KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ρε παιδια σας ικετευω δηλαδη...αυτη τη φορα μην τον κανετε ban!!! Αφηστε τον να μας χαρισει αυθορμητα το γελιο και τη χαρα!
mixalisss Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 XAXAXA Πολυ καλο παλι θα φανε την φολα οι ΧΒΟΧΑΚΙΔΕΣ και εμεις θα το χαρουμε ετοιμο στο PS3 ΣΤΟ οποιο εχει πολυ καλυτερα γραφικα και φορτωνει και τρεις φορες πιο γρηγορα..... aporia exo giati se kanan ban?
Resident Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Το Αστειο της υποθεσης ειναι και γελαω οτι οταν ειχα αναφερθει στο ΟΒΛΙΒΙΟΝ στον P3TRAN , μου ελεγε οτι αυτος θα παιζει το νεο σεναριο και εγω που περιμενα να το απολαυσω στο ps3 που ειναι πολυ καλυτερο θα παιζω το παλιο.....Τι θα παιζεις Π3ΤΡΑΝ????? Καλα μιλαμε για μεγα φιασκο της BETHESDA..... Οσο mixaliss για την απορια σου και εγω την ιδια απορια εχω, γιατι με κανανε ban μαν δεν ειπα κατι κακο!!!!
mixalisss Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 XAXAXA Πολυ καλο παλι θα φανε την φολα οι ΧΒΟΧΑΚΙΔΕΣ και εμεις θα το χαρουμε ετοιμο στο PS3 ΣΤΟ οποιο εχει πολυ καλυτερα γραφικα και φορτωνει και τρεις φορες πιο γρηγορα..... re kala kaneis kai ego mazi sou kalo einai na leme tin apipsi mas alla na prosexoume pos tin serviroume xanoume to dikio mas oso gia to pio einaikalitero kai pio oxi o xronos tha deixei ego pantos eimai eyxaristimenos apo to 360 mou kraze me metro
Wolfidis Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 γιατι με κανανε ban μαν δεν ειπα κατι κακο!!!! Δεν χρειάζεται να καταλάβεις εσύ, αρκεί που καταλαβαίνουν οι άλλοι... Όταν μεγαλώσεις τα ξαναλέμε....
viper2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 και εγω την ιδια απορια εχω, γιατι με κανανε ban μαν δεν ειπα κατι κακο!!!! dont mess with the 360 :evil: the numbers r far greater than human logic
p3tran Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 μερικες φωτος απο το bubble shield και καποιες ακομα απο το τελευταιο vidoc στο xbox live. κατεβαστε το video και προσεξτε μερικες λεπτομεριες, οπως το οτι τα ποδια αλλαζουν θεση και τροπο περπατηματος αναλογα το εδαφος και το υψος, χαζεψτε με το μεγεθος του παιχνιδιου, ακουστε τους developers να λενε καθισμενοι εκει στο LAN τους οτι καθε πιστα παιζεται απο αυτους χιλιαδες φορες, γιατι ξερουνε οτι οι παιχτες θα τις παιξουνε χιλιαδες φορες, και χαρειτε. 8) o,τι και να λεμε, το halo 3 θα γραψει ιστορια!!! πλεον ειμαι 100% σιγουρος για αυτο! αρχιστε να ετοιμαζεστε!!
hexenlord Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 checkara λιγο το annex.Πολυ καλο αν και το εχουμε ξαναδει στο halo (king of the hill anybody?).Θελει αρκετη στρατηγικη και συνεργασια απο τους παικτες της καθε ομαδας. Ενα "αρνητικο" που παρατηρησα ειναι οτι το συγκεκριμενο mode ειναι η χαρα του εμπειρου GoW παικτη και δη camper-ά καθως ΠΑΝΤΑ ενας τσιμπαει το hammer of dawn και κωβει...ποπους απο αποσταση ασφαλείας ενω οι αλλοι προσπαθουν να κρατησουν τον κυκλο τους ανέπαφο.Αυτο δεν σημαινει φυσικα οτι η ομαδα που εχει στην κατοχη της τον κυκλο ειναι sitting ducks καθως μπορει να ελισσεται και να καλυπτεται, παρολα αυτα το εν λογω οπλο σε ικανα χερια ειναι φονικο.Κατι το οποιο το βλεπω να γινεται και με το longshot και bow. A,kai to Lancer ειναι δυνατοτερο. Ας μαζευτουμε σημερα το βραδυ να λιωσουμε.
Resident Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Βλεπω p3tran δεν εχεις να πεις κατι για το ΜΕΓΑ ΦΙΑΣΚΟ......Και επισης Mixaliss δεν κραζω το χβοχ 360 γιατι την εχω την κονσολα και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο αυτην οπως και με το PS3 που αγορασα ....Αλλα για το ΟΒΛΙΒΙΟΝ φιλε με συγχωρεις αλλα στο 360 με βασει τα δικα μου γουστα ηταν απλα unplayable, συνεχεια φορτωνε , πισω θολουρα και πιξελουρα, draw distance...βεβαια καποιοι απο εδω μεσα πλασαρουν φουμαρα οτι ηταν ισοδυναμο με το pc ..χαχα ...εγω ειμαι εδω και να λεω την αληθεια με βασει τα ματια μου....Οταν περσι ελεγε ο φιλος p3tran με τη μνημη θα βγει το ΟΒΛΙΒΙΟΝ στο πσ3 και το κοροιδευε συνεχεια τωρα δεν μιλαει......Δεν μιλαει και για το ψηφειακο σημα που βγαζει η κονσολα και οτι η MICROSOFT ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΩΔΙΟ ....Ωσα exei pei katariptwntai....Καλα μην μπω στην διαδικασια να σας θυμισω και αλλα τοσα , γιατι το μπλοκακι μου εχει πολλα....
p3tran Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Βλεπω p3tran δεν εχεις να πεις κατι για το ΜΕΓΑ ΦΙΑΣΚΟ......Και επισης Mixaliss δεν κραζω το χβοχ 360 γιατι την εχω την κονσολα και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο αυτην οπως και με το PS3 που αγορασα ....Αλλα για το ΟΒΛΙΒΙΟΝ φιλε με συγχωρεις αλλα στο 360 με βασει τα δικα μου γουστα ηταν απλα unplayable, συνεχεια φορτωνε , πισω θολουρα και πιξελουρα, draw distance...βεβαια καποιοι απο εδω μεσα πλασαρουν φουμαρα οτι ηταν ισοδυναμο με το pc ..χαχα ...εγω ειμαι εδω και να λεω την αληθεια με βασει τα ματια μου....Οταν περσι ελεγε ο φιλος p3tran με τη μνημη θα βγει το ΟΒΛΙΒΙΟΝ στο πσ3 και το κοροιδευε συνεχεια τωρα δεν μιλαει......Δεν μιλαει και για το ψηφειακο σημα που βγαζει η κονσολα και οτι η MICROSOFT ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΩΔΙΟ ....Ωσα exei pei katariptwntai....Καλα μην μπω στην διαδικασια να σας θυμισω και αλλα τοσα , γιατι το μπλοκακι μου εχει πολλα.... spown το μοναδικο ΜΕΓΑ ΦΙΑΣΚΟ που βλεπω εισαι εσυ!! το μονο που σε νοιαζει ειναι να τρολαρεις, και ακριβως για αυτο δεν καθομαι να απανταω στις βλακιες σου. επισης αλλος ενας λογος ειναι οτι πιστευω οτι δεν μπορεις να καταλαβεις ετσι κι αλλιως οτι και να σου πω. επειδη ομως επιμενεις, και επειδη σημερα γουσταρω, σου απανταω: το θεμα με το FORM_ID table που γεμιζει απο data και μετα χανονται οι περιγραφες των αντικειμενων (βλεπε φωτο 1), υπαρχει σε ΟΛΕΣ τις εκδοσεις. ακομα και σε αυτη του ps3, παρ'ολο που βγηκε ενα χρονο+ αργοτερα. η bethesda ειπε οτι υπολογισε πως ετσι κι αλλιως θα συνεβαινε αν καποιος εφτανε τις 1000 ωρες παιχνιδιου. το shivering isles εβαλε επιπλεον data σε αυτα τα tables, οποτε υπολογισανε οτι σε ενα γρηγορο pc θα γεμισει σε περιπου 130-150 ωρες. στο 360 πιο αργα. για το pc υπαρχει λυση που μπορεις να κανεις μονος σου, αν σκαμπαζεις δυο πραγματακια. για το 360 θα βγει συντομα το επισημο fix μεσω patch. προς το παρον κανενας στο 360 δεν εχει αντιμετωπισει το προβλημα, αλλα η bethesda -που ξερει τον κωδικα της- μολις μελετησε το φαινομενο στο pc ειπε οτι θα συμβει και sto 360 οταν γεμισει το ιδιο table. οσοι ενδιαφερονται σοβαρα για αυτο, μπορουν να κοιταξουν εδω: http://www.uesp.net/wiki/Shivering:Reference_Bug και εδω http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=674324 http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=674914 φωτο1
Exoskeletor Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 apo grafika den me enthousiase pote to halo alla na mou peis poios koitage ta grafika sto halo, to gameplay htan tromero. gia to single player kamia info exoume?
Resident Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 P3tran τι νομιζεις οτι ειναι η bethesda το μπακαλικο της γειτονιας που το ειπες να σου βαλει ενα κιλο φετα και σου εκανe λαθος τον υπολογισμο και σου εβαλε 900 gr......Μιας και απαντησες ξεχασες να αναφερεiς το ΜΕΓΑ παραμυθι με την κεραια, το λες πολυ ωραια......Βεβαια βλεπω οτι απαντησες και ακομη μια φορα επιλεκτικα σε αυτα που σε ρωταω και απλως εβαλες και τα γνωστα σου trollarista logakia....
p3tran Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 P3tran τι νομιζεις οτι ειναι η bethesda το μπακαλικο της γειτονιας που το ειπες να σου βαλει ενα κιλο φετα και σου εκανe λαθος τον υπολογισμο και σου εβαλε 900 gr......Μιας και απαντησες ξεχασες να αναφερεiς το ΜΕΓΑ παραμυθι με την κεραια, το λες πολυ ωραια......Βεβαια βλεπω οτι απαντησες και ακομη μια φορα επιλεκτικα σε αυτα που σε ρωταω και απλως εβαλες και τα γνωστα σου trollarista logakia.... ειπαμε σημερα γουσταρω να σου απανταω, αλλα να μην το παραχεζουμε κιολας..:evil: επειδη εσυ αδυνατεις να καταλαβεις ποσο συνθετος κωδικας τρεχει πισω απο ενα game σαν το oblivion, αυτο δεν κανει την bethesda <<μπακαλικο>> !!! απλα δεξου οτι εισαι ασχετος και αφησε το εκει.. καλυτερα για ολους και ακομα και για σενα να μην γινεσαι ρομπα ολη την ωρα.. οσο για την κεραια, λογικα θα αναφερεσαι στην κεραια bluetooth που θα αλλαξει στο επομενο ps3... εχεις δικιο ρε spown... μαλλον ειναι παραμυθι.... :arrow: :arrow: :arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: p.s. α, και σχετικα με το "καλυτερο performance" του oblivion στο ps3.... μιας και ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ GAME, κοιτα τι λενε καποιοι που το εχουν σε ps3: official oblivion ps3 thread: Do you guys know if it is safe to delete the cache of the game? I have noticed that the game is chugging a bit more than before and wonder if this will change anything. http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=6047735&postcount=798 /cries /cries /criesMy PS3 died last night. I heard a loud POP noise and then no power at all. I called them today from work and they said I have to call them while having the PS3 in my possession so they havenʼt initiated a service on it yet or anything but I asked about my HDD and they said I wonʼt get it back. So there goes my Oblivion save! ****! Word to the wise, back that save game up on a memory stick or HDD if you havenʼt already. &*%#$&^%^*&^&*^$%$&^%(^$%^%#!!!!!!!!!!!! http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=6036408&postcount=793 something messed up happened today. I walked into the bedroom of the Mages' guild in Cheydinhal and this happened. The two clothes pieces that are usually one the drawers were all stretched out. http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=5939472&postcount=633 σχετικα ενδιαφερον, ε? :razz:
xrest Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 o,τι και να λεμε, το halo 3 θα γραψει ιστορια!!! πλεον ειμαι 100% σιγουρος για αυτο! αρχιστε να ετοιμαζεστε!! χαιρω πολυ ρε πετρε.αυτο ειναι δεδομενο,και πολυ πριν μαθουμε οτιδηποτε για το halo3.λιγοι μηνες μειναν. Οσο για το oblivion.Οντως φορτωνει πολυ καλυτερα(4,5gig install γαρ),μεγαλυτερο draw distance,αλλα απο textures,AA,AF τα ιδια πραματα ειδα.η ps3 εκδοση ειναι σαφως καλυτερη.Και το θεωρω φυσιολογικο,ενα χρονο μετα να βγει ελαφρως καλυτερο,απο ενα τοσο πολυπλοκο παιχνιδι που ειχε βγει στην αρχη μιας νεας κονσολας
p3tran Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 χαιρω πολυ ρε πετρε.αυτο ειναι δεδομενο,και πολυ πριν μαθουμε οτιδηποτε για το halo3.λιγοι μηνες μειναν. Οσο για το oblivion.Οντως φορτωνει πολυ καλυτερα(4,5gig install γαρ),μεγαλυτερο draw distance,αλλα απο textures,AA,AF τα ιδια πραματα ειδα.η ps3 εκδοση ειναι σαφως καλυτερη.Και το θεωρω φυσιολογικο,ενα χρονο μετα να βγει ελαφρως καλυτερο,απο ενα τοσο πολυπλοκο παιχνιδι που ειχε βγει στην αρχη μιας νεας κονσολας ε ρε xrest .... για το halo3, εγω ειχα μεινει εκτος κυκλου hype. ομως seeing is believeing. για το oblivion τωρα... εκτος απο το full install στο σκληρο δισκο (4.6gb), μην ξεχνας οτι ολα τα data στο δισκακι ειναι διπλο-τριπλα ωστε να υπαρχει οσο πιο γρηγορη προσπελαση γινεται. παρ'ολα αυτα, το θεμα μνημης θα χτυπησει και θα το δεις. αλλο να εισαι μεσα στο game 10 ωρες και αλλο 110. αλλο να εχεις inventory με 5 πραγματα και αλλο με 555. ηδη οι πρωτοι που το προχωρανε στο ps3, κολλανε αρκετα, και παρόλο που ειναι εξ'ολοκληρου εγκατεστημενο στο σκληρο δισκο, ψαχνουνε για λυσεις για να τσουλαει πιο καλα... αυτο το θεμα θα το δεις πιο πολυ στο μελλον...προς το παρον οι Playstationακηδες ντρεπονται να λενε τα προβληματα που αντιμετωπιζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.