privateer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 GRAW 2 Trailer [gt]17492[/gt] The first 10 minutes: GRAW 2 http://www.xboxyde.com/news_4066_en.html Ghost Recon AW Dev Diary #4 http://www.xboxyde.com/news_4069_en.html
privateer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 To free hd ep tou Southpark 8a einai dia8esimo gia olh thn Eurwph. 1gb Download it now You might have seen on Major Nelson that a free HD episode of South Park - called 'Good Times With Weapons' - is heading to Xbox Live Marketplace today courtesy of Comedy Central. Unfortunately it was originally only intended for North America, Australia and New Zealand, and some territories in Asia. The only European territories that were getting the episode were Netherlands and Belgium. Well, you made your voice heard and we've listened - the South park episode will now be available in ALL European countries with Live! We want to send our apologies for the disappointment the original announcement caused amongst the European community but hope that making the episode available helps to ease that disappointment. Couple of things to note - the episode is English-language only with NO dubbing or subtitles, and it's uncensored too, so don't be surprised if you hear the odd rudie. As for the reason for the content not being made available from the start, there's a load of quite dull and long-winded reasons why sometimes we can't always offer content in every region worldwide. It's legal stuff mostly, and sometimes language barriers and so on. Major Nelson actually has a good round-up of this kind of stuff in his FAQs. Point here is that we have managed to make the content available in Europe, so thanks for your patience - but please do remember that sometimes there are very strong reasons why we simply CANNOT offer certain pieces of content in certain areas. From my point of view, I think it's great that the community made its voice heard on this through Major Nelson and forums across the internet. I know it's not the best way to show it (I'd rather the content was just available to all of Europe in the first place), but this is proof that we can and do act on the wishes of the community. I know Major Nelson in particular has been instrumental in helping this decision being made, as well as a load of people doing lots of work behind the scenes.
KilliK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Έχεις δώσει 400 για να πάρεις το 360 μαζί με το Gears, σωστά? Και αυτό είναι και το μοναδικό game που έχεις παίξει στο 360. Δεν έχεις μπεί καν στον κόπο ούτε να νοικιάσεις ένα άλλο game. Παρ΄όλ΄αυτά, τα μοναδικά σου posts σ΄αυτό το topic είναι για να πεις ότι το gears είναι μέτριο, και για να παραπονεθείς για πράγματα που όλοι εμείς που έχουμε επενδίσει τα υπερδιπλάσια χρήματα στο 360 και έχουμε αφιερώσει 100 φορές παραπάνω χρόνο θεωρούμε θετικά. This is trolling. πως μου αρεσει που επιμενεις πως με ξερεις.για να σε προλαβω: οχι δεν ειμαι ουτε παντρεμενος.παμε παρακατω: ειπα εγω πως το gears ειναι μετριο; ειπα οτι προσωπικα με εχει απογοητευσει στο multi επειδη δεν παιζεται με πολλα ατομα. κατα τα αλλα ειναι σχεδον μια χαρα.thats all. στο οτι δεν εχω παιξει αλλα γκειμς πως το ξερεις αν εγω δεν εχω καν συνδεμενο το χβχ στο ιντερνετ εδω και πολυ καιρο για καποιους δικους μου λογους;ειδες που δεν ειναι ολα οπως φαινονται. και δεν καταλαβα το σκεπτικο σου εξαρχης: ο καθενας ειναι entitled να εχει αποψη αν εχει δωσει τα υπερδιπλασια λεφτα ή αν εχει παιξει τα περισσοτερα γκειμς;....ας σοβαρευτουμε λιγο. οποτε παμε παλι: τρολλαρισμα μια δικαιη κριτικη; me thinks not.
MiltoZ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Αν θεωρείς ότι αυτά που λες είναι δίκαιη κριτική τότε οκ. Περιμένουμε [ΝΟΤ] να δούμε και τις επόμενες δίκαιες κριτικές σου.
The_Edge Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Οπότε... Έχουμε και λέμε... Κάνει μια κίνηση η MS. Αυτή η κίνηση επηρρεάζει αρνητικά τους χρήστες που επέλεξαν core έκδοση και μνήμη 64ΜΒ (να πούμε 1% των χρηστών)? Παράλληλα όμως, αυτή η κίνηση θα κάνει κάποια παιχνίδια καλύτερα. Αυτό είναι θετικό για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ χρήστες που θα παίζουν καλύτερα games. Επιμένεις ότι η κίνηση είναι κακή?
KilliK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 εξαρταται. θα μου δωσεις εσυ τα 40ε για την καρτα που αγορασα;
The_Edge Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 εξαρταται. θα μου δωσεις εσυ τα 40ε για την καρτα που αγορασα; H MS προτίμησε να ακολουθήσει ένα μονοπάτι που ικανοποιεί το 99% των χρηστών, χωρίς να σκεφτεί τα 40 σου ευρώ. Είναι αλήτες.
KilliK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 απο οτι βλεπω ομως δεν απαντησες στην ερωτηση μου. και επειδη τα λεφτα δεν βρισκονται πεταμενα στον δρομο,ειναι φως φαναρι πως τα σχεδια της μς εχουν παντα δυο πλευρες. επιτρεψτε μου να κατακρινω την μια πλευρα.
The_Edge Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 απο οτι βλεπω ομως δεν απαντησες στην ερωτηση μου.και επειδη τα λεφτα δεν βρισκονται πεταμενα στον δρομο,ειναι φως φαναρι πως τα σχεδια της μς εχουν παντα δυο πλευρες. επιτρεψτε μου να κατακρινω την μια πλευρα. Η κίνηση λοιπόν έγινε από τη microsoft για να τα κονομήσει από τους core χρήστες που έχουν 64ΜΒ κάρτα. 2 παρατηρήσεις πάνω σε αυτό... 1) Πόσοι πιστεύεις ότι είναι σε αυτό το προφίλ χρήστη? 2) Είμαι 1000% σίγουρος ότι από το συγκεκριμένο προφίλ χρηστών η MS δεν περιμένει δεκάρα τσακιστή, και γνωρίζει κιόλας ότι τις κονσόλες τους τις έχουν τσιπαρισμένες. Αααα, και για να σου δώσω και μια απάντηση στην ερώτηση αν θα σου δώσω εγώ τα 40 ευρώ, μιας και παρεξηγήθηκες πριν. Χμμμ, εεεεε, μπα, άσε, δε νομίζω.
KilliK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 εφοσων δεν μου δινεις τα 40ε,και εγω ειμαι μειον 40ε,καταλαβαινεις τωρα ποιο ειναι το προβλημα του καταναλωτη Killik; συνειδητοποιεις γιατι παραπονιεται; ε ποιο ξεκαθαρη ερμηνεια του τι φωναζω τοση ωρα,δεν υπαρχει περα απο την απαντηση σου στο ερωτημα μου...
mihranalthaqafi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 syggnwmi den exeis skliro disko gia na apothikeueis ta (MEGALYTERA) xbox live arcade paixnidia sou? I karta mnimis giati akrivws tin theleis? gia metafora saved games ypotheto kai merikon arxeion.. xbox live arcade boreis na metafereis apo konsola se konsola? nomizo mono stin konsola pou ta katevazeis boreis na ta paixeis... to provlima sou me tis megalyteres mnimes den katalavaino..oti apla evgale megalyteres mnimes xwris na sou pei tipota? i oti vgikan ligo meta afou apofasises na agoraseis esy min memory card kai na dwseis 40$? praktika se exei rixei kaneis i apla sou aresei na griniazeis san klassikos ellinas?
Stormwatch Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Προτεινω να μαζεψουμε μεταξυ μας τα 40 ευρω του Killik. Ξεκινω πρωτος προσφεροντας 3 ευρω και ενα πλαστικο τασακι "Ουζο 12"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.