οτι η ομαδα αυτη που δουλευει για το xbox δουλευε για το ps3... τι θα ελεγες ρε συ? πραγματικα ειμαι περιεργος να ακουσω.. (στο ειπα εγω οτι σε περιμενουνε 12 δυσκολοι μηνες... ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: "-φερτε μου το slay να τον χειροτoνισω!!" :mrgreen: :mrgreen:
Slay Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 ρε slay....αδιορθωτε!!! :mrgreen: για να μη σου λεω πολλα' date=' σχολιασε μου αυτο ρε συ..[/quote'] Poios einai o adiorthotos, kai o pseyths na symplhroso, (sto kratao apo to allo thread) dineis san eggyhsh oti to 360 tha exei iaponezika paixnidia mono 2? DYO? gia to ps3 exoyn hdh anakoinothei pano apo 100 iaponezika games. pare merika na exeis Atlus Shin Megami Tensei series, RPG Bandai Mobile Suit Gundam (tentative name), action Capcom action game, action Devil May Cry 4, stylish action Biohazard 5, survival horror Koei Blade Storm: Hundred Years War, action Fatal Inertia, racing Ni-Oh, action Sony Computer Entertainment Angel Rings (tentative name), RPG Gran Turismo series, TBA Genji 2 (tentative name), action The Eye of Judgment (tentative name), TBA Monster Carnival (tentative name), action RPG Square Enix Final Fantasy series, TBA Kai alla polla.... des ta edo http://www.gamespot.com/news/2005/09/16/news_6133515.html ...και πες μου κι'ολας...ειλικρινα' date=' αν αντεχεις.. πες οτι η ομαδα αυτη που δουλευει για το xbox δουλευε για το ps3... τι θα ελεγες ρε συ? πραγματικα ειμαι περιεργος να ακουσω..[/quote'] na doyme prota ti tha ftiaxoyn kai meta milame, giati kai gia to Enchant Arm legane oti tha einai tromero kai fobero kai tha poylhsei ta 360 me to tsoybali, kai telika bghke ena metrio RPG, poy ekane mexri stigmhs mia trypa sto nero apo polhseis.
BlizardBill Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 η διασπορα του 360 ανα τον πλανητη δεν κανει και μεγαλη διαφορα' date=' αν ο οποιος κατασκευαστης αποκομιζει τα κερδη που περιμενει απο την δουλεια του. τα δειγματα που φτιαξανε μεχρι τωρα οι ιαπωνες ειναι πολυ ενθαρρυντικα.[/quote'] Η ίδια η Microsoft δίνει ιδιέτερη σημασία στην αγορά της Ιαπωνίας ,δεν το έκρυψε ποτέ. Δες τι έλεγαν , και μην νομίζεις ότι όσα έκαναν ήταν απλά για λίγα εκατομμύρια παραπάνω πελάτες... θέλουν το ενδιαφέρων των developers περισσότερο, και ξέρουν ότι μόνο έτσι θα μπορούσαν να το κερδίσουν . " 'Japan is a very important market for our global strategy, and launching our console ahead of rival platforms will give us a certain advantage,' said Yoshihiro Maruyama, head of the Xbox division at Microsoft KK, the Japanese unit of Microsoft. 'Unless we achieve meaningful success here, we cannot say we are a winner in the next-generation console battle,' Maruyama told a news conference. " http://www.forbes.com/business/feeds/afx/2005/12/06/afx2374088.html
telegamesvg Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 exei sxesh kyrios me to posoi giaponezoi developers tha asxolithoyn me ayto kata proton' date=' kai kata deyteron poso sobara, giati an tyxon exeis dei screenshots apo Frame City killer, We love football, FFXI tha eblepes oti para tis diabaibeoseis merikon edo mesa, mono sobara den to exoyn parei oi iapones.An loipon soy aresoyn ta iaponezika paixnidia to kalytero poy exeis na kaneis einai na perimeneis na deis thn exelixh ton pragmaton, giati an kai to 360 dei thn yposthrixh poy eixe to xbox apo iaponiko software, apla tha exeis kanei mia poly kakh ependysh ton xrhmaton soy.[/quote'] Ειπαμε ....εχουμε λεφτα για πεταμα..... τι να κανουμε τωρα ...Αν δεν εχετε εσεις προβλημα σας .....ΑΜΑΝ!!! Τραβατε να γραψετε κανα νεο για το PS3 στο αντιστοιχο thread ....ή μηπως ΔΕΝ εχετε κανενα πραγματικο νεο να γραψετε....?? Εκει δεν θελει ενημερωση ο κοσμος ????
theobabis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 p3tran, δε μπορω να ισχυριστω οτι σε ακολουθω. Καταρχην ακομη και αν δεχτω το παρακατω, που φυσικα δεν εχω και κανενα λογο να το αμφισβητισω, ..οπως εχουμε ηδη πει, η m$ εχει εξασφαλισει πριν ακομα βγει στην αγορα η κονσολα οτι παρα πολλοι και καταξιωμενοι σχιστοματηδες κατασκευαστες θα κατασκευασουν αρκετες γερες φουρνιες απο δυνατους τιτλους. αυτο αποκλειει τη πιθανοτητα στο βαθος των επομενων χρονων να μειωθουν δραματικα οι τιτλοι (σε ποσοτητα ή/και ποιοτητα οπως ανεφερε ο slay στο παρακατω ποστ) λογω χαμηλων πωλησεων στην ιαπωνια; Και αν οχι, το ερωτημα δε παραμενει; Το θεωρεις παραξενο καποιον που δεν εχει αγορασει ακομη την κονσολα να τον ενδιαφερει; η διασπορα του 360 ανα τον πλανητη δεν κανει και μεγαλη διαφορα, αν ο οποιος κατασκευαστης αποκομιζει τα κερδη που περιμενει απο την δουλεια του. τα δειγματα που φτιαξανε μεχρι τωρα οι ιαπωνες ειναι πολυ ενθαρρυντικα. απο κει και περα τα υπολοιπα ειναι φουμαρα και μεταξωτες κορδελες... Το παραπανω με συγχωρεις αλλα δε καταλαβα που καταληγει και τη σχεση που εχει με την ερωτηση που εκανα. Μια διευκρινηση παρακαλω. Giorgoc, Aυτο που ισχυριζεσαι δεν ισχυει και για αυτους που γραφουν μονο θετικα; Προσωπικα το αντιλαμβανομαι ως ενα δυναμικο equilibrium. Ή τα θετικα, ή τα αρνητικα σχολια ληψουν, μαλλον θα παψει να με ενδιαφερει και το τοπικ. NeTeD, θεωρητικα συμφωνω απολυτα μαζι σου. Αυτο που δεν καταλαβαινω, ειναι πως το παραπανω κειμενο συνδυαζεται με κατι σαν αυτο Aπο τη στιγμη που δεν εχει αποφασιστει να γινει καποιος διαχωρισμος σε τοπικ, αδαεις σα και μενα δεν εχουν δικαιωμα να μαθουν; Το τοπικ ανηκει μονο σε αυτους που ποσταρουν ή/και σε αυτους που κατεχουν τη κονσολα; Γιατι εμενα, επετρεψε μου να σου πω οτι με ενδιαφερει οσα λεει ο slay και ο blizard, οπως και με ενδιαφερει οσα λες εσυ, ο p3tran και ολοι οσοι αναφερουν τα θετικα του 360. Slay, σε ευχαριστω για τη διευκρινηση. Ιαπωνικα παιχνιδια δεν εχω ιδεα ποια οριζονται. Να αναφερω λοιπον καποια που μου αρεσαν και βλεπουμε αν εμπιπτω στη κατηγορια: gothic, tenchu, soul reaver, επισης μου αρεσε και το god of war που επαιξα τωρα τελευταια και περιμενω εναγωνιως το shadow of the colossus, που απο οτι διαβαζω μαλλον θα ειναι ο ορισμος του απολυτου παιχνιδιου για μενα. Μηπως θα σας ηταν ευκολο παιδες να μου προτεινατε και κανα παιχνιδακι που να μοιαζει στα παραπανω σε pc/ps2; (pm please αν δε βαριεστε, για να μη βγουμε offtopic) thanx telegamesvg, ισως κανω λαθος, αλλα αν καταλαβα καλα το συγκεκριμενο ποστ του slay αναφεροταν σε μενα και απο οσο θυμαμαι δε διευκρινησα αν εχω λεφτα για πεταμα.
dreaming123 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά μπορεί να μου απαντήσει κάποιος για την εγραφή στο xbox-live. Προτείνω για να μην κλειδωθεί και αυτό το topic να ανοίξει ένα νέο με τίτλο Χboξάκηδες Vs Slay!!!
jimbrav Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά μπορεί να μου απαντήσει κάποιος για την εγραφή στο xbox-live. nomizo oti mporeis. kai ego prin paro to 360 den eixa gamer tag alla eixa kanei eggrafi kanonika.dokimase !!
telegamesvg Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 [quote name='theobabis telegamesvg' date='[/i'] ισως κανω λαθος, αλλα αν καταλαβα καλα το συγκεκριμενο ποστ του slay αναφεροταν σε μενα και απο οσο θυμαμαι δε διευκρινησα αν εχω λεφτα για πεταμα. Το post του Slay οντως αναφεροταν σε εσενα , αλλα εμεις εδω, εχουμε 2 μηνες+ που ακουμε ποσο αχρηστο ειναι το 360 απο ατομα που εχουν δηλωσει οτι ΔΕΝ γουσταρουν την Microsoft και τα προιοντα της....και παλαιοτερα ειχαμε φτασει σε σημειο να λενε οτι καλα θα κανουμε να μην παρουμε το 360 γιατι οι φιλοι μας θα μας λενε κοροιδα ..... κ.λ.π κ.λπ... Αν δεν το εχεις κανει ηδη , κανε τον κοπο και διαβασε ΟΛΟ το thread και θα καταλαβεις τις θεσεις του καθενος .... Περιληπτικα η θεση η δικη μου σε αυτην την αντιπαραθεση ειναι με το μερος των παιχνιδιων και οχι με τις εταιριες (διαβασε κ την υπογραφη μου ).. Αλλωστε απο την πρωτη στιγμη εχω δηλωσει οτι θα παρω PS3 την πρωτη μερα (πρωι-πρωι ) της κυκλοφοριας του ... Κανεις ομως δεν μπορει να με πεισει οτι το 360 ζεσταινεται ,κολλαει κ.λ.π τη στιγμη που το εχω μπροστα μου καθημερινα εγω και εκατονταδες αλλοι και ΔΕΝ αντιμετωπιζουν τετοια προβληματα ... Ουτε μπορει κανεις να μου απαγορευσει να λιωνω καθε μερα ΟΝLINE στο PGR3 , να τρομαζω με το Condemned , να εξερευνω τους κοσμους του KAMEO και να σκοτωνω ONLINE αντιπαλους πρακτορες με το sniper του PDZ ... Aν βγει κατι καλυτερο ευπροσδεκτο , αλλα............ ας βγει πρωτα ... Kαι ως αναφορα τα ιαπωνικα παιχνιδια στο 360...καλομελετα κ ερχονται !!
telegamesvg Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 http://www.the-magicbox.com/0601/game060121g.shtml "XPEC Entertainment will be the first to launch the Xbox 360 RPG Spectral Force Chronicle in Japan on April 28. Fun Town will release a port of the hit PC title Ma-jiang; Soft-World will port its existing PC games to Xbox 360"
xrest Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 k kati allo.to resident evil 5 einai k gia 360 http://xbox360.ign.com/objects/760/760880.html
xrest Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 re paidia kati gia to doa4.osoi to exete mporeitai na kanete counter??2-3 meres toxw,k exw apotixei patagwdws sto na kanw arketa counters k konteuw na to spasw.sigkekrimena pairnw ton bayman,alla @@
Predatorkill Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Θέλω να γραφτώ στο xbox-live.gr να αλλά δεν έχω xbox360 δεν μπορώ?Πάω να εγραφώ αλλά δεν μπορώ να συμπληρώσω το GamerTag.Γίνετε η όχι? Βαλε παυλες "-" αν δεν εχεις gamertag ή παιχνιδια.Νομιζω οτι το αναφερει κατα την εγγραφη,πως αν δεν εχετε gamertag απλα βαλτε μια παυλα "-".
LambrosN Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 paidia ego kourastika ,,, proteino na kleidothei to topic auto kai na ftiaktei ena kainourgio sto opoio oti m@l@kia leei o kathenas na diagrafetai kai na ginetai kai ban ta topic einai gia eidiseis kai pliroforisi oxi gia antidikies kai gia na milame gia to ps3 edo. iparxei topic kai ekei. ego prosopika kourastika edo mesa me ton kathena na leei to makri kai to konto tou. parakalo ton moderator autou to topic na lavei metra. den paei allo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.