telegamesvg Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 "Το Gotham TV ειναι σαν να βλεπεις τηλεοραση ζωντανα' date='αγωνες που γινονται εκεινη τη στιγμη,αναμεσα στους καλυτερους παιχτες στο κοσμο στο Project Gotham Racing 3." Για να το δει κάποιος θα πρέπει να εχει και το παιχνίδι;Ή αρκει να έχει συνδρομη στο Xbox live μόνο;[/quote'] Πρεπει να εχει και το παιχνιδι .... Αλλα ειναι φοβερο.....διαλεγεις και την καμερα που θελεις να βλεπεις ....!!!
telegamesvg Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Είναι τόσο δύσκολο να βγεις στο Gotham Live TV; Το έχει σαν achievement στο παιχνίδι, υπάρχει κανένας τρόπος να βγεις εύκολα στο GLTV; Ειναι τυχαιο ποιους αγωνες θα δειξει live ..
DIMERR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Ειναι τυχαιο ποιους αγωνες θα δειξει live .. Sigoura??????
Predatorkill Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Xbox 360 Sparks Bomb Scare At Airport The New Yorks Times is reporting that a carry-on case, with an Xbox 360 inside, sparked a terror alert to go off at MacArthur Airport after several x-ray screenings revealed the case to be containing suspicious wires. That section of the airport was cleared and the bomb squad was deployed to investigate. Yep this pretty much confirms that the Xbox 360 is THE bomb (you knew it was coming). Here's a snippet from the article: A passenger toting an Xbox 360 in a carry-on case sparked a terror alert at MacArthur Airport on Long Island yesterday, forcing a terminal to be evacuated. Officials say the Chicago-bound flier, worried that his game console might be swiped if he checked it, instead put it in a metal case that he carried through security checkpoints. At 12:15 p.m., the container passed through an X-ray machine, and screeners thought it might have held a bomb. "The package looked to be suspicious with wires running through it," said airport spokeswoman Michele Remsen. Officials evacuated the west wing and called in the bomb squad. Officers examined the case and deemed it harmless. Airport worker Kimberley Edwards, 17, who'd been on the job for just three days, said the incident was "frightening." "Of course I thought it was a terrorist threat,"she said. http://www.xbox365.com/news.cgi?id=GGPNLLLHGi12291253 Χαχα!Ρε τι παθαμε! Για να μπεις στο live tv πρεπει να εισαι ψηλα στη καταταξη στο live,δεν αρκει ενα achievement.Αν για παραδειγμα δεν παιξεις για 2-3 μερες,η καταταξη σου πεφτει με αποτελεσμα να βγαινεις απο το LiveTV.Θελει προσπαθεια για να μεινεις ψηλα. Ειπατε οτι ειναι τυχαιο ποιους αγωνες θα δειξει.Αυτο εινα αληθεια,οντως ειναι τυχαιο ποιους θα δειξει,πριν ξεκινησει ομως το παιχνιδι που προκειται να μεταδοθει ζωντανα,στο λεει στη loading screen.Αυτο που αλλαζει καμερα ειναι απιστευτο...Μπορεις να μαθεις και 5 πραγματα βλεποντας τους καλυτερους του κοσμου! Οσο για το αν βαζετε Ιρλανδια ή Αγγλια για τον τοπο διαμονης σας στο live,δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα.Ιρλανδια βαζαμε επειδη δεν χρειαζοταν να ψαξεις για ταχυδρομικο κωδικα,ενω στην Αγγλια ηταν απαραιτητος για να συνεχισεις την εγγραφη. Αν δηλωσεις για π.χ. Ιταλια,ποιο πολυ θα παιζεις με Ιταλους για παραδειγμα,παρα με Αγγλους,Αμερικανους κτλ κτλ καθως καρφωνεσαι πανω στους Ιταλικους σερβερ.Τωρα αν ειναι καλυτερα απο lag καθως ειναι πιο κοντα απο την Αγγλια αυτο δεν το γνωριζω. Εμαθα πως αν εισαι συνδρομητης στο live και εχεις κατεβασει το Kiosk Demo Disk πρεπει να βγαλεις το σκληρο για να το παιξεις καθως αποθηκευονται διαφορα στο σκληρο και αυτο ειναι καπως επικινδυνο.Μαλλον τα "βλεπει" αυτα το live,και παντα υπαρχει η περιπτωση να πεσει ban.Προσοχη παιδες.Ευχαριστω jimbrav που βρηκες αυτη τη πληροφορια.
privateer Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Konami has released new movie trailer (23MB ~ WMV) and some new screenshots of Rumble Roses XX, an all-girl wrestling game starring a bevy of beautiful combatants. The game features over 20 female characters, each with her distinct personality. Rumble Roses XX will be released for Xbox 360 early 2006. http://www.konami.jp/gs/game/rumbleroses/xbox360/movie/rrxx_02_l.zip
xrest Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 moufa,apati...kala den perimenw apo konami,namco na katsoun na bgaloun kalo apotelesma sto 360...
Palm Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Σημερα το βραδυ στις 8 η ωρα στο FNAC στο Μαρουσι ειχε 15 κομματια κονσολες X-box-360 Core System...... Τρεχατε αυριο να πρλαβετεεεεεεεε.............
privateer Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Grand Raid Offroad now on Xbox 360 http://www.xboxyde.com/news_1921_en.html
Predatorkill Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Σημερα ηρθαν κατι παιδια σπιτι μου που τους εχω γνωρισει στο live και εχουμε το site http://www.xbox-live.gr μαζι. Τραβηξα μερικες φωτογραφιες απο τη πλασμα μου την ωρα που επαιζαν NFS
telegamesvg Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Sigoura?????? Ετσι νομιζω, γιατι σε αρκετους αγωνες που περνω μερος λεει απο κατω οτι "αυτος ο αγωνας μεταδιδεται live" χωρις να λαμβανουν μερος καποιοι τοσο ιδιαιτεροι παικτες σε αυτον
grjohn Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Μήπως ξέρει κανείς να υπάρχει διαθέσιμο κάπου οπουδήποτε το καλώδιο VGA HD? Ψάχνω να το βρω 10 ημέρες και δεν υπάρχει πουθενά. Έχω ξενερώσει εντελώς να έχω LCD 32' και να παίζω σε άθλια ανάλυση.
Predatorkill Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 To LCD σου δεν εχει component εισοδο?Για ψαξτο!
dreaming123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε και εγώ έψαξα όλη την στουρνάρη-the mall-media mark αμπελόκηπους να το βρω για έναν φίλο αλλά μάταια.
BlizardBill Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δεν υπάρχει πουθενά ... από πλαισιο είπαν ότι 6 Ιανουαρίου θα φέρουν 60 κομμάτια. 8elw hdtv Κρατήσου καλύτερα … ένας projecror 1280x720 ή 1024 είναι ίσως πιο καλός για xbox360 (δεν πάει και παραπάνω), με λογικές τιμές, και επίσης ότι καλύτερο για ταινίες. Και για συχνή χρήση ,ένα απλό 19`μόνιτορ με το vga cable. Από εκεί και πέρα, δες κάτι monitor 1080p (1920x1080) που αρχίζουν να βγαίνουν στις 37 ιντσες και περίπου στα 2000 ευρώ, και σκέψου τι έχει να γίνει σε λίγο με την hdtv-blueray-ps3. Νομίζω αξίζει έτσι και αλλιώς να περιμένεις για κάτι τέτοιο (full-hdtv), και όχι το απλό τώρα. Δυο link ... http://www.pricegrabber.com/search_techspecs_full.php/masterid=9154017/ut=d459ab2223d3baa9 http://www.cyberport.de/index.omeco?EVENT=item&PHPSESSID=59f009f777425898769825252d3750d4&ARTICLEID=61478&GROUP=1252&PARENT=1019 Από gotoc-delphiforums , για απάντηση κιόλας μιας συζήτησης που είχαμε στο παλιό topic νομίζω. "Mε έναν operator του avsite.gr προσπαθούμε να κανονίσουμε την μισο-μαζική αγορά της Amoi LC37AF1E - το κόστος δεν το ξέρω ακόμα αλλά θα κυμανθεί στο διχίλιαρο (με καλύτερη περίπτωση κάτω από διχίλιαρο) μετά από πολύ ψάξιμο μέχρι αηδίας δηλαδή και μετά και από συνομιλία και με... Κίνα (στο εργοστάσιο), ανακαλύψαμε ότι είναι μια από τις λίγες που παίζουν 1080p (1920x1080 PROGRESSIVE!) στον πλανήτη αυτή τη στιγμή (και μάλιστα από το DVI->HDMI από υπολογιστή... ακούω σάλια να στάζουν;...) σε οποιες ίντσες και να θέλετε - ενώ είναι ίσως η μόνη στην ευρώπη (που να κάνει και κάτω από τριχίλιαρο) με αυτά τα χαρακτηριστικά η Amoic έχει νομίζω το ίδιο decoder με την westinghouse (οπότε οι αμερικάνοι του φόρουμ μας ας την χτυπήσουν αλύπητα) επίσης η τιμή είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ για 37" (η WEGA 29" CRT των γονιών μου έκανε περίπου τόσα πριν 5-6 χρόνια) άλλα χαρακτηριστικά: - 2 tuner - PIP/POP/8PIP/12PIP και πως τα λένε αυτά - ήχος 15W νομίζω, για όποιον ενδιαφέρεται (εμένα όχι) - κομψότατη - multi-card + USB (!!!) reader που παίζει MP3/WMA/AVI/DivX/xVid (!!!!!!!) - κι άλλα πραγματάκια που δεν θυμάμαι"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.