Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[/b]

Το COD3 πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί δεν το έβγαλαν για το PC αφού θα βγάλουν το COD4 και στο PC,όχι ότι με νοιάζει καθώς περιμένω περισσότερο το BIA παρά το COD (μιας και με είχε απογοητεύσει το COD2 που ήταν ένα οπτικά αναβαθμισμένο COD και τίποτα περισσότερο). Ένας θεός ξέρει το σκεπτικό τους. To Splinter Cell βγήκε και στο PC κι είναι αντίστοιχης ποιότητας με αυτό του X360 ενώ τα Χριστούγεννα θα βγει και το αστέρι κατά πολλούς του Χ360,το Test Drive Unlimited ;)

Hint: Απαιτεί SM3.0 το Splinter Cell 4 επειδή η Ubisoft είναι πανηλίθια και τα έχει κάνει πλακάκια με την Nvidia. Άρα οι κάτοχοι ATI καρτών παίρνουν πούλο. Τον ήπιαμε λέμε οι ATI-κοί (αν και σε λίγο θα έχω 8800 οπότε εγώ γλύτωσα :P)

ok file mou gia na teliwnei poia afti i antiparathesi.esy den exeis provlima vevaia afou me 8800 eisai arxigos.

vazw telos sto thema afto me mia ataka apo to teleftaio review tou gow(isws vgei kai sto pc argotera.fimes akoma) sto ign.

Graphics 10

It doesn't get any better than this, even on an $5,000 PC.

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Paidia an den ton proseksate yparxei kai mia pliopsifia pou den exi kamia oreksi kai oute endiaferete na ma8i an to mac einai pio dinato apo to 360 an to pc einai pio dinato apo to 360 kai mplamplampla..

Edo to thread einai gia na leme news gia to 360 klp.

Tora an yparxoun kapioi oi opioi goustaroune na tsako8oune as antalaksoune msn h kati allo,as ta poume me pm kai as afisoun tous allous na asxolounte me ta nea kai ta games tou 360...

P.S. to kseroume oti exete poles gnoseis kai psaxneste merikoi kai sas euxaristoume gia ta info , alla papste omos to show off giati katantise aidia

Δημοσ.
p3tran αν και ειναι δυσκολο και αρκετα κουραστικο να επικοινωνησει κανεις μαζι σου καθως εσυ ζεις στον πλανητη XBOX θα σου απαντησω...

1: Το MacPro μου δεν θα ξεπερασει το XBOX 360 αλλα το εχει ξεπερασει ηδη...

2: Να το ξεπερασει σε δυναμη που χρησιμοποιειται για αποτελεσματα; Ωραιο επιχειρημα. Που το διαβασες στο τελευταιο βιβλιο του Bill Gates "Υποστηριζετε τυφλα το XBOX"; :-D

Αλλα ας δεχτουμε ετσι για την κουβεντα οτι ειναι αληθεια. Για πες ρε p3tran ενα multiplatform παιχνιδι οπου η μεγαλυτερη διαθεσιμη δυναμη του XBOX 360 κανει την εμφανιση της... Σε ολα τα multiplatform παιχνιδια μεχρι τωρα το PC εχει τουλαχιστον λιγο καλυτερη εκδοση απο την αντιστοιχη του XBOX 360 και οσο περναει ο καιρος αυτη η διαφορα θα μεγαλωνει. Θελω πολυ να δω τι διαφορα θα υπαρξει με τα DirectX 10 παιχνιδια που δεν το υποστηριζουν οι καρτες γραφικων των κονσολων.

Αλλα δεν σε φοβαμαι p3tran με την προϊστορια που εχεις. Μια μικρη ιστορικη αναδρομη, με λιγο μελλον μεσα...:

-Κυκλοφορει το XBOX 360.

O p3tran δεν σταματα να μας τονιζει την εκπληκτικη δυναμη του!

-Μετα απο οχι και τοσο πολυ καιρο...

Οι διπυρηνοι επεξεργαστες ειναι πλεον η βαση για τα PC και εμφανιζονται σιγα-σιγα οι τετραπυρινοι επεξεργαστες και οι DirectX 10 καρτες γραφικων.

Ο p3tran με μια στρατηγικη κινηση αναφερει οτι "μπορει να γινουν πιο δυνατα τα διαβολικα PC αλλα δεν θα ξεπερασουν το ανυπερβλητο XBOX 360 σε δυναμη που χρησιμοποιειται για αποτελεσματα!"

-Και στο μελλον...

Η διαφορα PC-XBOX 360 πλεον θα αρχισει και θα γινεται εμφανης στα παιχνιδια.

Ο p3tran θα δει οτι δεν τον "παιρνει" πια με το hardware και με μια ακομα στρατηγικη κινηση θα "γυρισει" τα επιχειρηματα του απο το hardware στο software. Τα πρωτα δειγματα ηδη εχουν εμφανιστει...

Για πες μας ρε p3tran ενα απο τις "αρκετες παιχνιδαρες" που θα ζηλεψω εγω που εχω PC;

Και επειδη ξερω οτι θα μου πεις το Gears Of War θα σου πω οτι αν και δεν μου αρεσουν τα FPS ειμαι σιγουρος οτι το Unreal Tournament 2007 θα ειναι πολυ καλυτερο. Καλα το Crysis που μου αρεσει και το στυλ του μην το αναφερω καλυτερα... το παιχνιδι θα ειναι απο αλλο πλανητη! Οχι ομως απο το πλανητη XBOX... :razz:

Ειχα, εχω και θα εχω κονσολες...

TI ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΜΠΟΥΦΕ ΠΟΥ "ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ" ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ?

ΣΟΒΑΡΑ??

μηπως εννοεις οτι ειναι δυσκολο και κουραστικο ΓΙΑ ΜΕΝΑ να απανταω σε "ερωτησεις" του δικου σου μεγεθους?

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ "το mac pro των 5 χιλιαδων εχει ξεπερασει το 360 στα games",

αλλα φυσικα -ενω το εχει ξεπερασει κατ'εσε- ουτε το gears μετραει γιατι "δε σου αρεσουν τα fps", ουτε τα αθλητικα μετρανε, γιατι "τα αθλητικα δε σου λενε και πολλα" κλπ.

αντιθετα εχεις προσδοκιες οτι το μελλον στο pc θα ειναι το καλυτερο, αλλα αυτο το λες απο φαντασια και οχι απο πραξη..

γιατι η πραξη ξερεις τι λεει? λεει οτι απο περσι τα καλυτερα games παιζουνε στο xbox.

και δε πα να λες εσυ ο,τι θες!

εσυ δηλωνεις οτι το pc games scene δεν φυτοζωει? δεν ειναι στην εντατικη?

ε οκ, ισως να εισαι εσυ πιο εξυπνος απο ολους τους αναλυτες της αγορας, και να εχεις μια καλη θεωρια για το πως βγαινουνε τα λεφτα και πως πανε στις εταιριες χωρις να παιρνει χαμπαρι κανεις τιποτα.. :mrgreen:

αν τυχον επιμενεις στις χαζαμαρες που εγραψες πιο πανω, προχωρα σε αναλυση.(να γελασουνε και οι τοιχοι) αλλιως τσιου.

σορρυ που δεν απανταω πιο σοβαρα σε χαζες ερωτησεις πλεον, αλλα κι εμενα μετα απο τοσο καιρο, τα trolls δε μου λενε και πολλα. ;)

Δημοσ.

Φιλαρακο kostacourta εισαι βαρια νυχτωμενος μου φαινεται.....ξυπνα open your eyes......και εγω ειχα ενα πολυ δυνατο PC και το κατεστρεψα για τα ματια του χβοχ 360...και να σου πω κατι δεν το μετανοιωσα καθολου ... γιατι παιζω παιχνιδια που το PC ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΣΕ 10 χρονια.....Παρε να παιξεις το 15 expansion του WOW .....και ασε εμας να μιξοκλαιμε με παιχνιδαρες σαν το ΚΑΜΕΟ, PGR 3, FORZA, MASS EFFECT, GOW, COD 3, NBA 2K7, MOTO GP 2006, HALO 3, FIFA 2007, DEAD RISING, και ποσοι αλλοι τιτλοι που τωρα ξεχνω....

Το κακο φιλαρακο με τα pc ειναι οτι το παιχνιδι δεν το φτιαχνουν για το δυνατο συστημα αλλα για την χλεμπα......δηλαδη εσυ που τα σκας δεν βλεπεις τα αναμενομενα......Παρε την 8800 , Πες μου τη θα παιξεις??????? Αφου δεν υπαρχουν παιχνιδια ...περιμενε να παρεις το crysis οταν θα αποφασησει η εταιρια να το βγαλει.....γιατι απο οτι ακουσες παει προς τον Μαρτη και βλεπουμε......

Δημοσ.

1: Το MacPro μου δεν θα ξεπερασει το XBOX 360 αλλα το εχει ξεπερασει ηδη...

kala to anisixitiko tha itan me ta fragka pou eskases gia to Big Mac na min to ksepernage kai kapoia stigmi

2: Να το ξεπερασει σε δυναμη που χρησιμοποιειται για αποτελεσματα; Ωραιο επιχειρημα. Που το διαβασες στο τελευταιο βιβλιο του Bill Gates "Υποστηριζετε τυφλα το XBOX"; :-D

aaaaa...o aksiotimos Bill Gates,o "kakos" autos anthropos....pou an den itan kai autos kai ta Windows,tha pezate paixnidia sto Big Mac apo to yahoo

emena mou aresoun poli ta D&D RPGs (Neverwinter Nights etc) gi'auto kratao kai to PC gia tixon anavathmisi (ftini) argotera....distixos tetoia den vgainoun pros to paron se XBOX......paixnidakia stil Crysis kai UT einai toulaxiston adiafora se mena....nai, an evgaine to Crysis se XBOX tha to dokimaza me 70 euro kai oxi me 10000000000e pou thelo gia na ftiakso to PC mou oste na to antexei

PS kalo einai na stamatisei auti i kontra PC-XBOX giati den vgainei pouthena....to XBOX kanei 400e,oso diladi mia metria karta grafikon tou PC....eleos diladi an me tin 5plasia timi den evgainan ta PC me perissoteres dinatotites

Δημοσ.

Xbox 360 HD-DVD Drive Review

Arguably the best HD-DVD drive available today, but lack of HDMI causes headaches and compatibility issues.

GearsGear001_1163556474-000.jpg

7 Performance

The only HD-DVD drive currently available capable of outputting full 1080p. Lack of HDMI causes incompatibility and cabling hassle.

8.5 Build Quality

A small Xbox 360 styled drive case seems well constructed.

8.5 Value

The $199.99 drive coupled with a $300 or $400 Xbox 360 puts the combination in relative competition with stand alone HD-DVD players.

7.5 OVERALL

(out of 10 / not an average)

http://gear.ign.com/articles/746/746074p1.html

Δημοσ.
Το COD3 πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί δεν το έβγαλαν για το PC αφού θα βγάλουν το COD4 και στο PC,όχι ότι με νοιάζει καθώς περιμένω περισσότερο το BIA παρά το COD (μιας και με είχε απογοητεύσει το COD2 που ήταν ένα οπτικά αναβαθμισμένο COD και τίποτα περισσότερο). Ένας θεός ξέρει το σκεπτικό τους. To Splinter Cell βγήκε και στο PC κι είναι αντίστοιχης ποιότητας με αυτό του X360 ενώ τα Χριστούγεννα θα βγει και το αστέρι κατά πολλούς του Χ360,το Test Drive Unlimited ;)

Hint: Απαιτεί SM3.0 το Splinter Cell 4 επειδή η Ubisoft είναι πανηλίθια και τα έχει κάνει πλακάκια με την Nvidia. Άρα οι κάτοχοι ATI καρτών παίρνουν πούλο. Τον ήπιαμε λέμε οι ATI-κοί (αν και σε λίγο θα έχω 8800 οπότε εγώ γλύτωσα :P)

To 3 bgike sxetika grigora gia na kalipsei kapoies elipsis pou eixe i ekdosi gia to 360. Den ipirxe toso megali anagki na bgei sto PC (toso nwris) Oi pros8ikes oximatwn kai mode BTF paixnidiwn pou balane ipirxan kai sto United Offensive.

Anamenoume to 4 kai elpizoume na einai akoma kalitero ( poso kalitero? ) kai diaforetiko (8a i8ela na pai3w kai to 3 kapoia stigmi gia na krinw kalitera)

To CoD2 den einai toso idio telika me ta proigoumena! Exoun ftia3ei to gameplay akoma perissotero kai auti ti stigmi exei tous perissoterous server online apo ola ta FPS (ektos tou CS) To CoD2 sto PC 8ewrite apo pollous ws to kalitero MP paixnidaki....(na doume prwta k to 3 bebaia k meta leme)

Δημοσ.

gia to cod3 na maste realistes.to game tha mporouse aneta na einai expansion tou cod2.oso afora to cod4 pisteuw oti thanai to alithino sequel tou cod2 me nea mixani grafikwn etc

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

το mac pro είναι πολύ καλύτερο από το xbox360. Πολύ ωραία. Άντε ας πουμε ότι ισχύει αυτό (NVIDIA GeForce 7300GT με 256MB GDDR2 SDRAM εναντίων XENOS γκουχου γκουχου). Το mac pro κοστίζει στην καλύτερη 2194 Euro (http://www.applestore.gr/cgi-bin/WebObjects/RWApp.woa/4/wo/DpnI7kGTx2SxkfZntagrq0/1.0.5.10.9.5.1.0.1.1.2.1.1.1.1)..

Χμ δυο χιλιάρικα για να παίζεις παιχνίδια...ναι μάλιστα...το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι για άλλες δουλειές.

Από την άλλη έχουμε την 8800 η οποία θα κοστίζει 600 ευρώ. Το ότι θα πρέπει και το υπόλοιπο σύστημα να είναι top δεν το σκέφτεστε; Ή μήπως έχετε όλοι τα super duper μηχανήματα; Βάλε 2 GB μνήμη, βάλε μια καλή motherboard, δίσκους και της παναγιάς τα μάτια και το τελικό ποσό ξεπερνάει τα 1000 ευρώ. Και για ποιον λόγο; Ώστε να βλέπω τα παιχνίδια σε μια ανάλυση μεγαλύτερη. Α ναι δεν ανέφερα και την οθόνη. Φυσικά δεν είναι δυνατόν να παίξεις παιχνίδι σε μια 19αρα TFT με τέτοιο μηχάνημα. Θες κάτι μεγαλύτερο (τι να την κάνει την μεγαλύτερη δύναμη τότε) να πιάνει και καμιά ανάλυση της προκοπής (βλέπε...1080p). Δηλαδή ακόμα μεγαλύτερο κόστος.

To τελικό συμπέρασμα ποιο είναι; Ότι κάθεστε και συγκρίνεται μια κονσόλα των 400 ευρώ με μηχανήματα που ξεπερνούν τα 1000 και 2000 ευρώ...Ουαου...Τελικά απορώ γιατί δεν αγοράζουν όλοι υπολογιστές για να παίζουν παιχνίδια.

Και κάτι ακόμα. Και εγώ ήμουν διστακτικός όσον αφορά τα FPS στις κονσόλες, αλλά το X360 με ξάφνιασε ευχάριστα. Δεν το περίμενα να είναι τόσο καλός ο έλεγχος με ένα joypad. Δεν φτάνει το mouse, αλλά τα παιχνίδια είναι πολύ παραπάνω από playable.

Δημοσ.
Και κάτι ακόμα. Και εγώ ήμουν διστακτικός όσον αφορά τα FPS στις κονσόλες, αλλά το X360 με ξάφνιασε ευχάριστα. Δεν το περίμενα να είναι τόσο καλός ο έλεγχος με ένα joypad. Δεν φτάνει το mouse, αλλά τα παιχνίδια είναι πολύ παραπάνω από playable.

simfono...exoun perasei apo ta xeria mou ola ta Joypad apo Atari epoxis (auto me ta 2 kokkina koumpia sto plai :-D )......auto tou XBOX360 einai makran oti kalitero exo dei...apisteuta voliko....ego perasa apo to mouse tou PC se auto xoris kammia diskolia

Δημοσ.

kai kati simantiko pou ..anikei se auto to topic loipon....

tata-tata

Halo 3 Multiplayer Beta Announced!

Ever since the game was first officially announced at Microsoft's E3 Press Conference this year, the public has been clamoring for any news about Halo 3. We've waited patiently as Bungie and Microsoft planned their attack, hoping for just a crumb of information. Now, on the fifth anniversary of the first game's release, the companies sent out a press release with enough information to keep even the most rabid fan happy for months to come (OK, maybe just for a few minutes).

Players from around the world will be able to take part in an open beta of the game's multiplayer mode, helping to iron out any bugs in the network code, while at the same time getting a glorious taste of what's sure to be 2007's hottest multiplayer action. In addition, Xbox 360 owners will be able to download exclusive content for Halo 2, the game that's still tearing up the Xbox Live charts two years after its release. Finally, they announced that a 60 second ad will appear during December 4th's airing of ESPN's "Monday Night Football."

http://news.teamxbox.com/xbox/12231/Halo-3-Multiplayer-Beta-Announced/

Δημοσ.

Halo Anniversary: Halo 3 Multiplayer Beta and More

A multiplayer beta of Halo 3 not enough? Well, there's more.

AnniversaryMCNewsweekLrg.jpg

Today marks the fifth anniversary of Bungie's Halo: Combat Evolved. To celebrate (and run interference on their competitors both launching new consoles during this week), Microsoft and Bungie made three announcements that will probably make some Halo-fans tinkle a lil' bit.

Halo 3 Multiplayer Beta -- Spring 2007: While the release doesn't go into specifics about how the multiplayer demo will be distributed -- it will be available in Spring of 2007 -- it does promise that "Through the resulting feedback, Bungie Studios will be able to further refine and hone the end result of Halo 3." Will the demo be distributed over Xbox Live? Will this be a beta that you pay incrementally for? Could it be a software or hardware pack-in? Playing Halo 3 multiplayer early is good news, but how will we get it?

Halo 2 Xbox 360 Exclusive Content -- Spring 2007: New multiplayer maps (yeah, it's plural in the official PR) are headed to Halo 2 exclusively for the Xbox 360 (sorry to still-using Xbox gamers) this spring.

The first Halo 3 television ad will air on Dec. 4: The 60-second spot will air during the Dec. 4 ESPN Monday Night Football game. The spot will be made available for Xbox 360 users to download via the Xbox Live Marketplace. In the wake of the spot, the second video documentary of Halo 3's creation will be released with new music from Marty O'Donnell.

Oh, and that image above? That's just the first image from Halo 3's single player campaign regular player.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...