Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

blepw na pigainei gia free to online gaming.alla na xrewnei otidipote allo.kserw gw..entaksei to online kommati tou ps2 den pianei mia mprosta sto live.alla den edwse simaseia i sony.isws afise na dei pws tha bgei stin ms auto to kommati tou antagwnismou.sto ps3 tha prospathisri k auti mallon.tha doume

Δημοσ.

Να σας ρωτησω κατι ...το 360 πειραζει να το εχω καθετα?η οριζοντια πρεπει?κατι ειχα ακουσει οτι εκανε στα dvd .Τι λετε?Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ιδού και μερικές φωτό από μένα (XBOX 360 VGAHD Cable) και μερικές φωτό από την CRT οθόνη μου με τα εξής χαρακτηρηστικά :

Sony Multiscan E430 19" CRT

DSC02781.jpg

Το πολυπόθητο καλώδιο!

Δημοσ.

DSC02806.jpg

Να τονίσω ότι οι φωτογραφίες δεν βγήκαν με χρήση τρίποδα με αποτέλεσμα να είναι μερικώς κουνημένες...

Επίσης δική μου άποψη είναι ότι το καλώδιο στην δική μου οθόνη δείχνει πάρα πολύ καλά και σε άλλα games που δοκίμασα.Το φαινόμενο του καψίματος δεν το συνάντησα σε έντονο βαθμό όπως περιγράφεται και σαν τελικό αποτέλεσμα έμεινα ικανοποιημένος από την αγορά του.

Δημοσ.

Από το Condemned

Από gameplay δεν μπορό να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη διότι όλα τα games που έχω προς το παρόν είναι demo από το xboxlive.Πάντος το Condemned είναι πολύ καλό....καθώς και το PGR3 αλλά είναι πολύ λίγο σαν demo....

Δημοσ.
Το online gaming δεν γίνεται μόνο μέσο live ... τα pc το έχουν χρόνια' date=' και μπορείς να παίξεις online ακόμα και με το ps2 και το psp, οπότε αποκλείετε να είναι τα games του ps3 single player ακόμα και χωρίς τέτοια υπηρεσία.

To καλό με το live είναι πως είναι βολικό και δωρεάν το Σαββατοκύριακο.

(Ευτυχώς, γιατί αν ήσουν αναγκασμένος να τα σκας κάθε χρόνο για όσο παίζεις το 360 θα ήταν απαράδεκτο)[/quote']

Δεν ειναι μονο αυτο ...ειναι ΟΛΗ η φιλοσοφια ...η ενοποιηση των υπηρεσιων ..το συστημα βαθμολογησης και παγκοσμιου rank ...υποστηριζεται σχεδον απο ολα τα παιχνιδια ..και ΟΛΑ αποκτουν αλλο νοημα ..

Δεν υποστηριζεται απο την καθε εταιρια ξεχωριστα , αλλα κεντρικα απο την Microsoft ......

Ειναι standard ,απλο στη χρηση , εισαι on line ακομη και οταν παιζεις single player game...Mιλας με οποιον θελεις ανα πασα στιγμη ...Βλεπεις ποιοι φιλοι σου ειναι on line και τι κανουν εκεινη τη στιγμη με την κονσολα τους ..ανταλλασεις γραπτα η φωνητικα μυνηματα ,κατεβαζεις demo παιχνιδιων και ολα αυτα απο την ανεση του καναπε σου ....κ.λ.π κ.λ.π

!! Οσο για τα λεφτα που δινεις ....ΑΜΑΝ ρε παιδια !!....49euro το χρονο ...!!

(ξερω ξερω ,θα μου αρχισεται τωρα οτι δεν εχουν ολοι λεφτα κ.λ.π κ.λ.π )...

Τη στιγμη που στο PC για να παιξεις στους επισημους server των εταιριων πληρωνεις καθε μηνα ....

Ειπαμε ρε παιδια ,ειπαμε να υποστηριζεται την $ony , αλλα μη τα ισοπεδωνουμε ολα ...Μακαρι να εχει και το PS3 παρομοια υπηρεσια ....

Εδω δεν το απαξιωνει η ισια η $ony ....

P.S Bεβαια πολλοι απο εδω εχουν συνηθισει να κρινουν και να κατακρινουν χωρις να εχουν μπει στον κοπο να εχουν προσωπικη εμπειρια απο το Live , αλλα ουτε καν απο την κονσολα....

p.s 1 βρε παιδια εσεις που ειστε τοσο φανατικοι οπαδοι της $ony και που γι΄'αυτην τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο ...πειτε της σας παρακαλω να ενσωματωσει επιτελους το τελικο μικρο ελληνικο σιγμα στις γραμματοσειρες των κινητων της τηλεφωνων ....ευχαριστω :-)

Δημοσ.
Από το Condemned

Από gameplay δεν μπορό να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη διότι όλα τα games που έχω προς το παρόν είναι demo από το xboxlive.Πάντος το Condemned είναι πολύ καλό....καθώς και το PGR3 αλλά είναι πολύ λίγο σαν demo....

Το condemned ειναι ενα σκοτεινο , ατμοσφαιρικο παιχνιδι πρωτου προσωπου , βιας και τρομου ...οσο για το PGR3 εχει "λιωσει" κοσμος και κοσμακης στις οθονες του παιζοντας το !!!

Α ρε LIVE !!....α ρε LIVE !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...