Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι γύρω στις 17/11 (κατά προτίμηση νωρίτερα) θα πάρω μια 42", δεν υπάρχει περίπτωση. GoW σε 19άρα tft δεν παίζω με τίποτα.

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

lcd ενοεις!γιατι η πλασμα εχουν χαμηλη αναλυση.οι φθηνες αστο ολες ειναι 852χ480 και οι πιο ακριβες 1024χ768.για πιο πανω αναλυση μιλαμε απο 2500 χιλιαρικα και πανω που ειναι πεταμενα λεφτα.

Δημοσ.

Ναι, για LCD TV μιλάω, το "tft" αναφερόταν καταχρηστικά στην οθόνη που έχω για το PC. Βουρ για 42" LCD στα 1366 x 768 λοιπόν, όποιος έχει κάτι καλό να μου προτείνει ας μου στείλει ένα pm όσο έχουμε ακόμα καιρό, γιατί με το τι επικρατεί στην αγορά είμαι παντελώς άσχετος (δεν βλέπω τηλεόραση σχεδόν ποτέ και όσο για ταινίες...αραιά και που).

gears_of_war_2.jpg

Sorry για το offtopic αλλά όταν βλέπω τέτοια γραφικά κάτι με πιάνει...

Δημοσ.

Halo 3 Legendary Edition: A Helmet for Your Cat

Yeah, it actually comes with a giant helmet.

Regular copy of Halo 3: $59.99? (It's a first-party game, will it be $49.99?).

Collector's Edition of Halo 3: $69.99? Maybe a two-disc set of the game along the lines of the Halo 2 collector's edition.

Legendary Edition of Halo 3: A four-disc set, featuring a video of cut-scenes from the Halo games with DVD-style director's commentary, among other extras like documentaries and and a look at the way Halo fans have extended the fiction, in addition to the actual game. Oh, and there's a cat-head sized SPARTAN helmet that you'll put over the four discs as a display piece. How much will this all cost? No one has a clue.

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3154716

Δημοσ.

EGM Says MGS4 On Xbox360?

Yes, before we go on, we know that this post is a bit thin in the facts department, but it is Friday night, we figure hey, have some fun, the week is done. If you look closely at the cover of the latest EGM (image at link), you will clearly see that it says "Metal Gear Solid 4 On Xbox 360?" What this means, we do not know. We bring it to you anyway to commence the weekend.

Δημοσ.
Ναι, για LCD TV μιλάω, το "tft" αναφερόταν καταχρηστικά στην οθόνη που έχω για το PC. Βουρ για 42" LCD στα 1366 x 768.

file to na pareis twra mia LCD me max analisi 1366x768 den einai kai i kaliteri epilogi dioti den ipostirizei native analisi 1080i oute 1080p.oi times twn full high definision tv arxizoun kai peftoun kane ligo ipomoni kai se ligo kairo ta skas se kati pou axizei.an kai isws xriastei na perimeneis poli gia na pesoun oi times.

Δημοσ.
file to na pareis twra mia LCD me max analisi 1366x768 den einai kai i kaliteri epilogi dioti den ipostirizei native analisi 1080i oute 1080p.oi times twn full high definision tv arxizoun kai peftoun kane ligo ipomoni kai se ligo kairo ta skas se kati pou axizei.an kai isws xriastei na perimeneis poli gia na pesoun oi times.

Παιδιά κατ'αρχήν sorry για το offtopic, θα είναι το τελευταίο σχετικά με τηλεοράσεις κλπ. Αλλά πιστεύω ότι όλο και κάποιοι θα ενδιαφέρονται για το πού θα παίζουν όλα αυτά τα παιχνίδια με τα καταπληκτικά γραφικά που βλέπουμε σ'αυτό το thread.

Το περίεργο είναι ότι σε όσα ελληνικά φόρουμ έχω δει (π.χ. avsite) όλοι είναι περίπου κάθετα αντίθετοι με την αγορά 768p τηλεόρασης και πάνε φουλ για τα 1080p. Στα περισσότερα fora του εξωτερικού πάλι (ακόμα και στα αμερικάνικα) η λογική τους είναι ότι θα αργήσουμε αρκετά να δούμε 1080p σε καθημερινή χρήση και ότι στους δέκτες μέχρι 42" από τα 2-3 μέτρα απόσταση η διαφορά 768-1080 δεν πολυφαίνεται. Είναι κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση, χωρίς να γνωρίζω πολλά επί του θέματος.

Τελοσπάντων επειδή δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να βγει το...XBOX 720 ή το PS4 για να πάρω 1080p σε λογικά λεφτά νομίζω θα πάω από τώρα για την σχετικά φτηνή LG 42LCR και στη χειρότερη θα την πουλήσω κάποια στιγμή για να ανέβω κατηγορία. Υπ'όψιν ότι την τηλεόραση δεν τη θέλω για να φτιάξω home theater ούτε για HD ταινίες.

Και πάλι sorry για το offtopic. Κανονίστε να αρχίσουμε κανένα πρωταθληματάκι NBA 2k7 τώρα που επιτέλους βγήκε!

Δημοσ.
Παιδιά κατ'αρχήν sorry για το offtopic, θα είναι το τελευταίο σχετικά με τηλεοράσεις κλπ. Αλλά πιστεύω ότι όλο και κάποιοι θα ενδιαφέρονται για το πού θα παίζουν όλα αυτά τα παιχνίδια με τα καταπληκτικά γραφικά που βλέπουμε σ'αυτό το thread.

Το περίεργο είναι ότι σε όσα ελληνικά φόρουμ έχω δει (π.χ. avsite) όλοι είναι περίπου κάθετα αντίθετοι με την αγορά 768p τηλεόρασης και πάνε φουλ για τα 1080p. Στα περισσότερα fora του εξωτερικού πάλι (ακόμα και στα αμερικάνικα) η λογική τους είναι ότι θα αργήσουμε αρκετά να δούμε 1080p σε καθημερινή χρήση και ότι στους δέκτες μέχρι 42" από τα 2-3 μέτρα απόσταση η διαφορά 768-1080 δεν πολυφαίνεται. Είναι κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση, χωρίς να γνωρίζω πολλά επί του θέματος.

Τελοσπάντων επειδή δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να βγει το...XBOX 720 ή το PS4 για να πάρω 1080p σε λογικά λεφτά νομίζω θα πάω από τώρα για την σχετικά φτηνή LG 42LCR και στη χειρότερη θα την πουλήσω κάποια στιγμή για να ανέβω κατηγορία. Υπ'όψιν ότι την τηλεόραση δεν τη θέλω για να φτιάξω home theater ούτε για HD ταινίες.

Και πάλι sorry για το offtopic. Κανονίστε να αρχίσουμε κανένα πρωταθληματάκι NBA 2k7 τώρα που επιτέλους βγήκε!

exontas 720p stis 32 intses

tha sou elega na pas kateytheian sta 1080p [kai fisika na einai kai oi eisodoi 1080p]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...