Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι ιδέα μου ή το XBOX Live έχει πέσει πάλι? 17/10 δεν είχαν πει θα το έκλειναν για αναβάθμιση? Εδώ και καναδυο ώρες δεν μπορώ να μπω...

edit:

Άκυρο κύριοι, ως φαίνεται το router ή/και το 360 έκαναν τα δικά τους (θα φταίει το πολύ άνοιξε-κλείσε του κουτιού :) ) και τελικά δεν έφταιγε το XBL. Μόλις γύρισα το DNS από manual σε automatic και πάλι σε manual ξεκόλλησε η σύνδεση και μπήκε κανονικά. Έχασα όμως τα downloads των demos splinter cell και phantasy star universe, για κάποιο περίεργο λόγο δεν έκανε resume. Άντε πάλι από την αρχή...

Δημοσ.

Κατέβασα το Splinter Cell DA demo αλλά περιμένω κανένα μισάωρο να κάνει Joining session... αλλά δεν γίνεται τίποτα, τι παίζει;

Πότε κυκλοφορεί το Lumines Live?

Δημοσ.
Κατέβασα το Splinter Cell DA demo αλλά περιμένω κανένα μισάωρο να κάνει Joining session... αλλά δεν γίνεται τίποτα, τι παίζει;

Το έκανε και σε μένα αυτό, δεν ξέρω τι έφταιγε αλλά με τα πολλά έπαιξε. Για την ακρίβεια το μόνο είδος MP που δούλευε ήταν το πάνω αριστερά στο μενού, δεν θυμάμαι ποιό είναι, το co-op μου φαίνεται? Τελοσπάντων, όσο έπαιξα δεν μου γυάλισε καθόλου το μάτι. Μην σας πω ότι το SC3 στο Xbox one μου φάνηκε σαν να έχει καλύτερα γραφικά.

Έχω πείσει το θείο να μου στείλει το DA full και θα πρέπει να περιμένω καμια μέρα ακόμα μέχρι να το λάβω. Είμαι βέβαιος ότι τελικά θα είναι εξωπραγματικό το παιχνίδι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...