p3tran Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 ε, αυριο θα το εχω κι εγω στα χερια μου.. η τηλεοραση μου θα κανει ακομα καμια βδομαδα να ερθει...
Rebel21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 paidia ligi voithia eixa to 360 sindemeno me to media center pc kai douleve mia xara alla gia kapio logo to esvisa.twra otan paw na to xanasindesw afou ginei oli i diadikasia kai dwsw to 8-digit number pou sou zitaei meta leei creating user account kai vgazei error ligo prin oloklirothei i diadikasia.to provlima den exei na kanei me firewall(sigouro auto).mipws skerei kaneis tipota?kai kati akoma tha ithela na mou pei kapoios ti amaxi xrisimopoiei gia na parei platinum medal stis "cone challenge" pistes tou pgr3 to vriskw poli diskolo afou zitaei 30 me 40 xiliades kudos.euxaristw.
privateer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Worms to hit Xbox Live Arcade? http://www.gaming-360.com/?p=98
grjohn Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Καλά έτσι και βγάλουν worms θα πέσει πολύ λιώσιμο:) Τα χρώματα τα έφτιαξα τελικά από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και είναι όπως πριν.
NeTeD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Εμένα δεν διορθώνονται και πολύ τα χρώματα, φένονται ελαφρώς ξεθωριασμένα. Έχω ξεχειλώσει τις ρυθμίσεις προς τα πάνω αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον ίδια με αυτά που βλέπω καθημερινά στο μόνιτορ - όχι να πρέπει να ανεβάζω brightness-contrast κάθε φορά για να δείξει οκ. Ειδικά αν το μόνιτορ δεν έχει και φοβερές ρυθμίσεις. Σε LCD-TV με είσοδο VGA μάλλον αλλάζουν τα πράγματα γιατί έτσι κι αλλιώς η φωτεινότητά τους είναι πολλαπλάσια από αυτή των PC-μόνιτορ. Έχουν και περισσότερα ρυθμιστικά.
xrest Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 pantws sigoura einai kalitero apo mia standart tv,etsi?egw exw mia 20ara tv k de maresei k poli.aksizei to vga me 2 logia?
NeTeD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Πάντως ένα έχω να πω! Η ποιότητα/ανάλυση των γραφικών είναι φανταστική! Τώρα που παίζω στο μόνιτορ του υπολογιστή είναι και η πρώτη φορά που μπορώ να κάνω πραγματική σύγκριση μεταξύ του 360 και του PC. Παίζω RidgeRacer σε 1280x1024 με τα antialias του και τις γραφικάρες του και η κίνηση είναι τόσο ομαλή και χάρμα οφθαλμών ταυτόχρονα!! Και όσο σκέφτομαι τί πρόκειται να ακολουθήσει από τα επόμενα παιχνίδια και την καλύτερη εκμετάλευση του 360... Ελπίζω με κάποιο patch/whatever να φτιάξουν το πρόβλημα με το ξεθώριασμα του VGA. Είναι το μόνο που με ξενερώνει...
NeTeD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 pantws sigoura einai kalitero apo mia standart tv,etsi?egw exw mia 20ara tv k de maresei k poli.aksizei to vga me 2 logia? Σίγουρα θα δεις πολύ πιο φοβερά γραφικά, αλλά την ζωντάνια που βλέπεις τώρα στην TV μάλλον θα πρέπει να την ξεχάσεις. Εκτός αν το διορθώσουν. Διορθώστε το ρεεε!!
poromenos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Σίγουρα θα δεις πολύ πιο φοβερά γραφικά, αλλά την ζωντάνια που βλέπεις τώρα στην TV μάλλον θα πρέπει να την ξεχάσεις. Εκτός αν το διορθώσουν. Διορθώστε το ρεεε!! mipos exei sxesi afto me tin othoni sou?
NeTeD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δυστυχώς το δοκίμασα με άλλη μία TFT και με μία CRT. Το ίδιο ακριβώς ανέφερε και ο grjohn... Μόλις δοκίμασα το καλώδιο. Τα χρώματα φαίνονται αρκετά ξεθοριασμένα βέβαια η ανάλυση είναι τέλεια. Και εμένα είναι γύρω στα 5 μέτρα αλλά δεν νομίζω ότι φταίει αυτό.
Giorgoc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδη διαλεγεις και περνεις... ποιοτητα χρωματων 'Η καλη αναλυση..
NeTeD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Ή τηλεόραση HD-Ready Πάντως ναι, αυτή την αίσθηση έχω. Και μου φένεται μεγάλο παράπτωμα που συμβαίνει αυτό γι'αυτό και ελπίζω σε διόρθωση. Λέτε γι' αυτό να πωλούνται καλώδια VGA με το σταγονόμετρο; Μην και γίνει τόσο αντιληπτό το πρόβλημα μέχρι να το διορθώσουν; Ας πουν όμως κι άλλοι που έχουν το καλώδιο μήπως και έχω κάνει κάνενα χοντρό λάθος... (που δεν νομίζω)
LambrosN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 παιδια γvωριζεις κανεις για το τι εχει να βαλει η microsoft μελλοντικα στο marketplace για νεα playable demos να κατεβασουμε??
Giorgoc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Εγω θα παω το πρωι να παρω απο media markt !Ελπιζω να μην τα πηραν ολα και ειμαι τοσο γκαντεμης (Ε γιατι 360 σε τηλεορασουλα 14αρα δεν λεει )
grjohn Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Εγώ δοκίμασα αρχικά να παίξω με το contrast. Ωστόσο αυτό ήταν ήδη στο τέρμα. Μετά όμως βρήκα κάποιες ρυθμίσεις για την τηλεόραση και το έβαλα κάπου που λέει dynamic. Έχει και μία ρύθμιση game που είναι εξίσου καλή. Πραγματικά μετά την αλλαγή αυτή τα χρώματα έγιναν ίδια με πριν το VGA. Ίσως να μην μπορούν να ρυθμιστούν όλες οι τηλεοράσεις γιατί το ίδιο πρόβλημα έχει συζητηθεί εκτενώς στο xbox forum. Ένα update είναι πολύ πιθανό να φτιάχνει τα χρώματα. Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα καλωδίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.