spown Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Το θεμα δεν ειναι τωρα, 10 ευρω για 4 χαρτες που θα σου προσφερουν χαρα και διασκεδαση για οποιος ασχολειται ακομη με αυτο το παιχνιδι δεν ειναι πολλα.....αλλα το θεμα ειναι οτι μην παραγινει ολο αυτο....
MiltoZ Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ότι είναι να γίνει θα γίνει, όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.
KilliK Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 κοιτα ειναι υποκειμενικο το ποσο και αν αξιζουν τα λεφτα του το οποιοαδηποτε mappack,addon ktl.εγω απλως βρηκα αφορμη απο την παραπανω ειδηση.και στο κατω της γραφης ας το δουμε και πρακτικα το θεμα.ποσο πουλησε το gears 3million?πες το mappack των 10ευρω θα το αγορασουν 1million.1million μας κανει 10million κολαριστα ευρωπουλα για κατι το οποιο θα τους πηρε μια μερα για να το σχεδιασουν στον υπολογιστη τους,αντε και καμια βδομαδα να το τεσταρουν παι-ζο-ντας το. οσο τελειο και ναναι το παιχνιδι,εγω αυτο δεν το λεω σφαγη των ωρων αλλα σφαγη των καταναλωτων...
spown Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 ναι αλλα για να φτιαξουν το παιχνιδι αυτο τους πηρε χρονια ...... ε 10 ευρω για καλους χαρτες και οχι μουφες σαν τους προηγουμενους δεν μου ειναι πολλα , βεβαι προσωπικη αποψη αυτη .....Το τονιζω εαν οι χαρτες αξιζουν και δεν ειναι σαν τους προηγουμενους 2.....
KilliK Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 α ωραια δηλαδη θα καταντησουμε ναχουμε και κοινωνικες ταξεις στα βιντεογκειμς.οποιος εχει και δινει λεφτα θαχει και το καλυτερο.τα <φτωχαδακια> θα μεινουν με την σαβουρα.παιδια δεν ειμαστε σε καλο δρομο να μου το θυμηθειτε..
viper2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 kai aytoi pou exoune lefta den prokeitai na paroun... pantws exeis dikio gia to thema me ta m$ fraga
telegamesvg Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 10€ ΕΙΝΑΙ πολλα....για καποιον που εχει πληρωσει το παιχνιδι , πληρωσε τους χαρτες ξαναμαναπληρωνει τους νεους κ.λ.π κ.λ.π ....χωρια που αυτο σιγα σιγα θα γινεται σε ολα κ περισσοτερα παιχνιδια .....μιλαμε για καθαρο και τρελλο κερδος για τις εταιριες ...
GabrielConnor Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 κοιτα ειναι υποκειμενικο το ποσο και αν αξιζουν τα λεφτα του το οποιοαδηποτε mappack,addon ktl.εγω απλως βρηκα αφορμη απο την παραπανω ειδηση.και στο κατω της γραφης ας το δουμε και πρακτικα το θεμα.ποσο πουλησε το gears 3million?πες το mappack των 10ευρω θα το αγορασουν 1million.1million μας κανει 10million κολαριστα ευρωπουλα για κατι το οποιο θα τους πηρε μια μερα για να το σχεδιασουν στον υπολογιστη τους,αντε και καμια βδομαδα να το τεσταρουν παι-ζο-ντας το.οσο τελειο και ναναι το παιχνιδι,εγω αυτο δεν το λεω σφαγη των ωρων αλλα σφαγη των καταναλωτων... Ρε Killik, απλή λογική..... Όταν σου ζήτησαν τα 60 Ευρώ σου, σου πούλησαν το Gears Of War. Τελεία. Ούτε σου είπαν για map packs και δεν συμμαζεύεται(<-sp?). Βγάλαν ένα map pack δωρεάν και τώρα ένα απ'ότι φαίνεται καλοδουλεμένο περισσότερο pack που επέλεξαν να το χρεώσουν για τον χ, ψ λόγο. Πού είναι το πρόβλημα; Σου στέρησαν το δικαίωμα σου να παίξεις αυτό που έχεις αγοράσει; Όχι. Ίσα ίσα που σου έδωσαν και άλλες επιλογές για το online σου. Αν έρχονταν και σου έλεγαν, αν δεν πάρεις το map pack δεν θα μπορείς να παίξεις online, τότε ναί θα ήταν αλήτες.
mixalisss Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Forza Motorsport 2 Demo Release Date Leaked Following an earlier post regarding the Forza 2 demo arriving this week, an e-mail (written in Finnish) has a very interesting revelation. Apparently, the Forza 2 demo will be released on the 4th of May.
MiltoZ Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Forza Motorsport 2 Demo Release Date Leaked Following an earlier post regarding the Forza 2 demo arriving this week, an e-mail (written in Finnish) has a very interesting revelation. Apparently, the Forza 2 demo will be released on the 4th of May. Δυστυχώς άκυρο.
ultralisk Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 kala gia tous xartes tou GOW tha plirona oso oso...prosopika exo kaei toso me to Gears pou aksizoun EKEI ta MP,afou ksero oti tha "piasoun topo"...auta pou den aksizoun ta EURO mas einai kati moufo-arcades pou vgainoun kata kairous...MAKRIA
GabrielConnor Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 kala gia tous xartes tou GOW tha plirona oso oso...prosopika exo kaei toso me to Gears pou aksizoun EKEI ta MP,afou ksero oti tha "piasoun topo"...auta pou den aksizoun ta EURO mas einai kati moufo-arcades pou vgainoun kata kairous...MAKRIA Βλέπε centipede-millipede! Μα ειλικρινά τώρα, ποιός θα το ψωνίσει αυτό; EDIT: Χτές γύρω στις 7 και μέχρι αργά το free trial του Catan είχε αποσυρθεί. Ξέρουμε τίποτα;
p3tran Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 ναι, κατι δεν τους δουλεψε καλα στο trial, το μαστορευουνε και θα το σηκωσουνε. αυτο το Catan ειναι λεει στα 20 πιο δημοφιλη επιτραπεζια ολων των εποχων (!!?) μονο εγω δεν το ειχα παιξει ποτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.