xrest Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Bioshock LE - Price + Details We have tallied up the votes, read your comments, and are happy to announce the details of the BioShock Limited Edition. Available on August 21st (the same day as the regular BioShock edition), the LE will include a Big Daddy figurine, a “Making Of” DVD, and a soundtrack CD. The LE packaging will also be an embossed graphic designed by the winner of the Cover Art Contest going on now at http://www.cultofrapture.com. The BioShock Limited Edition will be available to US and Canada exclusively at GameStop and EB for US$59.99 (PC LE) and US$69.99 (Xbox 360™ LE). The Limited Edition will also be available in Europe and details about ordering a copy will be coming soon. Iʼd like to personally thank everyone who participated in signing the petition for the BioShock Limited Edition and those who voted about what should go inside the box. We had over 26,000 responses to our poll, and those votes were the deciding factor in what we choose to put in the Limited Edition. We wanted to make the package affordable, but valuable and special for everyone purchasing it, and I think we did just that. Iʼll be sure to post pictures of the packaging and goodies inside as they become available.
mixalisss Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Four Big Name Xbox 360 Games Delayed Until Fall The Gametab crew seem very confident that some of the most hyped titles for the 360 will be delayed: Mass Effect, Bioshock, Eternal Sonata, and Blue Dragon have all coincidently had their release dates pushed back to late summer/early fall.
privateer Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Halo 3 Beta 'Leaked Zanzibar' gameplay
p3tran Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 παντως πολυ halo2 τα γραφικα του... halo 0.5 θα ελεγα....
KilliK Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 το μονο ενθαρυντικο ειναι πως το single game θαναι σε τελειως διαφορετικη engine.οποτε ισως δουμε καλυτερα γραφικα εκει.
p3tran Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 το μονο ενθαρυντικο ειναι οτι παλι τρολαρεις και εχει πλακα. το βιντεο απο το οποιο κρινεις ειναι εσωτερικο build της m$ οπου κανουν τεστ το gameplay, και οχι τα γραφικα (οπως και το public beta που θα βγει θα ειναι για να κανουν τεστ και μετρησεις στο online κοματι του παιχνιδιου και οχι στα γραφικα και παλι. εκτος απο τα παραπανω, το leaked video ειναι interlaced και οχι HD αλλα απο std tv (4:3) αν ειχες ιδεα απο halo, απο το vidoc πριν δυο βδομαδες θα ειχες βγαλει συμπερασματα για το ποσο εξαιρετικο προκειται να ειναι αυτο το game. επειδη δεν εχεις, καλυτερα να αγνοεις τετοια video, γιατι απεθυνονται στους λατρεις του halo και ειναι για να βλεπουν καποια details κατα την διαρκεια παραγωγης, οπως στο συγκεκριμενο την νεα updated version του zanzibar, το spartan laser, τη λεπτομερεια στο visor κατα το respown, την νεα εκδοση του bubble shield, καποιες νεες λεπτομεριες και νεα decorators οπως οι πατημασιες στην αμμο, το νερο που πιτσιλαει οποιο οχημα μπαινει στη θαλασσα, το γρασιδι, λιγο mongoose, κλπ. πραγματα τα οποια το δικο σου <<ανειδικευτο>> ματι ουτε καν τα επιασε. ομως για αυτο το σπεσιαλ κοινο εγινε leaked το video. not for you! απο εκει λοιπον (που δεν καταλαβαινεις τι βλεπεις και γιατι) μεχρι στο να λες οτι <<ευτυχως που στο single game θα ειναι εντελως διαφορετικο engine, μπας και δουμε καννα γραφικο της προκοπης>> , υπαρχει μια απεραντη θαλασσα λογικης -την οποια διασχισες τρολαροντας- απλα για να φτασεις στο συμπερασμα που θες, οτι δηλαδη το Halo3 δε λεει και πολλα. dont try too hard p.s. το original leaked video λεγεται "Halo 3 Beta - Zanzibar Remake mpg"(235mb) και μπορεις να το βρεις στα γνωστα μερη (torrent) δες το, και αν επιμενεις οτι ακομα και αυτο το εσωτερικο gameplay beta test ειναι συγκρισιμο σε γραφικα με το halo2, ξαναγραψε το.
KilliK Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 <<το μονο ενθαρυντικο ειναι οτι παλι τρολαρεις και εχει πλακα. >> τρολαρω επειδη λεω την γνωμη μου;α ξεχασα ειναι αρνητικη γιαυτο πειραζει. <<το βιντεο απο το οποιο κρινεις ειναι εσωτερικο build της m$ οπου κανουν τεστ το gameplay, και οχι τα γραφικα (οπως και το public beta που θα βγει θα ειναι για να κανουν τεστ και μετρησεις στο online κοματι του παιχνιδιου και οχι στα γραφικα και παλι. εκτος απο τα παραπανω, το leaked video ειναι interlaced και οχι HD αλλα απο std tv (4:3)>> αυτο ειναι δικαιολογια τωρα;δηλαδη το τελικο παιχνιδι θαναι με ξανασχεδιασμενα απο το μηδεν γραφικα;πολυ δυσκολο να το πιστεψω. <<αν ειχες ιδεα απο halo, απο το vidoc πριν δυο βδομαδες θα ειχες βγαλει συμπερασματα για το ποσο εξαιρετικο προκειται να ειναι αυτο το game. >> ναι εβγαλα συμπερασμα του οτι χρησιμοποιουν τους ιδιους τους προγραματιστες για capture modela και οχι επαγγελματιες ηθοποιους.αυτο δεν σε ξενισε καθολου; <<επειδη δεν εχεις, καλυτερα να αγνοεις τετοια video, γιατι απεθυνονται στους λατρεις του halo και ειναι για να βλεπουν καποια details κατα την διαρκεια παραγωγης, οπως στο συγκεκριμενο την νεα updated version του zanzibar, το spartan laser, τη λεπτομερεια στο visor κατα το respown, την νεα εκδοση του bubble shield, καποιες νεες λεπτομεριες και νεα decorators οπως οι πατημασιες στην αμμο, το νερο που πιτσιλαει οποιο οχημα μπαινει στη θαλασσα, το γρασιδι, λιγο mongoose, κλπ. πραγματα τα οποια το δικο σου <<ανειδικευτο>> ματι ουτε καν τα επιασε. ομως για αυτο το σπεσιαλ κοινο εγινε leaked το video. not for you!>> το πες και μονος σου.updated.εκει κολαω εγω.πως να το κανουμε ρε αδερφε, μου χτυπαει για βελτιωμενα halo2 γραφικα στο ματι.πηραν την παλια engine Και την εξσυγχρονισανε.ριξανε εκατο φιλτρα και εφε και στην πλασαρουνε.αυτο μου δινουν να καταλαβω.και μην μου πεις οτι δεν θα τα συγκρινουν οι κριτικοι με το gears γιατι ακριβως ειναι το χαλο3!?! <<απο εκει λοιπον (που δεν καταλαβαινεις τι βλεπεις και γιατι) μεχρι στο να λες οτι <<ευτυχως που στο single game θα ειναι εντελως διαφορετικο engine, μπας και δουμε καννα γραφικο της προκοπης>> , υπαρχει μια απεραντη θαλασσα λογικης -την οποια διασχισες τρολαροντας- απλα για να φτασεις στο συμπερασμα που θες, οτι δηλαδη το Halo3 δε λεει και πολλα.>> και η πλακα ειναι αυτα εδω ταχω συζητησει και με αλλα παιδια σε αλλο φορουμ.μαλιστα αυτο με το διαφορετικο engine ηταν και ενα απο τα επιχειρημα που ακουσα και που δεχτηκα ευχαριστως επειδη ακριβως θελω να πιστεψω οτι το παιχνιδι θα θεσει νεα στανταρντ.δεν μπορω τωρα να ακουω για το χαλο,το παιχνιδι του οποιου το ονομα εχει ταυστιστει με την κονσολα της μς,και να βλεπω τετοια <φτωχα> γραφικα.ε δεν παει ετσι. <<dont try too hard p.s. το original leaked video ειναι εδω(torrent) δες το, και αν επιμενεις οτι ακομα και αυτο το εσωτερικο gameplay test beta ειναι συγκρισιμο σε γραφικα με το halo2, ξαναγραψε το.>> θα το δω και θα σου πω
privateer Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 To video pou edwse o p3tran den einai to full. Leiponte ta 2 teleutaia lepta. To kanoniko video einai 300mb. Epishs ayth h pista den 8a einai sthn beta. H beta 8a exei 3 pistes an den kanw la8os oi opoies einai oi se poio proxwrhmeno stadio apo apopshs grafikwn. Epeidh prosfata epaiza to halo 2 sto 360 me tpt den einai sygkrisima me ayta pou blepoume sto videaki. Pantws perimenw sthn final ekdosh poly kalytera grafika
p3tran Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 To video pou edwse o p3tran den einai to full. Leiponte ta 2 teleutaia lepta. To kanoniko video einai 300mb.Epishs ayth h pista den 8a einai sthn beta. H beta 8a exei 3 pistes an den kanw la8os oi opoies einai oi se poio proxwrhmeno stadio apo apopshs grafikwn. Epeidh prosfata epaiza to halo 2 sto 360 me tpt den einai sygkrisima me ayta pou blepoume sto videaki. Pantws perimenw sthn final ekdosh poly kalytera grafika ετσι ειναι. οι τρεις πιστες που θα εχει το public beta εχουν ηδη περασει το σταδιο gameplay beta (το σταδιο της zanzibar στο παραπανω βιντεο). παρ'ολα αυτα, ουτε και τα γραφικα στην public beta θα ειναι τα τελικα. αλλωστε για αυτο λεγεται BETA για την bungie το public beta θα χρησιμευσει για data analysis στο online multi κομματι, ενω στην m$ θα χρησιμευσει σαν διαφημιστικο υλικο, εστω και σε αυτη την οχι τελικη μορφη.
KilliK Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 και ευτυχως που δεν ειναι στην ιδια engine το single game..
p3tran Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 και ευτυχως που δεν ειναι στην ιδια engine το single game.. ρε δεν ειπαμε να ΔΕΙΣ το video πριν ξανατρολαρεις για το halo? :mrgreen: :mrgreen:
KilliK Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ναι το ειδα και επιμενω στην αποψη μου.ουτως η αλλως νομιζω ειναι πραγματι γεγονος οτι φτιαχνονται σε διαφορετικα engines τα παιχνιδια.ετσι τουλαχιστον εχω διαβασει.αλλα οκ ας το σταματησουμε εδω.παω πασο. btw η καραμελα με το τρολινγκ παρατραβηξε.
xvagos Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Όσον αφορά για το Halo3 καλύτερα να μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα από τώρα, ούτε αρνητικά αλλά ούτε και θετικά. Εγώ κρατάω μια στάση αναμονής και νομίζω πως ίσως δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει τα γραφικά του GoW κάτι που δεν πρέπει να θεωρηθεί αρνητικό. Σίγουρα το Halo δεν απέκτησε τέτοια τεράστια φήμη από τα γραφικά του και μόνο, έτσι δεν είναι;
nzeppos Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Εμένα μου φαίνεται ότι είσαι λάθος, γιατί στο παρόν thread μάλλον απαγορεύεται να λέτε οτιδήποτε αρνητικό για το 360. Εγώ από τη μεριά μου θέλω απλώς να παρατηρήσω ότι έχω βαρεθεί να ακούω για παιχνίδια και παιχνίδια να μη βλέπω. PC και πάλι PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.