Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πολυ αξιοπιστο review Panther....

Τεσταρει dvd capability με ταινια που ειναι επιβεβαιωμενο οτι ειναι προβληματικη.

Πες μας τωρα οτι ετυχε να παρουν αυτο το εργο.......

:D :D :D

Έχουνε ποστάρει ένα κάρο άλλες φώτος από άλλες ταινίες.

Όλες προβληματικές είναι????

Αν είναι, πές το μου να ξέρω.

Μάλλον μπερδευτήκατε λίγο εδώ πέρα. Δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι.

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμένα πάντως μια χαρά παιίζει το xbox και πολύ καλύτερά από ένα sony και ένα pioneer της ίδιας τιμής

Δημοσ.

α ρε πανθηρα.... ανεπιτρεπτο μετα απο εναμισι χρονο να μην εχεις επαφη με ενα 360..

παραθετω μερικες φωτο απο dvd playback στο 360 για να μην εχεις απορια ή αμφιβολια..

;)

untitled17ko8.jpg

untitled3us4.jpg

untitled4qz7.jpg

untitled6xk7.jpg

untitled7xt4.jpg

untitled3rv7.jpg

untitled7cz5.jpg

untitled8kd3.jpg

untitled13ph4.jpg

untitled10pc3.jpg

untitled2iz3.jpg

untitled8nu6.jpg

imgp1338af6.jpg

imgp1339fb7.jpg

imgp1341es6.jpg

imgp1342kh0.jpg

Δημοσ.

To κινούμενο με τα ρομποτάκια είναι όλα τα λεφτά! Το είδα σινεμά και μετά κατευθείαν παραγγελεία από θείο.

Οι εικόνες όμως που μου δείχνεις είναι από μακριά.

Δεν είναι ζουμαρισμένες τελείως όπως στην "έρευνα" που πόσταρα.

Επίσης, οι φώτο που πόσταρα είναι τραβηγμένες εν κινήση.

Αν έχεις την όρεξη μελέτα το άρθρο που πόσταρα και τράβα ίδιου τύπου φώτος.

Επαφή με 360 φυσικά και έχω και πολλές φορές μάλιστα, αλλά ποτέ δεν κάτσαμε να δούμε DVD σε αυτό.

Δημοσ.

About Oblivion

Since they had to redo the renderer for PS3, a coder found a way to use shaders to make the background look a lot better. And since the 360 has a unified shader architecture, it gets the fix for free.

Bad news for PS3 fans is because of the memory they physically aren't able to load all the DLC on the game, and there isn't a solution yet. So they may have to pick and choose because adding all of it causes a performance hit.

The new expansion looks awesome.

θα δειξει αν ειναι αληθεια soon..

Δημοσ.

Mass Effect Not in Effect May 18

Internet rumors of a mid-year release prove false.

The 'net was abuzz with news that Mass Effect was coming out May 18. Several sites reported that the Australia arm of Xbox.com posted the release date for Mass Effect as being May 18. This is incorrect according to Microsoft.

"An incorrect release date for Mass Effect was inadvertently posted on Xbox.com Australia and has since been removed," a Microsoft representative said. "We will keep you posted on the ongoing development of Mass Effect, however, we have no announcements regarding the game's release date at this time."

Sorry Mass-hats, but BioWare's latest RPG won't be in effect on May 18.

Δημοσ.
About Oblivion

θα δειξει αν ειναι αληθεια soon..

Μιλάει για shaders οπότε στο μυαλό μου έρχεται για καμιά πατέντα με Depth Of Field,which is good news μιας και έπρεπε από πριν να το είχε χρησιμοποιήσει η Bethesda για να κρύψει τα θολά textures

Δημοσ.
xekola re panthira me ta fnaboys kai M@l ena dvd player einai den tha katsoume na skasoume kiolas.poli swstos o john2 kai opws eipe mporoun oloi na to testaroun me ena software dvd player gia pc.

Padws i eikona tou einai poly kalutreri k apo ena polu kalo dvd player.. Kamia sxesi..

Δημοσ.

Λοιπον εδω εχουμε blue rAY και ασχολεισται με το dvd......Την καλυτερη εικονα το dvd την δειχνει στο pc ενεργοποιωντας την επιλογη στο intervideo win dvd 8 το true dimension......Apla pragmata paidia....

Δημοσ.
Λοιπον εδω εχουμε blue rAY και ασχολεισται με το dvd......Την καλυτερη εικονα το dvd την δειχνει στο pc ενεργοποιωντας την επιλογη στο intervideo win dvd 8 το true dimension......Apla pragmata paidia....

S' euxaristoume gia tin plirestati enimerwsi alla den itan auto to thema mas..

Δημοσ.

Εγώ βλέπω μόνο 3 άτομα ανάμεσά σας να μιλάνε λογικά.

Ο john2gr που εξήγησε ότι οι φώτο που είδαμε είναι πραγματικές και ότι είναι ίδιας ποιότητας με ενός PC.

O pytzamarama που απέδειξε ότι οι φώτος είναι όντως 100% πραγματικές και με το δίκιο του είπε ότι η σύγκριση είναι άδικη και ίσως και εσκεμμένη,

Και ο p3tran ο οποίος έκατσε το παιδί και έβγαλε φώτος, αν και δεν αντιγράφουν την αρχική "έρευνα" διότι τραβήχτηκαν από μακριά.

Οι υπόλοιποι μιλάτε χωρίς επειχηρήματα.

Δημοσ.

Ρε φίλε panther τι προσπαθείς να αποδείξεις με αυτά τα post σου; Δεν έχω καταλάβει τίποτα για πιο λόγο βασανίζεσαι να μας πεις πως το dvd playback του XBOX360 είναι για τα μπάζα. Αυτό το γνωρίζουμε εδώ και κάτι χρόνια. Το dvd playback του ΧΒΟΧ360 είναι μέτριο. Ε και... Νομίζεις πως θα αρχίζω να κοιτάω όσο πιο κοντά μπορώ την τηλεόραση μου για να δω αν έχει τα προβλήματα που έχεις παραθέσει παραπάνω; Έλεος πια. Προσωπικά δεν βλέπω καν DVD ταινίες στο XBOX360, έχω ένα Philips DVD player τον 65? και είμαι ευχαριστημένος.

Περιμένοντας το HD-DVD να έρθει στα μέρη μας... Και μετά τα ξαναλέμε...

Δημοσ.
Ρε φίλε panther τι προσπαθείς να αποδείξεις με αυτά τα post σου; Δεν έχω καταλάβει τίποτα για πιο λόγο βασανίζεσαι να μας πεις πως το dvd playback του XBOX360 είναι για τα μπάζα. Αυτό το γνωρίζουμε εδώ και κάτι χρόνια. Το dvd playback του ΧΒΟΧ360 είναι μέτριο. Ε και... Νομίζεις πως θα αρχίζω να κοιτάω όσο πιο κοντά μπορώ την τηλεόραση μου για να δω αν έχει τα προβλήματα που έχεις παραθέσει παραπάνω; Έλεος πια. Προσωπικά δεν βλέπω καν DVD ταινίες στο XBOX360, έχω ένα Philips DVD player τον 65? και είμαι ευχαριστημένος.

Περιμένοντας το HD-DVD να έρθει στα μέρη μας... Και μετά τα ξαναλέμε...

Eμ αυτό είναι το κύριο πρόβλημα που έχεις τόσο εσύ όσο και οι περισσότεροι εδώ μέσα.

Νομίζετε ότι προσπαθώ να αποδείξω κάτι, προφανώς επειδή δεν θέλετε ή δεν καταλαβαίνετε για πιό λόγο συνεχίζω τη κουβέντα.

Έκανα ένα πόστ, το οποίο έχει συγκριτικές φωτογραφίες.

Και πεταχτήκατε οι περισσότεροι να πείτε ότι οι φώτος είναι μούφες, χωρίς να κάνετε καν το κόπο να διαβάσετε το αρχικό άρθρο.

Και ενώ ο pytzamarama απέδειξε περίτρανα ότι οι φώτος είναι πραγματικές, ορισμένοι επιμένουν να τις θεωρούν μούφες.

Δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω αν το DVD player του 360 είναι καλό ή όχι.

Αλλά με ενδιαφέρει να κολλάω στο τοίχο αυτούς που λένε ότι πόσταρα άρθρο με μούφα φώτος, ενώ δεν είναι.

Κατάλαβες τώρα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...