Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
provata tis sony.atakes tipou vgike ena xrono meta ara einai kalitero.i exei kaliteri analisi apo to xbox kai o cell mamaei.dinoun kai pernoun.to perissotero gelio to exoun autoi pou exoun pc kai lene oti i geforce8800(600 euro) einai apeiros kaliteri apo to xbox to thema einai oti den koitane oti den iparxei oute ena paixnidi na paixoun me auti:mrgreen: aa xexasa to halo2 vgenei arxes tou xronou.mallon tha paei tin 8800 sta oria tis.:mrgreen:

an kapoios einai gramenos ekei na petaxei to sigritiko pou evela panw se merika apo ta topics ekei.esy blackjim.tha pesei poli gelio.

den antexw re sy , na tou paw kontra, einai koryfaio to atomo. Mporei na pathw tpt apo to gelio. Teleiws stin kosmara tou. resital leme
Δημοσ.

RR67.jpg

Eγώ βρήκα αυτή τη σύγκριση και ομολογουμένως εκπλήσσομαι από το βαθμό της διαφοράς μεταξύ R6 και R7.

Aν δεν μου έδειχνε ποιά pic αντιστοιχεί σε ποιό μηχάνημα, θα νόμιζα ότι η εικόνα του R6 είναι του R7 και το ανάποδο.

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο Rebel21

to perissotero gelio to exoun autoi pou exoun pc kai lene oti i geforce8800(600 euro) einai apeiros kaliteri apo to xbox to thema einai oti den koitane oti den iparxei oute ena paixnidi na paixoun me auti aa xexasa to halo2 vgenei arxes tou xronou.mallon tha paei tin 8800 sta oria tis.

Γιατι εχουν γελιο οι κατοχοι PC;

Δεν ειναι αληθεια οτι η Nvidia 8800 ειναι πολυ καλυτερη απο την καρτα γραφικων του XBOX 360;

Εδω ειναι καλυτερη απο 2 ATI σε crossfire ή Nvidia σε SLI, χωρις μαλιστα ακομα DirectX 10 και drivers.

Δεν σημαινει αυτο βεβαια κατι αρνητικο για την δυναμη του XBOX 360, απλα ειναι πολυ λογικο μετα απο ενα χρονο να εχει μεινει ηδη πισω σε σχεση με τα PC.

Και εγω οταν ειχα μαθει πρωτη φορα τα χαρακτηριστικα του XBOX 360 μου ειχαν κανει μεγαλη εντυπωση και πιστευα οτι θα αργουσα πολυ να το πλησιασω με το PC μου.

Αλλα ηδη το εχω ξεπερασει κατα πολυ... εχω MacPro.

Το Halo 2 θα παει την Nvidia 8800 στα ορια της; Ποιο αυτο...;

Η Nvidia 8800 στο Halo 2 θα κοιμαται και οταν βγει το Crysis θα ξυπνησει! :-D

562116_20050708_screen001.jpg

Δημοσ.
me pio game toxeis kseperasei?

Σε γραφικά; Το Oblivion για παράδειγμα σου κάνει; Το MacPro φίλε παίρνει και τα XP ή τα Vista.

Βασικά δεν έπρεπε να περιμένεις και πολύ. Καθόλου θα έλεγα. Ο PowerMac G5 Quad με 4χPowerPC G5 2,5GHz με πολύ μικρότερο pipeline σε σχέση με αυτό του επεξεργαστή του 360 είναι αρκετά γρηγορότερος. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι ο PowerMac δεν είχε και πολλά παιχνίδια. Το MacPro όμως; Είναι μέχρι και 4 φορές γρηγορότερος σε σχέση με έναν PowerMac G5 Quad!!! Δηλαδή αρκετά δυνατός για να βλέπεις τρελές αναλύσεις σε οποιοδήποτε game. To F.E.A.R. για παράδειγμα βγάζει στο MacPro, στην ίδια ανάλυση με αυτή του 360 αλλά με μεγαλύτερης ανάλυσης textures, 35fps και βάλε παραπάνω.

Ίδια ανάλυση, μεγαλύτερη ανάλυση στα textures, περισσότερα fps, mouse = PC = καλύτερο για FPS games.

Δημοσ.

de me endiaferei ti parnei to macpro oute k ta mac,kathws episis de kserw k apo auta.oxi to oblivion de m kanei.mou kanei to gears.k blepoume k gia sinexeia.fisika omws to pc san platforma thanai dinatoteri,de xreiazetai polli skepsi gia auto

Δημοσ.

costacurta και apple μπορει να το ξεπερασει το mac σας σε δυναμη το 360,

αλλα για να το ξεπερασει σε δυναμη που χρησιμοποιειται για αποτελεσματα

μαλλον πρεπει να κανετε πολλα ταματα στην παναγια της τηνου και στον αγιο φανουρη.

μεσα σε ενα χρονο εχει αρκετες παιχνιδαρες μαζεμενες, που για να βγουν και να τις παιξετε στο super-mac σας θα πρεπει να βγαλετε ασπρα μαλάκια.. ;)

καλως ή κακως τα releases των games εχουνε μεταφερθει στις κονσολες.

το benchmarking ειναι ενα χομπυ σχετικα πασέ, αλλα βεβαια οποιος θελει μπορει να συνεχιζει να ειναι φανατικος για παντα.

παντως το "εχω καλο pc για games, αρα ειμαι κομπλε" ειναι μια ατακα του παρελθοντος.

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως στο βιντεάκι που είδα του Gears στο IGN ο τύπος προσπαθεί απεγνωσμένα να πετύχει τον αντίπαλο του αλλά... εις μάτην!!! Με τον controller του 360 σιγά μην σημάδευε σωστά. Μόνο τρύπες στα βαρέλια έκανε μέχρι να το πάρει χαμπάρι και να γυρίσει την πλάτη πρεπούμενος σε φυγή! :-)

Δημοσ.

opws ta les einai apple gia ton xeirismo.k gw pou exw simplirwsei 15wro panw tou akoma prospathw..

ase meis de kseroume.auto mallon pes to kapou allou pou den to exoun paiksei to game

Δημοσ.

Καλες οι καινουριες καρτες για τα PC (και η 8800 και το επερχομενο chip της ΑΤΙ).Πραγματικα πολυ δυνατες.

Τι κριμα που δεν υπαρχουν και παιχνιδια για να τις χρησιμοποιησεις.....

Παντως ας μου δειξει καποιος με SLIx10 ενα παιχνιδι με καλυτερα γραφικα απο το Gears Of War του "ταπεινου 360".....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...