panther_512 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Καλά καλά, άμα ακούμε αμάσητο ότι λέει ο καθένας (όπως το παλικάρι με τα 5 360! - στο καλοριφερ επάνω το βάζει? lol) και επιρεαζόμαστε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Όταν όμως το παλικάρι αυτό, που άλλαξε 5 XBOX360 είναι ο Matt C, ένας από τους διασημότερους δημοσιογράφους για video-games και μάλιστα ο Nintendo IGN editor, όπως και να το κάνεις επηρεάζεσαι. Και ακριβώς επειδή αυτά που λέει τα διαβάζουν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα ανα το κόσμο, δικαιολογείται κατευθείαν το γεγονός ότι αμέσως μετά από αυτά τα άρθρα τον επικοινώνησε τηλεφωνικώς η M$ για να διαπιστώσουν τί συμβαίνει με τη περίπτωσή του.
xrest Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Double Agent spygirl for 360 360 owners will be able to download the female spy skins for Splinter Cell: Double Agent from Xbox Live, dispersing rumours that the content was exclusive to the PS3 version. "The female spy skins will be part of the SCDA DLC for the Xbox 360 as has always been the plan," said Frag Doll Rhoulette on the official Ubisoft forums. "The female skins will not be PS3 exclusive, anyone who said/wrote so was confused by the fact that Ubisoft released information about the DLC and the PS3 version together." That and the fact your producer was completely ambiguous about it, Rhoulette. It follows news that the game will be a launch title for PlayStation 3 when it's released across Europe on 23rd March. It was previously thought that the spygirl would be exclusive to the console along with new maps and co-op challenges; fresh content to make up for the five month delay between Xbox 360 and PS3 versions. Unfortunately Ubisoft were unavailable for comment, so we're not sure when the downloadable content will be available, though around the PlayStation 3 launch is a fairly safe bet. Meanwhile you can see what game producer Mathieu Hector had to say about the PS3 version when we caught up with him recently, or alternatively sneak over to our review of the 360 version from last year.
stkamos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Bρε σεις το παρακανετε πια με τις προβληματικες κονσολες.Μαγαζι εχω στο Ιλιον εχω πουλησει περιπου 300 κονσολες και δεν θυμαμαι πανω απο 3 ατομα να μου ζητησαν το τηλεφωνο του Service.Το Xbox 360 που εχουμε στο Stand παιζει απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του μεχρι σημερα 12 ωρες την μερα και δεν εχει παθει τιποτα.Οσο τα DVD του ΧΒΟΧ και το τεστ τα πραγματα ειναι απλα,απο τη στιγμη που μπαινει στη διαδικασια το συγκεκριμενο forum να συγκρινει το Dvd του Xbox με αυτο της Denon που στοιχιζει 10 φορες παραπανω,οφειλε να ξεκαθαρισει οτι ετσι αποδεχετε οτι το DVD του ΧΒΟΧ παιζει καλυτερα απο τα υπολοιπα φτηνοτερα DVD της αγορας και για αυτο δεν παραθετει αντιστοιχες συγκρισεις που θα ηταν και πιο λογικες.
panther_512 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Οι προσωπικές μας εμπειρίες δεν αντικατοπτρίζουν πάντα τη πραγματικότητα. Για τα σχόλιά σου όμως για το άρθρο με το DVD θα σημφωνήσω. Η σύγκριση είναι άδικη.
stkamos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Όταν όμως το παλικάρι αυτό, που άλλαξε 5 XBOX360 είναι ο Matt C, ένας από τους διασημότερους δημοσιογράφους για video-games και μάλιστα ο Nintendo IGN editor, όπως και να το κάνεις επηρεάζεσαι. Και ακριβώς επειδή αυτά που λέει τα διαβάζουν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα ανα το κόσμο, δικαιολογείται κατευθείαν το γεγονός ότι αμέσως μετά από αυτά τα άρθρα τον επικοινώνησε τηλεφωνικώς η M$ για να διαπιστώσουν τί συμβαίνει με τη περίπτωσή του. Δεν υπαρχει ουτε 1 περιπτωση στο 1.000.000 να εχει αλλαξει 5 κονσολες δεν πα να ειναι και ο θεος της γκαντεμιας.Απορω πως μερικοι ανθρωποι πιστευουν αυτα τα πραγματα.Οσο για το τηλεφωνο απο την MS και εμενα με πηραν εχτες απο την Nasa να τους λυσω καποιες αποροιες που ειχαν :mrgreen:
panther_512 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δεν υπαρχει ουτε 1 περιπτωση στο 1.000.000 να εχει αλλαξει 5 κονσολες δεν πα να ειναι και ο θεος της γκαντεμιας.Απορω πως μερικοι ανθρωποι πιστευουν αυτα τα πραγματα.Οσο για το τηλεφωνο απο την MS και εμενα με πηραν εχτες απο την Nasa να τους λυσω καποιες αποροιες που ειχαν :mrgreen: Τώρα δυστυχώς μιλάει η άγνοιά σου και ρίχνεις και το επίπεδο της συζήτησης. Προφανώς δεν γνωρίζεις τον δημοσιογράφο αλλά ούτε και το site.
xvagos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Αφού η MS παραδέχεται το πρόβλημα και τις αλλάζει τις κονσόλες ΔΩΡΕΑΝ, ποιό είναι το προβλημά σου panther; Και η δικιά μου χάλασε και την αλλάξανε σε μία εβδομάδα, και τι έγινε μ' αυτό;
stkamos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Οι προσωπικές μας εμπειρίες δεν αντικατοπτρίζουν πάντα τη πραγματικότητα. Για τα σχόλιά σου όμως για το άρθρο με το DVD θα σημφωνήσω. Η σύγκριση είναι άδικη. Οποτε αυτο ισχυει και για τον φιλο μας τον δημοσιογραφο με τις 5 χαλασμενες κονσολες "Οι πρωσοπικες μας εμπειριες δεν αντικατοπτριζουν τη πραγματικοτητα''
panther_512 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Αφού η MS παραδέχεται το πρόβλημα και τις αλλάζει τις κονσόλες ΔΩΡΕΑΝ, ποιό είναι το προβλημά σου panther; Και η δικιά μου χάλασε και την αλλάξανε σε μία εβδομάδα, και τι έγινε μ' αυτό; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Η συζήτηση έγινε διότι εκφράστηκαν αμφιβολίες για το αυξημένο defect rate του XBOX360. Οποτε αυτο ισχυει και για τον φιλο μας τον δημοσιογραφο με τις 5 χαλασμενες κονσολες "Οι πρωσοπικες μας εμπειριες δεν αντικατοπτριζουν τη πραγματικοτητα'' Φυσικά και ισχύει αυτό. Δεν πόσταρα εγώ αυτό το άρθρο, αλλά ούτε και ο ίδιος ο αρθρογράφος μιλάει για οτιδήποτε άλλο πέρα από τις δικές του προσωπικές εμπειρίες. Αλλά μή βιάζεσαι να βγάζεις ψεύτες άτομα που δεν γνωρίζεις.
stkamos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Η συζήτηση έγινε διότι εκφράστηκαν αμφιβολίες για το αυξημένο defect rate του XBOX360. Φυσικά και ισχύει αυτό. Δεν πόσταρα εγώ αυτό το άρθρο, αλλά ούτε και ο ίδιος ο αρθρογράφος μιλάει για οτιδήποτε άλλο πέρα από τις δικές του προσωπικές εμπειρίες. Αλλά μή βιάζεσαι να βγάζεις ψεύτες άτομα που δεν γνωρίζεις. Αν εγω σου λεγα ρε φιλε οτι πηρα 5 τηλεορασεις Sony και μου χαλασαν μεσα σε ενα χρονο ολες θα με πιστευες κατευθειαν,αλλωστε δεν εχω γνωρισει μεγαλυτερους ψευτες απο τους δημοσιογραφους που ασχολουνται με την τεχνολογια, τα review μονο να δεις στα διαφορα AV/Multimedia περιοδικα του χωρου μας και μετα τα λεμε,εδω οι αλλοι στο Pc magazine βαφτησαν την Sony εφευρετη της καμερας με dvd(Hitachi) και της καμερας με HDD(JVC) :mrgreen:
john2gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Gears of War Visuals Inspire Mortal Kombat Monday 5-Feb-2007 10:47 AM "...when I saw Gears of War, I was like, "Holy s***! That's the look that we've been talking about", says MK creator Ed Boon Mortal Kombat creator Ed Boon has revealed how's he planning a "down and dirty" visual style for the eighth game in the beat'-'em-series, citing Epic's Gears of War as the 'look' he's aiming for. "Our goal, graphically, with this game is to be as gritty... To me, when I saw Gears of War, I was like, "Holy s***! That's the look that we've been talking about... Visually, that's what we want to do," he explained in an interview with Game Informer. Epic's Unreal Engine 3, which powered Gears, is being used for Mortal Kombat 8. Speaking further about the sequel, Boon promised that "we're doing something with the next game that's unbelievably unexpected", adding that gameplay-wise it's a complete start-over for MK8. "We're not going to have three fighting styles, we're not going to have the same punches and kicks and the same kind of control scheme. Everything is getting trashed. We're reinventing everything from the ground up. We really think that's needed", he said. Boon gave a possible release date of "Novemberish time of 2008" for Mortal Kombat 8. nomizw oti i UE 3 tairiazei ganti sto mk...anipomonw na dw to next gen mk,alla nomizw oti i UE 3 tairiazei ganti sto mk...anipomonw na dw to next gen mk,alla me fatalities. Από τα bold φαίνεται ότι ΚΑΝΕΝΑ Mortal Kombat δεν μπορεί να πλησιάσει το στιλ,το gameplay αλλά και την κ@βλ@ των 2D εκδόσεων. Δεν ξέρω αν ευθύνεται το γεγονός ότι έχει φύγει από το Mortal Kombat 5 και μετά ο John Tobias αλλά το Mortal Kombat πλέον δεν έχει προσωπικότητα,πράγμα που φαίνεται και από τις συνεχείς αλλαγές του είδους του παιχνιδιού. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι καλό το νέο gameplay κι όχι ελεεινό όπως αυτό των παρόντων εκδόσεων.
panther_512 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Αν εγω σου λεγα ρε φιλε οτι πηρα 5 τηλεορασεις Sony και μου χαλασαν μεσα σε ενα χρονο ολες θα με πιστευες κατευθειαν,αλλωστε δεν εχω γνωρισει μεγαλυτερους ψευτες απο τους δημοσιογραφους που ασχολουνται με την τεχνολογια, τα review μονο να δεις στα διαφορα AV/Multimedia περιοδικα του χωρου μας και μετα τα λεμε,εδω οι αλλοι στο Pc magazine βαφτησαν την Sony εφευρετη της καμερας με dvd(Hitachi) και της καμερας με HDD(JVC) :mrgreen: Αυτό αποτελεί γενίκευση και λίγο ή πολύ συμφωνώ μαζί σου ότι συμβαίνει. Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση, δεν πρέπει να έχεις τη παραμικρή αμφιβολία για το αληθές του άρθρου.
xrest Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 swstos john,mias k ta mk1,mk2 de pianontai apo kanena allo mk tis seiras.to thema einai mi to dialisoun teleiws afairontas k ta fatalities,dioti exei akoustei auto. to thema oti leipei o tobias einai simantiko k kat'eme itan o leader stis idees gia to mk.apla an telika ginei kammia afairesei twn finishing moves milame gia allo game pou den aksizei na ferei to mk brand(opws ta teleutaia sonic apo 2000 k meta).makaronia xwris tiri de ginetai.etsi k mk xwris ola ta elements twn 2d de ginetai.pantws pisteuw oti ao texnikis apopsis i ue3 tou tairiazei apolita.sti parousiasei tis kafrilas k tis maurilas
privateer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 kryfos xarakthras 8a eina o marcus phoenix kanontas fatality me to chainsaw:mrgreen:
xvagos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 και ο τελικός κακός θα είναι ο RAAM με 4 χέρια και καναδυό νυχτερίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.