Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

egw apla tha ithela na parakalesw ton moderator,na sbinei kateuthian ta "perierga"minimata apo atoma pou mpainoun me ufos,mi exontas ti na kanoun pera apo to na grafoun mapes,auta.egw proswpikes antekliseis de dexomai k apantaw(k oxi mono pisw apo to keyboard,pm an thelei).nomizw ta 300+ posts mou deixnoun to ufos k an exw prokalesei kapoion.k siggnwmi gia to offtopic.sto thema mas pia pounai to 360. :)))

Δημοσ.
Παντού έτσι λένε αλλά είναι άφαντο το καλώδιο...... Δείτε στο ebay τι γίνεται και θα καταλάβετε

Ναι εχω κοιταξει..κλεφτες ειναι..εχω δει να το πουλανε μεχρι και 70 ευρω!

Δημοσ.

Μόλις πήρα στο Media Markt τηλέφωνο και μου είπαν ότι σήμερα έφεραν καλώδια VGA!

Μάλιστα μου είπε ότι υπάρχουν 8-9 τεμάχια. Πάω να πάρω, εγώ πάντως για να είμαι σίγουρος του έδωσα όνομα να μου το κρατήσει και ζήτησα και το όνομα του μη γίνει καμιά στραβή.

Παράνοια με αυτό το καλώδιο!

Δημοσ.
Μόλις πήρα στο Media Markt τηλέφωνο και μου είπαν ότι σήμερα έφεραν καλώδια VGA!

Μάλιστα μου είπε ότι υπάρχουν 8-9 τεμάχια. Πάω να πάρω' date=' εγώ πάντως για να είμαι σίγουρος του έδωσα όνομα να μου το κρατήσει και ζήτησα και το όνομα του μη γίνει καμιά στραβή.

Παράνοια με αυτό το καλώδιο![/quote']

Το αυθεντικο ειναι? :-D

Δημοσ.

Προσέξτε όμως συγκεκριμένα με τα Mediamarkt διότι εμένα δύο φορές μου είπαν στο τηλέφωνο ότι το έχουν αλλά τελικά εννοούσαν το component hd. Έχω πάει δύο φορές άδικα εκεί.

Δημοσ.

Το πήρα!!! Το κανονικότατο αυθεντικό είναι! Από το κρεμαστάρι που το πήρα είχε ακόμα άλλα 6 !! Ίσως να έχουν κι άλλα στην αποθήκη, ποιός ξέρει, αλλά όσοι θέλετε καλό είναι να τρέξετε και πάρτε και κανά τηλεφωνάκι πρώτα!

Φίλε telegamesvg ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία! :D

Δημοσ.
Το πήρα!!! Το κανονικότατο αυθεντικό είναι! Από το κρεμαστάρι που το πήρα είχε ακόμα άλλα 6 !! Ίσως να έχουν κι άλλα στην αποθήκη' date=' ποιός ξέρει, αλλά όσοι θέλετε καλό είναι να τρέξετε και πάρτε και κανά τηλεφωνάκι πρώτα!

Φίλε telegamesvg ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία! :D[/quote']

Ποτε προλαβες?ειμαστε και στον ιδιο Δημο :mrgreen: 30 ευρω?

Δημοσ.
Το πήρα!!! Το κανονικότατο αυθεντικό είναι! Από το κρεμαστάρι που το πήρα είχε ακόμα άλλα 6 !! Ίσως να έχουν κι άλλα στην αποθήκη' date=' ποιός ξέρει, αλλά όσοι θέλετε καλό είναι να τρέξετε και πάρτε και κανά τηλεφωνάκι πρώτα!

Φίλε telegamesvg ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία! :D[/quote']

grigora balto k kane post entipwseis!!!!!!!!!!!!!kremomai apo ta xeili sou....:mrgreen:

Δημοσ.

na sou po ego pou to exo eksarxis otan pira tin konsola

erxetai me adaptora vga gia thiliko - thiliko kai me 2 adaptores ixoun !!! fantastiki ipostiriksi!!!

oson afora poiotita ... to sindesa me mia lcd lg 19inches monitor kai me analisi 1380x768 tin megaliteri pou ipostirizei to xbox apo to system menu tou mesa kai mou vgazei ta paixnidia tis ea oti einai idi HIGH DEFINITION !!!!

oxi oti einai alla i apodosi tous einai polu kaliteri apo mia 15ara i 17ara tileorasi

an den exeis megali tv i hd tv tote einai i kaliteri lisi

Δημοσ.

Εγώ έχω μία LG 32' που δεν έχει component HD εισόδους αλλά έχει VGA. Οπότε περιμένω να το δοκιμάσω σήμερα να δω πως θα παίζει...

Δημοσ.

Λοιπόν το έβαλα στο 19άρι TFT του PC. Επιτέλους κατάφερα να δω υψηλή ανάλυση και είναι υπέροχη!

Όμως δεν μπορώ να πω ότι τα πάντα είναι άψογα από χρώματα/contrast, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται και στο monitor μου που δεν είναι ότι καλύτερο σ' αυτόν τον τομέα. Επίσης η οθόνη μου έχει ενσωματωμένο καλώδιο VGA και τώρα μαζί με το δικό της και του 360 έχει γίνει το καλώδιο περίπου 5 μέτρα! Επιφυλάσσομαι να το δοκιμάσω και αλλού για να πω με σιγουριά. :)

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα το καλώδιο. Τα χρώματα φαίνονται αρκετά ξεθοριασμένα βέβαια η ανάλυση είναι τέλεια. Και εμένα είναι γύρω στα 5 μέτρα αλλά δεν νομίζω ότι φταίει αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...