panther_512 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δεν παρακολουθω τιποτα αλλο εδω μεσα εκτος απο το θεμα με τις κονσολες αρα δεν ξερω τα υπολοιπα 2220 ποστ σου!Παντως ουτε ειδα και καποιο θετικο ποστ σου για τις αλλες δυνατοτητες του 360. Δεν είδες γιατί προφανώς δεν έχεις διαβάσει τα πόστ μου. Κάτσε να σε παραπέμψω σε ένα για να καταλάβεις την σφαιρική άποψή μου για το XBOX360: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1306738&postcount=1 Αν και 1-2 σειρές τα λόγια μου για το XBOX360, πιστεύω είναι κατατοπιστικότατα.
MiltoZ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 .......... Ακόμα και όταν αγοράσω XBOX360, σιγά μή κάτσω να ταλαιπωρώ το drive του με νοικιασμένες, χιλιογρατζουνισμένες ταινίες. Χαλάει που χαλάει πανεύκολα η κονσόλα, μή τα κάνουμε χειρότερα τα πράγματα. ............ Η κονσόλα δεν χαλάει πανεύκολα, αυτά είναι γενικεύσεις. Να μου πείς ότι μερικές κονσόλες είναι ελατωματικές να πώ ναι. Φαντάζομαι ότι ξέρεις αφού έχουν γίνει παρόμοιες συζητήσεις ότι οι περισσότεροι την έχουμε πάνω από ένα χρόνο και της έχουμε βγάλει τα μάτια (μαζί και τα δικά μας απ΄το πολύ gaming) χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό. Όπως ξέρεις, κάποιες κονσόλες χαλάνε είτε γιατί δεν τοποθετούνται σε σωστό μέρος και δεν αερίζονται σωστά, είτε γιατί έχουν ελατωματικό hardware. Δεν ξέρω σε τι ποσοστό, σίγουρα όμως πάνω απ΄το επιτρεπτό. Αυτό δε σημαίνει ότι όποιος πέρνει 360 πρέπει να το χαιδεύει. Ίσα ίσα του δίνεις και καταλαβαίνει τον πρώτο καιρό και αν σου βγάλει πρόβλημα το αλάζεις. Στους μισούς από εσάς σας έχει χαλάσει η κονσόλα τουλάχιστον μία φορά. Δεν νομίζω... πως το βγάζεις αυτό το στατιστικό?
Daredevil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Το πρόβλημα είναι ότι το τέστ έγινε σε 480p και αν γνωρίζω καλά, το XBOX360 δεν χρησιμοποιεί ΑΑ στο DVD playback, εκτός και αν άλλαξε αυτό με το τελευταίο update. to 8ewrw xazo na kanei kaneis test sta 480p otan to mhxanhma kanei upscale. Mporw na pw pantws pws h apodosh apo to vga me upscale einai e3airetikh.
panther_512 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Χμμμ, επειδή έχει ξεφύγει η συζήτηση τελείως offtopic, θα πρέπει να το σταματήσω εδώ. Πόσταρα ένα άρθρο, στο οποίο έχετε διαφωνίες. Το πρόβλημά σας είναι με το άρθρο και όχι με εμένα. Αν θέλετε να το βγάλετε λάθος, μπορείτε να επαναλάβετε μόνοι σας τη διαδικασία που ακολούθησε ο αρθρογράφος και να αποδείξετε περίτρανα αν λέει βλακείες ή όχι. Η συζήτηση ξέφυγε και θα συνεχίσει να ξεφεύγει, μιάς και κανένας σας δεν κάνει το κόπο να αποδείξει χειροπιαστά το σφάλμα ή το αληθές του άρθρου. Όσο για το πόσο ελλατωματική είναι η κονσόλα, πιστεύω όλοι μας το ξέρουμε πλέον πολύ καλά. Επί ένα ολόκληρο χρόνο αρνούμασταν την αυξημένη συχνότητα ελλατωματικών συστημάτων, μέχρι που βγήκε η ίδια η M$ και το παραδέχθηκε (για τις κονσόλες 1ης παρτίδας). Και πρίν από λίγες μέρες, ανακοίνωσε μειωμένα κέρδη, λόγω των τεράστιων εξόδων για επισκευή των ελλατωματικών συστημάτων.
spown Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ΜΙΛΤΟΣΖ===Να μου πείς ότι μερικές κονσόλες είναι ελατωματικές να πώ ναι. ΤΟ μερικες μου αρεσε ρε MILTOZ ......Πλακα κανεις......χαχαχαχα Και πια πρωτη παρτιδα αναφερεσται...φυλαρακι μου πηρε ΧΒΟΧ πριν ενα μηνα και του κολαει συνεχεια
ultralisk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 φυλαρακι μου πηρε ΧΒΟΧ πριν ενα μηνα και του κολαει συνεχεια skoupisma tha thelei me ena vregmeno panaki
Pytzamarama Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 [humour] φυλαρακι μου πηρε ΧΒΟΧ πριν ενα μηνα [/humour] χειμωνιατικα?μαλλον αειθαλες... καλα παμε,καλα παμε
MiltoZ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ............... Όσο για το πόσο ελλατωματική είναι η κονσόλα, πιστεύω όλοι μας το ξέρουμε πλέον πολύ καλά. Επί ένα ολόκληρο χρόνο αρνούμασταν την αυξημένη συχνότητα ελλατωματικών συστημάτων, μέχρι που βγήκε η ίδια η M$ και το παραδέχθηκε (για τις κονσόλες 1ης παρτίδας). Και πρίν από λίγες μέρες, ανακοίνωσε μειωμένα κέρδη, λόγω των τεράστιων εξόδων για επισκευή των ελλατωματικών συστημάτων. Δεν διαφονώ σ΄αυτό που λες αλλά διαφωνώ στο να γενικεύουμε και να λέμε ότι τα μισά 360 είναι προβληματικά (edit) και ότι όλα τα 360 χαλάνε εύκολα. Και 1% να χάλαγαν (που σίγουρα είναι περισσοτερο) μιλάμε για 100 χιλιάδες κονσόλες οπότε και πάλι θα άκουγες συνέχεια για προβληματικές κονσόλες, και πάλι θα είχε τεράστια εξόδα η MS για επισκευές. Αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα δεν θα κάτσουν να γράψουν τίποτα, αυτοί που έχουν γράφουν.
panther_512 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δεν διαφονώ σ΄αυτό που λες αλλά διαφωνώ στο να γενικεύουμε και να λέμε ότι τα μισά 360 είναι προβληματικά (edit) και ότι όλα τα 360 χαλάνε εύκολα. Και 1% να χάλαγαν (που σίγουρα είναι περισσοτερο) μιλάμε για 100 χιλιάδες κονσόλες οπότε και πάλι θα άκουγες συνέχεια για προβληματικές κονσόλες, και πάλι θα είχε τεράστια εξόδα η MS για επισκευές. Αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα δεν θα κάτσουν να γράψουν τίποτα, αυτοί που έχουν γράφουν. Όταν σου βγαίνουν οι devs της ΕΑ τον Αύγουστο και σου λένε ότι από τα 300 μηχανήματα που έχουν, το 30% με 50% τους χάλασαν, εμένα προσωπικά μου φτάνει. Φυσικά η M$ διέψευσε αυτό το defect rate, αλλά δεν βρίσκω κάποιο λόγο να πεί η ΕΑ μούφες. Eπίσης να υπενθυμίσω ότι με τη δήλωση αυτή της ΕΑ είχε σχηματιστεί μεγάλος ντόρος και αμέσως ένα μήνα μετά βγήκε η M$ και παραδέχτηκε το αυξημένο ποσοστό των ελλατωματικών συστημάτων ,ενώ ταυτόχρονα αύξησε την εγγύηση. Όπως και να έχει, δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μιλάμε για 1% και 2%.
Stormwatch Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Πωπω ρε Panther, κουραστικος εγινες....Θυμιζεις BlizzardBill με την υπερθερμανση
panther_512 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ναί το ξέρω ότι έγινα κουραστικός και ούτε έχω διάθεση να το συνεχίσω. Απλώς τα παιδιά εδώ πέρα πιάνονται από κουβέντες μου και με αναγκάζουν να τις τεκμηριώνω. Δεν έχω καμία διάθεση να συνεχίσω τη συζήτηση, αλλά αν κάποιος ζητήσει και άλλες επεξηγήσεις, θα του τις δώσω.
sheik Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 http://blogs.ign.com/Matt-IGN/ Δειτε τα Countdown to Destruction και My fourth xbox 360 just broke.
MiltoZ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Όταν σου βγαίνουν οι devs της ΕΑ τον Αύγουστο και σου λένε ότι από τα 300 μηχανήματα που έχουν, το 30% με 50% τους χάλασαν, εμένα προσωπικά μου φτάνει. Φυσικά η M$ διέψευσε αυτό το defect rate, αλλά δεν βρίσκω κάποιο λόγο να πεί η ΕΑ μούφες. Eπίσης να υπενθυμίσω ότι με τη δήλωση αυτή της ΕΑ είχε σχηματιστεί μεγάλος ντόρος και αμέσως ένα μήνα μετά βγήκε η M$ και παραδέχτηκε το αυξημένο ποσοστό των ελλατωματικών συστημάτων ,ενώ ταυτόχρονα αύξησε την εγγύηση. Μεγάλο νούμερο αυτό. Δεν φαντάζομαι όμως να πιστεύεις κι΄εσυ ότι αυτά είναι περίπου και τα ποσοστά για τους χρήστες. Αν ήταν έτσι 3 με 5 εκατομμύρια κονσόλες θα είχαν πάει για επισκευή! Όπως και να έχει, δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μιλάμε για 1% και 2% Ούτε εγώ το νιμίζω.
MiltoZ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 http://blogs.ign.com/Matt-IGN/ Δειτε τα Countdown to Destruction και My fourth xbox 360 just broke. Καλά καλά, άμα ακούμε αμάσητο ότι λέει ο καθένας (όπως το παλικάρι με τα 5 360! - στο καλοριφερ επάνω το βάζει? lol) και επιρεαζόμαστε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
xrest Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Gears of War Visuals Inspire Mortal Kombat Monday 5-Feb-2007 10:47 AM "...when I saw Gears of War, I was like, "Holy s***! That's the look that we've been talking about", says MK creator Ed Boon Mortal Kombat creator Ed Boon has revealed how's he planning a "down and dirty" visual style for the eighth game in the beat'-'em-series, citing Epic's Gears of War as the 'look' he's aiming for. "Our goal, graphically, with this game is to be as gritty... To me, when I saw Gears of War, I was like, "Holy s***! That's the look that we've been talking about... Visually, that's what we want to do," he explained in an interview with Game Informer. Epic's Unreal Engine 3, which powered Gears, is being used for Mortal Kombat 8. Speaking further about the sequel, Boon promised that "we're doing something with the next game that's unbelievably unexpected", adding that gameplay-wise it's a complete start-over for MK8. "We're not going to have three fighting styles, we're not going to have the same punches and kicks and the same kind of control scheme. Everything is getting trashed. We're reinventing everything from the ground up. We really think that's needed", he said. Boon gave a possible release date of "Novemberish time of 2008" for Mortal Kombat 8. nomizw oti i UE 3 tairiazei ganti sto mk...anipomonw na dw to next gen mk,alla me fatalities.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.