privateer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Crackdown images and trailer http://www.xboxyde.com/news_3822_en.html
Pytzamarama Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μαλλον ηλιθια ερωτηση...αλλα to νεο demo του LostPlanet εχει και single player? (περιμενοντας τη σκατοκαρτα απο το play.com )
damis72 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 damis, storm και λοιποι, ελπιζω να καλυφτηκατε. οσο για τους "φιλους" του 360, εσεις κλαψτε bububuuu Εγώ καλύφτηκα πλήρως ... :mrgreen: Και πάλι ξαναλέω ότι δεν θα τρέξω να πάρω καλώδιο HDMI όταν βγεί... αλλά θέλω να ξέρω ότι "μπορώ" να το κάνω όταν το θελήσω. Keep it up
nzeppos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Όπως τα λέει ο p3tran είναι, το HDMI δεν έχει κάποια ουσιαστική διαφορά. Πιο πολύ έχει το θετικό ότι έχεις στο ίδιο καλώδιο εικόνα και ήχο (και δεν χρειάζεται να τραβάς έξτρα RCA καλώδια) αλλά και το ότι οι τωρινές 1080p τηλεοράσεις δεν παίρνουν 1080p σε component. Κατά πάσα πιθανότητα όσο προχωράσει η Full HD τεχνολογία θα λυθεί αυτό το θέμα. Αλλά μέχρι τότε θα έχει βγει το HDMI καλώδιο για το 360 και δεν θα το συζητάμε καν.
damis72 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Επειδή ψάχνω να πάρω τα Χριστούγεννα HDTV με Panel 1920x1080 που να δέχεται 1080p αμιγώς έχω θέμα ... θα κάνω μία αγορά για 3-4 χρόνια με κόστος περί τα 3.000 €. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγες οι τηλεοράσεις (1920χ1080) που να δέχονται 1080p από Companent/VGA. Ο λόγος είναι καθαρά και μόνο το Copyright HDCP. Η διαφορά ποιότητας HDMI/Component είναι αδιάκριτη και σύμφωνα με τις αναφορές που διαβάζω παίζει ανάλογα με την TV το μέσο και το καλώδιο, κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις. Αλλά αν εμένα με περιορίζουν οι κατασκευαστές TV τότε θέλω η MS να με ξεμπλοκάρει... πολύ απλό και κατανοητό. Οπότε το θέμα είναι ότι εγώ που ψάχνω να βρώ TV 1920x1080 θέλω να ψάχνω για την καλύτερη εικόνα και όχι για την καλύτερη επιλογή εισόδου ... (Πάντα εφόσον θέλω να παίξω σε 1080p όταν θα βγουν τα παιχνίδια). Αφού επιλέξανε οι κατασκευαστές να πάνε HDMI εμείς τι να κάνουμε ... PS: Παίζω ήδη σε 720p σε 32" και είμαι "ΑΠΟΛΥΤΑ" ικανοποιημένος.
raven360 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Επειδή ψάχνω να πάρω τα Χριστούγεννα HDTV με Panel 1920x1080 που να δέχεται 1080p αμιγώς έχω θέμα ... θα κάνω μία αγορά για 3-4 χρόνια με κόστος περί τα 3.000 ?.Αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγες οι τηλεοράσεις (1920χ1080) που να δέχονται 1080p από Companent/VGA. Ο λόγος είναι καθαρά και μόνο το Copyright HDCP. Η διαφορά ποιότητας HDMI/Component είναι αδιάκριτη και σύμφωνα με τις αναφορές που διαβάζω παίζει ανάλογα με την TV το μέσο και το καλώδιο, κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις. Αλλά αν εμένα με περιορίζουν οι κατασκευαστές TV τότε θέλω η MS να με ξεμπλοκάρει... πολύ απλό και κατανοητό. Οπότε το θέμα είναι ότι εγώ που ψάχνω να βρώ TV 1920x1080 θέλω να ψάχνω για την καλύτερη εικόνα και όχι για την καλύτερη επιλογή εισόδου ... (Πάντα εφόσον θέλω να παίξω σε 1080p όταν θα βγουν τα παιχνίδια). Αφού επιλέξανε οι κατασκευαστές να πάνε HDMI εμείς τι να κάνουμε ... PS: Παίζω ήδη σε 720p σε 32" και είμαι "ΑΠΟΛΥΤΑ" ικανοποιημένος. την bravia 40X2000 παρε.. ειναι στο budget σου και ειναι φανταστικη!! ;)
viper2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Επειδή ψάχνω να πάρω τα Χριστούγεννα HDTV με Panel 1920x1080 που να δέχεται 1080p αμιγώς έχω θέμα ... θα κάνω μία αγορά για 3-4 χρόνια με κόστος περί τα 3.000 ?.Αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγες οι τηλεοράσεις (1920χ1080) που να δέχονται 1080p από Companent/VGA. Ο λόγος είναι καθαρά και μόνο το Copyright HDCP. Η διαφορά ποιότητας HDMI/Component είναι αδιάκριτη και σύμφωνα με τις αναφορές που διαβάζω παίζει ανάλογα με την TV το μέσο και το καλώδιο, κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις. Αλλά αν εμένα με περιορίζουν οι κατασκευαστές TV τότε θέλω η MS να με ξεμπλοκάρει... πολύ απλό και κατανοητό. Οπότε το θέμα είναι ότι εγώ που ψάχνω να βρώ TV 1920x1080 θέλω να ψάχνω για την καλύτερη εικόνα και όχι για την καλύτερη επιλογή εισόδου ... (Πάντα εφόσον θέλω να παίξω σε 1080p όταν θα βγουν τα παιχνίδια). Αφού επιλέξανε οι κατασκευαστές να πάνε HDMI εμείς τι να κάνουμε ... PS: Παίζω ήδη σε 720p σε 32" και είμαι "ΑΠΟΛΥΤΑ" ικανοποιημένος. ama exeis 720 idi min pas twra se 1080 giati tha to metaniwsei i tsepi soy
nzeppos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Συμφωνώ, μία τηλεόραση 1080p θα είναι για αρκετό καιρό ακόμα πρακτικά άχρηστη. Τόσο από πλευράς κονσολών όσο και γενικότερα Full HD υλικού. Και οι τιμές στις 1080p (που θα σπρώξουν προς τα κάτω και τις τιμές των υπόλοιπων TV) θα αρχίσουν να πέφτουν μετά τις γιορτές, δεν νομίζω μέσα στα Χριστούγεννα να δούμε πτώσεις. Από την άλλη αν έχεις ήδη τα λεφτά πήγαινε πάρτην για να μην το σκέφτεσαι (αν και δεν συμφωνώ με την Bravia). Και θα περιμένουμε εντυπώσεις για τα 1080p του 360! Μένει να δούμε ποιά θα είναι τα πρώτα παιχνίδια που θα δουλεύουν σε αυτές τις αναλύσεις. Δεν έχω ακούσει τίποτα προς το παρόν. Το Missile Command που ακούγεται ότι θα είναι το πρώτο, δεν το θεωρώ σοβαρό παίχνίδι αλλά και το Splinter Cell 4 που λένε ότι υποστηρίζει 1080p δεν έχω καταλάβει ακόμα αν απλά παίζει και σε αυτή την ανάλυση ή είναι φτιαγμένο για 1080p και παίζει και στις μικρότερες αναλύσεις. Το έπαιξα, το τέλειωσα και δεν ξανασχολούμαι μαζί του. Το καλύτερο Splinter Cell ever.
p3tran Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 λοιπον τελικα το small arms του live arcade και των 9 δολλαριων, εχει μαλλον καλυτερα γραφικα απο το Smash Bros που θα βγει στο Wii. απιστευτο κι ομως αληθινο!! και για αντιπαραθεση, να ενα απο τα ελαχιστα video του Wii Smash Bros (μετα τις διαφημισεις) http://www.gametrailers.com/player.php?id=14644&type=wmv&pl=game και λιγο απο Vegas...
Braveheart1980 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Παρακαμπτω την κακια σου φιλε p3tran , και ποσταρω το εξης Halo 3 New High Res Screens Kαι να το quiz της εβδομαδας Το παρακατω βιντεο πειτε μου ποιον/ποιους σας θυμιζει (δειτε το ολο και σκεφτειτε με προσοχη!λολ! ) :twisted:
p3tran Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 εμ ελα που δεν ειναι κακια... βρηκα και καποια video ωστε να δειτε και μονοι σας, αφου καμια φορα οι στατικες φωτος ξεγελανε.. Small Arms - 360 xbox live arcade - 9 euro * video 1 * video 2 * video 3 Smash Bros - Wii - full retail * video
The_Sheep Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Petran , den vlepo kamia screen apo Vegas me tin fatsa sou
spown Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Kαταρχιν ....το PS3 εχει hdmi 1,3 version δεν εχει το απλο ΗDMI .....τηλεωραση με τετοια θυρα δεν υπαρχει......Παμε παρακατω οχι για να μην συγκρινουμε με το hdmi που θα βγαλει το ΧΒΟΧ......Και δεν ειναι ο ηχος, αυτο φιλαρακο ειναι το λιγοτερο...Μην τα εξισωνουμε ολα οπου μας συμφερει.... Οσο για το VEGAS γαι πες μας P3TRAN ειναι βελτειωμενο απο το DEMO Ή ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ 30 ΦΡΑΜΕΣ?????
Braveheart1980 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 εμ ελα που δεν ειναι κακια... βρηκα και καποια video ωστε να δειτε και μονοι σας, αφου καμια φορα οι στατικες φωτος ξεγελανε.. Small Arms - 360 xbox live arcade - 9 euro * video 1 * video 2 * video 3 Smash Bros - Wii - full retail * video Ναι ρε p3tran τα ξερω τα βιντεακια Για πες μου ομως γιατι το βιντεο του «κατωτερου» smash bros εχει παρει 8,8/10 και το βιντεο του «ανωτερου» small arms 6,3/10 ? λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.