Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

DATEL: Trash Talk gadget

trashtalk_large.jpg

With Trash Talk for Xbox 360, you can insult your enemies at the push of a button. Itʼs the ultimate weapon to flame, taunt and ridicule your buddies over Xbox Live. Sitting between your game controller and your plug-in headset, Trash Talk gives you a bank of buttons which activate pre-recorded sound clips, letting you assemble your own messages and activate them at will.

You can, of course, record your own taunts and insults to use in the heat of battle. Instead of shouting “gotcha!”, or “everybody follow me” down your microphone, you can just press a button and issue exclamations or instructions automatically. If your Xbox 360 microphoneʼs on the blink or you simply havenʼt got one, by recording the samples on your PC and transferring them to Trash Talk, you can still issue your orders.

But Trash Talkʼs capable of much more. Why not slip in a soundbite from your favourite film or TV show, to activate during the game? If youʼre injured, you could utter, “I ainʼt got time to bleed” in Jessie Venturaʼs sepulchral growl from Predator. If youʼre killed, play Arnieʼs catchline, “Iʼll be back!”. If a talkative opponent is getting on your nerves, play him BA from The A-Team saying, “Shut up, you crazy fool”. The possibilities are endless…

Trash Talk for Xbox 360 contains everything you need. Thereʼs the Trash Talk unit, a USB cable to connect it to your PC and a PC application with which to manage your sounds. You can store up to 16 samples at a time, and the device has a total storage capacity of one minute.

Trash_Talk_Detail_Feature.jpg

Δημοσ.

Πωπω, πραγματι.. 13χρονα και Trash (Talk) Gadget= Deadly Combo.

Θα ηχογραφησουν καμια αηδια και μεσα σε πνιχτα γελια θα το παιζουν συνεχεια μεχρι να γονατισεις, ή απλα να βγαλεις το ακουστικο.. Εφιαλτης..

Δημοσ.
Δε νομιζω. Εγω ειχα την αποψη οτι το οριο, εκει που ηταν, εμποδιζε και οχι αυξανε τη δημιουργικοτητα οπως ελεγαν.

Αρκει να μην ειναι η αρχη ενος φαυλου κυκλου και του χρονου εχουμε ξανααυξησεις..

εξαρταται πως το βλεπει κανεις.

για μενα ειναι χειριστη συμπεριφορα απο μια εταιρεια προς τον πελατη της,να βγαζει μια τεχνικα (οχι τεχνολογικα) κακοφτιαγμενη και ημιτελης κονσολα για να εχει την πρωτια στο nextgen launch.

διοτι στην τελικη δεν βλεπω τον λογο ολοι να κραζουν το πσ3 για την τιμη του και τις οποιες ελλειψεις του,ενω για τα ξηλωματα-ραψιματα του χβχ2 τσιμουδια..

ηδη εχουμε χαλασμενα με το τσουβαλι χβχ2 στο launchup,εχουμε hd-dvd addon,εχουμε φημες για νεα <βελτιωμενη> εκδοση της κονσολας,ενω κανανε και αλλαξοκωλιες οσο αφορα το Xbox LIVE Arcade game size.

εγω ομως οταν επενδυσα τα 400+ ευρω μου,τα δωσα για να γευτω οτιδηποτε ειχε διαφημισει και υποσχεθει η ms για την κονσολα της.στην τιμη των 400+ και δραχμη παραπανω.και δεν με ενδιαφερει αν το ξερε εξαρχης η ms ή καταλαθος επεσε εξω στις εκτιμησεις της για τις απαιτησεις των παιχνιδιων,ή το κανει για το χατηρι των devs και εμμεσα των gamers και αλλα τετοια γλυκαναλατα.

με ενδιαφερει να μην καταντησει η κονσολα μου σαν μια μαυρη τρυπα που ρουφαει το παραδακι για να μου προσφερει τελικα αυτα που μου ειχαν υποσχεθει πως θα εκανε ηδη...

και μπορει με αυτο που λεω να δειχνω υπερβολικος αλλα οταν βλεπω μια εταιρεια να αυτοδιαψευδεται κατα εξακαλουθηση,(οι παλιοτερες,επιμονες αρνησεις της για hd-dvd addon και αλλαγη του Xbox LIVE Arcade game size),το λιγοτερο που μπορω να ειμαι,ειναι απαισιοδοξος για το μελλον.

δηλαδη δεν θα μου φαινοταν περιεργο να δουμε στο μελλον απο την ms παιχνιδια που θα απαιτουν hd-dvd addon ή hdd (ευτυχως που πηραμε και το premium δηλαδη...),και θα εχει το θρασος να μας το διαφημιζει ως the next best thing για την αξια των χρηματων μας......

Δημοσ.

Καλά το φαινόμενο το memory units το είχαμε δει και στο PS2 όταν έβγαιναν μεγαλύτερης χωρητικότητας κάρτες μνήμης,εκεί δεν θυμάμαι να είχε παραπονεθεί κανείς. Δεν είναι κάτι καινούργιο για να αρχίσει επανάσταση κάποιος :P. Αν απαιτήσουν το HD-DVD για τα παιχνίδια τότε να κατακριθεί η MS,agreed. Όχι όμως για memory units,είπαμε :P

Δημοσ.

μα στα memory units κολησες εσυ;

εδω,παρολο τις προηγουμενες επισημες αρνησεις τους,αλλαξανε ολοκληρη την πολιτικη τους για το xbx live arcade game size και μαζι με αυτο την οποια επιπτωση θα επιφερει εμμεσα στο μελλον...

εμενα γιατι δεν μου το πε απο την αρχη ο γκειτς;ωστε να δω τι θα παρω και πως;γιατι να παρω τα 64μβ,και να μην περιμενω την 512 εκδοση που ειναι και επισημα πιο απαραιτητη;γιατι να ξαναξοδευτω;

εχουμε ψωμι ακομα,ιδωμεν

Δημοσ.

to hd dvd einai periferiako.pws to blepeis esy kako dld pou ebgale ena periferiako ?paei kanas xronos twra pou o nelson eixe dilwsei oti an epikratisei to BR i ms de tha exei problima na to iothetisei.opws eipe o john an bgalei telika games panw sto add on tote na katakrithei.kai i ms pote den eipe oti de tha bgalei hd dvd ADD ON.arnite katigorimatika omws games panw se auto to periferiako.

gia to size tou arcade pou einai to problima?afougrastike tous devs kai proxwrise se auksisei tou oriou.pounai dld to kako se auti tin kinisei?dld to castlevania sotn pws tha ebgaine?50mb?

i memory einai allo ena akoma periferiko pou episis de katalabainw pou briskeis to lathos.se anagkazei na to pareis?

pantws prwti fora blepw apaisiodoksia epeidi ekselisetai ena proion.proswpika otan niwthw apaisiodoksos gia to mellon tis agoras mou to dinw oso pio grigora ginetai kai paw se auto pou thewrw kalitero.kai mias kai i sizitisei exei na kanei me konsola,i apaisiodoksia gia to mellon mias konsolas exei na kanei me tin mi ipostiriksei tis..

Δημοσ.

να ευχεσαι μονο ναναι περιφερειακο μεχρι το τελος...

για την memory card,ναι με αναγκαζει να το παρω αν θελω να μεταφερω γκειμς ανω των 64μβ εκαστος.καλα εχεις συνηδοτοποιησει καθολου τι εγινε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...