Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
kane me add, dimx82 einai m8.

Christie pole dance, DOA Xtreme 2.

dot_clear.gif

Christie's pole dance from DOA Xtreme 2. If you hit the jackpot on her slot machine 9 times you should be able to see this video.

Team Xecuter's Blaster 360 Finished

From Team Xecuter:

Jees, product development takes so long these days. I wish our R&D wasn't so anal or things would be twice as fast around here. But then we'd be bitched at for poor quality.

Anyway, the Blaster360 is now finally finished. here are some pics to wet the appetite. We are finalizing packaging and distribution so as soon as we know a delivery date and RRP we'll let you know.

blaster1_s200.jpg blaster4_s199.jpg

blaster2_s200.jpg blaster3_s190.jpg

For more information on the Blaster 360 check these threads so I don't repeat myself: thread1 | thread2 | thread3

Official Site: http://www.team-xecuter.com
Δημοσ.
Καλό φαίνεται το τιμόνι, αν δεν δεήσουν να κάνουν συμβατό με το 360 είτε το G25 είτε κάποιο παρόμοιο, τότε θα το πάρω κι εγώ σίγουρα. Μεγάλη υπόθεση να παίζει και με μπαταρία και να μην θέλει καθόλου καλώδια! Λογικά είναι ασύρματα και τα πετάλια έτσι?

πισω απο το τιμονι φευγει ενα λεπτο καλωδιακι σαν τηλεφωνου και παει στην πεταλιερα.

δεν ενοχλει καθολου ομως, μιας και ειναι καθετη καλωδιωση. το θεμα ειναι να μην υπαρχει οριζοντια καλωδιωση δηλ. απο τιμονι μεχρι την TV.

update:

στην κατηγορια C στο gotham, γυρναω στην F1 Germany περιπου 4 δευτερολεπτα πιο αργα απο οτι με το joypad.

ειναι σοβαρη προοδος, και πιστευω οτι συντομα θα πιασω και ισως θα περασω τους χρονους μου.

το θεμα ειναι οτι το gotham εγινε αλλο παιχνιδι με το force feedback. 8)

ενα πιο αναλυτικο θεμα εντυπωσεων εχει κανει ο schololate στα φορα της bizarre

τα αυτοκινητα εχουν σοβαρη διαφορα στη συμπεριφορα και στον τροπο οδηγησης. οσοι παρετε το wheel, μην κανετε καννα αστειο και ξεκινησετε με καμια F50GT :D

homor εσυ στο gotham δοκιμασες την τιμονιερα??

Δημοσ.
στην κατηγορια C στο gotham, γυρναω στην F1 Germany περιπου 4 δευτερολεπτα πιο αργα απο οτι με το joypad.

ειναι σοβαρη προοδος, και πιστευω οτι συντομα θα πιασω και ισως θα περασω τους χρονους μου.

Gia prwth mera kala ta pas ;-)

To dokimases se kana allo ektos apo pg3 kai tdu?

Δημοσ.

ναι, στο NFS:C, το οποιο υποστηριζει FF και την αναγνωριζει στο φτερο (εχει ωραιο εφε οταν παιρνεις αμπαριζα τα γραματοκιβωτια, κολωνες κλπ) αλλα μου φαινεται οτι στο gotham μου αρεσει πιο πολυ.

επισης την εβαλα στο forza1, και παιζει (χωρις FF) αλλα δεν μπορεσα να βρω τροπο να βαλω τις ταχυτητες στα paddles.

PGR3 κατηγορια E περασα το καλυτερο μου χρονο ηδη. τελικα κανει δουλιτσα. απλα εχει learning curve.

Δημοσ.
Καλό φαίνεται το τιμόνι, αν δεν δεήσουν να κάνουν συμβατό με το 360 είτε το G25 είτε κάποιο παρόμοιο, τότε θα το πάρω κι εγώ σίγουρα. Μεγάλη υπόθεση να παίζει και με μπαταρία και να μην θέλει καθόλου καλώδια! Λογικά είναι ασύρματα και τα πετάλια έτσι?

Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με τον HomoR (είμαι κι εγώ από τους "κολλημένους" που παίζουν πάντα μόνο με τιμόνι+πετάλια+μοχλό ταχυτήτων και μόνο simulators) αλλά από την άλλη τα 130 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή. Εξαιρετική θα έλεγα, αν κρίνω από άλλα τιμόνια που έχω δοκιμάσει, αμφιβόλου προελεύσεως και ποιότητας. Μένει να βγει και κανένας simulator στο 360 (το Forza 2 δηλαδή, δεν νομίζω να βγάλουν τίποτα άλλο).

Μπράβο για το review του τιμονιού.

Ερχεται και το GTR, άν και έπρεπε να βγάλουν κατευθείαν το GTR 2

Δημοσ.

Tin dokimasa sto pgr3 kai to tdu...kai exeis dikio se auta pou les,apla 8eli sini8ia kai meta pigenis poly kalitera apo oti me to gamepad.

8a protimousa omos na exi kai stick mazi me ta paddles giati den ta vrisko kai toso voliko na kanis "anapodo" kai na anevazis/katevazis me ta padles.

Gia to GTR sto xbox360 epifilasome pantos,alla apo oti ksero 8a sindiazi to gtr kai to gtr2...eki eidomen.

Δημοσ.

re paidia exei katevasei kanenas kammia tainia HD apo to kainourgio xbox live video marketplace? PSinomai poly asxima na katevasw to v for vendetta se hd einai xalara i agapimeni mou tainia...Mono me Microsoft points ginetia to transcaction?

edit: akyro to olo thema einai gia 14 meres mono...moufa mou mirizei...den paizei na dwsw lefta kai meta apo 14 meres na xasw tin tainia...ektos an mathoume oti ginetai rip apo ton skliro tou 360 me kapoio tropo sto pc...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...