Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

asto megale palia sto texas i leksi fanboy.klasiki ataka,otan den gnwrizoume ti na poume.

se rwtw loipon pali.pou se enoxlei oti megalwse to size sto live?kai deuteron ti se enoxloun ta extra periferiaka pou bgazei.

tha mou peis stin tsepi mou me epireazei to periferiako.kai pali tha sou pw,an to goustareis to perneis,an oxi min to akoumpas

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ισχυει ομως ο χαρακτηρισμος οπως και να το πεις...

για τα υπολοιπα εχω απαντησει ηδη.επισης η ανακοινωση ειναι στο λινκ της μικροσοφτ,ε διαβασε την και βγαλε τα συμπερασματα μονος σου.

Δημοσ.

η πραγματικοτητα ομως δεν ανατριχιασε.και αυτο μονο με ενδιαφερει οταν χαρακτηριζω καποιον.και οχι το γρασιδι του.

Δημοσ.

poia pragmatikotita i konsologiki?re file mathe oti edw milame gia konsolakia kai mi to pairneis sta sobara,kai oute na nomizeis oti exeis xaraktirisei kapoion to opoion den to gnwrizeis.kai epidi edw einai 360 topic k oxi kilik vs alex as to stamatisoume edw kalitera,kai o kathenas as bgalei ta simperasmata tou gia tis kiniseis tis ms,tis sony(me tin donisi gia paradeigma) klp klp

Δημοσ.

Killik, η αληθεια ειναι οτι δε μου αρεσει να μενω δεσμιος καποοιων μικρομυαλων κινησεων.. Δηλαδη βαλαν οριο τα χ mb αρα δε θα μπορεσω ποτε να απολαυσω το castlevania?? Προσωπικα μου αρεσει η ευελιξια. Απο κει και περα, δε το εκαναν για να πουλησουν καρτες μνημης, νομιζω. Αυξησαν το οριο για ενα παιχνιδι, αρα ανγακαστικα και για ολα τα υπολοιπα, αν εσενα δε σου αρεσει αυτο μη το υποστηριξεις με τη τσεπη σου. Ελπιζω να μη με παρει και εμενα η μπαλα. :P

Δημοσ.

ναι αλλα freak σε ρωταω το εξης:

τα 40ε που εδωσα για την 64μβ καρτα,η οποια μεχρι πριν λιγο ηταν υπεραρκετη για τα γκειμς,θα μου τα δωσεις εσυ;

δεν σου λεω για τα 50ε που θα κανει η 512μβ καρτα και η οποια θα ναι απαραιτητη πλεον για τα γκειμς ανω του προηγουμενου οριου των

50μβ...

και αυτο που εγινε με τις καρτες,ενταξει δεν ειναι big deal (τα 40ε βεβαια ειναι..) αλλα οταν προστιθεται μαζι με αλλες παρομοιες κωλοτουμπες της μς και το μελλον εχει ζουμι ακομα,ε εγω αρχιζω να κλωτσαω ηδη και θα κλωτσαω ακομα πιο πολυ αν τα πραματα χειροτερεψουν (που ελπιζω πως οχι).

ps.xrest αστο οπως σου ειπα και ηδη ..καληνυχτα

Δημοσ.

Ξερω εγω, χαμενη θα παει; Βαλτη σε αγγελια, θα χασεις καποια λεφτα, αλλα χωρις πλακα, και εγω το σκεφτομουν για αγορα μιας καρτας μνημης για backup.

Οτι δε προστατεψε το καταναλωτη το δεχομαι, αλλα οι αναλυτες ισως τα ζυγισαν και βρηκαν πως αυτο θα ειναι το καλυτερο. Αλλωστε νομιζω πως οι πωλησεις premium, εχουν ξεπερασει κατα παρα πολυ τις core, αρα δεν υπαρχει γενικοτερα μια αναγκη για καρτες και το βασισαν εκει.

Edit. Και εγω ελπιζω να μη συνεχιστει αυτο, εναμιση χρονο μετα την κυκλοφορια του μηχανηματος, οφειλει να κατασταλαξει σε καποια πραγματα.

Δημοσ.

εμ αυτη ειναι η ουσια.οτι την πληρωνει ο καταναλωτης στο τελος..διοτι εγω ναι μεν θα την βαλω στην αγγελια,αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν θα ασκησω και την κριτικη μου στην μς για αυτα που (εσκεμμενα; ) κανει..

Επισκέπτης
Δημοσ.
Killik, η αληθεια ειναι οτι δε μου αρεσει να μενω δεσμιος καποοιων μικρομυαλων κινησεων.. Δηλαδη βαλαν οριο τα χ mb αρα δε θα μπορεσω ποτε να απολαυσω το castlevania??

Ρε παιδια ο killik λεει κατι πολυ απλο και κατανοητο.

Αυτη η αλλαγη ειναι σαν να σε κοροιδευει...

απο την στιγμη που σου εβαλε απο την αρχη (λαθος τους) τα χ mb για οριο kαι στο πουλησε με αυτον τον ''ορο'' ειναι λαθος να το αλλαζει τωρα.

Για φαντασου να βγαζουν για κατεβασμα μονο μεγαλα σε χωρητικοτητα games απο εδω και περα...

Με αυτην την λογικη αργοτερα μπορει να αντιληφθει οτι και το hardware ειναι μια μικρομυαλη κινηση και να το αλλαξει...

δεν παει ετσι ομως

Οπως και η δονηση στο sixaxis...

Αν ειχα ηδη παρει ps3 δεν θα ημουν και πολυ χαρουμενος με αυτην την κινηση της sony,αν και σε αυτην την περιπτωση δεν ηταν ακριβως στο χερι της να βαλει δονηση αλλα και παλι...

Δημοσ.
ps.xrest αστο οπως σου ειπα και ηδη ..καληνυχτα

tha se parakalesw gia teleutaia fora na min anaferesai se mena.einai apla ta pramata.dioti kapoia stigmi pauei na einai asteio

Δημοσ.
διοτι εγω ναι μεν θα την βαλω στην αγγελια,αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν θα ασκησω και την κριτικη μου στην μς για αυτα που (εσκεμμενα;) κανει..

Περιμενω την κριτικη και την ευκαιρια για συζητηση, ανεξαρτητως αποτελεσματος, εναγωνιως. Γιατι ειμαστε εδω; :-D

Δημοσ.

GDC: Build a game for XBLA

Microsoft has announced a competition to find the best game created using XNA Game Studio Express. The winning entry will be published on Xbox Live Arcade and also bag the creator US$ 10,000.

As part of its ongoing effort to create larger awareness of its development tools, the Redmond giant has offered plenty of other runners-up prizes, too. Alienware, AMD, Autodesk and Softimage are all chipping-in various goodies.

The Dream-Build-Play competition is open until 2nd July, and winners will be announced at the Microsoft Gamefest 2007, on 13th August.

However, if you don't fancy waiting that long, you can head over to the XNA website and take part in the warm-up challenge, which will dish out US$ 500 to the best of the bunch.

XNA Game Studio Express is a free download that lets hobbyists, students, and independent developers create and share games for Windows. It was released last December along with the Creators Club, available for a yearly EUR 99 subscription, which enables you to develop and play games on Xbox 360.

The software is due to expand, with Club members gaining access to the Torque X Engine from GarageGames, XSI-3D technology from Softimage, and a 2D texture editor from Allegorithmic ProFX.

Microsoft will attempt to show off just how easy and flexible the XNA program is, when renowned game creators converge at GDC to create four games in just four days.

The first Live Arcade title we'll see that's built on the software is Schizoid from Torpex Games, a co-op action game due to launch later this year.

Head over to the XNA website for more information about the competition and the technology itself.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...