KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Σκληροι 120 και 100 gb,καρτες μνημης 512mb και 1gb,HDMI cable,Lan adapters... Τι ειναι αυτα ωρε;
xrest Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Καλως τα μας λοιπον. Νεα στοιχεια: 120gb HDD 100GB HDD HDMI CABLE,οποτε hdmi 360 Και η εκπληξη για μενα 1gb memory... pss με 523ε παιρνεις τα παντα ετσι...αντε καλως τα νεα bundles καιρος ηταν
damis72 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Αντε καιρός ήταν ... μας το φύλαγε για έκπληξη ....
nzeppos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 ας πουμε απλα οτι το game προσφερεται για πρωταθλητισμο. 8) ο απολυτος εξομιωτης δεν κρινεται απο το αν εχει συμπλεκτη και H-shifter. καθε αλλο θα ελεγα. πχ τα 360 καρε φυσικης το δευτερολεπτο ειναι πολυ πιο σημαντικο πραγμα. αλλωστε μην ξεχνατε οτι τα μισα υπεραυτοκινητα σημερα δεν εχουν ουτε συμπλεκτη ουτε λεβιε. Τα άλλα μισά όμως έχουν. Και συνήθως οδηγούνται από...τη θέση του οδηγού, όχι από το καπό ή την άσφαλτο. Συνεχίζω να θεωρώ ότι είναι τεράστιο φάουλ του Forza2 ότι δεν έχει in-car camera (όποιες κι αν είναι οι δικαιολογίες των developers). Αυτός είναι και ο μόνος λόγος για να μην το παίξω, κατά τ'άλλα φαίνεται άψογο, πραγματικά άψογο. Προσωπικά τα 60fps δεν μου φαίνονται σε καμία περίπτωση σημαντικό επιχείρημα υπέρ του ρεαλισμού (συνήθως κοιτάω άλλα πράγματα), αλλά είναι σίγουρα καλύτερα να παίζει σε τέτοιο rate παρά στα 30fps. Και φυσικά μένει να δούμε πώς θα παίζει online. Καλώς ή κακώς έχει περάσει η εποχή που τα Gran Turismo θεωρούνταν οι καλύτεροι simulators κι από κει και πέρα είχαμε τα...NFS (γκουχ γκουχ). Πλέον ο ανταγωνισμός έχει ανέβει πάρα πολύ, λόγω των simulators (και του σχετικού hardware) που υπάρχουν στο PC. Δυστυχώς όμως νομίζω ότι δεν έχει ανέβει σημαντικά το ποσοστό των hardcore fans. ps: Κ.α.τ.α.π.λ.η.κ.τ.ι.κ.ό το τελευταίο screenshot σου, p3tran, φοβερό λέμε!
p3tran Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 κανει μπαμ οτι δεν εχεις παιξει forza1 zeppos. το μονο που εχω να σου πω, ειναι: get ready
HomoR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 To "get ready" isxyei gia tis 30 tou mina pou vgeni to GTR sto 360?:twisted:
damis72 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 p3TRAN που βρήκες τις φωτό από τα νέα 360 με τα καλούδια? Γιατί στο net που ψάχνω είναι ακόμα σιωπηλά τα πραγματα...
spinnet Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μόλις ειδα το καινούριο video από το Mass Effect. Καταπληκτικό φαίνεται, αλλά η ειρωνία όσο πιο λεπτομερή και φωτορεαλιστικά είναι τα μοντέλα τους, τόσο πιο ψεύτικοι φαίνονται οι χαρακτήρες με αυτό το απαίσιο lip-synch, τις απαράδεκτες φωνές και το ελάχιστο facial animation. Ελπίζω να τα διορθώσουν αυτά...
MiltoZ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μόλις ειδα το καινούριο video από το Mass Effect. Καταπληκτικό φαίνεται, αλλά η ειρωνία όσο πιο λεπτομερή και φωτορεαλιστικά είναι τα μοντέλα τους, τόσο πιο ψεύτικοι φαίνονται οι χαρακτήρες με αυτό το απαίσιο lip-synch, τις απαράδεκτες φωνές και το ελάχιστο facial animation. Ελπίζω να τα διορθώσουν αυτά... :shock: Δε ξέρω για το lip-synch (δεν έχω προσέξει να μην υπάρχει συνχρονισμός) αλλά για το facial animation γενικότερα υποτίθεται ότι είναι κάτι που έχουν δώσει πολύ βάση και φαίνεται αυτό σε όσα βιντεάκια έχω δει. Αλήθεια σε ποιό βιντεάκι αναφέρεσαι? Link? ΥΓ. Απαράδεκτες φωνές? Δηλαδή? Edit: Ok ξαναείδα το τελευταίο βιντεάκι που λες. Είναι αρκετά παλιό όμως (από Δεκέμβριο). Θα συμφωνίσω όμως μαζί σου για τις φωνές.
p3tran Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 p3TRAN που βρήκες τις φωτό από τα νέα 360 με τα καλούδια?Γιατί στο net που ψάχνω είναι ακόμα σιωπηλά τα πραγματα... αν δεν κανω λαθος, ειναι κλεμμενα scans απο καποια δειγματοληπτικα brochures για ερευνα αγορας στη γερμανια. p.s. HOMOR, ετοιμασου για ΠΟΛΥ ΤΣΑΙ λεμε!!!
nzeppos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 κανει μπαμ οτι δεν εχεις παιξει forza1 zeppos.το μονο που εχω να σου πω, ειναι: get ready Καλά, μην είσαι και τόσο σίγουρος, το Forza1 το είχα τελειώσει, μόνο αυτό έπαιζα για μήνες όταν το είχα πάρει. Εδώ έχω παίξει (και τελειώσει) σχεδόν κάθε αξιόλογο ραλάκι που έχει βγει τα τελευταία 20 χρόνια, το Forza θα μου ξέφευγε? Σε παραπέμπω σε σχετικά threads όπου (χρόνια πριν) τρωγόμασταν καθημερινά, κυρίως με τον S2Katana, για το ποιός είναι ο καλύτερος racing simulator στις κονσόλες, το GT4 ή το Forza1. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Forza1 είναι μακράν ο καλύτερος εξομοιωτής σε οποιαδήποτε κονσόλα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το παίξω ποτέ online. Το Forza1 το έπαιζα με joypad, όταν είχα ορκιστεί να μην ξαναπαίξω ραλάκι με χειριστήριο. Αλλά έκανα μια εξαίρεση. Όταν κάποια στιγμή πήρα μια τιμονιέρα Speedlink (της πλάκας, 100 ευρώ πριν 3 χρόνια), το ξανάπαιξα από την αρχή και μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Αργότερα όμως έμπλεξα με τα -online- GTR, GTL, LFS, F1 99-02 κλπ και το Forza πήγε στην ντουλάπα, ο κύριος λόγος ήταν ότι είχα βαρεθεί να παίζω χωρίς... in-car camera (έχω κι εγώ τα κολλήματά μου). Είχα προλάβει όμως να το διαδώσω σε αρκετούς φίλους και γνωστούς που είχαν βαρεθεί τα ραλάκια. Με το Forza ξανάνιωσαν. Τελοσπάντων, όλα αυτά δεν έχουν μεγάλη σημασία από τη στιγμή που έρχεται το Forza 2. Το περιμένω κι εγώ με ανυπομονησία.
p3tran Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 το forza1 οπως αλλωστε και το forza2, ειναι games που ζουν και αναπνεουν ONLINE. αλλωστε ακομα και σημερα το forza1 ειναι ενα απο τα xbox1 games με την μεγαλυτερη κινηση στο xboxlive. νομιζω πως χωρις online, δεν ειδες ουτε το 50% του forza. τρομερος συναγωνισμος σε επιπεδο και οδηγησης και μοντιφας, αναλυτικοι πινακες ανα πιστα, ανα κατηγορια, ανα μοντελο ανα ο,τι σκεφτεις, downloadable replays και ghosts απο τους καλυτερους χρονους, δυνατοτητα να κατεβασεις το setup των αυτοκινητων που ανηκουν σε ιδιοκτητες με top χρονους ανα πιστα και να τα χρησιμοποιησεις στο δικο σου car, online tournaments, online career, κλπ κλπ το κακο ειναι οτι τωρα, παρ'ολο που εχεις online, δυστυχως το forza αδικειται απο την εξομιωση του στο 360, οποτε δεν θα μπορεσεις να το χαρεις οπως πρεπει ακομα κι αν ηθελες. ο μονος λογος που το xbox1 μου βρισκεται ακομα κατω απο την tv μου, ειναι το forza. το καλο βεβαια οπως ειπες κι εσυ, ειναι οτι ο μαιος ειναι κοντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.