Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

^^^^

Φοβερός φωτισμός! Πολύ ρεαλιστικό!!!

Αν λύσουνε και το πρόβλημα με το frame rate τότε θα μιλάμε για το πρώτο πραγματικά next-gen racing!!!

Δημοσ.

ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΑΣΕ ΤΟ dirty kai Πιασε MOTOSTORM ...ΕΑΝ ΘΕς ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ NEXT GEN.......TA physics tou MOtostorm δεν τα εχει κανενα αλλο και δεν θα τα εχει game για πολυ καιρο ακομη......Εγω γενικα δεν εμπιστευομαι την συγκεκριμενη εταιρεια πια...αλλα θα δωσω και μια δευτερη ευκαιρια στο DIRTY ....ΑΛΛΑ θα ειναι η τελευταια....

Δημοσ.
Το hdmi είναι σίγουρα overhyped και δεν παίζει κανένα ρόλο για τα παιχνίδια. Ποιός ο λόγος να καθυστερούσε η ms να βγάλει το 360 μέχρι να οριστικοποιηθούν οι προδιαγραφές της συγκεκριμένης θύρας.

Να κι ένας άνθρωπος που μίλησε επιτέλους λογικά. Το μόνο πραγματικό κέρδος από την όλη υπόθεση με το Elite είναι η πτώση της τιμής του Premium και τίποτα άλλο (άντε και το θέμα του μεγαλύτερου δίσκου).

Όσο για το Dirt, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα από 5-10 screenshots, περιμένετε να το δοκιμάσετε πρώτα. Αν είναι σαν τα προηγούμενα McRae (που μάλιστα όσο πέρναγε ο καιρός γίνονταν όλο και πιο εύκολα και arcade-οειδή) τότε δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείτε με τον όρο "next gen racing". Ότι δηλαδή έχει καλά...γραφικά?

Βγες ρε Forza 2 να σε δούμε...

Δημοσ.

To DIRTY φιλαρακο δεν το εχω δει να παιζει .... τα γραφικα δεν μου λενε τιποτα....Απο τοτε που γνωρισα το MOTOSTORM καταλαβα οτι πανω απο ολα ειναι τα physics και οχι να εχει ωραια γραφικα.....Αν και το motostorm στον τομεα των γραφικων διαπρεπει... kai το dirty στον τομεα των γραφικων δεν ειναι καλυτερο απο το MOTOSTORM!!!!!!!!! Παιδες εαν δεν δω το DIRTY να παιζει δεν μπορω να μιλησω για το ποσο καλο ειναι .....!!!!θΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟ χβοχ ετσι και αλλιως το DIRTY!!!!!!!!!ΕΙΔΩΜΕΝ......

Δημοσ.

μαλλον θα βγει σημερα ενα in-game video απο το dirt στο xbox live.

επισης μαλλον η εκδοση για ps3 θα καθυστερησει, αλλα η codemasters θα βγαλει την εκδοση για 360 κανονικα τον ιουνιο, οπως ηταν προγραμματισμενο και δεν θα το κρατησει πισω για να τα βγαλει μαζι.

Δημοσ.
Απο τοτε που γνωρισα το MOTOSTORM καταλαβα οτι πανω απο ολα ειναι τα physics και οχι να εχει ωραια γραφικα.....

Αυτο ειναι που λεμε συνειδητοποιημενος-κατασταλαγμενος gamer...

Δημοσ.

τελικα επειδη ειμαι κ βλακακος κ δεν εχω καταλαβει ακομα...το hdmi βγαζει καλυτερη εικονα απο τα υπαρχοντα καλωδια η απλως γλιτωνω χωρο γιατι ειναι 1 μονο καλωδιο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...