Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πανέξυπνη κίνηση το "παίξιμο" με το depth of field. Στα γραφικά ίσως καταφέρει η Codemasters να προσφέρει αυτά που βλέπουμε στις εικόνες. Το θέμα είναι με την οδήγηση τι γίνεται. ΑΝ είναι τόσο simulation όσο το RBR (που κάτι μέσα μου μου λέει ότι δεν θα είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ) τότε θα μιλάμε για ένα ΤΕΛΕΙΟ παιχνίδι. Time will tell

PS: Κι επιτέλους στις εικόνες φαίνεται να γίνεται χρήση των soft smokes. AT LAST ρεαλιστικός καπνός :). Μακάρι να είναι έτσι και In-game το παιχνίδι

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αντε να δουμε καννα βιντεο απο το colin...

μεχρι τοτε, εχω να πω το εξης: το viva pinata ειναι πολυ καλο!

ασε που νομιζω οτι θα αρεσει πολυ και στους nintendaκηδες... :-D

ξεκινας με ενα ξερο κομματι γη, και τσουκου-τσουκου κανεις δουλιτσα.

μετα απο αρκετες ωρες σημερα, εχω φτιαξει μια μικρη φαμπρικα που εκτρεφει σκιούρια,

με δεντρα hazelnut για να τρεφονται και περιβαλλον χωρις εχθρους για να ζουνε

(αμα σκασει κανα ζωο που τρωει ή τρομαζει σκιουρους πεφτει πολυ ξυλο με το φτυαρι :D ),

τα σκιουρια λοιπον τα πουλαω ενα χιλιαρικο το ενα και εχω γινει πλουσιος :D :D :D

τα υπολοιπα ζωα και ζωηφια τα εχω ψιλοχυμα, εχω παρει και δυο δουλες να ποτιζει η μια και να μαζευει καρπους η αλλη, και το πραγμα ρολαρει ευχαριστα..

μολις μαζεψω αρκετα φραγκα, θα ισοπεδωσω την βιομηχανικη ζωνη που εχω στησει, και θα φτιαξω τον κηπο της εδεμ 8)

τεχνικα:

γραφικα-animation ΠΟΛΥ καλα, μουσικες-ηχοι το ιδιο.

οποιος εψαχνε ενα παιχνιδι στο 360 που να το ασχολειται χωρις να ειναι στην τσιτα συνεχεια, μαλλον το βρηκε....

ειναι ενα καρτουν που παιζεις εσυ και εχει κανονες λογικη και βαση. κουφο αλλα αληθινο.

διασταυρωση popoulus με animal crossing και sims? γινεται αυτο? δεν ξερω. μαλλον. σιγουρα παντως ειναι πιο ευχαριστο και απο τα τρια.

Υ/Γ

ειδικα για οσους ψαχνουν παιχνιδι για τα παιδια τους, νομιζω ειναι το καλυτερο game στον κοσμο για παιδια. ψυχαγωγικο και εκπαιδευτικο. το συστηνω 100%

Δημοσ.

Ρε συ Privateer τι πλαστικουρα ειναι αυτη στον Masterchief;Καμια σχεση με το video που ειχε παρουσιαστει στην Ε3 και κοντευε να μας τυφλωσει το μεταλλο της στολης του...Εχω αδικο;Ακομα και στο γυαλι του κρανους εβλεπες τι γινοταν απεναντι απο τον Chief,ενω εδω μοιαζει με πλαστικο απο ταπερακι...

Απογοητευτικα...!

Δημοσ.
αντε να δουμε καννα βιντεο απο το colin...

μεχρι τοτε, εχω να πω το εξης: το viva pinata ειναι πολυ καλο!

ασε που νομιζω οτι θα αρεσει πολυ και στους nintendaκηδες... :-D

ξεκινας με ενα ξερο κομματι γη, και τσουκου-τσουκου κανεις δουλιτσα.

μετα απο αρκετες ωρες σημερα, εχω φτιαξει μια μικρη φαμπρικα που εκτρεφει σκιούρια,

με δεντρα hazelnut για να τρεφονται και περιβαλλον χωρις εχθρους για να ζουνε

(αμα σκασει κανα ζωο που τρωει ή τρομαζει σκιουρους πεφτει πολυ ξυλο με το φτυαρι :D ),

τα σκιουρια λοιπον τα πουλαω ενα χιλιαρικο το ενα και εχω γινει πλουσιος :D :D :D

τα υπολοιπα ζωα και ζωηφια τα εχω ψιλοχυμα, εχω παρει και δυο δουλες να ποτιζει η μια και να μαζευει καρπους η αλλη, και το πραγμα ρολαρει ευχαριστα..

μολις μαζεψω αρκετα φραγκα, θα ισοπεδωσω την βιομηχανικη ζωνη που εχω στησει, και θα φτιαξω τον κηπο της εδεμ 8)

τεχνικα:

γραφικα-animation ΠΟΛΥ καλα, μουσικες-ηχοι το ιδιο.

οποιος εψαχνε ενα παιχνιδι στο 360 που να το ασχολειται χωρις να ειναι στην τσιτα συνεχεια, μαλλον το βρηκε....

ειναι ενα καρτουν που παιζεις εσυ και εχει κανονες λογικη και βαση. κουφο αλλα αληθινο.

διασταυρωση popoulus με animal crossing και sims? γινεται αυτο? δεν ξερω. μαλλον. σιγουρα παντως ειναι πιο ευχαριστο και απο τα τρια.

Υ/Γ

ειδικα για οσους ψαχνουν παιχνιδι για τα παιδια τους, νομιζω ειναι το καλυτερο game στον κοσμο για παιδια. ψυχαγωγικο και εκπαιδευτικο. το συστηνω 100%

kalo gia paidia , alla na exoun kai kana ptyxio sta agglika ;)

Nomizw aneta tha mporouse na exei titlo SimGarden ;)

Vlepw to proxwrises arketa.

Δημοσ.
Ρε συ Privateer τι πλαστικουρα ειναι αυτη στον Masterchief;Καμια σχεση με το video που ειχε παρουσιαστει στην Ε3 και κοντευε να μας τυφλωσει το μεταλλο της στολης του...Εχω αδικο;Ακομα και στο γυαλι του κρανους εβλεπες τι γινοταν απεναντι απο τον Chief,ενω εδω μοιαζει με πλαστικο απο ταπερακι...

Απογοητευτικα...!

Hremhse bre papatrexas:mrgreen:

To halo3 8elei akomh 1 xrono gia na bgei. Exe embistosynh sthn Bungie:)

Δημοσ.
kalo gia paidia , alla na exoun kai kana ptyxio sta agglika ;)

Nomizw aneta tha mporouse na exei titlo SimGarden ;)

Vlepw to proxwrises arketa.

νομιζω οτι ξεφευγει αρκετα απο σκετο "παιδικο".

θα ελεγα οτι ειναι και γ@μω τα games

Δημοσ.

How-To: Turn a standard Xbox 360 video cable into a VGA cable

From engadget.com:

Recent Xbox 360 updates have allowed the system to spit out resolutions up to 1080p, and with the new HD DVD add-on drive there's more reason than ever to use a high quality VGA signal instead of the more standard 3-cable component. However there's a bit of a catch -- VGA cables for the 360 cost about $40. According to my calculations, that's about 2 pizzas and a case of beer less to game with. WE don't know about you, but we find that a pretty scary proposition -- yours buddies that swing over for game night probably do too.

vga_hack_hero_engadget_howto_s200.jpg

In this How-To we'll describe how you can turn your existing Xbox 360 video cable into a "multi-out" device capable of VGA. You don't even need to hack inside the Xbox itself, just the cable. Total cost is around $7, including the Radio Shack project box shown above. Ready to save some cash? Let's get in there!

The following mod allows you to use a standard Xbox 360 cable to create a special VGA cable that would normally be purchased separately. The reason we can hack the standard cable in this way is because Microsoft was kind enough to put every pin in the normal connector, even ones the cable doesn't use. Standard plugs on other systems (notably the PS2 and Gamecube) only have the pins the plug needs.

Read the whole tutorial on engadget.com [/url]http://feeds.feedburner.com/%7Ea/XboxScene?i=E9bVBW

From Team XTender:

Δημοσ.

Arcade: Defender

The following content is now available on the Xbox Live Marketplace for all Xbox Live members:

Name: Defender

Price: 400 Points

Not Available in: Germany, Japan or Korea

Dash Details: Single Player, Xbox Live Multiplayer 1-2, HD (High Definition). Can you save the planet? Take on the invasion in DEFENDER™ and blast the alien abductors into oblivion to save the world!

Δημοσ.

perastika mas .... popo polu varus o xeimonas autos....

molis ksanapeira to 360 kai exo to pro6 ( den exo katalavei giati den aresei genikos to game... to gameplay tou einai to gnosto pro... + cod3 kooolasiii)

Δημοσ.

Πάντως μετά κι από τις νέες screenshots συνεχίζω να μην μένω εντυπωσιασμένος από τα γραφικά του Halo3. Σαφώς και θα το παίξω στου κολλητού μου το Χ360 αλλά δεν συγκρίνονται με τα γραφικά του GoW.

Δημοσ.
Πάντως μετά κι από τις νέες screenshots συνεχίζω να μην μένω εντυπωσιασμένος από τα γραφικά του Halo3. Σαφώς και θα το παίξω στου κολλητού μου το Χ360 αλλά δεν συγκρίνονται με τα γραφικά του GoW.

Pragmati den exoun na poun polla, alla profanws 8a proste8oun arketa efe wspou na etoimastei (elpizw) Genika pantws gia mena to Halo leei mono SP kai coop.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...