NeTeD Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Dhladh gia sena den exei shmasia ti ginetai post, alla apo poion ginetei? ayto prospatheis na moy peis tora? Τίποτα από τα δύο. Προσπαθώ να σου πω ότι σημασία έχει για ποιον λόγο γίνεται το ποστ και με τί τρόπο. Τρόπους χρειάζεται να έχουμε για να συζητάμε όμορφα κι ωραία. Απλό δεν είναι; Άμα θες απλά να με ενημερώσεις, δέχομαι ότι χειρότερο μπορείς να βρεις. Η ζωή μου δεν αρχίζει ούτε τελειώνει στο 360. Αλλά το να ΧΕΡΕΣΑΙ με κάθε κακή είδηση για το 360 πυροδοτείς την κατάσταση και χαλάει το τόπικ. Απλό;
Slay Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Άμα θες απλά να με ενημερώσεις' date=' δέχομαι ότι χειρότερο μπορείς να βρεις. Η ζωή μου δεν αρχίζει ούτε τελειώνει στο 360. Αλλά το να [b']ΧΕΡΕΣΑΙ [/b]με κάθε κακή είδηση για το 360 πυροδοτείς την κατάσταση και χαλάει το τόπικ. Απλό; Exeis kai klhronomiko xarisma? mporeis na xereis pos niothei kapoios xoris na to grapsei? an oxi tote pame xana se ayto poy eipa prin, oti exeis problhma me to poios grafei kai oxi me to ti grafei, gia pame kai mia mikrh anadromh sthn teleytaia diamaxh. To akros proklhtiko mynhma toy Blizardbill http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1012063&postcount=822 To epishs proklhtiko followup apo mena http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1012072&postcount=823 E kai opos htan fysiko meta oi xbox fans arxisan thn antiparathesh toys me epixeirhmata opos panta... http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1012351&postcount=836 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1012481&postcount=841 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1012526&postcount=844 e kai meta h koybenta phre to dromo ths... E den einai h proth fora poy ginetai kati tetoio, thn prhgoymenh fora poy legame gia problhmata sto dyktio toy OTE eseis phgate na bgalete oti ta leme gia na poyme oti exei problhma to live, eno pote kaneis den eixe isxyristei kati tetoio.
p3tran Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΡΕ?? ΤΟ 360 ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΓΚΟΛΙΑ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ας σοβαρευτειτε λιγο μερικοι παρακαλω και ας ερθει το τοπικ στα ισα του καποια στιγμη!! αλλιως θα βαλω τα ανιψακια μου (11-12-14) να σας κανουνε ολα τα sony topics ανω-κατω απο τωρα και για τον αιωνα τον απαντα!! αντε μη μαμησω καμια κινα :mrgreen: :mrgreen: ΕΠΙ του θεματος: σημερα τις αρπαξα απο τον few-few στο dead or alive. αυτος εχει ενα κολπο... σου μιλαει και σε υπνωτιζει μεχρι που τα βλεπεις ολα σε slow motion και μετα σε βαραει ζαλιζμενο!! :mrgreen: :mrgreen: να τον προσεχετε 8)
p3tran Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 και αλλο ενα newz της προκοπης: XBOX LIVE UPDATE COMING SOON?Webcams, tweaks and bug fixes on the cards for Microsoft's next rumoured Xbox Live update 15:37 Almost four years since its conception in 2002, Xbox Live is still uncontested as the king of console online services. Xbox 360 took the service to the next level with extensive integration and new features, but as expected Microsoft have a lot in store for the maturing service. According to internet reports from Norwegian website IT Avisen, Microsoft are currently finalising a large Xbox Live Update. Along with useful bug fixes and tweaks - such as the ability to perform downloads in the menu background - the update is said to contain support for the console's elusive webcam, rumoured to be hitting stores soon. We're not sure if we want to stare at our bellowing competitors as well as hear them, and we fear for the inevitable 'naked Halo', but any update to the service can only be welcomed. http://www.computerandvideogames.com/r/?page=http://www.computerandvideogames.com/news/news_story.php?id=132871
theobabis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Διαβαζοντας ολα τα παραπανω ποστ παιδες εχω μια απορια. Το κατα ποσο καλα πηγαινει το 360 στην ιαπωνια μπορει να επηρεασει το ποσοι κατασκευαστες παιχνιδιων θα ασχοληθουν με αυτο; Γιατι αν ναι, (το οποιο ειναι αν καταλαβα καλα αυτο που ισχυριζεται και ο slay) το θεωρητε παραξενο καποιον που δεν εχει αγορασει ακομη την κονσολα να τον ενδιαφερει; Ή το συγκεκριμενο τοπικ αφορα μονο οσους την εχουν αποκτησει ηδη, οποτε το θεμα θεωρειται κατακριτεο ως offtopic;
p3tran Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 ..οπως εχουμε ηδη πει, η m$ εχει εξασφαλισει πριν ακομα βγει στην αγορα η κονσολα οτι παρα πολλοι και καταξιωμενοι σχιστοματηδες κατασκευαστες θα κατασκευασουν αρκετες γερες φουρνιες απο δυνατους τιτλους. η διασπορα του 360 ανα τον πλανητη δεν κανει και μεγαλη διαφορα, αν ο οποιος κατασκευαστης αποκομιζει τα κερδη που περιμενει απο την δουλεια του. τα δειγματα που φτιαξανε μεχρι τωρα οι ιαπωνες ειναι πολυ ενθαρρυντικα. απο κει και περα τα υπολοιπα ειναι φουμαρα και μεταξωτες κορδελες...
Giorgoc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Διαβαζοντας ολα τα παραπανω ποστ παιδες εχω μια απορια.Το κατα ποσο καλα πηγαινει το 360 στην ιαπωνια μπορει να επηρεασει το ποσοι κατασκευαστες παιχνιδιων θα ασχοληθουν με αυτο; Γιατι αν ναι' date=' (το οποιο ειναι αν καταλαβα καλα αυτο που ισχυριζεται και ο slay) το θεωρητε παραξενο καποιον που δεν εχει αγορασει ακομη την κονσολα να τον ενδιαφερει; Ή το συγκεκριμενο τοπικ αφορα μονο οσους την εχουν αποκτησει ηδη, οποτε το θεμα θεωρειται κατακριτεο ως offtopic;[/quote'] Απλα δεν ειναι ωραιο καποιος να γραφει εδω μεσα και ο μονος λογος που γραφει ειναι να λεει τα αρνητικα και τιποτε αλλο..χτυπαει ασχημα.
LambrosN Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 paidia kanena neo apo paixnidia gia to 360?? to nba2k6?? iparxei kanena site gia na agoraso akoustiko mikrofono giaforetiko apo auto pou dinei i microsoft?? kati san psira??? euxaristo gia ta kalorizika tis tv ... pragmatika einai apaixti ... tin sistino anepifilakta imoun na paro tin 26ara alla gia to girisa stin 32ara molis tis eida dipla dipla...
p3tran Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 η δικια μου tv τελικα ελεησε και θα ειναι εδω την αλλη βδομαδα.. αϊντε να δουμε.. 8) μεχρι τοτε, πηρα ενα m$ vga cable και ειδα πως ειναι το box και το doa σε highdefinition
NeTeD Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Ή το συγκεκριμενο τοπικ αφορα μονο οσους την εχουν αποκτησει ηδη, οποτε το θεμα θεωρειται κατακριτεο ως offtopic; Κατακριτέα δεν θεωρείται καμία "κακιά" είδηση και το thread είναι για όλους. Η συμπεριφορά μερικών ατόμων είναι η κατακριτέα. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πώ, ειλικρινά, γιατί μερικοί δυσκολεύονται να καταλάβουν. Υπάρχει Χ = είδηση και Υ = σχόλια. Θέλουμε, εγώ δηλαδή, και τα Χ και τα Υ. Προφανώς. Υπάρχει και το Ζ που είναι η προκλητική συμπεριφορά. Το Ζ είναι κατακριτέο, αυτό θεωρώ offtopic και αυτό παροτρύνω να μεταφερθεί σε καινούργιο thread.
p3tran Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 p3tran πώς δείχνει σε εσένα το καλώδιο;; τσιτα!! ετσι μου'ρχεται να παω να παρω και widescreen monitor!!
NeTeD Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Χαχαχα ωραίος! Πες μία και τι μόνιτορ έχεις! Μη το γελάς κι εγώ λιγουρεύομαι το 19άρι Acer...
Slay Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Διαβαζοντας ολα τα παραπανω ποστ παιδες εχω μια απορια.Το κατα ποσο καλα πηγαινει το 360 στην ιαπωνια μπορει να επηρεασει το ποσοι κατασκευαστες παιχνιδιων θα ασχοληθουν με αυτο; exei sxesh kyrios me to posoi giaponezoi developers tha asxolithoyn me ayto kata proton, kai kata deyteron poso sobara, giati an tyxon exeis dei screenshots apo Frame City killer, We love football, FFXI tha eblepes oti para tis diabaibeoseis merikon edo mesa, mono sobara den to exoyn parei oi iapones. An loipon soy aresoyn ta iaponezika paixnidia to kalytero poy exeis na kaneis einai na perimeneis na deis thn exelixh ton pragmaton, giati an kai to 360 dei thn yposthrixh poy eixe to xbox apo iaponiko software, apla tha exeis kanei mia poly kakh ependysh ton xrhmaton soy.
Blackjim Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 τσιτα!! ετσι μου'ρχεται να παω να παρω και widescreen monitor!! Kai pou na deis pws paizei stin Dell 2405 ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.