p3tran Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Καλα παντως χαιρομαι πραγματικα που οι ατακες μου εχουν γινει μοδα!!!! Αντε επιστροφη στην πραγματικοτητα!!! συνηθως φωναζεις τον εαυτο σου (πουλ πουλ πουλ) ειπαμε για αλλαγη να σε φωναξουμε κι εμεις πραγματικοτητα: γιατι καποιος που εχει 360 να σκασει 600+ για να βλεπει ταινιες? και γιατι καποιος που παιζει games να προτιμησει ps3? λογω του ps2? ok. αλλος λογος?
spown Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Γιατι απλα μετα 200 θα βλεπει ταινειες προς το παρων ενω με τα 600 για 6 με 7 χρονια ...απλα πραγματα.....ακλαφτο θα παει το ΗD-DVD...απλα πραγματα ....Ρε P3tran πλακα μας κανεις δεν εχεις βαρεθει να παπαγαλιζεις τα ιδια και τα ιδια τοσα χρονια ...Πες μου εσυ ποτε ενα PS ειχε καλο lanch , ειναι απλα τα πραγματα μπορειται να το πειτε και καταρα αλλα κανενα PS δεν ειχε καλα παιχνιδια στο ξεκινημα αλλα στην συνεχεια!! καλα ολοι μας την γνωριζουμε!!!Ακαταλληλο για ανηλικους!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
p3tran Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Γιατι απλα μετα 200 θα βλεπει ταινειες προς το παρων ενω με τα 600 για 6 με 7 χρονια ...απλα πραγματα.....ακλαφτο θα παει το ΗD-DVD...απλα πραγματα ....Ρε P3tran πλακα μας κανεις δεν εχεις βαρεθει να παπαγαλιζεις τα ιδια και τα ιδια τοσα χρονια ...Πες μου εσυ ποτε ενα PS ειχε καλο lanch , ειναι απλα τα πραγματα μπορειται να το πειτε και καταρα αλλα κανενα PS δεν ειχε καλα παιχνιδια στο ξεκινημα αλλα στην συνεχεια!! καλα ολοι μας την γνωριζουμε!!!Ακαταλληλο για ανηλικους!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εγω σου βαζω στοιχημα οτι η sony θα βγαλει αλλο ps3 (4?) πολυ πιο συντομα απο οσο νομιζεις.. τα 6-7 χρονια απλα ξεχνα τα!! this, last year πoυ λενε.. ;P περα απο αυτο, θα ηθελα να σου υπενθυμισω οτι τα games δεν φυτρωνουν στα δεντρα, αλλα καποιοι τα φτιαχνουν.. ε, αν δεν το εχεις καταλαβει, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙAΧΝΟΥΝ GAMES, δεν ειναι ευχαριστημενοι απο το ps3, ουτε σαν αρχιτεκτονικη, ουτε σαν τεχνολογια, οτε σαν υποστηριξη, ουτε σαν εγκατεστημενη βαση, ουτε σαν τιμη ουτε σαν τιποτα... η sony εκανε κινηση να μαζεψει τα first/second parties κατω απο μια ομπρελα, προκειμενου να μιλαει απο θεση ισχυος. τα αποτελεσματα ομως μεχρι στιγμης καθε αλλο παρα την δικαιωνουν. και οι μερες περνανε, και οι gamers θελουν games. ριξε μια ματια στο τι θα βγει μεσα στο 2007 για τη μια κονσολα και για την αλλη, και τα ξαναλεμε.. πουλ-πουλ μου εσυ!!
stkamos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Γιατι απλα μετα 200 θα βλεπει ταινειες προς το παρων ενω με τα 600 για 6 με 7 χρονια ...απλα πραγματα.....ακλαφτο θα παει το ΗD-DVD...απλα πραγματα ....Ρε P3tran πλακα μας κανεις δεν εχεις βαρεθει να παπαγαλιζεις τα ιδια και τα ιδια τοσα χρονια ...Πες μου εσυ ποτε ενα PS ειχε καλο lanch , ειναι απλα τα πραγματα μπορειται να το πειτε και καταρα αλλα κανενα PS δεν ειχε καλα παιχνιδια στο ξεκινημα αλλα στην συνεχεια!! καλα ολοι μας την γνωριζουμε!!!Ακαταλληλο για ανηλικους!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο Spown απαντα σε ενα απ τα μεγαλυτερα διλληματα αυτη τη στιγμη.Τι ατυχος ειναι ολος ο πλανητης που δεν διαβαζει Insomnia;δεν θα ειχε διλλημα πια για το τι θα επικρατησει στο μελλον :mrgreen: α εν το μεταξυ μου εστειλες P.M και με ρωτησες που εχω το μαγαζι μου γιατι στην ιδια περιοχη εχεις και εσυ,εγω σου απαντησα, εσυ δεν μου εχεις απαντησει ακομα...τι εγινε ξεχασες τη διευθυνση;
p3tran Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 διαλλειμα τελος! προχωραμε σε κατι πιο σοβαρο..... Forza Motorsport 2 Car Upgrades Explained διαβαστε και μαθετε τι ειναι και πως διαμορφωνεται το P.I. (perf. index) καθε αυτοκινητου, πως οι μοντιφες στη μηχανη πλεον χωριζονται σε μπλοκ (αξιοπιστια, μειωση αδρανειας κλπ) και top half (στροφαρισμα, ισχυ ψηλα κλπ), ποια ειναι τα νεα για τα ελαστικα, τα physics αλλα και τις μαρκες τους, πως ολα τα υποσυστηματα του καθε αυτοκινητου μετριουνται σε βαρη και αδρανεια και επηρεαζουν τη συμπερφιφορα του, πως πλεον εκτος απο μετατροπες αλλαγων κινητηρα θα γινονται και μετατροπες σε σαζμαν και διαφορικα, πως θα εχει level-up για τον οδηγο αλλα και για τα αυτοκινητα, και γενικοτερα ενημερωθειτε για το γεγονος οτι το forza 2 ειναι ο,τι καλυτερο εχει βγει ποτε για τους λατρεις των αυτοκινητων και της μοντιφας 8) edit: ας βαλω και το λινκ... http://forzamotorsport.net/devcorner/pitpass/pitpass34.htm spown μην τρολαρεις σ'αυτη τη σελιδα, σ'εφαγα λεμε!!
Freakster Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Kyriako, to asteio einai oti exei live kai paizei kathe vrady, eleos. Telospanton. Πωπω κολαση θα γινει με το forza δε κρατιεμαι λεμε!
nyne Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Γιατι απλα μετα 200 θα βλεπει ταινειες προς το παρων ενω με τα 600 για 6 με 7 χρονια ...απλα πραγματα.....ακλαφτο θα παει το ΗD-DVD...απλα πραγματα ....Ρε P3tran πλακα μας κανεις δεν εχεις βαρεθει να παπαγαλιζεις τα ιδια και τα ιδια τοσα χρονια ...Πες μου εσυ ποτε ενα PS ειχε καλο lanch , ειναι απλα τα πραγματα μπορειται να το πειτε και καταρα αλλα κανενα PS δεν ειχε καλα παιχνιδια στο ξεκινημα αλλα στην συνεχεια!! καλα ολοι μας την γνωριζουμε!!!Ακαταλληλο για ανηλικους!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ A wraia dhladh tha einai allo ena siguro petixymeno format ths sony opws to minidisk as pume?Araxe na dume kai mhn poronese me thn kathe m@l@kia pu mas lansarun.Prosopika eida to ps3 kai epexa kai eilikrina prepei na einai kaneis asxetos h fan ths sony gia na to parei twra.Kai exhgw ti ennow me to twra.Pros to paron ta paixnidia pu exei einai mapa,episis einai arketa akribo kai akoma den exei brethei spasimo gia na paizeis backup,opote gia poio logo na parei kapoios ena ps3??Isws se ena xrono na axizei alla pros to paron einai xamena lefta,gia mena pada...
xvagos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Συμφωνώ και επαυξάνω με τον nyne. Επίσης όλοι μιλάνε για sold out του PS3 στις 23 Μαρτίου, το οποίο αν γίνει τότε εγώ θα πουλήσω το XBOX360 μου και θα πάρω... Wii!!!!! ;;;;;
spown Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μαθατε κατι με το mini disk και το πετατε εδω μεσα συνεχεια...Φιλαρακο το ΜINI DISK επειδη το πηρα και εγω για 5 χρονια περασα τελοια και τι που δεν επικρατησε τις συλλογες μου σε μουσικα κομματια τις εφτιαχνα μονος μου.....Λοιπον πεταμενα λεφτα ειναι τα αξεσουαρ που προσπαθει με τοσο κοπο να μας πλασαρει ο BILLAKOS και ο φιλος P3tran, εκει για αξεσουαρ της τρελης απο μπαταριες , 15 ειδων φορτιστες , 40 head shets , εχει κατι για μασαζ για τα ποδια???? Λοιπον τωρα βγαινει το μηχανημα της SONY και απαιτειται ΜΕΓΑ RESPECT ....... !!!!
telegamesvg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Τελικα ρε συ Spown πρεπει να εισαι μεγαλος Xbox360 lover και θελεις να σπρωξεις τον κοσμο στο να παρει PS3 με τον φοβο οτι θα "μπουκωσει" το Xbox Live και θα εχεις προβλημα στο να συνδεεσαι ..(οπως κανεις μεχρι τωρα αλλωστε)...Αδικα ανησυχεις ομως, γιατι το online gaming ειναι απο τις πρωτες προτεραιοτητες της M$ -σε αντιθεση με την $ony - και θα το βελτιωνει συνεχως ..... Οποτε συνεχισε απτοητος να λιωνεις καθε βραδυ στο Xbox σου και μη σε νοιαζει τιποτα .... διαλλειμα τελος! προχωραμε σε κατι πιο σοβαρο..... FORZA 2 k PGR 4 και .....ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕ ...βροουυμ βροουμμ!!!!
panther_512 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Interview: Suda 51 on No More Heroes (Wii) IGN Wii: What do you think of PS3 and Xbox 360? Suda: I am very interested in Xbox 360. I want to develop games for Xbox 360 as soon as possible. In fact, I am planning the next project for Xbox 360. As for PS3, I don't have enough materials/topics to comment on this because there is only a small chance for us to develop for the console at this point in time.
nyne Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 File kai egw eixa minidisk to phra otan bghke,to thema einai oti den eixe album na akuseis,gia na se dw na grafeis kai tis dikes su syloges se blu ray lol....
spown Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Φιλαράκο δεν χρειάζεται να τα γράφω τα BLUE RAY απλά θα τα αποθηκεύω.....Λοιπόν μην ψάχνεται συνέχεια δικαιολογίες για να πείσετε τον εαυτό σας και μόνο ότι δεν χρειάζεστε το PS3 .....Λοιπόν αγοράστε HD-DVD να γουστάρετε αλλά να ξέρετε ότι σε λίγο καιρό θα σας μείνει στα χέρια.....Λοιπόν BILLAKO επιτάχυνε τις διαδικασίες για να έρθει το HD-DVD Ελλάδα γιατί πραγματικά έχεις πολλά καλά πελατακια!!!!!
MiltoZ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Τελικα ρε συ Spown πρεπει να εισαι μεγαλος Xbox360 lover και θελεις να σπρωξεις τον κοσμο στο να παρει PS3 με τον φοβο οτι θα "μπουκωσει" το Xbox Live και θα εχεις προβλημα στο να συνδεεσαι ..(οπως κανεις μεχρι τωρα αλλωστε)...Αδικα ανησυχεις ομως, γιατι το online gaming ειναι απο τις πρωτες προτεραιοτητες της M$ -σε αντιθεση με την $ony - και θα το βελτιωνει συνεχως .....Οποτε συνεχισε απτοητος να λιωνεις καθε βραδυ στο Xbox σου και μη σε νοιαζει τιποτα .... FORZA 2 k PGR 4 και .....ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕ ...βροουυμ βροουμμ!!!! Καλό, χρυσό το gotham αλλά δε πιάνει μία μπροστά στο forza. Για την ακρίβεια ούτε καν το PG3 δε πιάνει μία μπροστά στο forza 1! p.s. Spown λες λες λες, αλλά και που θα πάρεις ps3 forza θα παίζεις. Εδώ είμαστε και θα με θυμηθείς.
telegamesvg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν BILLAKO επιτάχυνε τις διαδικασίες για να έρθει το HD-DVD Ελλάδα γιατί πραγματικά έχεις πολλά καλά πελατακια!!!!! Αφου εχει ερθει ρε συ , και το ξερεις πολυ καλα;-) ... Για το αλλο ποσες μερες εμειναν ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.