Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
h poiothta panther einai poly pio katw apo ayth tou 360 pics gia thn 360 version 8a breis edw kai gameplay videos edw

Πολύ πιό κάτω???

Σόρρυ ρε Daredevil, αλλά μάλλον στραβώθηκα, γιατί αν μου βάλεις τις Wii pics ανάμεσα στις XBOX360, δεν θα τις ξεχωρίσω σε καμία περίπτωση.

Πόσταρα στο gamespot στους nerds τις pics, και πετάχτηκαν να πούν ότι είναι XBOX360 pics πλασαρισμένες ώς Wii.

Μπορείς να μου πείς μερικές διαφορές π.χ , ώστε να μπορέσω να εστιάσω?

xrest, τις pics που πόσταρες τις έχω δεί και δεν βοηθάνε καθόλου γιατί είναι close-ups. Η ποιότητα φαίνεται η ίδια.

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πολύ πιό κάτω???

Σόρρυ ρε Daredevil, αλλά μάλλον στραβώθηκα, γιατί αν μου βάλεις τις Wii pics ανάμεσα στις XBOX360, δεν θα τις ξεχωρίσω σε καμία περίπτωση.

Πόσταρα στο gamespot στους nerds τις pics, και πετάχτηκαν να πούν ότι είναι XBOX360 pics πλασαρισμένες ώς Wii.

Μπορείς να μου πείς μερικές διαφορές π.χ , ώστε να μπορέσω να εστιάσω?

hehehe des to edit pantws h version gia 36o einai pragmatika a8lia grafika, an px thn sygkrineis me ta grafika tou nba live 07 kai fifa 07
Δημοσ.
hehehe des to edit pantws h version gia 36o einai pragmatika a8lia grafika, an px thn sygkrineis me ta grafika tou nba live 07 kai fifa 07

Σίγουρα, δεν λέω όχι, αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι καινούργιες Wii pics του Madden δεν υπάρχουν πουθενά αλλού (σε XBOX360 reviews και image galleries) ώστε να αποδειχθεί ότι είναι XBOX360.

Αυτό είναι το πρόβλημα.

Αν όμως είναι όντως του Wii, τότε μιλάμε για σχεδόν πανομοιότυπα γραφικά.

Δημοσ.

Καλα Πανθηρα αμα προσπαθεις να μας πεισεις οτι το Wii εχει τη δυνατοτητα να βγαζει πανομοιοτυπα γραφικα με το XBOX360 μαλλον κοροιδευεις πρωτα απο ολα τον ιδιο σου τον εαυτο!

Δημοσ.
Καλα Πανθηρα αμα προσπαθεις να μας πεισεις οτι το Wii εχει τη δυνατοτητα να βγαζει πανομοιοτυπα γραφικα με το XBOX360 μαλλον κοροιδευεις πρωτα απο ολα τον ιδιο σου τον εαυτο!

Κυριάκο, έκανα μιά ερώτηση, ακριβώς γιατί δεν μπορώ να διασταυρώσω τις pics.

Από κεί και πέρα, διάβαζε 2 φορές τα πόστ μου για να τα καταλαβαίνεις καλύτερα.

Daredevil, το ξέρω το άρθρο και το πόσταρα στo Wii topic.

Αν το διαβάσεις λέει ότι η Madden έκδοση για το Wii προκαλεί το XBOX360 σε ορισμένες περιπτώσεις.

Τεσπα, απ'ότι κατάλαβα, κανείς δεν μπορεί να αποδείξει επί του παρόντος την προέλευση των υποτιθέμενων Wii pics.

Πάντως θα γελάω με αυτούς που υπέθεσαν ότι αυτές οι pics είναι κατώτερες του XBOX360 και στο τέλος να αποδειχθεί ότι είναι XBOX360 pics. :mrgreen:

Ευχαριστώ Daredevil και Xrest για τη βοήθεια.

Δημοσ.
Αν το διαβάσεις λέει ότι η Madden έκδοση για το Wii προκαλεί το XBOX360 σε ορισμένες περιπτώσεις.
pantws ena einai to sigouro h dyo konsole moiazoun para poly oso afora thn texnotropia.
Δημοσ.
pantws ena einai to sigouro h dyo konsole moiazoun para poly oso afora thn texnotropia.

Συμφωνώ απολύτως.

Αλλά όπως είπα και στο Wii topic, εφόσον δεν μπορούμε να αποδείξουμε επί του παρόντος την προέλευση των pics, ας το αφήσουμε προσωρινά με ένα μεγάλο ερωτηματικό, μέχρι να δούμε τί παίζει.

Και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον των XBOX-άκηδων.

**END OF OFFTOPIC DISCUSSION**

Δημοσ.

Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που είχα δει τις τελικές εικόνες του Max Payne 1 στο PC Gamer UK,2 μήνες πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό κι αν εξαιρέσει κανείς την φάτσα του Payne,το όλο γραφικό αποτέλεσμα ήταν απλά εξωπραγματικό (για την τότε εποχή). Η Remedy το ξανακαταφέρνει αυτό το σοκ με το Alan Wake,αλλά ήλπιζα να μην το έδειχναν καθόλου. Θα προτιμούσα να ακολουθούσαν την ταχτική που είχαν ακολουθήσει στο Max Payne 1. Oh well,τι να πεις :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...