Blackjim Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Τα γραφικά είναι επιεικώς απαράδεκτα για next gen κονσόλα, σκέτη ντροπή. Από την άλλη θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι και να πούμε και "μπράβο" (NOT!!!) στην Konami που δέησε να φτιάξει τέτοια γραφικά και να δεν έβαλε αυτούσια τα graphics του PS2. Καλά τα λέει ο Blackjim. Mwre makari otan ta doume stin othoni mas na einai toulaxiston omorfa... Alla xlwmo to vlepw... Des oi alloi ti kanane tosous mines prin... http://www.electronicarts.nl/images/screenshots/68894-FIFAWC06x360SCRNgameplay2%20(Medium).jpg
Wolfidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Gears of War MP http://metacafe-699.vo.llnwd.net/e1/ItemFiles/%5BFrom%20www.metacafe.com%5D%20255874.1870944.1.wmv Eixa pei na min 3anasxolei8w me to game mexri na bgei... omws den ante3a, kilisa pali. :oops: mia erwtisi. giati e3afanizetai to crosshair otan den "zoomarei"? Den mporeis na simadeuseis apo pio makria? Prepei na to fereis me to stanio konta gia na simadepseis?
xrest Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 GDC London: Epic's Rein - 'Next-Gen Starts When I Say So' He also revealed that Gears Of War itself will take twelve-and-a-half hours to complete (not a recently cited ten hours, he made sure to point out), and that there is "plenty of replayability" after the fact. exei gelio i sinenteuksi tou http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=11102
polakis21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Εντάξει ρε παιδιά μην λέτε βλακείες, βελτιώθηκαν τα γραφικά στο pro6 σε σχέση με pro5 ps2,xbox. Οι άλλοι έφτιαχναν λέει το φιφα07 3 χρόνια ενώ η Κοναμι τα έκανε μέσα σε 1 χρόνο!Πάλι καλά να λέτε Εμένα μια χαρά μου φαίνονται...Όχι τέλεια αλλά μια χαρά θα είναι στην HD tv μου... Ας κάνουν σουπερ γραφικα στην επόμενη έκδοση, χέστηκα.Εγώ από τα βίντεο που είδα το gameplay είναι φοβερό και πάλι,με μικρή βελτίωση στα γραφικά κι αυτό για τους παλιούς pro/we παίκτες είναι υπέραρκετο Παίξτε φιφα για να κουνιέται η γλώσσα του Ροναλντίνιο χωρίς βάθος με άθλια συστήματα και τακτικές αλλά και να βάζετε άθλια τυποποιημένα γκολ όπως το γκολ πλασε του αντριάνο μηχανικό στο βίντεο της Χ06... Φιφα καληνύχτα, δεν θα βρεις ποτέ το touch...όσο κι αν αντιγράφεις...
HomoR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Telika einai aporias aksio giati kanis den asxolite me to TEST DRIVE UNLIMITED eno oloi to perimenane pos kai pos... Entaksi to pexnidi 8eli "kapsimo" gia na to proxoriseis alla kata ta alla einai mia olofreskia kai poly kala ektelesmeni idea... Edo o allos ekane club kai den ksanapatise...profanos eide ta skoura ston antagonismo kai tin ekane me elafria kata tin sini8i tou taktiki(pgr3,gtr,gtr2,gtl) kai analonete me to na asxolite me sissy games px zuma klp:-D
Blackjim Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Εντάξει ρε παιδιά μην λέτε βλακείες, βελτιώθηκαν τα γραφικά στο pro6 σε σχέση με pro5 ps2,xbox.Οι άλλοι έφτιαχναν λέει το φιφα07 3 χρόνια ενώ η Κοναμι τα έκανε μέσα σε 1 χρόνο!Πάλι καλά να λέτε Εμένα μια χαρά μου φαίνονται...Όχι τέλεια αλλά μια χαρά θα είναι στην HD tv μου... Ας κάνουν σουπερ γραφικα στην επόμενη έκδοση, χέστηκα.Εγώ από τα βίντεο που είδα το gameplay είναι φοβερό και πάλι,με μικρή βελτίωση στα γραφικά κι αυτό για τους παλιούς pro/we παίκτες είναι υπέραρκετο Παίξτε φιφα για να κουνιέται η γλώσσα του Ροναλντίνιο χωρίς βάθος με άθλια συστήματα και τακτικές αλλά και να βάζετε άθλια τυποποιημένα γκολ όπως το γκολ πλασε του αντριάνο μηχανικό στο βίντεο της Χ06... Φιφα καληνύχτα, δεν θα βρεις ποτέ το touch...όσο κι αν αντιγράφεις... Oti kai na sou pei kaneis de nomizw oti tha katalaveis giati eisai kollimenos me to PES kai to "theiko" tou gameplay ktl ktl.Kai fysika ta alla ta vlepeis ola athlia me glwsses na kouniountai Apla des kai prospathise mpas kai katalaveis, PES 6 x360 ( eixan poly parapanw apo 1 xrono na to kanoun , mi leme mlkies ) PES 5 Vlepeis megales diafores!? An nai ante dwse kai 70? na tous enisxyseis ekei stin konami gia tin gamati douleia pou kanoun...
polakis21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Φίλε μου εγώ δεν είμαι καθόλου κολλημένος διότι θα τα πάρω και τα 2 όπως πάντα.Και όπως πάντα καταλήγω να παίζω pro όχι λόγω κολλήματος αλλά επειδή πάντα είναι καλύτερο πως να το κάνουμε.Άσε που μου τα φέρνει ο θείος και δεν δίνω 70 ευρώ στην Κονάμι Τώρα όσο για την φωτογραφία πίσω από το τέρμα?Άν κρίνεις από αυτή το παιχνίδι, τότε μάλλον εσύ είσαι κολλημένος... Μην ξεχνας ότι το pro6 είναι 1 χρόνος δουλειάς. Εσύ δηλαδή θα παίξεις το φιφα γιατί? Επειδή έχει καλύτερα γραφικά από το pro6?;Έχεις πάντως άποψη σωστή για τα ποδοσφαιράκια!Δες καλύτερα τα βίντεο του φιφα και θα καταλάβεις ότι όλες σχεδόν οι κινήσεις είναι άθλιες και ψεύτικες!Κεφαλιες χάλια,κινηση σουτ για γέλια, στροφές ενώ τρέχεις σαν μεθυσμένος, πάσα τερματοφύλακα ψεύτικη, σέντρες όλες με φάλτσο λες και την τραβάνε με μαγνήτη και φυσικά όλα τα σουτ πάνε με φάλτσο και ποτέ ευθεία. Αλλά ξέχασα παίζουμε ποδοσφαιράκι επειδή έχει τέλεια γραφικά... Και ναι βλέπω διαφορές:Καλύτερα χρώματα, 3D κόσμος στις εξέδρες,καλύτερο γρασίδι,καλύτερο interface με ρανταρ ονόματα κλπ.Πράγματα λεπτομέρειες που όμως κάνουν την διαφορά σε ένα παίχνιδι με τέλειο gameplay, έστω και με μικρό update στα γραφικά, όχι αυτό που περιμέναμε όλοι...
The_Sheep Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 DIRT: Colin McRae Off-Road epitelous ena rallaki next-gen gia ta gousta mou parte merikes photos Visually, from what weʼve seen so far, DIRT is looking phenomenal. As cars in the current-gen took damage, DIRT will be taking the concept even further. Cars will crumple and be able to wrap around objects, so going off the road and into a tree will severely debilitate your ride. Scraping up against a canyon wall will scratch your vehicleʼs body down to the metal or carbon fiber. All of the environmental track elements, from the potholes, manholes, and bumps are all physics based. Even the trees will be modeled down to their leaves, with soft shadows and specular shading. If everything comes together as promised, DIRT could be the most beautiful rally title ever created.
HomoR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Ta kainouria autokinita pou 8a einai dia8esima gia download sto test driv unlimited auton ton mina. Ferrari 612 Scaglietti Ferrari 308 GTS Koenigsegg CCR TVR T440 RUF RT 12 Lamborghini Diablo GT Dodge Charger Super Bee Hemi(old one)
privateer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Coming Soon: Totem Ball You've been asking...and I have finally got an answer: It's coming to the Xbox Live Arcade tomorrow (10/4)....I'll post the moment it is available for download.
ultralisk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 ta pragmata einai apla.....sigoura tha kataliksoume na paizoume pali PES (to FIFA mia zoi gia ta panigiria) alla i alitheia einai oti ta grafika gia next-gen konsola EINAI GIA TA MPAZA......den simainei oti tha mas valoun kai grafika tou athanatou PES1 sto PSone kai emeis tha to paizoume giati einai Konami.....as ksipnisoun siga siga
nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Εντάξει βρε παιδιά, μην συνεχίζετε το θέμα εδώ, υπάρχει και FIFA 07 thread, όπως επίσης και άφθονα PES threads. Μιλώντας αποκλειστικά για το 360 (ευελπιστώ σε λίγες ώρες να αποκτήσω ένα, επιτέλους...) νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι σ'αυτήν την κονσόλα το FIFA 07 έχει σαφώς καλύτερα γραφικά από το επερχόμενο PES 6 (και πολύ καλύτερο animation σίγουρα). Και ότι τα γραφικά του PES 6 κάθε άλλο παρά next gen είναι. Δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα καλύτερο από μία εταιρεία που έχει το PS2 σαν πρώτη προτεραιότητα εδώ και πόσα χρόνια. Φτάνουμε στο 2007 και ακόμα τα μενού και τα κουμπιά στο PC θα είναι τα ίδια με του PS2. Με τις next gen κονσόλες έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια νέα αρχή. Μόλις γυρίσω από τη δουλειά θα βάλω το 360 στην πρίζα, θα νοικιάσω 3-4 παιχνίδια από το video club να δω τι παίζει (PGR3 included) και θα αρχίσει η έρευνα για το γνωστό φλασάρισμα...πότε θα βγει το NBA 2k7, πότε, αμάν δεν μπορώ να περιμένω. (offtopic συμβουλή: Μην κράζετε το FIFA χωρίς να το έχετε δει, συνήθως είναι για τα μπάζα αλλά το φετινό είναι πολύ καλό. Για παράδειγμα το μακρινό σουτ του FIFA είναι πολύ καλύτερο από του PES 5. Το FIFA φαίνεται να υπερτερεί πλέον και σε πολλά σημεία του gameplay και όχι μόνο στα γραφικά, τον ήχο και τις άδειες των ομάδων. Αυτό δεν σημαίνει ότι το FIFA είναι καλύτερο γενικά, ακόμα και το περσινό PES του ρίχνει. Αλλά όλοι βλέπουμε για που πάει το πράγμα. Επίσης μην θάβουμε και την Konami χωρίς να δούμε πρώτα το PES 6, μπορεί να είναι πολλές φορές ανώτερο από το FIFA και λογικά θα είναι).
Socratis_g Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Πωπω Πρόβατο!!!!! Τι ραλάρα φένεται αυτή????? Ενα τέτοιο παιχνίδι περιμένω να το κάψω!! Βαρέθηκα να βλέπω φωτογραφίες από παιχνιδάρες!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.