panther_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 h poiothta panther einai poly pio katw apo ayth tou 360 pics gia thn 360 version 8a breis edw kai gameplay videos edw Πολύ πιό κάτω??? Σόρρυ ρε Daredevil, αλλά μάλλον στραβώθηκα, γιατί αν μου βάλεις τις Wii pics ανάμεσα στις XBOX360, δεν θα τις ξεχωρίσω σε καμία περίπτωση. Πόσταρα στο gamespot στους nerds τις pics, και πετάχτηκαν να πούν ότι είναι XBOX360 pics πλασαρισμένες ώς Wii. Μπορείς να μου πείς μερικές διαφορές π.χ , ώστε να μπορέσω να εστιάσω? xrest, τις pics που πόσταρες τις έχω δεί και δεν βοηθάνε καθόλου γιατί είναι close-ups. Η ποιότητα φαίνεται η ίδια.
Daredevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Πολύ πιό κάτω??? Σόρρυ ρε Daredevil, αλλά μάλλον στραβώθηκα, γιατί αν μου βάλεις τις Wii pics ανάμεσα στις XBOX360, δεν θα τις ξεχωρίσω σε καμία περίπτωση. Πόσταρα στο gamespot στους nerds τις pics, και πετάχτηκαν να πούν ότι είναι XBOX360 pics πλασαρισμένες ώς Wii. Μπορείς να μου πείς μερικές διαφορές π.χ , ώστε να μπορέσω να εστιάσω? hehehe des to edit pantws h version gia 36o einai pragmatika a8lia grafika, an px thn sygkrineis me ta grafika tou nba live 07 kai fifa 07
panther_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 hehehe des to edit pantws h version gia 36o einai pragmatika a8lia grafika, an px thn sygkrineis me ta grafika tou nba live 07 kai fifa 07 Σίγουρα, δεν λέω όχι, αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι καινούργιες Wii pics του Madden δεν υπάρχουν πουθενά αλλού (σε XBOX360 reviews και image galleries) ώστε να αποδειχθεί ότι είναι XBOX360. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν όμως είναι όντως του Wii, τότε μιλάμε για σχεδόν πανομοιότυπα γραφικά.
Daredevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 koita edw einai apokleistikh synentey3h tou typa me tis exclusive pics opws px ayth: e hmeromhnia 14/9 twra an mesa se mia bdomada alla3an ta grafika dramatika ti na pw....
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Καλα Πανθηρα αμα προσπαθεις να μας πεισεις οτι το Wii εχει τη δυνατοτητα να βγαζει πανομοιοτυπα γραφικα με το XBOX360 μαλλον κοροιδευεις πρωτα απο ολα τον ιδιο σου τον εαυτο!
ultralisk Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 oi fotografeis pou postares Panther einai poli kales....an exei tetoia grafika to Wii,mono mpravo mporoume na tou poume:-D
panther_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Καλα Πανθηρα αμα προσπαθεις να μας πεισεις οτι το Wii εχει τη δυνατοτητα να βγαζει πανομοιοτυπα γραφικα με το XBOX360 μαλλον κοροιδευεις πρωτα απο ολα τον ιδιο σου τον εαυτο! Κυριάκο, έκανα μιά ερώτηση, ακριβώς γιατί δεν μπορώ να διασταυρώσω τις pics. Από κεί και πέρα, διάβαζε 2 φορές τα πόστ μου για να τα καταλαβαίνεις καλύτερα. Daredevil, το ξέρω το άρθρο και το πόσταρα στo Wii topic. Αν το διαβάσεις λέει ότι η Madden έκδοση για το Wii προκαλεί το XBOX360 σε ορισμένες περιπτώσεις. Τεσπα, απ'ότι κατάλαβα, κανείς δεν μπορεί να αποδείξει επί του παρόντος την προέλευση των υποτιθέμενων Wii pics. Πάντως θα γελάω με αυτούς που υπέθεσαν ότι αυτές οι pics είναι κατώτερες του XBOX360 και στο τέλος να αποδειχθεί ότι είναι XBOX360 pics. Ευχαριστώ Daredevil και Xrest για τη βοήθεια.
Daredevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Αν το διαβάσεις λέει ότι η Madden έκδοση για το Wii προκαλεί το XBOX360 σε ορισμένες περιπτώσεις.pantws ena einai to sigouro h dyo konsole moiazoun para poly oso afora thn texnotropia.
panther_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 pantws ena einai to sigouro h dyo konsole moiazoun para poly oso afora thn texnotropia. Συμφωνώ απολύτως. Αλλά όπως είπα και στο Wii topic, εφόσον δεν μπορούμε να αποδείξουμε επί του παρόντος την προέλευση των pics, ας το αφήσουμε προσωρινά με ένα μεγάλο ερωτηματικό, μέχρι να δούμε τί παίζει. Και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον των XBOX-άκηδων. **END OF OFFTOPIC DISCUSSION**
Exoskeletor Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Alan Wake new ingame photos (most of):
ababapanos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 re pedia to alan wake ine san na vlepeis tenia. to ehoun ftiaxei polu wreo!
privateer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Apo remedy (max payne) perimenes ligotera?
Exoskeletor Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 iposxethikan pos tha eine k polu megalitero apo max payne 2 giati pernane polla parapona. ante na doume. elpizo mexri na bgei na kanoun 100 euro oi diplopirinikoi kai 100 euro oi 7900gt
john2gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που είχα δει τις τελικές εικόνες του Max Payne 1 στο PC Gamer UK,2 μήνες πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό κι αν εξαιρέσει κανείς την φάτσα του Payne,το όλο γραφικό αποτέλεσμα ήταν απλά εξωπραγματικό (για την τότε εποχή). Η Remedy το ξανακαταφέρνει αυτό το σοκ με το Alan Wake,αλλά ήλπιζα να μην το έδειχναν καθόλου. Θα προτιμούσα να ακολουθούσαν την ταχτική που είχαν ακολουθήσει στο Max Payne 1. Oh well,τι να πεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.